Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VIDEO: Cruiseovy kaskadérské šílenosti


ikona
KarelR
V příštích 10 minutách se dozvíte, proč je Tom Cruise pravověrným nástupcem Stevea McQueena. 

Možná jste si všimli, že Tom Cruise patří mezi hrstku hollywoodských hvězd, které pro svoje filmy dělají absolutní maximum. Tom prostě chce, aby z jeho velkolepých akčňáků trčelo fyzično, a tak oddře (skoro) všechny svoje kaskadérské kousky. Často to znamená jít za hranu ve stylu, za který by se nestyděl ani Steve McQueen. A teď je ideální chvíle Cruiseovo snažení připomenout a názorně předvést.

Jak přesně? Tenhle krátký článek tu máte kvůli dvojici videí, která jsou přímo napěchovaná Cruiseovou obětavostí. Nahoře v playeru vám běží featurette z natáčení Mumie, do které si Cruise vymyslel řízení v lese, potápění, bortící se budovu a především natáčení ve stavu beztíže. Dole v embedu vás potom čeká osmiminutový dokument z blůčka Mission: Impossible 5, který rozebírá neuvěřitelný kousek ze začátku filmu, při němž Cruise visel na trupu startujícího letadla.

Do Mission: Impossible 6 si prý Tom nachystal další šílenost, o níž sní pěkných pár let. Po červnové Mumii, která bude sama o sobě napěchovaná jeho kaskadérským umem, se tedy rovnou začněte těšit na červenec 2018.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace