Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Doctor Strange


ikona
KarelR
doctor strangemarvelprvní reakce
Jak se povedla nejnovější marvelovka? 

Už dlouho je jasné, že má být Doctor Strange klíčovou postavou marveláckého vesmíru. Studio si v podstatě buduje kouzelnického Tonyho Starka a Benedict Cumberbatch je k tomuhle účelu ideální, takže na jeho přijetí hodně záleží. V trailerech i patnáctiminutové upoutávce z IMAXu mu tahle role dost sedla. A nejspíš vás nepřekvapí, že jeho Strange sbírá chválu i po první projekci celého filmu.

 

Marvel na ní sezval pár novinářů a nejspíš doplnil sál fanoušky, každý se tak musí rozhodnout, nakolik bere tyhle ohlasy vážně. V každém případě se ale nebojte orgastických výkřiků, těch se Doctor Strange nedočkal. Všichni jsou nadšení hlavně z obsazení, psychedelické akce a faktu, že film stojí na vlastních nohách. Na druhou stranu však padají názory, že se vrací většina klasických marveláckých nedostatků, takže nečekejte nějak brilantní scénář a z minima pochval pro Mikkelsena to nevypadá ani na záporáckou revoluci.

 

Z Doctora Strange by se tak měl vyklubat povedený oddechový blockbuster, který prý hodně připomíná prvního Iron Mana. Palce nahoru kupodivu sbírá i vizuální pojetí a Giacchinova hudba, kdekdo však zdůrazňuje, že se film trochu pere s humorem a má pár slabších míst. Mezi nejlepší marvelovky by se tudíž zařadit neměl. Zároveň se ale všichni shodují na tom, že to v Marvelu zase zkusili trochu jinak a že jim to zase vyšlo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace