Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok v kostce 2016 - 2. část


ikona
imf
Nejvíc cool momenty, nejzábavnější hrdinové, nejlepší herečky, nejvydařenější hlášky a spousta dalších informací, bez kterých nemůžete žít 
Máme tu druhou část naší rekapitulace filmového roku 2016. Tentokrát se podíváme na herečky, plakáty, erektivní scény i nejvíc cool momenty loňských dvanácti měsíců. 

Redakční tip - Orgie v Buchtách a klobásách

 

Myslete si o Buchtách a klobásách, co chcete. Dokonce se můžete zamyslet i nad tím, jak tahle scéna souvisí s erekcí, ale... finální orgie v supermarketu posouvají hranice toho, co je možné v animácích a filmech obecně. A činí tak neuvěřitelně vtipnou formou, což potvrzuji i já, jakožto redakční hater partičky kolem Setha Rogena. Tohle je možná jako obvykle za čáru, ale s nápadem a především odhodláním. U téhle scény budete používat spíš břišní svaly, takže se záměr míjí účinkem o pár centimetrů, ale... ale... však vy víte.

 

Osobní tip Civala: Byl to co do tělesných požitků hodně smutný rok. Možná nejsmyslněji na mě působila paradoxně gay-konverzačka Je to jen konec světa. Do paměti a hormonálního systému se mi tak zapsaly asi jen pózičky Elodie Yung na písčitých pláních v Bozích Egypta. I oblečená vypadala skoro nahá. A sexy as hell.

Osobní tip Imfa: Tohle je trochu prekérní, protože je známo, jak často Jennifer Lawrence nemusím. Je všudypřítomná, často afektovaná a její role i make-up mi prostě nesedí, což je samozřejmě kritika maskérek a agentů, nikoliv Jennifer, které závidím minimálně tu pracovní morálku. V Pasažérech jí to ale hrozně sekne a od první minuty dovede prodat image baby, kterou byste probudili z umělého spánku, ačkoliv byste se cítili dost provinile. Prostě by vám to za ten blížící se průšvih stálo. Konkrétní scéna mě nenapadá, ale už od trailerů se na Jennifer nedalo nekoukat. Člověk skoro zapomněl, že v tom filmu hrají i další lidé (ne že by jich tam bylo moc).

Osobní tip KarlaR: Asi to měl být příběh o přeměně muže v ženu, já jsem ale Dánskou dívku vnímal jako drama o malířce, jíž doslova mizí před očima její manžel. Alicia Vikander si holt ukradla celý film pro sebe, a ještě stihla pár nevinně nahých peripetií, po kterých by si ji člověk z fleku pořídil domů.

Osobní tip Mr. Hlada: O hypotéční krizi nevím prakticky nic a i když jsem před lety chodil na ekonomku, po maturitě jsme si já a finance řekli, že bude lepší, když budeme životem proplouvat každý zvlášť a budeme maximálně kamarádi. Když by mi ale někdo ekonomické problémy současného světa chtěl vysvětlit a skutečně by toužil po tom, abych je pochopil, asi by nebylo od věci, kdyby vypadal jako Margot Robbie obklopená bublinkami.

Osobní tip TedGeorge: Blake Lively na začátku Mělčin. Vzpomínáte si na ten sympatický horůrek? Ještě než Blake skončila zakrvavená na mikroútesu, tak se na pláži převlékala do surfařského úboru a vděčným divákům dopřávala pohled na nádherné… všechno. Prostě stačilo pět minut a Blake je znovu sexuálním idolem poloviny filmových diváků mezi 14 a 85 lety. Reynolds vyhrál jackpot a my mu můžeme jenom závidět.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace