Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Warcraft: První střet: International trailer

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

HastaLaVistaBab

Jasně že jsem hrál, všechny tři a WoW od vanily. A vždycky to bylo především o příběhu, který je zakomponovanej i do každého nového raidu. To nemluvím o hromadě knížek, z nichž je několik opravdu dobrých a zbytek omáčka.
Warcraft má rozvinutý a propracovaný svět, který se nemůže rovnat SW nebo ST apod, ale patří k tomu většímu.
Takže znovu, Warcraft JE O PŘÍBĚHU.
349653
Jasně že jsem hrál, všechny tři a WoW od vanily. A vždycky to bylo především o příběhu, který je zakomponovanej i do každého nového raidu. To nemluvím o hromadě knížek, z nichž je několik opravdu dobrých a zbytek omáčka. Warcraft má rozvinutý a propracovaný svět, který se nemůže rovnat SW nebo ST apod, ale patří k tomu většímu. Takže znovu, Warcraft JE O PŘÍBĚHU.
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat

Cival

Krásná reflexe na připomínky čtenářů...
349650
Krásná reflexe na připomínky čtenářů...
Cival
0 0
reagovat

@Hasta

Sorry, ale davas jednu perlu za druhou :))) "Tak Warcraft není o singlu a příběhu, na ten sere pes"....ten bol dost dobry :))) Warcraft tak ako aj Stacraft boli odjakziva o pribehu, to ze maju dobry multipleyer je druha vec...

Ja som tak isto zacal Warcraft (stare dobre casy x368 a 640KB RAM) az po WoW, multiplayer som nikdy nehral (teda okrem WoW) a absolutne ma nezaujima, za mna jednoznacne single player a pribeh. Warcraft ma mnohonasobne viac pribehu ako ktorakolvek hra ktora sa momentalne chysta na platna. Ty si ocividne na ten druhej strane tym padom ti ten trailer absolutne nic nehovori.

Premisa filmu je takmer rovnaka ako v hre, konec koncov ide "Warcraft The Beginning" hovori za vsetko, ten kto hram hry bude presne vediet o co ide, a nepojde do kina stym ze bude cakat film na urovni "The Shawshank Redemption/Godfather a la Warcraft".

A povedzme si uprimne aj z "dementnim" B-ckovym pribehom to bude lepsie ako ten preplacany BvS :P
349649
Sorry, ale davas jednu perlu za druhou :))) "Tak Warcraft není o singlu a příběhu, na ten sere pes"....ten bol dost dobry :))) Warcraft tak ako aj Stacraft boli odjakziva o pribehu, to ze maju dobry multipleyer je druha vec... Ja som tak isto zacal Warcraft (stare dobre casy x368 a 640KB RAM) az po WoW, multiplayer som nikdy nehral (teda okrem WoW) a absolutne ma nezaujima, za mna jednoznacne single player a pribeh. Warcraft ma mnohonasobne viac pribehu ako ktorakolvek hra ktora sa momentalne chysta na platna. Ty si ocividne na ten druhej strane tym padom ti ten trailer absolutne nic nehovori. Premisa filmu je takmer rovnaka ako v hre, konec koncov ide "Warcraft The Beginning" hovori za vsetko, ten kto hram hry bude presne vediet o co ide, a nepojde do kina stym ze bude cakat film na urovni "The Shawshank Redemption/Godfather a la Warcraft". A povedzme si uprimne aj z "dementnim" B-ckovym pribehom to bude lepsie ako ten preplacany BvS :P
@Hasta
0 0
reagovat
Hrál jsi někdy Warcraft Robure? Tam valíš jen mulťák, co tam chceš řešit po příběhové stránce? Film samozřejmě je v prvé řadě o příběhu jako každý jiný, ale co Ti z tohoto pohledu trailer nabízí ? Já tam teda žádnou zajímavou premisu, kterou bych předtím neviděl stokrát jinde, nevidím.
Orkové hledají domov, Zlý ork chce zabít lidi, hodný ork válčit, bude bitka mezi zlýma a hodnýma... ty ukázky jsou hrozně takové jednoduché stupidní, nez nějakého nápadu, fakt tam nic kromě té generické nudy nevidím, nejmenovat se to Warcraft, opravdu nad tím nejspíš jen mávnu rukou a jdu dál.
349648
Hrál jsi někdy Warcraft Robure? Tam valíš jen mulťák, co tam chceš řešit po příběhové stránce? Film samozřejmě je v prvé řadě o příběhu jako každý jiný, ale co Ti z tohoto pohledu trailer nabízí ? Já tam teda žádnou zajímavou premisu, kterou bych předtím neviděl stokrát jinde, nevidím. Orkové hledají domov, Zlý ork chce zabít lidi, hodný ork válčit, bude bitka mezi zlýma a hodnýma... ty ukázky jsou hrozně takové jednoduché stupidní, nez nějakého nápadu, fakt tam nic kromě té generické nudy nevidím, nejmenovat se to Warcraft, opravdu nad tím nejspíš jen mávnu rukou a jdu dál.
0 0
reagovat
Axis, hmyzon a spol: chlapci, nereste kokotiny ;)
349647
Axis, hmyzon a spol: chlapci, nereste kokotiny ;)
0 0
reagovat
Souhlas, ale u té věty "Warcraft není o příběhu" se mi trochu ježí chlupy na zádech. :D Doufám, že za to může jen Hastově špatné vyjádření. Multiplayer není o příběhu. Pro film je ten příběh ale naopak jako dělaný. Tedy pakliže ho správně trefí.
349646
Souhlas, ale u té věty "Warcraft není o příběhu" se mi trochu ježí chlupy na zádech. *:D* Doufám, že za to může jen Hastově špatné vyjádření. Multiplayer není o příběhu. Pro film je ten příběh ale naopak jako dělaný. Tedy pakliže ho správně trefí.
0 0
reagovat
A Warcraft neni o pribehu :D :D :D
Ty dnes jedes :D
349641
A Warcraft neni o pribehu *:D* *:D* *:D* Ty dnes jedes *:D*
0 0
reagovat
To je fakt, v trailerech představili jen lidi a orky vcetne vsech jejich hlavnich zastupcu a nastinili, o cem film bude. To je opravdu malo :D
349640
To je fakt, v trailerech představili jen lidi a orky vcetne vsech jejich hlavnich zastupcu a nastinili, o cem film bude. To je opravdu malo *:D*
0 0
reagovat
Tak Warcraft není o singlu a příběhu, na ten sere pes, to jsi dal kdysi na začátku, pak už leta valíš jen mulťák a tam to neřešíš ... ty trailery jsou naprosto příšerné z tohoto pohledu, žádné představení světa, postav, nějaké myšlenky, zajímavost, nic tam není.

Prostě jen videoklip s pár záběrama, kde je zlý ork, hodný ork a ošklivý člověk. A chtějí se navzájem zabít. Generická nuda jak prase :)
349644
Tak Warcraft není o singlu a příběhu, na ten sere pes, to jsi dal kdysi na začátku, pak už leta valíš jen mulťák a tam to neřešíš ... ty trailery jsou naprosto příšerné z tohoto pohledu, žádné představení světa, postav, nějaké myšlenky, zajímavost, nic tam není. Prostě jen videoklip s pár záběrama, kde je zlý ork, hodný ork a ošklivý člověk. A chtějí se navzájem zabít. Generická nuda jak prase :)
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

Jak můžou někomu, kdo hrál Warcraft, splývat jednotlivé postavy, to mi fakt hlava nebere :D
349636
Jak můžou někomu, kdo hrál Warcraft, splývat jednotlivé postavy, to mi fakt hlava nebere *:D*
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat

Axis

Díky.

Srsly guys. Dost, že u ani starýho přehrávače nemizel kurzor, teď přibude ještě tohle...
349633
Díky. [link="http://www.socialmemegenerator.com/wp-content/uploads/2015/09/first-world-problem-woman-meme.jpg"]Srsly guys.[/link] Dost, že u ani starýho přehrávače nemizel kurzor, teď přibude ještě tohle...
Axis
0 0
reagovat

Cival

Aneb vůbec to při 99% trailerů nevadí...a to myslím ironicky ;)
349629
Aneb vůbec to při 99% trailerů nevadí...a to myslím ironicky *;)*
Cival
0 0
reagovat
Cival: na tu som sa stazoval aj ja, je to tam dost otravne. A popravde filmovy web by si mal zakladat na perfektnom vizualnom zazitku, bez nejakych stupidnych loading barov.
349628
Cival: na tu som sa stazoval aj ja, je to tam dost otravne. A popravde filmovy web by si mal zakladat na perfektnom vizualnom zazitku, bez nejakych stupidnych loading barov.
0 0
reagovat
Hasta: Nezmizi ;)
349627
Hasta: Nezmizi ;)
0 0
reagovat
Taky mi to všechno tak nějak splývá na jedno brdo, jakoby ten film neměl žádnou svoji tvář, postavy se mi slévají, příběh zatím působí strašně tupě a bčkově, dialogy, všechno jak z 80tkového filmu, do toho ten vizuál takový nemastný neslaný, což nebude vadit, pokud ten film bude dobrý jako tak, o čemž ale nevím proč pořád pochybuju, k Warcraftu mám blízko, hraju ho od prvního dílu až po třetí doteď jakože doteď 2016 stále aktivně.. ale

tohle mi prostě zatím nic moc neříká, kdyby tam místo orků byly nějaky jiny fantasy potvory a jmenovalo se to další Narnie, tak bych to hned faknul :(
349623
Taky mi to všechno tak nějak splývá na jedno brdo, jakoby ten film neměl žádnou svoji tvář, postavy se mi slévají, příběh zatím působí strašně tupě a bčkově, dialogy, všechno jak z 80tkového filmu, do toho ten vizuál takový nemastný neslaný, což nebude vadit, pokud ten film bude dobrý jako tak, o čemž ale nevím proč pořád pochybuju, k Warcraftu mám blízko, hraju ho od prvního dílu až po třetí doteď jakože doteď 2016 stále aktivně.. ale tohle mi prostě zatím nic moc neříká, kdyby tam místo orků byly nějaky jiny fantasy potvory a jmenovalo se to další Narnie, tak bych to hned faknul :(
0 0
reagovat
Scéna na schodech pořád Shrek, i když jí v ukázce hodně zkrátili, aby to tak nemlátilo do očí. :)
349620
Scéna na schodech pořád Shrek, i když jí v ukázce hodně zkrátili, aby to tak nemlátilo do očí. *:)*
0 0
reagovat
Zaber na Propheta potesil, ale stale to iste dokola. A TonyClifton ma pravdu, len vyhodili tie hnusne zabery a nechali tam len tie pouzitelne. mozno trosku ubrali saturacie nech to neni take farebne, ale scena na schodoch stale ten isty hnus, aj teply ulizany carodej, garona, pad veze a mnoho dalsich.}

a vazne skoda, ze ani tie trailery nie su vobec napadite, iba akcna hudba a nasekane zabery ako na kazdy tuctovi akcnak.
349619
Zaber na Propheta potesil, ale stale to iste dokola. A TonyClifton ma pravdu, len vyhodili tie hnusne zabery a nechali tam len tie pouzitelne. mozno trosku ubrali saturacie nech to neni take farebne, ale scena na schodoch stale ten isty hnus, aj teply ulizany carodej, garona, pad veze a mnoho dalsich.} a vazne skoda, ze ani tie trailery nie su vobec napadite, iba akcna hudba a nasekane zabery ako na kazdy tuctovi akcnak.
0 0
reagovat
zda se, ze s leporelem si delaj praci a nevypada to uz tak blbe jak pred pul rokem... ok... uvidime
349612
zda se, ze s leporelem si delaj praci a nevypada to uz tak blbe jak pred pul rokem... ok... uvidime
0 0
reagovat
Pořad nic. Jenom mi přijde ze vyřadili ty scény co vypadaly hnusně než aby něco vylepšovali.
349593
Pořad nic. Jenom mi přijde ze vyřadili ty scény co vypadaly hnusně než aby něco vylepšovali.
0 0
reagovat
U mě se to nadšení z prvního traileru postupně přetavilo v mírné těšení se a zvědavost na to, jak to Duncan nakonec ukočíroval. Tyhle spoty jsou ale všechny na jedno brdo a ta kampaň se mi teda nijak extra nelíbí... což mě jako fanouška dost mrzí.
349592
U mě se to nadšení z prvního traileru postupně přetavilo v mírné těšení se a zvědavost na to, jak to Duncan nakonec ukočíroval. Tyhle spoty jsou ale všechny na jedno brdo a ta kampaň se mi teda nijak extra nelíbí... což mě jako fanouška dost mrzí.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se