Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Kong: Ostrov lebek: Recenze

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

8/10

Za mě teda nečekaný překvapení :D strašně jsem si užíval ten humor, kdy ten film podle mě úmyslně balancuje na hranici parodie. Celá ta postava Samuela L. Jacksona, smál jsem se snad u každý jeho věty :D Nebo vzhled některejch vedlejších postav. A pak ta scéna s Colem? To byla strašná dokonalost :D:D Dostanu za to tady nejspíš lynč ale myslím si, že spousta lidí ten film vůbec nepochopila. Ale jízda to byla strašná.
375486
Za mě teda nečekaný překvapení *:D* strašně jsem si užíval ten humor, kdy ten film podle mě úmyslně balancuje na hranici parodie. Celá ta postava Samuela L. Jacksona, smál jsem se snad u každý jeho věty *:D* Nebo vzhled některejch vedlejších postav. A pak ta scéna s Colem? To byla strašná dokonalost *:D**:D* Dostanu za to tady nejspíš lynč ale myslím si, že spousta lidí ten film vůbec nepochopila. Ale jízda to byla strašná.
8/10
0 0
reagovat
5/10

Blbosť, ktorá je permanentne na hrane nechcenej smiešnosti. Kedykoľvek sa objavil Hiddleston, bol problém brať film čo i len trošku vážne - ten jeho hladučko oholený face, anglický prízvuk, jemný hlas a tenké ruky. No čistý ošľahaný drsňák, čo vám poviem. Nič proti Hiddlestonovi, toto bol čistý castingový fail a odkedy sa vo filme objavil Reilly, s prehľadom ukradol celý film. A IMHO aj zachránil, lebo dovtedy to bola ťažká zívačka.

Godzillu ukázali príliš neskoro, Konga priskoro. Godzilla mala aspoň inteligentný koncept a víziu. Toto bola len vymydlená rubanica ako z videohry.

Dalo sa to vydržať, ale WB Monster universe zatiaľ kríva na obe nohy rovnako ako DCU.
375482
5/10 Blbosť, ktorá je permanentne na hrane nechcenej smiešnosti. Kedykoľvek sa objavil Hiddleston, bol problém brať film čo i len trošku vážne - ten jeho hladučko oholený face, anglický prízvuk, jemný hlas a tenké ruky. No čistý ošľahaný drsňák, čo vám poviem. Nič proti Hiddlestonovi, toto bol čistý castingový fail a odkedy sa vo filme objavil Reilly, s prehľadom ukradol celý film. A IMHO aj zachránil, lebo dovtedy to bola ťažká zívačka. Godzillu ukázali príliš neskoro, Konga priskoro. Godzilla mala aspoň inteligentný koncept a víziu. Toto bola len vymydlená rubanica ako z videohry. Dalo sa to vydržať, ale WB Monster universe zatiaľ kríva na obe nohy rovnako ako DCU.
0 0
reagovat
na Andělu v Dolby Atmos to bylo epický. v rámci žánru paráda. Famozní příšery a opičák. Lidi uplně o ničem až na Brie :) Ještě malinko výše než Godzilla. uplně v pohodě za 8/10.
375470
na Andělu v Dolby Atmos to bylo epický. v rámci žánru paráda. Famozní příšery a opičák. Lidi uplně o ničem až na Brie :) Ještě malinko výše než Godzilla. uplně v pohodě za 8/10.
0 0
reagovat
8/10. Zvuk Atmos je pěkný.
375448
8/10. Zvuk Atmos je pěkný.
0 0
reagovat
Ted bere tuhle publicitu na vědomí a zvedá odhad otvíráku o 10 mega :D:D
375398
Ted bere tuhle publicitu na vědomí a zvedá odhad otvíráku o 10 mega *:D**:D*
0 0
reagovat
Menší pozdvižení na vietnamské premiéře Konga :D:D
375396
Menší pozdvižení na vietnamské [link="https://www.youtube.com/watch?v=qFqeXhKhZDk"]premiéře[/link] Konga *:D**:D*
0 0
reagovat
A zlatý Jackson, samozrejme.
375400
A zlatý Jackson, samozrejme.
0 0
reagovat
Obstojne zábavná zlátanina, ktorej niekedy za polovicou dosť nepríjemne dôjde dych.

Plus teda dávno som nemal z nejakých postáv tak silný dojem, že sú to úplní kreténi. Hlasno pustená hudba na lodi, oheň založený uprostred otvoreného priestranstva... nech sa potom nečudujú, že skončili ako večera pre jašteričky.
375399
Obstojne zábavná zlátanina, ktorej niekedy za polovicou dosť nepríjemne dôjde dych. Plus teda dávno som nemal z nejakých postáv tak silný dojem, že sú to úplní kreténi. Hlasno pustená hudba na lodi, oheň založený uprostred otvoreného priestranstva... nech sa potom nečudujú, že skončili ako večera pre jašteričky.
0 0
reagovat
Jerec:
"Ale proč se na trailery vůbec koukat? Opravdu se ti stane, že tě nějaký zaujme natolik, že pak kvůli němu (a jen kvůli němu) půjdeš na ten film do kina? "

Ano, mnohokrát.

A i když nevyzradí zápletku celou, tak minimálně základ příběhu a postavy... proč bych tohle měl chtít vidět dopředu? Já to chci všechno vidět poprvé až ve filmu.

Chápu, že je to vždy o člověku, ale já si třeba první projekce užiju mnohem míň, jak ty další a to i díky tomu, že o tom filmu nic nevím. Možná i díky tomu, že obsah je pro mě stejně důležutý jako forma a že chápu, že právě obsah mnohdy zbytečně moc sází na moment překvapení...
375378
Jerec: "Ale proč se na trailery vůbec koukat? Opravdu se ti stane, že tě nějaký zaujme natolik, že pak kvůli němu (a jen kvůli němu) půjdeš na ten film do kina? " Ano, mnohokrát. A i když nevyzradí zápletku celou, tak minimálně základ příběhu a postavy... proč bych tohle měl chtít vidět dopředu? Já to chci všechno vidět poprvé až ve filmu. Chápu, že je to vždy o člověku, ale já si třeba první projekce užiju mnohem míň, jak ty další a to i díky tomu, že o tom filmu nic nevím. Možná i díky tomu, že obsah je pro mě stejně důležutý jako forma a že chápu, že právě obsah mnohdy zbytečně moc sází na moment překvapení...
0 0
reagovat

Robur

Přesně tak. Ono aspoň něco o filmu vědět předem se docela hodí a vyhovuje mi to. A trailery zcela jednoznačně jdou udělat kvalitně, aniž by byla vyzrazena celá zápletka. To jen studia jsou občas u některých filmů posraná až za ušima a asi se bojí, že když neukážou miliardu věcí v traileru, tak lidi na film nepřijdou...
375377
Přesně tak. Ono aspoň něco o filmu vědět předem se docela hodí a vyhovuje mi to. A trailery zcela jednoznačně jdou udělat kvalitně, aniž by byla vyzrazena celá zápletka. To jen studia jsou občas u některých filmů posraná až za ušima a asi se bojí, že když neukážou miliardu věcí v traileru, tak lidi na film nepřijdou...
Robur
0 0
reagovat
Mě zase naopak baví shánět o filmu všechno předem, nakoukávat trailery a v kině pak předem některé věci očekávat. A zážitek mi to nijak nekazí, naopak.

Pokud s tím má někdo problém, je přece opravdu snadné se na trailery nekoukat a to včetně kina.
375376
Mě zase naopak baví shánět o filmu všechno předem, nakoukávat trailery a v kině pak předem některé věci očekávat. A zážitek mi to nijak nekazí, naopak. Pokud s tím má někdo problém, je přece opravdu snadné se na trailery nekoukat a to včetně kina.
0 0
reagovat

Svarec

Ale proč se na trailery vůbec koukat? Opravdu se ti stane, že tě nějaký zaujme natolik, že pak kvůli němu (a jen kvůli němu) půjdeš na ten film do kina?
A i když nevyzradí zápletku celou, tak minimálně základ příběhu a postavy... proč bych tohle měl chtít vidět dopředu? Já to chci všechno vidět poprvé až ve filmu.
Jinak si stačí vzít sluchátka a něco hlasitého do nich (třeba Napalm Death), zavřít oči, a ty dvě minuty prostě "nevnímat". Takhle to praktikuju běžně, zejména pokud vím, že brzo přijde do kin něco, co chci vidět. Podařilo se mi třeba ignorovat celou kampaň na Star Wars, EpVII i Rogue One, viděl jsem jen dva plakáty atd.
375374
Ale proč se na trailery vůbec koukat? Opravdu se ti stane, že tě nějaký zaujme natolik, že pak kvůli němu (a jen kvůli němu) půjdeš na ten film do kina? A i když nevyzradí zápletku celou, tak minimálně základ příběhu a postavy... proč bych tohle měl chtít vidět dopředu? Já to chci všechno vidět poprvé až ve filmu. Jinak si stačí vzít sluchátka a něco hlasitého do nich (třeba Napalm Death), zavřít oči, a ty dvě minuty prostě "nevnímat". Takhle to praktikuju běžně, zejména pokud vím, že brzo přijde do kin něco, co chci vidět. Podařilo se mi třeba ignorovat celou kampaň na Star Wars, EpVII i Rogue One, viděl jsem jen dva plakáty atd.
Svarec
0 0
reagovat

Muf

During credits: We see Hank Marlow reunite with his wife and son for the first time. Then he sits down with a beer and hot dog and watches the Cubs game.

After credits: We see Mason Weaver and James Conrad in a Monarch interrogation room. Houston Brooks and San join them and inform them that Kong is not the only god. They are given a folder with pictures of native paintings of various Kaiju (Godzilla, Mothra, Rodan and Ghidorah). The scene ends with Godzilla’s roar.
375373
[spoiler]During credits: We see Hank Marlow reunite with his wife and son for the first time. Then he sits down with a beer and hot dog and watches the Cubs game. After credits: We see Mason Weaver and James Conrad in a Monarch interrogation room. Houston Brooks and San join them and inform them that Kong is not the only god. They are given a folder with pictures of native paintings of various Kaiju (Godzilla, Mothra, Rodan and Ghidorah). The scene ends with Godzilla’s roar.[/spoiler]
Muf
0 0
reagovat

Trailery

...ja jsem ty posledni trailery vynechal...a z filmu jsem byl stejne hodne zklamany...

film je hrozna splacanina...
375369
...ja jsem ty posledni trailery vynechal...a z filmu jsem byl stejne hodne zklamany... film je hrozna splacanina...
Trailery
0 0
reagovat

Jerec

Jenže já chodím do kina pravidelně každý týden a těm trailerům se nevyhnu, pokud nechci riskovat, že omylem přijdu i o začátek filmu...

Navíc já předem samozřejmě nevím, jestli trailer vykecá dvě třetiny zápletky a všechny atrakce filmu nebo jestli to bude normální trailer. A byla by škoda nechat si proklouznout prsty nějaký zajímavý trailer nebo i celý film, jen proto, že nesleduju trailery.
375368
Jenže já chodím do kina pravidelně každý týden a těm trailerům se nevyhnu, pokud nechci riskovat, že omylem přijdu i o začátek filmu... Navíc já předem samozřejmě nevím, jestli trailer vykecá dvě třetiny zápletky a všechny atrakce filmu nebo jestli to bude normální trailer. A byla by škoda nechat si proklouznout prsty nějaký zajímavý trailer nebo i celý film, jen proto, že nesleduju trailery.
Jerec
0 0
reagovat

hrozná sračka !

Po počátečních negativních ohlasech, jsem si na to stejně zašel, s tím, že vypnu mozek a budu se bavit. Ale to se fakt nedalo, kdyby tam nebyl John C. Reilly tak odejdu z kina.... Co bylo v te potitulkove scéně ? Neměl jsem naladu čekat :(
375361
Po počátečních negativních ohlasech, jsem si na to stejně zašel, s tím, že vypnu mozek a budu se bavit. Ale to se fakt nedalo, kdyby tam nebyl John C. Reilly tak odejdu z kina.... Co bylo v te potitulkove scéně ? Neměl jsem naladu čekat *:(*
hrozná sračka !
0 0
reagovat

Jerec

Ja som tie neskorsie trailery nesledoval a film som si uzil ;)
375360
Ja som tie neskorsie trailery nesledoval a film som si uzil *;)*
Jerec
0 0
reagovat

BranMakMorn

Kong vs vrtulniky stoji za to vidiet v kine. Ci je to dost na to aby si do toho kine len kvoli tomu aj isiel, je na tebe. Ja som na tu scenu kym som prisiel domov aj zabudol, lebo to co nasledovalo ma dokonale otravilo a nezachranil to ani zaver.
375357
Kong vs vrtulniky stoji za to vidiet v kine. Ci je to dost na to aby si do toho kine len kvoli tomu aj isiel, je na tebe. Ja som na tu scenu kym som prisiel domov aj zabudol, lebo to co nasledovalo ma dokonale otravilo a nezachranil to ani zaver.
BranMakMorn
0 0
reagovat

Trailery

Lidi, jak si tu stěžujete na trailery, řešení je jednoduché - nesledovat! Samozřejmě, vždycky se tomu člověk vyhnout nemůže, ale minimálně u filmů, u kterých dopředu víte, že je chcete vidět, je podle mě naprostý nesmysl dívat se na upoutávku, která vám vykecá půlku děje a ukáže ty nejlepší záběry. Což dělá skoro každý trailer.
Mně se to teď stalo s Loganem, tj.filmem, který mě dopředu nijak nezajímal, takže jsem se na trailer podíval, viděl jsem ho snad i 2x. A u filmu (na který jsem šel díky aktuálnímu hypu) jsem tak všechno (až na samotný závěr) věděl dopředu a tím pádem mě to asi ani nijak nemohlo zasáhnout.
Trailery nesledovat, kurví to zážitek.
375356
Lidi, jak si tu stěžujete na trailery, řešení je jednoduché - nesledovat! Samozřejmě, vždycky se tomu člověk vyhnout nemůže, ale minimálně u filmů, u kterých dopředu víte, že je chcete vidět, je podle mě naprostý nesmysl dívat se na upoutávku, která vám vykecá půlku děje a ukáže ty nejlepší záběry. Což dělá skoro každý trailer. Mně se to teď stalo s Loganem, tj.filmem, který mě dopředu nijak nezajímal, takže jsem se na trailer podíval, viděl jsem ho snad i 2x. A u filmu (na který jsem šel díky aktuálnímu hypu) jsem tak všechno (až na samotný závěr) věděl dopředu a tím pádem mě to asi ani nijak nemohlo zasáhnout. Trailery nesledovat, kurví to zážitek.
Trailery
0 0
reagovat

hm

takze vlastne to same jak s godzilou, v ukazkach to vypada a prezenujte se jinak nez je film a podle vasich komentaru to ma ty same plusy jako Kong od Jacksona a to opicak vs monster
375349
takze vlastne to same jak s godzilou, v ukazkach to vypada a prezenujte se jinak nez je film a podle vasich komentaru to ma ty same plusy jako Kong od Jacksona a to opicak vs monster
hm
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se