Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Kam kráčíš, kinozážitku?

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

Hasta

Kdybys sis třeba počkal o týden dýl a v nějaký ne příliš atraktivní čas, tak se Ti může stát, že tam budeš i sám nebo třeba s deseti lidmi na celý sál a to není tak strašné.:+
352902
Kdybys sis třeba počkal o týden dýl a v nějaký ne příliš atraktivní čas, tak se Ti může stát, že tam budeš i sám nebo třeba s deseti lidmi na celý sál a to není tak strašné.*:+*
Hasta
0 0
reagovat
Taky si to píšu, dřv jsem sbíral lístky, ale tak ty ne vždy jsou. Prakticky to důležité nijak není, ale tak... proč ne, že.
Donedávna jsem dával přes 100 projekcí za rok, ale poslední dobou není už zdaleka tolik času, tak mi to dost stagnuje. Až se za sebe občas stydím, dokonce ani toho Henryho, ani Olgu jsem ještě neviděl.
352858
Taky si to píšu, dřv jsem sbíral lístky, ale tak ty ne vždy jsou. Prakticky to důležité nijak není, ale tak... proč ne, že. Donedávna jsem dával přes 100 projekcí za rok, ale poslední dobou není už zdaleka tolik času, tak mi to dost stagnuje. Až se za sebe občas stydím, dokonce ani toho Henryho, ani Olgu jsem ještě neviděl.
0 0
reagovat
Já si vedu taky statistiky, od čtvrthodinky Godzily v roce 2014 .. nula. Veřejná kina nasrat ve stavu v jakém jsou, kde jsou ty časy, kdy tam lidi chodili na film a chovali se slušně. Dnešní idiotská doba, kde se tam polovina jde nažrat a dělat všemožné jiné pitchoviny vč. přihlouplého pubertálního vykřikování, kopání do sedaček apod. to je na blití.

Vždycky si vybavím nějaké to černošské kino, kde ta lůza řve jak kdyby to byl přenos z Bohnic a mám dost :D
352853
Já si vedu taky statistiky, od čtvrthodinky Godzily v roce 2014 .. nula. Veřejná kina nasrat ve stavu v jakém jsou, kde jsou ty časy, kdy tam lidi chodili na film a chovali se slušně. Dnešní idiotská doba, kde se tam polovina jde nažrat a dělat všemožné jiné pitchoviny vč. přihlouplého pubertálního vykřikování, kopání do sedaček apod. to je na blití. Vždycky si vybavím nějaké to černošské kino, kde ta lůza řve jak kdyby to byl přenos z Bohnic a mám dost *:D*
0 0
reagovat
Já jsem sbíral lístky. Ale teď, když jsou v Brně ve Špalku takový ty hnusný a v Olympii pořád starý se mi to tak nějak přestalo chtít sbírat.
A jinak čsfd.
352852
Já jsem sbíral lístky. Ale teď, když jsou v Brně ve Špalku takový ty hnusný a v Olympii pořád starý se mi to tak nějak přestalo chtít sbírat. A jinak čsfd.
0 0
reagovat
Ja si schovavam lístky... A zhruba padesát projekcí dávám běžně. Silné letní měsíce i klidně deset plus návštěv za měsíc...
352844
Ja si schovavam lístky... A zhruba padesát projekcí dávám běžně. Silné letní měsíce i klidně deset plus návštěv za měsíc...
0 0
reagovat

crom

csfd :D:D:D
352842
csfd *:D**:D**:D*
crom
0 0
reagovat
Já si taky vedu statistiky od loňska. Přesné číslo za minulý rok je 58.
352841
Já si taky vedu statistiky od loňska. Přesné číslo za minulý rok je 58.
0 0
reagovat
Já třeba ano. Od loňského roku :)
352840
Já třeba ano. Od loňského roku *:)*
0 0
reagovat
vy si vedete nějaké záznamy/statistiky, kolikrát jste byli v kině? nebo to jenom tak střílíte od boku odhadem?
352839
vy si vedete nějaké záznamy/statistiky, kolikrát jste byli v kině? nebo to jenom tak střílíte od boku odhadem?
0 0
reagovat

pepo

Asi tě trumfnu, já v kině dobrovolně trpěla u padesátky, Jupitera, Hitmana a Kurýra. :D
352838
Asi tě trumfnu, já v kině dobrovolně trpěla u padesátky, Jupitera, Hitmana a Kurýra. *:D*
pepo
0 0
reagovat

SocialniPripad

njn, bola to sračka
352827
njn, bola to sračka
SocialniPripad
0 0
reagovat

Kino site na mieru

Tak nejak si predstavujem buducnost kina.
Filmy, ktore budu napr striktne bez popcornu alebo bez reklam, s tym, ze si cena bude vyssia.
V mojom kine su tkzv SCREAM premietania, kde mozu matky s babetkami, mame aj luxury screan kde si nikto nedovoli vytiahnut telefon. Nieco na styl low fare airlines. Ak chces pohodlie, priplatis si.
352826
Tak nejak si predstavujem buducnost kina. Filmy, ktore budu napr striktne bez popcornu alebo bez reklam, s tym, ze si cena bude vyssia. V mojom kine su tkzv SCREAM premietania, kde mozu matky s babetkami, mame aj luxury screan kde si nikto nedovoli vytiahnut telefon. Nieco na styl low fare airlines. Ak chces pohodlie, priplatis si.
Kino site na mieru
0 0
reagovat

Pepo

Nový Bod zlomu? Respekt, na to bych nešel ani za 50,- :)
352825
Nový Bod zlomu? Respekt, na to bych nešel ani za 50,- :)
Pepo
0 0
reagovat

Will

je to skôr preto, že nemám čas. keď mám dovču chodím na všetko. takto som videl v kine nap. nový Bod zlomu alebo padesátku :D
352798
je to skôr preto, že nemám čas. keď mám dovču chodím na všetko. takto som videl v kine nap. nový Bod zlomu alebo padesátku *:D*
Will
0 0
reagovat
Pepo> Mno jo, boli casy ked v kinach hrali poriadne blockbustre a dramy tiez nestali za vyliz rit :D
352796
[b]Pepo>[/b] Mno jo, boli casy ked v kinach hrali poriadne blockbustre a dramy tiez nestali za vyliz rit *:D*
0 0
reagovat

pepo

Zajdi si na Hardcore Henryho, hned to bude o film lepší :D:D:D
352790
Zajdi si na Hardcore Henryho, hned to bude o film lepší *:D**:D**:D*
pepo
0 0
reagovat

mkubalikova

:+ ja som vlani s hrôzou zistil že som bol v kine iba 30krát :( boli časy, keď to bolo 3x toľko
352785
*:+* ja som vlani s hrôzou zistil že som bol v kine iba 30krát *:(* boli časy, keď to bolo 3x toľko
mkubalikova
0 0
reagovat
Já to mám bohužel tak, že pro mě je každá návštěva kina zážitek a radost. Loni to bylo skoro 60 návštěv. Bohužel říkám proto, že to leze do peněz (ano, krom vstupenky si občas dám něco k jídlu a pití), ale je to můj koníček a do těch se musí investovat:), a taky proto, že mám pocit, že se zhoršuje chování lidí v kině. Minulý týden jsme byli na Spotlightu a v kině za námi seděl pár, pro který to evidentně bylo povinné rande, než na to skočí. Dělali kontinuální hluk konzumací popcornu a popíjením bohemky a nejdřív potichu, od půlky docela nahlas film komentovali. Na žádosti o zklidnění reagovali podrážděně a ignorovali je. Vrchol nastal, když ve chvíli, kdy Ruffalo říká "It's time, Robby, it's time.", tak oba vybuchli smíchy. Mně se chtělo brečet. Ano, mám doma kvalitní televizi a mohla bych se na celé kino vykašlat. Tam mi nikdo nebude házet popcorn za krk a smát se do vypjatých scén. Ale já to kino mám ráda!!! Asi jsem stará škola. :D Mimochodem minimálně chodím do CinemaCity, CineStar na Andělu má podle mě slušný obraz a zvuk a jejich přístup k divákovi jako zákazníkovi je nesrovnatelný. Opět jsem se o tom přesvědčila při BvS, v CineStaru byl FebioFest, tak jsme museli do CinemaCity. Systém objednávání vstupenek přes internet jsem nepobrala, celou dobu byly otevřené dveře do sálu, takže jsme slyšeli hluk z kavárny a od pokladen a jejich vážení, aby nám nedali příliš omáčky na nachos, které stojí 150 korun, mě tak vytočilo, že jsem ty nachos rovnou vyhodila.
352780
Já to mám bohužel tak, že pro mě je každá návštěva kina zážitek a radost. Loni to bylo skoro 60 návštěv. Bohužel říkám proto, že to leze do peněz (ano, krom vstupenky si občas dám něco k jídlu a pití), ale je to můj koníček a do těch se musí investovat*:)*, a taky proto, že mám pocit, že se zhoršuje chování lidí v kině. Minulý týden jsme byli na Spotlightu a v kině za námi seděl pár, pro který to evidentně bylo povinné rande, než na to skočí. Dělali kontinuální hluk konzumací popcornu a popíjením bohemky a nejdřív potichu, od půlky docela nahlas film komentovali. Na žádosti o zklidnění reagovali podrážděně a ignorovali je. Vrchol nastal, když ve chvíli, kdy Ruffalo říká "It's time, Robby, it's time.", tak oba vybuchli smíchy. Mně se chtělo brečet. Ano, mám doma kvalitní televizi a mohla bych se na celé kino vykašlat. Tam mi nikdo nebude házet popcorn za krk a smát se do vypjatých scén. Ale já to kino mám ráda!!! Asi jsem stará škola. *:D* Mimochodem minimálně chodím do CinemaCity, CineStar na Andělu má podle mě slušný obraz a zvuk a jejich přístup k divákovi jako zákazníkovi je nesrovnatelný. Opět jsem se o tom přesvědčila při BvS, v CineStaru byl FebioFest, tak jsme museli do CinemaCity. Systém objednávání vstupenek přes internet jsem nepobrala, celou dobu byly otevřené dveře do sálu, takže jsme slyšeli hluk z kavárny a od pokladen a jejich vážení, aby nám nedali příliš omáčky na nachos, které stojí 150 korun, mě tak vytočilo, že jsem ty nachos rovnou vyhodila.
0 0
reagovat
asi čeká ještě osm měsíců na slevu ;)
352779
asi čeká ještě osm měsíců na slevu ;)
0 0
reagovat
Rok čakáš na BR? Už sú to maximálne 4 mesiace.
352776
Rok čakáš na BR? Už sú to maximálne 4 mesiace.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se