Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nová MovieZone je tu!

příspěvky 221 - 240 Napsat příspěvek
Hele, jestli jsem dostal slibeno, ze se nahore objevi diskuze a ze to budu moc prepnout do tmavyho, tak vic nepotrebuju.
Ten design se mi libil uz kdyz ste to ukazali nekdy mesic zpatky, nebo jak dlouho a vzhledove sem spokojenej. A ta mobilni verze je supr!
Jasne, ze se najdou mouchy ale mam pocit ze s tim pocitalo.
Rozhodne me nic neodradi od toho tady tvrdnout denne nekolik hodin a diskutovat s ostatnima.
Celkove kudos, protoze tohle si jako imo nemuze lajznout kazdej. A fakt diky za vse.
I'm here to stay.
377540
Hele, jestli jsem dostal slibeno, ze se nahore objevi diskuze a ze to budu moc prepnout do tmavyho, tak vic nepotrebuju. Ten design se mi libil uz kdyz ste to ukazali nekdy mesic zpatky, nebo jak dlouho a vzhledove sem spokojenej. A ta mobilni verze je supr! Jasne, ze se najdou mouchy ale mam pocit ze s tim pocitalo. Rozhodne me nic neodradi od toho tady tvrdnout denne nekolik hodin a diskutovat s ostatnima. Celkove kudos, protoze tohle si jako imo nemuze lajznout kazdej. A fakt diky za vse. I'm here to stay.
0 0
reagovat

Hartigan911111

Asi musíme víc přispívat. Když každej ke svým příspěvku přidáme nulu, tak to třeba půjde ;)
377539
Asi musíme víc přispívat. Když každej ke svým příspěvku přidáme nulu, tak to třeba půjde *;)*
Hartigan911111
0 0
reagovat
jako... redesign OK, nemám nic proti tomu, člověk si zvykne na ledasco a na první pohled to vypadá, že jsou tu věci, které webu prospěly. I ta proklínaná bílá by se dala přežít... ale... je to prostě festival prázdného místa. Rozestupy všech prvků jsou moc veliké. Vidím na jedné obrazovce hrozně málo informací. Skroluji diskuzí a na Full HD monitoru vidím 4 krátké příspěvky. I proto ta bílá působí tak hrozně agresivně. Na jiných webech black/white je podstatně víc textu s menšími rozestupy a odsazením, takže je ten web subjektivně tmavší. Trochu mám pocit, že na tom webu vidím stejné množství informací jako na webech v roce 2001, kdy jsem měl 14" monitor. :)
Takže tohle bych ještě vyladil. Nebo vlastně... když si to v Chrome zmenším na 80% tak je to trochu lepší... ale zase moc úzké 8)
Uvidíme, co s tím provede umístění reklam.
377538
jako... redesign OK, nemám nic proti tomu, člověk si zvykne na ledasco a na první pohled to vypadá, že jsou tu věci, které webu prospěly. I ta proklínaná bílá by se dala přežít... ale... je to prostě festival prázdného místa. Rozestupy všech prvků jsou moc veliké. Vidím na jedné obrazovce hrozně málo informací. Skroluji diskuzí a na Full HD monitoru vidím 4 krátké příspěvky. I proto ta bílá působí tak hrozně agresivně. Na jiných webech black/white je podstatně víc textu s menšími rozestupy a odsazením, takže je ten web subjektivně tmavší. Trochu mám pocit, že na tom webu vidím stejné množství informací jako na webech v roce 2001, kdy jsem měl 14" monitor. :) Takže tohle bych ještě vyladil. Nebo vlastně... když si to v Chrome zmenším na 80% tak je to trochu lepší... ale zase moc úzké *8)* Uvidíme, co s tím provede umístění reklam.
0 0
reagovat

Cival

Já ten hate právě taky nechápu ;) Jak jsi psal, každá změna musí být po zásluze potrestána ;)

Bude se to chvíli ladit, ale zaprvý se mi to líbí. Za další jsem nadšenej jaký články tu produkujete (teď mluvím hlavně o super tématických článcích, skalpely atp. - tzn. co nenajdu jinde). 

Ale Rimsyho fakt nevyhazovat. Imho poprvý vtipný, ale podruhý spíš trapný, když to neviděl ani Hlad. A ano, viděl jsem ten film ;), ale dávno a nechytl mě. 
377537
Já ten hate právě taky nechápu *;)* Jak jsi psal, každá změna musí být po zásluze potrestána *;)* Bude se to chvíli ladit, ale zaprvý se mi to líbí. Za další jsem nadšenej jaký články tu produkujete (teď mluvím hlavně o super tématických článcích, skalpely atp. - tzn. co nenajdu jinde).  Ale Rimsyho fakt nevyhazovat. Imho poprvý vtipný, ale podruhý spíš trapný, když to neviděl ani Hlad. A ano, viděl jsem ten film *;)*, ale dávno a nechytl mě. 
Cival
0 0
reagovat
A jaktože z toho nemáte vývar? Vždyt Pomothy si díky čsfd kupuje fára a baráky na Floridě:D nebo se možná pletu a má prachy z něčeho jinýho..
377536
A jaktože z toho nemáte vývar? Vždyt Pomothy si díky čsfd kupuje fára a baráky na Floridě*:D* nebo se možná pletu a má prachy z něčeho jinýho..
0 0
reagovat
Asi tak každý zhruba 7-8 refresh stránky mi při najetí na poslední komenty hodí redirect, např. superkocky.cz

Pomoc. :D

Dalčí věc, práce s linkem v příspěvku je nedotažená, po jeho vložení se chce zbytek textu, který je za ním, hodit taky jako odkaz.
377535
Asi tak každý zhruba 7-8 refresh stránky mi při najetí na poslední komenty hodí redirect, např. [url=http://www.superkocky.cz/clanek/33568-nova-moviezone-je-tu/diskuze]superkocky.cz [/url]Pomoc. *:D* Dalčí věc, práce s linkem v příspěvku je nedotažená, po jeho vložení se chce zbytek textu, který je za ním, hodit taky jako odkaz.
0 0
reagovat
Cival: je to fajn,jen je potreba si zvyknout...co nejaka "dark" verze? Asi narocna kravina co? Jinak vsechno se vychyta...
A jo...na cem jsi ted na febiu? nebyl jsi nahodou na Free Fire nebo jsem na tom "byl" jen s  Hladem? :)
377534
Cival: je to fajn,jen je potreba si zvyknout...co nejaka "dark" verze? Asi narocna kravina co? Jinak vsechno se vychyta... A jo...na cem jsi ted na febiu? nebyl jsi nahodou na Free Fire nebo jsem na tom "byl" jen s  Hladem? :)
0 0
reagovat
Mě se to líbí. A jestli vám ne, tak jděte do prdele.
377533
Mě se to líbí. A jestli vám ne, tak jděte do prdele.
0 0
reagovat
Gorecki: ja jsem bejval produktak, takze vim ze zakazku bych takhle nepustil. Ale bastli se to dlooouho a treba tuning diskuzi chtel gonzi delat az po spusteni, coz mu nerozporuju a nevidim v tom problem.

A jinak hateri my ass - je to furt fandovskej projekt, kterej delam treba ja jako majitel a sefredaktor za nula korun, jen z lasky k filmu, kolegum ;), komunite, takze plac a hejt mi jsou volny asi jako kdyz mi lidi nadavaj po nepochopeni ze Rimsyho vyhodime z humoru ;) nemuzu si pomoct ;)
377530
Gorecki: ja jsem bejval produktak, takze vim ze zakazku bych takhle nepustil. Ale bastli se to dlooouho a treba tuning diskuzi chtel gonzi delat az po spusteni, coz mu nerozporuju a nevidim v tom problem. A jinak hateri my ass - je to furt fandovskej projekt, kterej delam treba ja jako majitel a sefredaktor za nula korun, jen z lasky k filmu, kolegum ;), komunite, takze plac a hejt mi jsou volny asi jako kdyz mi lidi nadavaj po nepochopeni ze Rimsyho vyhodime z humoru ;) nemuzu si pomoct ;)
0 0
reagovat

Ratatouille

„Práce kritika je v mnoha směrech snadná. Sami riskují málo, avšak přesto pohlíží z patra na ty, kteří nám předkládají k posouzení svou práci a s ní i své životy. Jejich úspěch přitom bují na negativní kritice, která se dobře píše a dobře čte. Avšak hořkou pravdou zůstává, že i ten nejobyčejnější kus žvance v sobě často skrývá více smyslu než kritika, jež jej odsuzuje. Avšak přijdou i chvíle, kdy kritik opravdu riskuje, a to tehdy, objeví-li něco nového a rozhodne se to obhájit. Svět často shlíží na nové talenty a na nové výtvory nepřívětivě. Vše nové potřebuje přátele.
Skvělej web chlapi! Jen tak dále, ať se daří ;)
377529
„Práce kritika je v mnoha směrech snadná. Sami riskují málo, avšak přesto pohlíží z patra na ty, kteří nám předkládají k posouzení svou práci a s ní i své životy. Jejich úspěch přitom bují na negativní kritice, která se dobře píše a dobře čte. Avšak hořkou pravdou zůstává, že i ten nejobyčejnější kus žvance v sobě často skrývá více smyslu než kritika, jež jej odsuzuje. Avšak přijdou i chvíle, kdy kritik opravdu riskuje, a to tehdy, objeví-li něco nového a rozhodne se to obhájit. Svět často shlíží na nové talenty a na nové výtvory nepřívětivě. Vše nové potřebuje přátele. Skvělej web chlapi! Jen tak dále, ať se daří *;)*
Ratatouille
0 0
reagovat
Teď vážně, diskuse/komentáře jsou blbě umístěné. Umístěte živý link do diskuse ideálně po pravé straně ve hlavičce článku, bez náhledů komentářů a s číslem počtu příspěvků. Pokud chci ke komentářům musím scrollovat dolů. Současná verse je jako pro důchodce.
377528
Teď vážně, diskuse/komentáře jsou blbě umístěné. Umístěte živý link do diskuse ideálně po pravé straně ve hlavičce článku, bez náhledů komentářů a s číslem počtu příspěvků. Pokud chci ke komentářům musím scrollovat dolů. Současná verse je jako pro důchodce.
0 0
reagovat
377527
[url=https://cdn.meme.am/instances/500x/59695731/star-trek-wtf-wtf-is-this-shit.jpg]Moje první reakce. [/url]
0 0
reagovat

Cival

V poho, to nebrat ako hate, len ze by sa to "malo" robit tak, ze pred spustenim noveho webu je 99,9% veci vychytanych a nerobim z uzivatelov pokusnych kralikov a betatesterov.
A este take to zlate pravidlo co sa tyka niektorych detailov "if its not broken, dont fix it":)
377526
V poho, to nebrat ako hate, len ze by sa to "malo" robit tak, ze pred spustenim noveho webu je 99,9% veci vychytanych a nerobim z uzivatelov pokusnych kralikov a betatesterov. A este take to zlate pravidlo co sa tyka niektorych detailov "if its not broken, dont fix it":)
Cival
0 0
reagovat
...layout je solidní, zatím se vše (co jsem viděl) zdá velmi přehledné, ale ta bílá mě zatím smrdí.

To že jste to nasadili takhle za dne a ne někdy během klidu je frajeřina...
377525
...layout je solidní, zatím se vše (co jsem viděl) zdá velmi přehledné, ale ta bílá mě zatím smrdí. To že jste to nasadili takhle za dne a ne někdy během klidu je frajeřina...
0 0
reagovat
Zatím jen jedna věc, zvyknul jsem si mít nahoře odkaz na TVzone, přijde mi docela škoda, že zmizel.
377524
Zatím jen jedna věc, zvyknul jsem si mít nahoře odkaz na TVzone, přijde mi docela škoda, že zmizel.
0 0
reagovat
Diskuze tuning taky bude. Samozrejme ze to delame spis nadsenecky, nez profi, ostatne proto pri spusteni treba nemame nasazeny reklamy, takze to moc hrotite ;)
377523
Diskuze tuning taky bude. Samozrejme ze to delame spis nadsenecky, nez profi, ostatne proto pri spusteni treba nemame nasazeny reklamy, takze to moc hrotite ;)
0 0
reagovat
Btw design mi prijde super :D
377522
Btw design mi prijde super *:D*
0 0
reagovat
Ked si tak citam tieto komenty, cudujem sa, ze tu zatial nikomu nechyba ten omielany blijici smajlik:D

To co vravi Cival, je samozrejme, to je otazka zvyku. Ale mna zaraza, ze co ste na tom webe testovali take dlhe mesiace, ked su tu uplne do oci bijuce chyby a nedostatky, ktore by ste mali odhalit aj bez navalu frustrujucich komentarov.

Teraz nehovorim o nejakych zasitych chybach v zakutiach webu, ktore sa odhalia az neskor, ale vyslovene o hlavnych a dolezitych prvkoch. Ako keby sa nad tym nikto nezamyslal.

A v ramci branze si neviem predstavit vypustit takyto profesionalny web bez toho, aby padali hlavy. Ale ak sa to robi nadsenecky na kolene, tak chapem. Snad som nikoho neurazil8)
377521
Ked si tak citam tieto komenty, cudujem sa, ze tu zatial nikomu nechyba ten omielany blijici smajlik*:D* To co vravi Cival, je samozrejme, to je otazka zvyku. Ale mna zaraza, ze co ste na tom webe testovali take dlhe mesiace, ked su tu uplne do oci bijuce chyby a nedostatky, ktore by ste mali odhalit aj bez navalu frustrujucich komentarov. Teraz nehovorim o nejakych zasitych chybach v zakutiach webu, ktore sa odhalia az neskor, ale vyslovene o hlavnych a dolezitych prvkoch. Ako keby sa nad tym nikto nezamyslal. A v ramci branze si neviem predstavit vypustit takyto profesionalny web bez toho, aby padali hlavy. Ale ak sa to robi nadsenecky na kolene, tak chapem. Snad som nikoho neurazil*8)*
0 0
reagovat
Tak super. Vypadá to retardovaně, ale hlavně, že si můžu na svém PC zas o trochu víc připadat jak na dotykovém telefonu. Stejnou cestou "dotykovosti" šel i Návrat Do Reality. A já to nechápu. Tmavý design byl uklidňující, všechno se vlezlo a bylo to po ruce. A co to má být sakra za nudli, všechno pod sebou? Ty obří a chaotické dlaždice, to je jako nějaký designový pokrok? A že jsme se od oblých tvarů vrátili ke čtvercům? To, že mám Keanu Reevese přes celý monitor? Vždyť i ten Microsoft se už poučil z toho, že W8 vypadaly nechutně. Nejsem na dotykáči, jsem na kompu a tohle mě pěkně štve.

Vážně jste museli takhle při pátku totálně dojebat (na hranici pohodlé čitelnosti) můj oblíbený filmový magazín?
377520
Tak super. Vypadá to retardovaně, ale hlavně, že si můžu na svém PC zas o trochu víc připadat jak na dotykovém telefonu. Stejnou cestou "dotykovosti" šel i Návrat Do Reality. A já to nechápu. Tmavý design byl uklidňující, všechno se vlezlo a bylo to po ruce. A co to má být sakra za nudli, všechno pod sebou? Ty obří a chaotické dlaždice, to je jako nějaký designový pokrok? A že jsme se od oblých tvarů vrátili ke čtvercům? To, že mám Keanu Reevese přes celý monitor? Vždyť i ten Microsoft se už poučil z toho, že W8 vypadaly nechutně. Nejsem na dotykáči, jsem na kompu a tohle mě pěkně štve. Vážně jste museli takhle při pátku totálně dojebat (na hranici pohodlé čitelnosti) můj oblíbený filmový magazín?
0 0
reagovat
Jinak kdo má zájem o Vzkazník - musí kliknout na člověka, kterému chce psát, nebo si přečíst korespondenci a v záložce "Vzkazník" pak všechno vidíte, včetně možnosti napsat vzkaz.
Tak jako tak bych ho přiblížil trochu původnímu stavu. Plus bych opět zavedl označení nové zprávy, ostatně to samé bych udělal i u diskuze, byť už musí být schované.
377519
Jinak kdo má zájem o Vzkazník - musí kliknout na člověka, kterému chce psát, nebo si přečíst korespondenci a v záložce "Vzkazník" pak všechno vidíte, včetně možnosti napsat vzkaz. Tak jako tak bych ho přiblížil trochu původnímu stavu. Plus bych opět zavedl označení nové zprávy, ostatně to samé bych udělal i u diskuze, byť už musí být schované.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se