Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Tenkrát v Číně před 25 lety

příspěvky 21 - 31 Napsat příspěvek

notch

Napis mi do vzkazniku. Vymenim bakalarku za par historek z nataceni do pripadnyho clanku... :)
362095
Napis mi do vzkazniku. Vymenim bakalarku za par historek z nataceni do pripadnyho clanku... *:)*
notch
0 0
reagovat
Díky za článek, připomněl jsem si dobu, kdy jsem hltal recenze na Imfově webu hkstars, vyměňoval kung-fu filmy na CD a jezdil na projekce do Prahy. Fakt krásné časy. Dokonce mám na disku a čtyři videa hksteaser, které Imf nastříhal a jsou stále parádní. Samozřejmě mám i pár amaterských kung-fu filmů, co kluci točili.
362092
Díky za článek, připomněl jsem si dobu, kdy jsem hltal recenze na Imfově webu hkstars, vyměňoval kung-fu filmy na CD a jezdil na projekce do Prahy. Fakt krásné časy. Dokonce mám na disku a čtyři videa hksteaser, které Imf nastříhal a jsou stále parádní. Samozřejmě mám i pár amaterských kung-fu filmů, co kluci točili.
0 0
reagovat
Opět mě to trochu tématicky míjí, i když filmy s Chanem mám rád. Ale fakt se to čte jedním dechem a je tu spoustu zajímavý věcí a je vidět, že je to srdíčková záležitost, takže jednoznačně palec nahorů. :+:+
362090
Opět mě to trochu tématicky míjí, i když filmy s Chanem mám rád. Ale fakt se to čte jedním dechem a je tu spoustu zajímavý věcí a je vidět, že je to srdíčková záležitost, takže jednoznačně palec nahorů. *:+**:+*
0 0
reagovat
je divný když jsem se v článku orientoval naprosto s přehledem? :D

možná je to tím, že jsem vyrůstal na kung fu filmech a HK stars webu, takže nic "novýho" pro mě. Musim říct, že ten článek ve mě vyvolal taky dost vzpomínek, díky za to. ;)

Tu bakalářku bych si někdy rád přečet, sám jsem na tohle téma pár blogů napsal, ale nebylo to nic tak profi jako to umíš ty Imfe ;)

(tohle není myšleno jako vychloubání ale) mě láska ke kung fu filmům dohnala až do Čajny, kde jsem v několika taky hrál, i po boku mistrů Hunga a Chana. Prostě, je to srdcovka ;)

Víc takových článků...btw. velký dík celé redakci za skvělou práci ;)
362089
je divný když jsem se v článku orientoval naprosto s přehledem? :D možná je to tím, že jsem vyrůstal na kung fu filmech a HK stars webu, takže nic "novýho" pro mě. Musim říct, že ten článek ve mě vyvolal taky dost vzpomínek, díky za to. ;) Tu bakalářku bych si někdy rád přečet, sám jsem na tohle téma pár blogů napsal, ale nebylo to nic tak profi jako to umíš ty Imfe ;) (tohle není myšleno jako vychloubání ale) mě láska ke kung fu filmům dohnala až do Čajny, kde jsem v několika taky hrál, i po boku mistrů Hunga a Chana. Prostě, je to srdcovka ;) Víc takových článků...btw. velký dík celé redakci za skvělou práci ;)
0 0
reagovat

pepo

Zalezi na tom, co se ti na kung-fu filmech nelibi. Jestli predevsim ta schematicka zapletka a mnozstvi akcnich scen na ukor dialogu, pak bych prave OUTC doporucil jako neco trochu jineho. Neni to Tygr a drak, je tu preci jenom trocha toho silly hongkongskeho humoru, ale presto bych rekl, ze to rozsiri obzory. Totez ostatne plati treba o te yipmanovske trilogii s Donniem.
362087
Zalezi na tom, co se ti na kung-fu filmech nelibi. Jestli predevsim ta schematicka zapletka a mnozstvi akcnich scen na ukor dialogu, pak bych prave OUTC doporucil jako neco trochu jineho. Neni to Tygr a drak, je tu preci jenom trocha toho silly hongkongskeho humoru, ale presto bych rekl, ze to rozsiri obzory. Totez ostatne plati treba o te yipmanovske trilogii s Donniem.
pepo
0 0
reagovat
Mozno blba otazka. Ak nemam rad kungfu filmy, oplati sa mi nejaky z nich pozriet? Pretoze napr. Kill bill alebi tiger drak su imo uplne super.
362081
Mozno blba otazka. Ak nemam rad kungfu filmy, oplati sa mi nejaky z nich pozriet? Pretoze napr. Kill bill alebi tiger drak su imo uplne super.
0 0
reagovat
Clanek je chaoticky, ale snazil jsem se to zuby nehty drzet u jednoho filmu, jenze v tomhle pripade to tak nejak nejde. Diky jedne dobre dusi (ktera to tu jiste taky bude brzy komentovat), mam k dispozici cely archiv HK Stars, ktery cita pres 200 recenzi a desitky clanku. Vysvetlit v jednom souvislem textu, jaky rozdil je mezi operni skolou Jackieho Chana a Yuen klanem, pripadne jakymi bourlivymi zmenami prosel Hongkong behem ctyr dekad (napsal jsem o tom velice melkou stostrankovou bakalarku), dost dobre nejde... tenhle clanek je tedy spise pozvankou a vzpominkou pro ty, co do toho skrz desitky filmu a nejake to cteni kolem (a ze ho i na MZ bylo dost a dost) pronikli hloubeji.

Verim, ze bude prostor i na dalsi clanky o asijskych klasikach, napr. u toho Lepsiho zitrku to pujde lepe uzavrit do sebe, ale OUTC je svym zpusobem vyvrcholenim kung-fu vlny, ktera vyplodila behem dvou dekad tisice filmu. Dalo by se o tom mluvit hodiny a hodiny, takze sorry za ty odbocky, ty jen mely naznacit, jak kosate tohle tema je.

Pri psani o takhle srdcovem tematu se clovek holt neudrzi, hrozne rad bych toho napsal vic, ale nechci tenhle cyklus uplne vykolejit. Ta knizka asi bude nevyhnutelna. :)
362069
Clanek je chaoticky, ale snazil jsem se to zuby nehty drzet u jednoho filmu, jenze v tomhle pripade to tak nejak nejde. Diky jedne dobre dusi (ktera to tu jiste taky bude brzy komentovat), mam k dispozici cely archiv HK Stars, ktery cita pres 200 recenzi a desitky clanku. Vysvetlit v jednom souvislem textu, jaky rozdil je mezi operni skolou Jackieho Chana a Yuen klanem, pripadne jakymi bourlivymi zmenami prosel Hongkong behem ctyr dekad (napsal jsem o tom velice melkou stostrankovou bakalarku), dost dobre nejde... tenhle clanek je tedy spise pozvankou a vzpominkou pro ty, co do toho skrz desitky filmu a nejake to cteni kolem (a ze ho i na MZ bylo dost a dost) pronikli hloubeji. Verim, ze bude prostor i na dalsi clanky o asijskych klasikach, napr. u toho Lepsiho zitrku to pujde lepe uzavrit do sebe, ale OUTC je svym zpusobem vyvrcholenim kung-fu vlny, ktera vyplodila behem dvou dekad tisice filmu. Dalo by se o tom mluvit hodiny a hodiny, takze sorry za ty odbocky, ty jen mely naznacit, jak kosate tohle tema je. Pri psani o takhle srdcovem tematu se clovek holt neudrzi, hrozne rad bych toho napsal vic, ale nechci tenhle cyklus uplne vykolejit. Ta knizka asi bude nevyhnutelna. *:)*
0 0
reagovat
Clanek sice trochu chaoticky, ale jestli to nekoho nove privede k temto fantastickym klasikam, stalo to za to. :)

Ja to posledni leta skoukavam vsechno znovu, nebot ty filmy vychazi v bluray remasterech (treba ta OUTC) a nekdy je to o tridu lepsi zazitek, nez ty strasne dvd/kazety/ripy, co byly k dispozici drive.

Tema je to jinak na mnoho knih, to je jasne. Oni toho vyprodukovali tak strasna kvanta! A spousta toho prekvapive mela leccos do sebe. :)
362067
Clanek sice trochu chaoticky, ale jestli to nekoho nove privede k temto fantastickym klasikam, stalo to za to. :) Ja to posledni leta skoukavam vsechno znovu, nebot ty filmy vychazi v bluray remasterech (treba ta OUTC) a nekdy je to o tridu lepsi zazitek, nez ty strasne dvd/kazety/ripy, co byly k dispozici drive. Tema je to jinak na mnoho knih, to je jasne. Oni toho vyprodukovali tak strasna kvanta! A spousta toho prekvapive mela leccos do sebe. :)
0 0
reagovat
Imfe neboj, minimalne ja na tie kratasy nezabudnem :)) a napr. Prisoner #46 (alebo 246, ci ine cislo ???) som svojho casu nahodou videl aj 20x po sebe, lebo si myslim, ze ta choreografia co ste do nej vlozili, je na produkcne moznosti velmi dobra. Remake uz asi my dvaja natocit nestihneme, ale aspon toto citanie bolo malou satisfakciou :+

Btw. priblizne v tej dobe (+/- rok-dva) zacalo fungovat na vychode aj zoskupenie Frantikov, ktori tam na vychod odisli studovat bojove umenia. Neskor si zalozili zoskupenie Z-team a za ucelom vlastnej prezentacie (co ponukat filmarom, aby si ich najali do filmu v ramci MA crew) natocili zopar kratasov (a zial aj celovecerakov, kde sa naplno ukazalo, ze tak ako maju velky talent na fyzicke prostocviky, tak su zlymi hercami). Pre mna ten najlepsi z nich, asi nazvdy zostane ich kratas s nazvom DUEL:
link
Jasne, vykradaju co sa da, ale znova plati to iste, co aj pri Vasom kratase - na moznosti, ktore mali, je to velmi naslapana choreografia. Ked som potom po rokoch tychto ludi (Fabiena a Laurenta - prave ti dvaja "bratia" z toho kratasu Duel) spoznal aj osobne a povedal im, ze Duel je moj NAJ z ich produkcie, tak nejak som citil, ze podobne to bude asi aj u nich...
Tak ci tak, vdaka za dalsi vlnu nostalgie :D
362066
Imfe neboj, minimalne ja na tie kratasy nezabudnem *:))* a napr. Prisoner #46 (alebo 246, ci ine cislo ???) som svojho casu nahodou videl aj 20x po sebe, lebo si myslim, ze ta choreografia co ste do nej vlozili, je na produkcne moznosti velmi dobra. Remake uz asi my dvaja natocit nestihneme, ale aspon toto citanie bolo malou satisfakciou *:+* Btw. priblizne v tej dobe (+/- rok-dva) zacalo fungovat na vychode aj zoskupenie Frantikov, ktori tam na vychod odisli studovat bojove umenia. Neskor si zalozili zoskupenie Z-team a za ucelom vlastnej prezentacie (co ponukat filmarom, aby si ich najali do filmu v ramci MA crew) natocili zopar kratasov (a zial aj celovecerakov, kde sa naplno ukazalo, ze tak ako maju velky talent na fyzicke prostocviky, tak su zlymi hercami). Pre mna ten najlepsi z nich, asi nazvdy zostane ich kratas s nazvom DUEL: https://www.youtube.com/watch?v=p02KzXdyRTU Jasne, vykradaju co sa da, ale znova plati to iste, co aj pri Vasom kratase - na moznosti, ktore mali, je to velmi naslapana choreografia. Ked som potom po rokoch tychto ludi (Fabiena a Laurenta - prave ti dvaja "bratia" z toho kratasu Duel) spoznal aj osobne a povedal im, ze Duel je moj NAJ z ich produkcie, tak nejak som citil, ze podobne to bude asi aj u nich... Tak ci tak, vdaka za dalsi vlnu nostalgie *:D*
0 0
reagovat
uplne jsem se v tech Yuenech ztratil a mam pocit, ze jsem se nedozvedel bubec nic. Filmy nakoukany mam (nejaky), ale draty me zacaly srat at po Tygru a drakovi a zejmena po Herovi. To jsou nekoukatelny litajici pajdulaci, u tech starejch filmu jsem to jeste nejak ignoroval
362064
uplne jsem se v tech Yuenech ztratil a mam pocit, ze jsem se nedozvedel bubec nic. Filmy nakoukany mam (nejaky), ale draty me zacaly srat at po Tygru a drakovi a zejmena po Herovi. To jsou nekoukatelny litajici pajdulaci, u tech starejch filmu jsem to jeste nejak ignoroval
0 0
reagovat
Sakra, dalsie filmy do 'must watch' zoznamu.
362061
Sakra, dalsie filmy do 'must watch' zoznamu.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se