Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Depp a Bardem se promění v ikonická monstra


ikona
Mr. Hlad
dark universejavier bardemjohnny deppmummyrussell crowetom cruise
Dark Universe se rozjíždí. Máte chuť na filmové hvězdy a legendární hororové hrdiny? 

Tom Cruise už za chvíli vtrhne do kin se svou Mumií, která nás z trailerů zatím úplně nepřesvědčila, ale letos je těch příjemných překvapení poměrně dost, takže budeme až do premiéry věřit, že i tohle je jedno z nich. Souboj se zafačovanou Sofií Boutellou je však jen začátek. Studio Universal plánuje s Mumií odstartovat svůj Dark Universe, tedy filmový vesmír plný slavných monster, které by teoreticky měly fungovat jako hororová verze Avengers. Ambice to nejsou malé a za pár týdnů zjistíme, jak moc jsou reálné. Každopádně zastavit tenhle stroj už asi nepůjde. Universal má totiž o své budoucnosti jasno.

 

Zatímco u comicsových vesmíru a Star Wars se hodně spoléhá na sílu značky, Dark Universe zkusí dostat diváky do kina i filmovými hvězdami, které se teď sešly pohromadě kvůli jedné stylové fotce (ano, je to ta nahoře). Russell Crowe se objeví po boku Toma Cruise v Mumii a jeho Doktor Jekyll by se mohl výhledově dočkat vlastního filmu. 14. února 2019 pak stoprocentně uvidíme novou verzi Frankensteinovy nevěsty a bylo potvrzeno, že ji natočí režisér Krásky a zvířete Billy Condon. A i když zatím nevíme, kdo bude onou nevěstou, víceméně jistá je účast Javiera Bardema, jenž ztvární Frankensteinovo monstrum. A co tam dělá Johnny Depp? S ním se počítá do role Neviditelného muže, u něho však zatím datum premiéry a jméno režiséra neznáme. Hrdiny, respektive zrůdy by potom měla spojit Jekyllova organizace Prodigium, která pátrá po monstrech, studuje je a v případě nutnosti i likviduje.

Všechny ty hvězdné ksichty vypadají bok po boku docela lákavě, když se tedy Mumie povede, možná by z tohohle ambiciózního projektu mohlo něco být. Video s hudbou Dannyho Elfmana, novým logem Dark Universe a záběry ze starých filmů (anebo nový featurette, který máte výše) ostatně naznačuje, že je rozhodně z čeho brát. 

---

Vytáhni v hospodě: Tady se můžete podívat, jak odhodlaně Cruise točil Mission: Impossible 5 a Mumii. Ten člověk by se vážně uživil jako kaskadér.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace