Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Justice League dostala záporáka


ikona
KarelR
batmanbatman vs. supermanbatman/supermanben affleckdchenry cavilljustice leaguesupermanzack snyder
Kdo si zahraje nebezpečného Steppenwolfa? 

Ano, správně si pamatujete, že nedávno skončila produkce Justice League. Zack Snyder točil hlavně v Londýně a nakonec vycestoval na Island, kde pořídil pár scén s Aquamanovou manželkou Merou (Amber Heard), celou tu dobu se ale kamera neotočila na záporáka. Jak víme od premiéry Batman vs. Superman, v prvním díle Justice League jím nebude Darkseid, nýbrž velitel jeho armády Steppenwolf. A právě toho nakonec ztvární Ciarán Hinds, herecký veterán z Říma nebo Hry o trůny.

 

Hinds se k obsazení přidal až nyní čistě proto, že asi může. Steppenwolfa totiž odehraje v motion-capture obleku (podobně jako Josh Brolin Thanose) a Snyder ho posléze digitálně vloží do natočených scén. Justice League se tak nejspíš porve jen s paradémony, létajícími vojáky Darkseidovy armády, kteří se objevili ve snové sekvenci z Batman vs. Superman. To je ale zatím jen spekulace, Snyder totiž většinu děje úspěšně drží pod pokličkou.

Co je trochu podivné? Že má Steppenwolf vypadat jinak než ve vystřižené scéně z Batman vs. Superman, v níž komunikuje s Lexem Luthorem (teoreticky by jí šlo ignorovat, rozšířená verze filmu jí ale "vrátila do hry"). Snyder se očividně rozhodl pro vizuální upgrade, jenž využije nové trikové technologie, tak doufejme, že z postavy vytěží maximum. Hinds totiž bývá stejně dobrý jako látka, kterou mu dáte, a jeho poslední comicsovou rolí byl padouch Mefisto z dvojky Ghost Ridera. Rozhodně má tedy co napravovat!

---

Vytáhni v hospodě: V Justice League má mít cameo Kiersey Clemons, která byla obsazena jako Iris West (přítelkyně Barryho Allena a hlavní ženská role) ve Flashovi. Jelikož film (znovu) přišel o režiséra, který jí k němu přivedl skrz jejich předchozí spolupráci Matroš, a natáčení se zřejmě posune na podzim 2017 (což by eliminovalo premiéru v březnu 2018), není její přítomnost stoprocentně jistá. Pokud by ale Flashe náhodou opustila, Warneři prý cameo můžou z fleku vystřihnout, podobně jako Sony vyndalo ze dvojky Amazing Spider-Mana Mary Jane s tváří Shailene Woodley.

Vytáhni v hospodě 2: Po (režisérkou rychle vyvrácených) interních nařknutích, že na tom Wonder Woman není moc dobře, dostal podpásovou ťafku i nový Batman. Uštědřil mu ji spisovatel a scenárista Bret Easton Ellis, jenž vytasil tuhle historku: "Večeřel jsem s pár studiovými producenty, jejichž kolegové pracují na další Batmanově sólovce, a říkali mi, že má scénář zásadní vady. Prý šli za studiem a poukázali před nimi na 30 chyb, které se dají z fleku spravit, kolegové jim ale oponovali slovy: 'To nás nezajímá. Je nám to úplně jedno. Stejně celosvětově vyděláme balík, 70% lidí ten film ani neuvidí v angličtině, takže na děravém scénáři vážně nezáleží.' Fakt, že mají blockbustery celosvětový zásah, se tak očividně podepisuje na tom, jak se vyrábějí." Ellis samozřejmě může strašně kecat a nový Batman je stejně teprve v plenkách - ačkoliv Manganiello mluví o natáčení na jaře a Irons zmínil léto, Affleck trvá na tom, že pořád pracuje na scénáři a odmítá spekulovat o datu premiéry. Celý tenhle stěr proto berte se značnou rezervou, Umberto Gonzales z webu Heroic Hollywood ostatně tvrdí, že to "Na 100% není pravda."

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace