Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dennis Villeneuve natočí Dunu


ikona
Mr. Hlad
arrivaldennis villeneuvedune
Jeden z nejlepších režisérů současnosti se chystá na další sci-fi klasiku. Dočkáme se konečně pořádné Duny?  

Na konci prosince jsme psali, že Denis Villeneuve jedná se studiem Legendary Entertainment o tom, že by se ujal nové adaptace legendární Duny. Zároveň jsme ale varovali, že tyhle námluvy teprve začínají a vzhledem k tomu, že na projektu si vylámali zuby Pierre Morel i Peter Berg, mohlo to celé dopadnout bůhvíjak. Teď už je jasno. A dopadlo to nejlíp, jak mohli fanoušci doufat. Studio a Villeneuve se dohodli. 

 

To, že se režisér Duně upsal, potvrdil na twitteru Brian Herbert, syn autora předlohy Franka Herberta, který sám napsal poměrně dost knih ze světa Duny, pouštní planety Arrakis, obřích červů, tajemných Fremenů i koření prodlužujícího život. Herbert navíc tweetoval v tom smyslu, že Villeneuve se upsal sérii Duna, takže studio má v plánu evidentně víc filmů. Jestli bude všechny točit tenhle Kanaďan, který má na kontě Zmizení, Sicario, Příchozí a blížícího se Blade Runnera 2049, zatím nevíme. Určitě by to bylo zajímavé, ale na druhou stranu by možná byla trochu škoda, kdyby se takhle šikovný filmař na dlouhé roky upsal jedné značce. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace