Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Víkendový výplach #350 o X-Menech a famfrpálu

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek

Clavius

Určitě to nejsem jenom já a on, že jsme nejvíc vidět spíš souvisí s naturelem než názory. Hrozně nerad bych se dostal do situace, kdy se tu nebudou kritizovat nebo naopak obhajovat filmy, protože je prostě hrozně nepříjemné to číst... Jak říkám, tohle jsou věcné věci v zásadní filmové události, o čem jiném tu mají být diskuze?


Gonzi
Souhlas, ale nejvíc mi tam prostě vadí to, že mimozemšťan s IQ já nevím 150 až 200 a investigativní novinář a jeden z nejchytřejších lidí na světě s brilantním mozkem jdou proti sobě do souboje a překvapí je, jak se jmenují jejich maminky. S tím jak má Batman vždycky všechny proklepnuté a x plánů jak je sundat je to prostě k smíchu. Myšlenka jako taková jak píšeš být špatná nemusí, ale provedení je k smíchu 100%.
354902
Určitě to nejsem jenom já a on, že jsme nejvíc vidět spíš souvisí s naturelem než názory. Hrozně nerad bych se dostal do situace, kdy se tu nebudou kritizovat nebo naopak obhajovat filmy, protože je prostě hrozně nepříjemné to číst... Jak říkám, tohle jsou věcné věci v zásadní filmové události, o čem jiném tu mají být diskuze? [b]Gonzi[/b] Souhlas, ale nejvíc mi tam prostě vadí to, že mimozemšťan s IQ já nevím 150 až 200 a investigativní novinář a jeden z nejchytřejších lidí na světě s brilantním mozkem jdou proti sobě do souboje a překvapí je, jak se jmenují jejich maminky. S tím jak má Batman vždycky všechny proklepnuté a x plánů jak je sundat je to prostě k smíchu. Myšlenka jako taková jak píšeš být špatná nemusí, ale provedení je k smíchu 100%.
Clavius
0 0
reagovat

Daredevil (z nabídky ale Cival War)

Punisher a jeho scéna u pomníku si s letošním komixovým kinem vytírá řiť. Nebýt jej, tak Civil War byl "poctivá marvelovka", zatímco BvS je odpad a Apokalypsa je mehtastic už od trailerů= do kina se nechystám.

KarelR
ad to tvé vysvětlení k Martě: Proč tam teda nedali "save my mother"? Jak někdo psal, je to o provedení... ta myšlenka že batman chce zabít nebezpečného mimozemšťana a pak zjistí, že to "zas takový mimozemšťan" není, že má matku, že mu je vlastní smrt ukradená, ale chce aby ona žila... to vše bylo silné... kdyby to byla "matka" a ne "Martha", kdyby to bylo o tomhle a ne o "why did you say that name", kdyby si batman odpustil "1% chance = absolute certainity" moment, kdyby v tu chvíli neprobíhal celý souboj protože si neřekli pár slov před začátkem, kdyby během souboje superman nedostával na prdel jen protože se nechá střelit 2 granátem po tom co viděl co s ním udělal ten první atd. atp...
Do Marthy se dobře kope, ale je spíše symbol celého problému, než aby byla celý problém ;)
354901
Punisher a jeho scéna u pomníku si s letošním komixovým kinem vytírá řiť. Nebýt jej, tak Civil War byl "poctivá marvelovka", zatímco BvS je odpad a Apokalypsa je mehtastic už od trailerů= do kina se nechystám. [b]KarelR[/b] ad to tvé vysvětlení k Martě: Proč tam teda nedali "save my mother"? Jak někdo psal, je to o provedení... ta myšlenka že batman chce zabít nebezpečného mimozemšťana a pak zjistí, že to "zas takový mimozemšťan" není, že má matku, že mu je vlastní smrt ukradená, ale chce aby ona žila... to vše bylo silné... kdyby to byla "matka" a ne "Martha", kdyby to bylo o tomhle a ne o "why did you say that name", kdyby si batman odpustil "1% chance = absolute certainity" moment, kdyby v tu chvíli neprobíhal celý souboj protože si neřekli pár slov před začátkem, kdyby během souboje superman nedostával na prdel jen protože se nechá střelit 2 granátem po tom co viděl co s ním udělal ten první atd. atp... Do Marthy se dobře kope, ale je spíše symbol celého problému, než aby byla celý problém *;)*
Daredevil (z nabídky ale Cival War)
0 0
reagovat
Ale ty vaše debaty jsou jen opakujicí se názory na film, kde ve výsledku stále platí, že pro tebe je BvS špatný a pro do_Od dobrý. Ohledně "Martha" tu je minimálně stovka příšpěvků a nic se nezmění na tom, že to většina bude považovat za směšné a zbytek za zásadní podmět k otevření očí zaslepeného Batmana.

Ale jinak nemají ty vaše zaměstnání v současné době výběrové řízení? :D
354900
Ale ty vaše debaty jsou jen opakujicí se názory na film, kde ve výsledku stále platí, že pro tebe je BvS špatný a pro do_Od dobrý. Ohledně "Martha" tu je minimálně stovka příšpěvků a nic se nezmění na tom, že to většina bude považovat za směšné a zbytek za zásadní podmět k otevření očí zaslepeného Batmana. Ale jinak nemají ty vaše zaměstnání v současné době výběrové řízení? *:D*
0 0
reagovat

M.a.t.t.

Takovy souboj "hvezdne pechoty" tady mame... :-) tak at to BvS vyhraje :-)

Jinak paradni anketa :-)
354899
Takovy souboj "hvezdne pechoty" tady mame... :-) tak at to BvS vyhraje :-) Jinak paradni anketa :-)
M.a.t.t.
0 0
reagovat

verbst

Jako v tomhle dost nesouhlasím, takhle můžeme poslat do háje debaty o politice, náboženství apod. Ale věcná kritika, polemika, debata o chybách ve filmu sem 100% patří.
354898
Jako v tomhle dost nesouhlasím, takhle můžeme poslat do háje debaty o politice, náboženství apod. Ale věcná kritika, polemika, debata o chybách ve filmu sem 100% patří.
verbst
0 0
reagovat
Za Draga. Moc dobře si to pamatuju (ikonku mám ještě schovanou a stojím si za tím)
Ale právě proto vím, že tohle fakt nikam nevede. V podstatě každá diskuze kam vlezu, do sebe šije Tony s do_Od a už je to fakt trapný, ubohý a já nevím-co-ještě.
OMG, tak se neshodnou, ale tohle se točí ve větším kole než diskuze pod Man of Steel a moje otravování s Avatarem.
354897
Za Draga. Moc dobře si to pamatuju (ikonku mám ještě schovanou a stojím si za tím) Ale právě proto vím, že tohle fakt nikam nevede. V podstatě každá diskuze kam vlezu, do sebe šije Tony s do_Od a už je to fakt trapný, ubohý a já nevím-co-ještě. OMG, tak se neshodnou, ale tohle se točí ve větším kole než diskuze pod Man of Steel a moje otravování s Avatarem.
0 0
reagovat
verbst +1

giggsy: Oni to nechcu vidiet. Inak podotykam, ze sa mi BvS napriek mnohym chybam v niektorych castiach pacil a nemam problem si ho niekedy pustit znova. Ale fakt ma mrzi ako sa fanusikovia DC ohanaju znalostou komiksov, temnotou a kydaju na Marvel, pricom ak nahodou BvS vyhra tuto absolutne nedolezitu anketu, budu sa ohanat tym, ze je to jasny dokaz istych kvalit :)
354896
verbst +1 giggsy: Oni to nechcu vidiet. Inak podotykam, ze sa mi BvS napriek mnohym chybam v niektorych castiach pacil a nemam problem si ho niekedy pustit znova. Ale fakt ma mrzi ako sa fanusikovia DC ohanaju znalostou komiksov, temnotou a kydaju na Marvel, pricom ak nahodou BvS vyhra tuto absolutne nedolezitu anketu, budu sa ohanat tym, ze je to jasny dokaz istych kvalit *:)*
0 0
reagovat
Verbste, za co přesně jsi tady měl tehdy banán? :D?)
354895
Verbste, za co přesně jsi tady měl tehdy banán? *:D**?)*
0 0
reagovat
Uz z tejto diskusie vidite, ako ten film nebol zvladnuty/dotiahnuty. Predsa nemozu ocakavat, ze si musia divaci precitat popri filme aj x dalsich komiksov, aby im davalo konanie postav zmysel a vyvoj udalosti akukolvek logiku. Mne sa nepaci ani - bude to vysvetlene v dir. cute. Chujovina ist na film a potom cakat na ozrejmenie podstatnych veci pol roka, alebo sledovat reziserove vyhlasenia ako co myslel.
A film nerobi temny to, ake su pouzite kamerove filtre/ vsetko sa odohrava v tme a niekto hra pozu so zvesenymi kutikmi a ´´tvari´´ sa akoze nastvato.
354894
Uz z tejto diskusie vidite, ako ten film nebol zvladnuty/dotiahnuty. Predsa nemozu ocakavat, ze si musia divaci precitat popri filme aj x dalsich komiksov, aby im davalo konanie postav zmysel a vyvoj udalosti akukolvek logiku. Mne sa nepaci ani - bude to vysvetlene v dir. cute. Chujovina ist na film a potom cakat na ozrejmenie podstatnych veci pol roka, alebo sledovat reziserove vyhlasenia ako co myslel. A film nerobi temny to, ake su pouzite kamerove filtre/ vsetko sa odohrava v tme a niekto hra pozu so zvesenymi kutikmi a ´´tvari´´ sa akoze nastvato.
0 0
reagovat
Poslední dobou mě docela mrzí, že se diskuze točí v podstatě o urážení se a naprosto nepokrytým trollení. A už to není ani v podstatě MARVEL/DC.
Tady stačí sebemíň jinačí názor.

Už je to horší, jako když tady tenkrát otravoval Disk, nebo Hasta (ten je nějak v klidu), nebo Drago.

Stop. Please.
354893
Poslední dobou mě docela mrzí, že se diskuze točí v podstatě o urážení se a naprosto nepokrytým trollení. A už to není ani v podstatě MARVEL/DC. Tady stačí sebemíň jinačí názor. Už je to horší, jako když tady tenkrát otravoval Disk, nebo Hasta (ten je nějak v klidu), nebo Drago. Stop. Please.
0 0
reagovat
To je taková hysterka ten Tonda. :o

1) Je to řečeno ve filmu, všechno k tomu spělo, stojím si za tím.

2) Moje nároky se film od filmu různí, tohle je z vaší strany většinou už jen nitpicking z ranku Honest trailers. Těch horších Honest trailers.

3) Ano.

4) Kde tam píšu, že pokud to nevíš, tak nemůžeš kritizovat? Chtěl jsem po tobě tvojí představu toho, jak by to mělo vypadat.

Fakt se uklidni, nevím proč máš pořád potřebu si tady na něco hrát...
354892
To je taková hysterka ten Tonda. *:o* 1) Je to řečeno ve filmu, všechno k tomu spělo, stojím si za tím. 2) Moje nároky se film od filmu různí, tohle je z vaší strany většinou už jen nitpicking z ranku Honest trailers. Těch horších Honest trailers. 3) Ano. 4) Kde tam píšu, že pokud to nevíš, tak nemůžeš kritizovat? Chtěl jsem po tobě tvojí představu toho, jak by to mělo vypadat. Fakt se uklidni, nevím proč máš pořád potřebu si tady na něco hrát...
0 0
reagovat
A proč vlastně na začátku netopýři vytáhli Bruce na světlo? Nemělo by to být náhodou přesně naopak? Že pohltili jeho svět a uvrhli jej do temnoty? :D:D?)
354891
A proč vlastně na začátku netopýři vytáhli Bruce na světlo? Nemělo by to být náhodou přesně naopak? Že pohltili jeho svět a uvrhli jej do temnoty? *:D**:D**?)*
0 0
reagovat

Giggsy

Asi tak. Niektori osocuju Marvel z toho je pre deti a neuvedomuju si, ze BvS potom scenaristicky spada do podobnej kategorie, akurat to zda sa u nich zdarne maskuje vsadepritomnou tmou a hlasitym zimmerovskym buracanim. A tym ze je tam Batman a Superman. Ja tych DC fanusikov vlastne do istej miery chapem, ale argumenty typu, o kolko je to dospelejsi film ma dostavaju aj po case. A vina je na strane kritikov, ktori to nemozu pochopit, lebo necitali komiksy... ehm :)

Hlasy od haterov, ktori sa priznali, ze nic nevideli, prosim nezaratavat ?).
354890
Asi tak. Niektori osocuju Marvel z toho je pre deti a neuvedomuju si, ze BvS potom scenaristicky spada do podobnej kategorie, akurat to zda sa u nich zdarne maskuje vsadepritomnou tmou a hlasitym zimmerovskym buracanim. A tym ze je tam Batman a Superman. Ja tych DC fanusikov vlastne do istej miery chapem, ale argumenty typu, o kolko je to dospelejsi film ma dostavaju aj po case. A vina je na strane kritikov, ktori to nemozu pochopit, lebo necitali komiksy... ehm *:)* Hlasy od haterov, ktori sa priznali, ze nic nevideli, prosim nezaratavat *?)*.
Giggsy
0 0
reagovat
"Proč by ho zabíjel před zraky nikoho, když mu celou dobu šlo o to srazit Boha na kolena? Dokázat, že není všemocný"

Oh my....


" ... jo, tak s takovýmhle přemýšlením můžem jít sundat snad každý větší akční film"
Jj tohle tě dokonale odkopává v tom, jak máš malý nároky na kvalitu blockbusterů. Což samo o sobě není problém a je to tvoje věc,smutné je, že se to pak snažíš vyargumentovat tím, jak to ostatní nepochopili...

"Celý tvůj druhý odstavec navíc popisuje přesně to, jak byl Superman poražen." :o


" "No já ti to klidně napíšu, ale s logikou, pokud sám nevíš jak bys to udělal lépe, nemůžeš to kritizovat, to jako myslíš vážně?" to jsem nenapsal, nauč se číst (už ti to říkám asi po sté). "

"Tak mi pověz, jak originálně vygradovat blockbuster za čtvrt miliardy, kde se pere Bůh s člověkem prosím, hrozně rád bych znal tvojí verzi toho, jak by ten film měl vypadat. "


Doprdele tohle ale už ne....


354889
"Proč by ho zabíjel před zraky nikoho, když mu celou dobu šlo o to srazit Boha na kolena? Dokázat, že není všemocný" Oh my.... " ... jo, tak s takovýmhle přemýšlením můžem jít sundat snad každý větší akční film" Jj tohle tě dokonale odkopává v tom, jak máš malý nároky na kvalitu blockbusterů. Což samo o sobě není problém a je to tvoje věc,smutné je, že se to pak snažíš vyargumentovat tím, jak to ostatní nepochopili... "Celý tvůj druhý odstavec navíc popisuje přesně to, jak byl Superman poražen." *:o* " "No já ti to klidně napíšu, ale s logikou, pokud sám nevíš jak bys to udělal lépe, nemůžeš to kritizovat, to jako myslíš vážně?" to jsem nenapsal, nauč se číst (už ti to říkám asi po sté). " "Tak mi pověz, jak originálně vygradovat blockbuster za čtvrt miliardy, kde se pere Bůh s člověkem prosím, hrozně rád bych znal tvojí verzi toho, jak by ten film měl vypadat. " Doprdele tohle ale už ne....
0 0
reagovat
Proč by ho zabíjel před zraky nikoho, když mu celou dobu šlo o to srazit Boha na kolena? Dokázat, že není všemocný (neporazí Batmana, nezachrání matku, prohraje s Doomsdayem) anebo, pakliže je, že není takový dobrák, jak si všichni myslí.

Jako mně je jasný, že tohle nikam nepovede, ale stejně...

Btw. Tony zase startuje, ježiš to mě baví. :D "No já ti to klidně napíšu, ale s logikou, pokud sám nevíš jak bys to udělal lépe, nemůžeš to kritizovat, to jako myslíš vážně?" to jsem nenapsal, nauč se číst (už ti to říkám asi po sté).

Celý tvůj druhý odstavec navíc popisuje přesně to, jak byl Superman poražen. Jen ne Batmanem, ale Luthorem. Jo, kdyby se ten film nejmenoval Batman v. Superman, asi by k tomu lidi přistupovali jinak, kdyby na comic-conu nenaznačili, že se budou inspirovat Návratem temného rytíře, asi by k tomu lidi přistupovali jinak. Bohužel, nikde netvrdím, že všechno na tom filmu je geniální, celé zapojení JL bylo nucené a film to zbytečně podráželo, ale ty kecy, že je to dementní sračka, ale aspoň zábavná dementní sračka, jenom v zájmu toho si do filmu ještě víc kopnout, jsou imho hrozně mimo. Což neznamená, že na ně nemáš právo. Stejně jako bys ty mohl pochopit, že já mám na ty svoje názory.
354886
Proč by ho zabíjel před zraky nikoho, když mu celou dobu šlo o to srazit Boha na kolena? Dokázat, že není všemocný (neporazí Batmana, nezachrání matku, prohraje s Doomsdayem) anebo, pakliže je, že není takový dobrák, jak si všichni myslí. Jako mně je jasný, že tohle nikam nepovede, ale stejně... Btw. Tony zase startuje, ježiš to mě baví. *:D* "No já ti to klidně napíšu, ale s logikou, pokud sám nevíš jak bys to udělal lépe, nemůžeš to kritizovat, to jako myslíš vážně?" to jsem nenapsal, nauč se číst (už ti to říkám asi po sté). Celý tvůj druhý odstavec navíc popisuje přesně to, jak byl Superman poražen. Jen ne Batmanem, ale Luthorem. Jo, kdyby se ten film nejmenoval Batman v. Superman, asi by k tomu lidi přistupovali jinak, kdyby na comic-conu nenaznačili, že se budou inspirovat Návratem temného rytíře, asi by k tomu lidi přistupovali jinak. Bohužel, nikde netvrdím, že všechno na tom filmu je geniální, celé zapojení JL bylo nucené a film to zbytečně podráželo, ale ty kecy, že je to dementní sračka, ale aspoň zábavná dementní sračka, jenom v zájmu toho si do filmu ještě víc kopnout, jsou imho hrozně mimo. Což neznamená, že na ně nemáš právo. Stejně jako bys ty mohl pochopit, že já mám na ty svoje názory.
0 0
reagovat
do_Od: Co přesně si jak pojistil v kapitolu? Že kdyby McNairymu dal do vozíku kryptonit, který v té době vlastnil, tak že by Supese ty střepiny zabily? Což byl nakonec Luthorův hlavní a jediný cíl. Jo, to si to fakt moc pojistil. :D:D:D:D
354884
do_Od: Co přesně si jak pojistil v kapitolu? Že kdyby McNairymu dal do vozíku kryptonit, který v té době vlastnil, tak že by Supese ty střepiny zabily? Což byl nakonec Luthorův hlavní a jediný cíl. Jo, to si to fakt moc pojistil. *:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat

do_Od

No já ti to klidně napíšu, ale s logikou, pokud sám nevíš jak bys to udělal lépe, nemůžeš to kritizovat, to jako myslíš vážně? To už opravdu není daleko k tomu, nic si nenatočil, nemůžeš kritizovat. :D Žádnou svou verzi nemám, nejsem filmař ani scénárista. Nejsem ani novinář, ani bloger. Jsem divák, to si myslím, že by mělo k právu věcné kritiky plně dostačovat.

Třeba jako v komiksu nebo tom animovaném dvoufilmu? Neřikám, že to bylo ideální, ale rozhodně to tak demencí nebylo do očí. Osobně by se mi hrozně líbilo, kdyby ho Batman nachytal na švestkách a využil jeho slabosti i mimo kryptonit, využil pocit jeho nedotknutelnosti, ješitnosti a silové nadřazenosti. A v klidu by tu šel udělat můstek na SS, stokrát radši než trapně pobíhající Dianu u počítačů. A že by k tomu bylo sakra prostoru, protože tenhle Superman evidentně podle Snydera nemá schopnost za pár vteřin proletět skladem, zachránit Marthu, odnést ji do bezpečí a letět si to vyřídit s Luthorem.
354883
No já ti to klidně napíšu, ale s logikou, pokud sám nevíš jak bys to udělal lépe, nemůžeš to kritizovat, to jako myslíš vážně? To už opravdu není daleko k tomu, nic si nenatočil, nemůžeš kritizovat. *:D* Žádnou svou verzi nemám, nejsem filmař ani scénárista. Nejsem ani novinář, ani bloger. Jsem divák, to si myslím, že by mělo k právu věcné kritiky plně dostačovat. Třeba jako v komiksu nebo tom animovaném dvoufilmu? Neřikám, že to bylo ideální, ale rozhodně to tak demencí nebylo do očí. Osobně by se mi hrozně líbilo, kdyby ho Batman nachytal na švestkách a využil jeho slabosti i mimo kryptonit, využil pocit jeho nedotknutelnosti, ješitnosti a silové nadřazenosti. A v klidu by tu šel udělat můstek na SS, stokrát radši než trapně pobíhající Dianu u počítačů. A že by k tomu bylo sakra prostoru, protože tenhle Superman evidentně podle Snydera nemá schopnost za pár vteřin proletět skladem, zachránit Marthu, odnést ji do bezpečí a letět si to vyřídit s Luthorem.
do_Od
0 0
reagovat

Tony

Tak mi pověz, jak originálně vygradovat blockbuster za čtvrt miliardy, kde se pere Bůh s člověkem ;) prosím, hrozně rád bych znal tvojí verzi toho, jak by ten film měl vypadat. Protože o tom je tu opět řeč, o tvojí verzi toho, jak by věci měly být, nebo ne?

Mimo jiné, Batman se nerozhodl bojovat se Supermanem v tu noc, kdy mu Luthor unesl matku. Luthor mu unesl matku v tu noc, kdy Batman rozsvítil svůj signál. Což je naprosto logické, protože to takhle plánoval od začátku, celou dobu k tomu Bruce naváděl a nakonec, kdyby náhodou, si to ještě pojistil tím momentem v Kapitolu. Že tohle pořadí událostí stále někomu nedochází, je smutný, že to tu je vysvětleno asi po sté a určití lidé to stále ignorují, mě ale vůbec nepřekvapuje. No a konečně, že se Superman nerozletěl nadzvukovou rychlostí, nesmetl Batmana, nepodržel ho za krk a nevysvětlil mu jak se celá situace má ... jo, tak s takovýmhle přemýšlením můžem jít sundat snad každý větší akční film, to by se nám ale nehodilo. Protože Snyder a protože dvojí metr. ?)
354882
Tak mi pověz, jak originálně vygradovat blockbuster za čtvrt miliardy, kde se pere Bůh s člověkem *;)* prosím, hrozně rád bych znal tvojí verzi toho, jak by ten film měl vypadat. Protože o tom je tu opět řeč, o tvojí verzi toho, jak by věci měly být, nebo ne? Mimo jiné, Batman se nerozhodl bojovat se Supermanem v tu noc, kdy mu Luthor unesl matku. Luthor mu unesl matku v tu noc, kdy Batman rozsvítil svůj signál. Což je naprosto logické, protože to takhle plánoval od začátku, celou dobu k tomu Bruce naváděl a nakonec, kdyby náhodou, si to ještě pojistil tím momentem v Kapitolu. Že tohle pořadí událostí stále někomu nedochází, je smutný, že to tu je vysvětleno asi po sté a určití lidé to stále ignorují, mě ale vůbec nepřekvapuje. No a konečně, že se Superman nerozletěl nadzvukovou rychlostí, nesmetl Batmana, nepodržel ho za krk a nevysvětlil mu jak se celá situace má ... jo, tak s takovýmhle přemýšlením můžem jít sundat snad každý větší akční film, to by se nám ale nehodilo. Protože Snyder a protože dvojí metr. *?)*
Tony
0 0
reagovat
sensej
link
354878
[b]sensej[/b] https://en.wikipedia.org/wiki/Irony
0 0
reagovat

Tony

tak já nevím, s tímto přístupem se ti ale nemůže líbit žádný film ne? tak on trénuje, aby byl v maximální formě a zvýšil tím, co nejvíc své šance a také, aby zvládl ten oblek... proč asi trénují Messi s Ronaldem?
354877
tak já nevím, s tímto přístupem se ti ale nemůže líbit žádný film ne? tak on trénuje, aby byl v maximální formě a zvýšil tím, co nejvíc své šance a také, aby zvládl ten oblek... proč asi trénují Messi s Ronaldem?
Tony
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se