Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Assassin´s Creed: Teaser

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek
Pac kdo opravdu stoji o nejakyho v poradi dalsiho komicky oplastikovanyho a oskraboskovanyho XYZmana, co zachrani svet pred bubakem, co ho chce snist?! No kdo? :D8)
353727
Pac kdo opravdu stoji o nejakyho v poradi dalsiho komicky oplastikovanyho a oskraboskovanyho XYZmana, co zachrani svet pred bubakem, co ho chce snist?! No kdo? *:D**8)*
0 0
reagovat
No uvidime, jak tyhle dva filmy dopadnou financne, treba konecne pomalu vystrida neco tu pro mne uz troksu umornou eru komiksu a zacne pomalu era kvalitnich filmovych nametu dle videoher :_)
353726
No uvidime, jak tyhle dva filmy dopadnou financne, treba konecne pomalu vystrida neco tu pro mne uz troksu umornou eru komiksu a zacne pomalu era kvalitnich filmovych nametu dle videoher :_)
0 0
reagovat
BTW, traler na Warcraft je samozřejmě lepší ;)
353723
BTW, traler na Warcraft je samozřejmě lepší *;)*
0 0
reagovat

5*

Mě ta ukázka sedla, já mám tyhle digobordely točené před zeleným plátnem rád :+
A navíc Fassbender.
353721
Mě ta ukázka sedla, já mám tyhle digobordely točené před zeleným plátnem rád *:+* A navíc Fassbender.
5*
0 0
reagovat
Hry AC mne nikdy moc nechytily, ikdyz mam dva dily v nakejch slevach i koupeny a nainstalovany :_) Nejak mne to nebavilo hrat vic nez na to jen koukat. A tak je pro mne AC jako film daleko lepsi varinata/fromat... a ten trailer je pecka ;) 5/5 :+ Skoda, ze takhle nejak nevypada/nepusobi i trailer na Warcraft ;):(
353722
Hry AC mne nikdy moc nechytily, ikdyz mam dva dily v nakejch slevach i koupeny a nainstalovany :_) Nejak mne to nebavilo hrat vic nez na to jen koukat. A tak je pro mne AC jako film daleko lepsi varinata/fromat... a ten trailer je pecka ;) 5/5 *:+* Skoda, ze takhle nejak nevypada/nepusobi i trailer na Warcraft *;)**:(*
0 0
reagovat
Proboha, koho napadlo tam dát tuhle hudbu? :- Jinak trailer ucházející. Neurazil ale ani ničím nepřekvapil.
353720
Proboha, koho napadlo tam dát tuhle hudbu? *:-* Jinak trailer ucházející. Neurazil ale ani ničím nepřekvapil.
0 0
reagovat

Gonzi

Jop, AC rozhodně vystřelilo tím správným směrem co se představování toho herního světa týče. Na druhou stranu, AC to měl podstatně jednodušší - už jen tím, že obě ty reality (středověk/blízká budoucnost) jsou divákům obecně dobře známé. Zažité. Warcraft je sice fantasy a jak říkáš, pár desítek miliónů lidí o tom má určité povědomí, drtivá většina ale z těch trailerů nic moc nevyčte a samotného mě podobný marketing zklamal. Tady to určitě šlo jinak a líp.

Nicméně, pořád si nemyslím, že bys v kině nedostal takový ten úvod, který ten herní svět i film samotný potřebují. Nějaké to představení. Vlastně první trailer na WC to zkoušel, ty dva světy, ten rozkol, byly to jen náznaky a fakt jsem tehdy ještě předpokládal, že další ukázky půjdou touhle cestou a postupně ti vysvětlí, o čem to je a jak to funguje. Hold to bude muset udělat až film. A já mám pocit, že ten projekt i přes nevábnou kampaň pořád budí určitou zvědavost, a to i u těch, kteří se nechytají a ukázky je nechávají spíše chladnými, do kina se imho bude chodit a bude chodit v hojných počtech, alespoň první týden, takže všechno to objevování a porozumívání, které tys chtěl už od trailerů, víceméně pořád může zachránit samotný film. Jestli se to podaří, to je druhá věc :D když ne, budu nejspíš první, kdo ten film odepíše jako obří zklamání.
353719
Jop, AC rozhodně vystřelilo tím správným směrem co se představování toho herního světa týče. Na druhou stranu, AC to měl podstatně jednodušší - už jen tím, že obě ty reality (středověk/blízká budoucnost) jsou divákům obecně dobře známé. Zažité. Warcraft je sice fantasy a jak říkáš, pár desítek miliónů lidí o tom má určité povědomí, drtivá většina ale z těch trailerů nic moc nevyčte a samotného mě podobný marketing zklamal. Tady to určitě šlo jinak a líp. Nicméně, pořád si nemyslím, že bys v kině nedostal takový ten úvod, který ten herní svět i film samotný potřebují. Nějaké to představení. Vlastně první trailer na WC to zkoušel, ty dva světy, ten rozkol, byly to jen náznaky a fakt jsem tehdy ještě předpokládal, že další ukázky půjdou touhle cestou a postupně ti vysvětlí, o čem to je a jak to funguje. Hold to bude muset udělat až film. A já mám pocit, že ten projekt i přes nevábnou kampaň pořád budí určitou zvědavost, a to i u těch, kteří se nechytají a ukázky je nechávají spíše chladnými, do kina se imho bude chodit a bude chodit v hojných počtech, alespoň první týden, takže všechno to objevování a porozumívání, které tys chtěl už od trailerů, víceméně pořád může zachránit samotný film. Jestli se to podaří, to je druhá věc *:D* když ne, budu nejspíš první, kdo ten film odepíše jako obří zklamání.
Gonzi
0 0
reagovat
Heh, hned se mi vybavil krátký film od Ubisoftu. A když už se film odehrává na přelomu století, tak by mohl mít cameo i sám Ezio.:+
353717
Heh, hned se mi vybavil [link="https://www.youtube.com/watch?v=vcE8xJkK6t4"]krátký film[/link] od Ubisoftu. A když už se film odehrává na přelomu století, tak by mohl mít cameo i sám Ezio.*:+*
0 0
reagovat
V českém znění musí MIchaela Fassbendera mluvit Martin Stránský. Pak si bude moci odškrtnout jak hlas hlavního hrdiny prvního dílů herního AC, tak filmového.
353716
V českém znění musí MIchaela Fassbendera mluvit Martin Stránský. Pak si bude moci odškrtnout jak hlas hlavního hrdiny prvního dílů herního AC, tak filmového.
0 0
reagovat
Dobre, len v druhej casti privela hopsania.
353715
Dobre, len v druhej casti privela hopsania.
0 0
reagovat

do_Od

Hele vím jak to myslíš, ale ty obhajuješ stavbu děje ve filmu stavbou děje ve hrách + vždy to mohlo být uděláno z pohledu "vesničana kterému ta válka zničila svět". Teď to je prostě film o druhé světové válce, aniž by většina diváků znala Ameriku, Evropu, Rusko, Hitlera, mapu světa... logicky, jako vždy jindy, to jen hráči rozhodně nezaplatí a musí to být dobrý film sám o sobě. Z tohoto to ale necítím, nevidím v tom ten příběh na který si budu chtít zajít... vidím tuny soubojů random monster. Samozřejmě to může být jen špatná kampaň, ale i to se podepíše na tržbách a osobně mi vadí, že to bude další neúspěšný film o hře.

A rozebírám to tady, protože AC naopak vypadá, že bychom snad mohli poprvé dostat normální film zasazený do hry. Vypadá to, že správně využívají herní prvky a elementy, ale zároveň si budují nějaký normální příběh a děj. Sundej z toho nálepku AC a pořád to vypadá jako něco zajímavého. Fakt mi jde čistě o to, že mám poprvé pocit, že někdo s nějakou herní látkou pracuje dobře.

Proč třeba Hitman musel být nějaká akční splácanina? To jako že by se nějaký temnější film o tichém zabijákovi neuchytil? Mít to trochu dobrý scénář, tak by to bylo naprosto luxusní... Stejně tak třeba Max Payne... šlo udělat poměrně jednoduchou detektivku, hodit tam pár akčních scén a je vystaráno...
353713
Hele vím jak to myslíš, ale ty obhajuješ stavbu děje ve filmu stavbou děje ve hrách + vždy to mohlo být uděláno z pohledu "vesničana kterému ta válka zničila svět". Teď to je prostě film o druhé světové válce, aniž by většina diváků znala Ameriku, Evropu, Rusko, Hitlera, mapu světa... logicky, jako vždy jindy, to jen hráči rozhodně nezaplatí a musí to být dobrý film sám o sobě. Z tohoto to ale necítím, nevidím v tom ten příběh na který si budu chtít zajít... vidím tuny soubojů random monster. Samozřejmě to může být jen špatná kampaň, ale i to se podepíše na tržbách a osobně mi vadí, že to bude další neúspěšný film o hře. A rozebírám to tady, protože AC naopak vypadá, že bychom snad mohli poprvé dostat normální film zasazený do hry. Vypadá to, že správně využívají herní prvky a elementy, ale zároveň si budují nějaký normální příběh a děj. Sundej z toho nálepku AC a pořád to vypadá jako něco zajímavého. Fakt mi jde čistě o to, že mám poprvé pocit, že někdo s nějakou herní látkou pracuje dobře. Proč třeba Hitman musel být nějaká akční splácanina? To jako že by se nějaký temnější film o tichém zabijákovi neuchytil? Mít to trochu dobrý scénář, tak by to bylo naprosto luxusní... Stejně tak třeba Max Payne... šlo udělat poměrně jednoduchou detektivku, hodit tam pár akčních scén a je vystaráno...
do_Od
0 0
reagovat

do_Od

To by bolo celkom fajn, ale realne sa bojim, ze to skonci o nieco nizsie. :) Ale stale sa opatrne tesim.
353712
To by bolo celkom fajn, ale realne sa bojim, ze to skonci o nieco nizsie. *:)* Ale stale sa opatrne tesim.
do_Od
0 0
reagovat
Já hrál trochu první dva díly a potom ten odněkud z Karibiku, takže můžu hodnotit čistě jako filmový materiál... a použití Westa je hodně mimózní. Ale nevypadá to úplně nejhůř, určitě si pohráli s vizuálem, nicméně ten koncept je prostě atraktivnější pro videohry, kdy se k tomu přidá velké prostředí a krásná grafika. Prince of Persia měl v mých očích určitě větší potenciál. Od Warcraftu by z toho ale pořád mohl vylézt dobrý film. :))

do_od: Pokud vím, tak CinemaScore se dělá jedn ze DVOU kin z celé Severní Ameriky a to na pár návštěvnících těch úplně prvních projekcí, což u značek bývají fanboyové, takže Warcraft A+ dost možná dostane.
353711
Já hrál trochu první dva díly a potom ten odněkud z Karibiku, takže můžu hodnotit čistě jako filmový materiál... a použití Westa je hodně mimózní. Ale nevypadá to úplně nejhůř, určitě si pohráli s vizuálem, nicméně ten koncept je prostě atraktivnější pro videohry, kdy se k tomu přidá velké prostředí a krásná grafika. Prince of Persia měl v mých očích určitě větší potenciál. Od Warcraftu by z toho ale pořád mohl vylézt dobrý film. *:))* do_od: Pokud vím, tak CinemaScore se dělá jedn ze DVOU kin z celé Severní Ameriky a to na pár návštěvnících těch úplně prvních projekcí, což u značek bývají fanboyové, takže Warcraft A+ dost možná dostane.
0 0
reagovat
V tomhle případě jsem u obou filmů víc zvědavej na tržby, než kritické přijetí.
353710
V tomhle případě jsem u obou filmů víc zvědavej na tržby, než kritické přijetí.
0 0
reagovat

M.a.t.t.

Embargo do 30. května, jeden z těch lidí, co to viděli už ale něco málo napsal na Reddit a dal tomu 6-7/10 s tím, že to dobré převyšovalo to špatné, pochválil i trikovou stránku, ale celkový dojem zkrátka nebyl úplné nadšení. Spíš lehký nadprůměr. (samozřejmě brát s rezervou, osobně tipuju po trailerech a aktuální divácké náladě, kdy se nikomu nic nelíbí, takovej 6,5 na RT)
353707
Embargo do 30. května, jeden z těch lidí, co to viděli už ale něco málo napsal na Reddit a dal tomu 6-7/10 s tím, že to dobré převyšovalo to špatné, pochválil i trikovou stránku, ale celkový dojem zkrátka nebyl úplné nadšení. Spíš lehký nadprůměr. (samozřejmě brát s rezervou, osobně tipuju po trailerech a aktuální divácké náladě, kdy se nikomu nic nelíbí, takovej 6,5 na RT)
M.a.t.t.
0 0
reagovat
Vypadá to o trilion procent lépe jak Warcraft (pro dooda: je to srovnání v rámci dvou nejočekávanějších herních adaptací)
353709
Vypadá to o trilion procent lépe jak Warcraft (pro dooda: je to srovnání v rámci dvou nejočekávanějších herních adaptací)
0 0
reagovat

do_Od

Existuju nejake prve neoficialne ohlasy na Warcaft? Ja prave cakam, ze recenzie budu maximalne priemerne, co ale nevylucuje zabavne fantasy dobrodruzstvo. Zase si ale povedzme na rovinu, ze AC na tom v globale lepsie nebude a na hernu adaptaciu ktora by trochu viac zabodovala aj u kritikov si este nejaky ten cas pockame. O to viac, ze mnohi recenzenti su voci nim uz z principu zaujati.
353708
Existuju nejake prve neoficialne ohlasy na Warcaft? Ja prave cakam, ze recenzie budu maximalne priemerne, co ale nevylucuje zabavne fantasy dobrodruzstvo. Zase si ale povedzme na rovinu, ze AC na tom v globale lepsie nebude a na hernu adaptaciu ktora by trochu viac zabodovala aj u kritikov si este nejaky ten cas pockame. O to viac, ze mnohi recenzenti su voci nim uz z principu zaujati.
do_Od
0 0
reagovat
Velka skoda tej "hudby" ta to zraza tak na 3* ale inac to prekonalo vsetky moje ocakvania. Uz len aby pribeh nebol uplne ... jednoduchy.
353706
Velka skoda tej "hudby" ta to zraza tak na 3* ale inac to prekonalo vsetky moje ocakvania. Uz len aby pribeh nebol uplne ... jednoduchy.
0 0
reagovat
Sakra ono by to fakt mohlo vyjít. :+
353705
Sakra ono by to fakt mohlo vyjít. *:+*
0 0
reagovat

Gonzi

Chápu ten pohled, doporučil bych ale ještě počkat do samotného filmu. Neříkám (a co jsem četl, tak to ani nevypadá), že to dostane nějaké A+ cinemascore, ale to představení toho konfliktu na začátku určitě bude. A ta komornost, v rámci toho světa, tam taky do jisté míry bude. Nicméně tomu střetu se vyhnout nešlo, protože takhle to zkrátka začalo, v knížkách, hrou, pokaždé - je to První válka, obě strany bojují za to co si myslí, že je správné, ta osudovost a epičnost tomu úplně sebrat nejde.

A když se podívám na jiné příběhy, které se třeba odehrávaly předtím, napadá mě tak maximálně Válka Prastarých, která se odehrávala zhruba 10.000 let před tímhle a i když to začíná komorněji, taky tam záhy dojde na brutální world-changing události, tudíž tam bychom si moc nepomohli. A navíc by to bylo hodně krkolomné uvedení do toho světa, protože i když se to odehrávalo dávno v minulosti, několik postav tam přicestovalo v čase a rázem, pokud tu sérii neznáš, nevíš odkud, proč, jak ten aktuální svět vypadá atp.
353703
Chápu ten pohled, doporučil bych ale ještě počkat do samotného filmu. Neříkám (a co jsem četl, tak to ani nevypadá), že to dostane nějaké A+ cinemascore, ale to představení toho konfliktu na začátku určitě bude. A ta komornost, v rámci toho světa, tam taky do jisté míry bude. Nicméně tomu střetu se vyhnout nešlo, protože takhle to zkrátka začalo, v knížkách, hrou, pokaždé - je to První válka, obě strany bojují za to co si myslí, že je správné, ta osudovost a epičnost tomu úplně sebrat nejde. A když se podívám na jiné příběhy, které se třeba odehrávaly předtím, napadá mě tak maximálně Válka Prastarých, která se odehrávala zhruba 10.000 let před tímhle a i když to začíná komorněji, taky tam záhy dojde na brutální world-changing události, tudíž tam bychom si moc nepomohli. A navíc by to bylo hodně krkolomné uvedení do toho světa, protože i když se to odehrávalo dávno v minulosti, několik postav tam přicestovalo v čase a rázem, pokud tu sérii neznáš, nevíš odkud, proč, jak ten aktuální svět vypadá atp.
Gonzi
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se