Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Uncharted to nevzdává


ikona
Mr. Hlad
joe carnahanuncharted
Herní variace na Indyho z Playstationu se možná přeci jen do kin podívá. Jméno nového scenáristy naznačuje zajímavé věci 

Herní série Uncharted je jeden z těch důvodů, proč si majitelé konzolí PS4 nikdy nebudou dělat nic z posměšků a urážek party okolo Xboxů nebo majitel nabušených PCček. Tuhle dobrodružnou jízdu si totiž jinde než na PS3 a PS4 nezahrajete a pro spoustu lidí byla právě ona důvodem, proč si Playstation koupit. Dobrodruh a hledač pokladů Nathan Drake si totiž bere to nejlepší z Indyho, přidává trošku uvolněnější přístup, skvělý herní design i luxusní grafické provedení a výsledkem jeabsolutní herní zážitek. Lepší dobrodružné hry zkrátka budete hledat jen těžko. Poprvé se pátralo po El Doradu, podruhé Nathan hledal poklady v Himálajích, potřetí se podíval do arabských pouští a naposledy si vyšlápl na piráty. A pokaždé to bylo super. 

 

V Hollywoodu o něm už taky vědí a filmová verze se připravuje poměrně dlouho. Naposledy ji měl točit režisér Šéfů na zabití Seth Gordon a s premiérou se počítalo dokonce na letošní léto. Evidentně to nevyšlo, Nathan Drake zatím ještě nekončí. Scénář k jeho filmové verzi totiž dostal na starost Joe Carnahan. Režisér A-Teamu, skvělého thrilleru Narkotika, působivého Mezi vlky a několika dalších pecek by snad mohl Uncharted posunout blíž k realitě. Vypadá to však, že se postará skutečně jen o scénář. Jako režisér totiž bude mít v blízké budoucnosti plné ruce práce se třetími Mizery. Sám říká, že by rád natočil obojí, ale momentálně má za úkol jen psaní. Uvidíme, co bude dál, režii by zvládl a asi by bylo lepší, kdyby na něj Studio počkalo, než aby volalo nějakému univerzálovi, jako je Shawn Levy nebo Brett Ratner. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Takhle vypadá poslední Uncharted v pohybu. Dá se to, ne? 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (16)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace