Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Život: International Trailer

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
Ja sa budem držať blockbusterového resumé Gyllenhaala a Reynoldsa, ktoré kolektívne stojí za totálny prd. Toto minimálne po vzore Promethea a Gravity potrebuje minimálne našlapané trailery a nepodarilo sa evidentne ani to.

Vidím to na ďalší box office prúser kariérach oboch pánov, lebo pokiaľ film nebude FAKT dobrý, nepomôže mu ani načasovanie. Prichádza až na konci vlny aktuálneho skafander revivalu či ako tie posledné roky nazvať (Prometheus, Gravity, Martian). Viem si veľmi ľahko predstaviť, že v letnej sezóne nad tým diváci mávnu rukou.
366048
Ja sa budem držať blockbusterového resumé Gyllenhaala a Reynoldsa, ktoré kolektívne stojí za totálny prd. Toto minimálne po vzore Promethea a Gravity potrebuje minimálne našlapané trailery a nepodarilo sa evidentne ani to. Vidím to na ďalší box office prúser kariérach oboch pánov, lebo pokiaľ film nebude FAKT dobrý, nepomôže mu ani načasovanie. Prichádza až na konci vlny aktuálneho skafander revivalu či ako tie posledné roky nazvať (Prometheus, Gravity, Martian). Viem si veľmi ľahko predstaviť, že v letnej sezóne nad tým diváci mávnu rukou.
0 0
reagovat
Souhlas s BlackAdder, proč musí všechny tyhle zápletky vzniknout vědcem, který si na cizí planetě okamžitě sundá helmu, nebo šahá v gumové rukavici na cizí formu života? To opravdu nelze vymyslet něco trochu reálnějšího?

Příště ideálně ať se vedle té Petriho misky ještě nasvačí :-
366017
Souhlas s BlackAdder, proč musí všechny tyhle zápletky vzniknout vědcem, který si na cizí planetě okamžitě sundá helmu, nebo šahá v gumové rukavici na cizí formu života? To opravdu nelze vymyslet něco trochu reálnějšího? Příště ideálně ať se vedle té Petriho misky ještě nasvačí *:-*
0 0
reagovat
Nemůžu si pomoct, ačkoli s Deadpoolem zabodoval, prostě jak vidím Reynoldse, vidím prkno.... prkno s velkou hlavou... takovej ještě méně sympatickej klon Bena Afflecka.... Jeho bych do ambiciózního filmu nikdy neobsadil :)
365975
Nemůžu si pomoct, ačkoli s Deadpoolem zabodoval, prostě jak vidím Reynoldse, vidím prkno.... prkno s velkou hlavou... takovej ještě méně sympatickej klon Bena Afflecka.... Jeho bych do ambiciózního filmu nikdy neobsadil *:)*
0 0
reagovat
Jak už někdo napsal, doufal jsem, že se tvůrci po Prometheovi poučí a já už neuvidím dementního vědce, jak sahá na cizí formu života... epic fail.
365971
Jak už někdo napsal, doufal jsem, že se tvůrci po Prometheovi poučí a já už neuvidím dementního vědce, jak sahá na cizí formu života... epic fail.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se