Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Uncharted má režiséra. Bohužel...


ikona
KarelR
uncharted
Temná strana Hollywoodu v praxi. 

Filmové Uncharted patří mezi nejodkládanější velké projekty posledních let. Režijní sesle se postupně vzdali David O. Russell, Neil Burger i Seth Gordon, jen aby se kolem ní letmo mihnul Joe Carnahan. Režisér A-Teamu se ujme alespoň scénáře, za kameru to bohužel nestíhá, protože chystá třetí Mizery. A je to velká škoda, protože v Sony prostě rezignovali a najali Shawna Levyho.

 

Ano, čtete správně. Nathana Drakea oživí režisér Líbánek, Dvanácti do tuctu nebo Růžového Pantera, mezi jehož největší kariérní highlighty patří trilogie Noc v muzeu a (mnohými nenáviděná) Ocelová pěst. Levy si letos trochu vyžehlil pověst tím, že produkoval Stranger Things a dokonce natočil třetí a čtvrtou epizodu. Pořád se ale jedná o veskrze komediálního režiséra, jehož komedie prostě nejsou moc vtipné.

 

Jedna z nejlepších videoherních sérií je tak oficiálně v rejži. Možná se stane zázrak a Carnahan napíše boží scénář, který Levy nedokáže zabít. Spíš se ale dočkáme další mizerné adaptace (ideálně s nepasujícím castingem Nathana Drakea), která diváky znovu utvrdí o tom, že Hollywood videohrám totálně nerozumí. Tohle totiž vypadá jako klasické "tak už to proboha někomu dejte, když jsme koupili licenci". Což samozřejmě není cesta k dalšímu Indiana Jonesovi, ale přímo světa shnilých rajčat.

---

Vytáhni v hospodě: V Sony chtěli do Uncharted uvrtat Setha Rogena a Evana Goldberga (Apokalypsa v Hollywoodu, Interview), tihle dva ale přiznali, že nikdy nevyřešili problém "jak nenatočit totální vykrádačku Indyho".

Vytáhni v hospodě 2: Poslední věta téhle novinky potvrzuje, že je Mr. Hlad vizionář!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace