Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti: Recenze

příspěvky 201 - 220 Napsat příspěvek
studo: :+:+:+
349279
studo: *:+**:+**:+*
0 0
reagovat
je bohužiaľ rozdiel tu povedať, že film sa mi páčil, aj napriek tomu, že motivácie postáv, ich charakterizácia a nejaký dej nie sú najlepšie (alebo žiadne), je tam príšerná akcia a ten polhodinový digibordel, na ktorý sa nadáva tri roky je tu zas, ale nevadil mi a je rozdiel, tieto veci nevidieť, ohýbať tu skutočnosti, domýšľať si, hádzať tu niečo na EE, a zaslepene tu obhajovať jasné lapsy v logike a zlom strihu (aj keď myslím, že z toho materiálu sa nič lepšie ani zostríhať nedá) a potom sa tváriť, že všetci, ktorí tomu dali pod 6/10 sú zaslepení hateri. ja nechápem logike zveriť JL po MoS a BvS znova Snyderovi...
349278
je bohužiaľ rozdiel tu povedať, že film sa mi páčil, aj napriek tomu, že motivácie postáv, ich charakterizácia a nejaký dej nie sú najlepšie (alebo žiadne), je tam príšerná akcia a ten polhodinový digibordel, na ktorý sa nadáva tri roky je tu zas, ale nevadil mi a je rozdiel, tieto veci nevidieť, ohýbať tu skutočnosti, domýšľať si, hádzať tu niečo na EE, a zaslepene tu obhajovať jasné lapsy v logike a zlom strihu (aj keď myslím, že z toho materiálu sa nič lepšie ani zostríhať nedá) a potom sa tváriť, že všetci, ktorí tomu dali pod 6/10 sú zaslepení hateri. ja nechápem logike zveriť JL po MoS a BvS znova Snyderovi...
0 0
reagovat
Clavius: Proč by měla? :)
349277
Clavius: Proč by měla? *:)*
0 0
reagovat
Ať ti nepraskne cévka.
349276
Ať ti nepraskne cévka.
0 0
reagovat
do_od: "Prostě jedou to své"... Super. Takže ještě jednou pro ty pomalejší: Ten děj nedává ABSOLUTNĚ ŽÁDNÝ SMYSL. Je to jen sled různých scén a linek, které ve většině případů vedou naprosto nikam. K tomu Snyder vůbec neví, co je to gradace, tempo. Akční scény jsou plné cartoonového CGI (srovnej si honičku z BvS s tou z TDK, která se natočila na lokaci a s pomocí miniatur) a akční finále je rovnou totálně nepřehledný brajgl. K tomu se přidává dřevěný Cavill, docela otravná Adams a šíleně přehrávající Eisenberg, který by úplně krásně pasoval do Schumacherových filmů. Ty tady neustále brečíš o nějaké "objektivitě", kterou jsi čekal of imfovy recenze. Ten tomu dal 5/10. Hádej, kdo další tomu dal 5/10? Joker. Takže ve výsledku to je další díl "Mám minimální nároky, stačí mi na plátně vidět spoustu efektů a peněz, ale... Proč nejsou i ostatní diváci takhle nenároční? A proč jsou na ten film zlí?". Že se to bude líbit tobě, Kyllerovi, Freakovi, daviesovi, Ravenhornovi a stéčkovi (a klidně tam už dopředu hodím i Robura)... To muselo být jasné každému, kdo sem chodí déle jak měsíc. :)


kyller: :D:D Pořád lepší než se zaslepeným fanboyem. ;)
349275
do_od: "Prostě jedou to své"... Super. Takže ještě jednou pro ty pomalejší: Ten děj nedává ABSOLUTNĚ ŽÁDNÝ SMYSL. Je to jen sled různých scén a linek, které ve většině případů vedou naprosto nikam. K tomu Snyder vůbec neví, co je to gradace, tempo. Akční scény jsou plné cartoonového CGI (srovnej si honičku z BvS s tou z TDK, která se natočila na lokaci a s pomocí miniatur) a akční finále je rovnou totálně nepřehledný brajgl. K tomu se přidává dřevěný Cavill, docela otravná Adams a šíleně přehrávající Eisenberg, který by úplně krásně pasoval do Schumacherových filmů. Ty tady neustále brečíš o nějaké "objektivitě", kterou jsi čekal of imfovy recenze. Ten tomu dal 5/10. Hádej, kdo další tomu dal 5/10? Joker. Takže ve výsledku to je další díl "Mám minimální nároky, stačí mi na plátně vidět spoustu efektů a peněz, ale... Proč nejsou i ostatní diváci takhle nenároční? A proč jsou na ten film zlí?". Že se to bude líbit tobě, Kyllerovi, Freakovi, daviesovi, Ravenhornovi a stéčkovi (a klidně tam už dopředu hodím i Robura)... To muselo být jasné každému, kdo sem chodí déle jak měsíc. :) kyller: *:D**:D* Pořád lepší než se zaslepeným fanboyem. *;)*
0 0
reagovat
Jak moc je reálné, že pro další spolupráci odstaví Snydera?

Mám pocit, že Marvel něco podobného udělal s Favreauem a Whedonem, byť teda pravý důvod odchodu od série se nedozvíme, ale minimálně u režiséra Iron Mana vypadalo, že s ním mají větší plány.

Je teda otázka jestli za to může víc Snyder nebo studio, který to jednoznačně chtělo větší a větší, než jenom dvojku supíka a na tom filmu je to obrovsky vidět už z plakátů. Ale asi málokdo z hlavounů bude mít tu sebereflexi hledat chybu jinde, než u režiséra. Jasně finančně to asi špatný nebude, ale DC asi kvalitativně cílí jinam než do vod Stmívání a Hunger Games. A takový Abrams měl ještě svázanější ruce a jak to ustál se ctí (+-) a právě u něj nebo u Vaugna bych teď zvonil s bianco šekem a smlouvou na další tři filmy.
349271
Jak moc je reálné, že pro další spolupráci odstaví Snydera? Mám pocit, že Marvel něco podobného udělal s Favreauem a Whedonem, byť teda pravý důvod odchodu od série se nedozvíme, ale minimálně u režiséra Iron Mana vypadalo, že s ním mají větší plány. Je teda otázka jestli za to může víc Snyder nebo studio, který to jednoznačně chtělo větší a větší, než jenom dvojku supíka a na tom filmu je to obrovsky vidět už z plakátů. Ale asi málokdo z hlavounů bude mít tu sebereflexi hledat chybu jinde, než u režiséra. Jasně finančně to asi špatný nebude, ale DC asi kvalitativně cílí jinam než do vod Stmívání a Hunger Games. A takový Abrams měl ještě svázanější ruce a jak to ustál se ctí (+-) a právě u něj nebo u Vaugna bych teď zvonil s bianco šekem a smlouvou na další tři filmy.
0 0
reagovat
Tohle není diskuze, Joker a spol. si tu prostě jen jedou to své a lidé s jiným názorem jsou buď idioti nebo děcka, super přístup od podle všeho "dospělých" a racionálně uvažujících lidí. :+
349270
Tohle není diskuze, Joker a spol. si tu prostě jen jedou to své a lidé s jiným názorem jsou buď idioti nebo děcka, super přístup od podle všeho "dospělých" a racionálně uvažujících lidí. *:+*
0 0
reagovat
Ok takze BvS. V prvom rade, Irons je najlepsi Alfred ever a to aj napriek tomu ze Alfred vyzera asi tak o 10 rokov starsi nez Bruce. Ale funguje to. Irons je proste Irons a aj keby vam diktoval postup na varenie caju bude z toho najepickejsi caj ktory ste kedy zaliali. A moze byt aj prieduskovy.
Na tom filme prekvapivo funguje velmi vela veci, linka s JLA ktorej som sa najviac bal ma nakoniec vo filme najviac zaujala a v istom momente som dost chcel aby sa dej uberal dalej tym smerom.
Batman slape na vybornu. Velka skoda spackanej nahanacky pretoze Batmobile je awesome. Co je vyborne, rovnako vela casu ako Batman travi na platne Bruce Wayne. Konecne.
Cavil slape dalej svojho Supermana, mam ho rad, hodi sa pre tuto konkretnu inkarnaciu.
Nebudem kricat, ze tam malo byt viac WW, akurat sa do boja mohla pridat trooooosicku inac, nez "last minute obratenie na podpatku".
A Lex konecne nesplieta priblbe machinacie s pozemkami ale ma realnu motivaciu na hate voci nadludom ako takym. Prepinacik jak ma byt. Takze kde je problem?
Nuz okrem tradicnych komixovych skratiek a hlupych momentov ktore proste ... ja neviem asi je nejaka konspiracia na udrzanie blbosti v scenaroch (mam v ruke dolezity predmet. Zahodim ho aby sme ho museli o pol hodinu hladat. Genius.) tak v prvom rade hudba. Oproti gulervucemu MoS, kde hudba sluzila miestami ako nahrada zvukov, precizne nacasovana a dokonalo vygradovana tu proste takmer nieje. Mam podozrenie, ze Zimmer je v titulkoch iba koli hudbe prave z MoS. Inac tema Wonder Woman a konec.
Za druhe, ano preplacane digitalne finale. Ktore by nebolo tak zle keby sa bohuzial nejednalo o ten typ suboja ked vsetci vieme co na priseru plati, vsetci vieme kde to je a je iba otazka casu kedy sa k tomu dostaneme. A prisera na nas medzi tym robi bububu ale my sme polobohovia takze whatever. Seriozne, ked si Batman a Superman davaju po hube, je tam ovela hmatatelnejsi pocit, ze podla toho kto ma prave navrch, tak toto druheho zabije. A samozrejme na konci je spomenuta nejaka picovina ktoru clovek bez googlenia neda.
Cize vo vysledku, komixova klasika, asi tak 70% filmu ma velmi slusne tempo, zostava priestor aj na ulety a vyborne vtipky. Ono totiz to, ze tam niesu verbalne vtipy a netancuje sa tam tak to neznamena ze tam nieje humor. Napriek stopazi, unavne bolo az finale.
349268
Ok takze BvS. V prvom rade, Irons je najlepsi Alfred ever a to aj napriek tomu ze Alfred vyzera asi tak o 10 rokov starsi nez Bruce. Ale funguje to. Irons je proste Irons a aj keby vam diktoval postup na varenie caju bude z toho najepickejsi caj ktory ste kedy zaliali. A moze byt aj prieduskovy. Na tom filme prekvapivo funguje velmi vela veci, linka s JLA ktorej som sa najviac bal ma nakoniec vo filme najviac zaujala a v istom momente som dost chcel aby sa dej uberal dalej tym smerom. Batman slape na vybornu. Velka skoda spackanej nahanacky pretoze Batmobile je awesome. Co je vyborne, rovnako vela casu ako Batman travi na platne Bruce Wayne. Konecne. Cavil slape dalej svojho Supermana, mam ho rad, hodi sa pre tuto konkretnu inkarnaciu. Nebudem kricat, ze tam malo byt viac WW, akurat sa do boja mohla pridat trooooosicku inac, nez "last minute obratenie na podpatku". A Lex konecne nesplieta priblbe machinacie s pozemkami ale ma realnu motivaciu na hate voci nadludom ako takym. Prepinacik jak ma byt. Takze kde je problem? Nuz okrem tradicnych komixovych skratiek a hlupych momentov ktore proste ... ja neviem asi je nejaka konspiracia na udrzanie blbosti v scenaroch (mam v ruke dolezity predmet. Zahodim ho aby sme ho museli o pol hodinu hladat. Genius.) tak v prvom rade hudba. Oproti gulervucemu MoS, kde hudba sluzila miestami ako nahrada zvukov, precizne nacasovana a dokonalo vygradovana tu proste takmer nieje. Mam podozrenie, ze Zimmer je v titulkoch iba koli hudbe prave z MoS. Inac tema Wonder Woman a konec. Za druhe, ano preplacane digitalne finale. Ktore by nebolo tak zle keby sa bohuzial nejednalo o ten typ suboja ked vsetci vieme co na priseru plati, vsetci vieme kde to je a je iba otazka casu kedy sa k tomu dostaneme. A prisera na nas medzi tym robi bububu ale my sme polobohovia takze whatever. Seriozne, ked si Batman a Superman davaju po hube, je tam ovela hmatatelnejsi pocit, ze podla toho kto ma prave navrch, tak toto druheho zabije. A samozrejme na konci je spomenuta nejaka picovina ktoru clovek bez googlenia neda. Cize vo vysledku, komixova klasika, asi tak 70% filmu ma velmi slusne tempo, zostava priestor aj na ulety a vyborne vtipky. Ono totiz to, ze tam niesu verbalne vtipy a netancuje sa tam tak to neznamena ze tam nieje humor. Napriek stopazi, unavne bolo az finale.
0 0
reagovat

xxendxx

Argumentovať na internetových diskusiách s hatermi, ktorí si honkajú nad svojimi komentármi, by nemalo žiadny zmysel.
349267
Argumentovať na internetových diskusiách s hatermi, ktorí si honkajú nad svojimi komentármi, by nemalo žiadny zmysel.
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

Na vysvětlování jsem už rezignoval. Nemá to cenu, většina lidí jsou prostě nechápající idioti. Je to smutný, ale je to tak :(:)
349266
Na vysvětlování jsem už rezignoval. Nemá to cenu, většina lidí jsou prostě nechápající idioti. Je to smutný, ale je to tak :(:)
xxendxx
0 0
reagovat
Moranius: :+:+
349263
Moranius: *:+**:+*
0 0
reagovat
:D
349262
*:D*
0 0
reagovat
až se kyller nebo Darkray vrátí z osmnácté projekce, tak Vám to vysvětlí. mají pro to hromadu "racionálních argumentů"
349261
až se kyller nebo Darkray vrátí z osmnácté projekce, tak Vám to vysvětlí. mají pro to hromadu "racionálních argumentů"
0 0
reagovat

sensej

Ty si ale hodně zaslepený fanboy:+
349260
Ty si ale hodně zaslepený fanboy*:+*
sensej
0 0
reagovat

Moranius

LOIS:
nechat oštěp, který může zabít její lásku ležet? to fakt ne
celá linka s tou Afrikou a kulkou tam je prostě špatná, taky se mi nelíbí

LEX
měl málo času, ale měl loď od vlády k nastudování, tudíž to asi zjistil, že tam je třeba mít otisky, o dalších vesmírech mu pověděl robot.... nemá rád Supermana, protože je mocný? nevím, lidé jsou naštvaní už jen, že sluníčkáři zabrali Kliniku v Praze, dokážu pochopit, když někdo nechce věřit někomu tak mocnému a přitom tak hodnému... protože jak tvrdí, někdo tak mocný nemůže být tak dobrý :) a další naznačoval během večírku... každopádně já jen odpovídal na hloupou otázku, odkud ví tolik.. jeho motivace jsou nedokreslené, můžeme se jen domnívat, že ho ovlivňoval Darkseid, ale to nevím, taky jsem nebyl moc nadšený, co s nim provedli
349259
LOIS: nechat oštěp, který může zabít její lásku ležet? to fakt ne celá linka s tou Afrikou a kulkou tam je prostě špatná, taky se mi nelíbí LEX měl málo času, ale měl loď od vlády k nastudování, tudíž to asi zjistil, že tam je třeba mít otisky, o dalších vesmírech mu pověděl robot.... nemá rád Supermana, protože je mocný? nevím, lidé jsou naštvaní už jen, že sluníčkáři zabrali Kliniku v Praze, dokážu pochopit, když někdo nechce věřit někomu tak mocnému a přitom tak hodnému... protože jak tvrdí, někdo tak mocný nemůže být tak dobrý :) a další naznačoval během večírku... každopádně já jen odpovídal na hloupou otázku, odkud ví tolik.. jeho motivace jsou nedokreslené, můžeme se jen domnívat, že ho ovlivňoval Darkseid, ale to nevím, taky jsem nebyl moc nadšený, co s nim provedli
Moranius
0 0
reagovat

sensej

Je rozdíl si domýšlet, jak či proč se něco stalo, od hledání nějakého alespoň trochu fungujícího vysvětlení, aby se zabránilo označení za nelogickou břečku.
Ten Lex odněkud věděl příliš věcí, co se týká mimozemské technologie (řezání otisků prstů Zoda, aby se dostal do lodi a aktivoval v ní systémy), zároveň si (jako nečtenář komiksů) myslím, že Lex má být megaloman, co mu nesedí existence polobožské entity v podobě Supermana - tak proč tam zve Darkseida, což je to samé, jen ve zlejší podobě? Kvůli zabití Supermana ho nezve, protože ve filmu je řečeno, že Darkseid dorazí až jako reakce na smrt Supa.
Lois a její zahození kopí do vody je sice možné přičíst stresu ze situace, ale feministky za tohle asi Snydera nepochválí, protože je to horší řešení, než kdyby to kopí nechala prostě ležet. A celá její linka s vyšetřováním podezřelého náboje je strašná. Když pomineme inteligenční fiasko Lexe (jakožto génius by měl vědět, že pokud je jediným výrobcem určitých nábojů, tak by je neměl exkluzivně cpát svým žoldákům), tak to celé prakticky nemá dopad na film, zbytečná vata.
Největší důvod pro tohle rýpání se v nelogičnostech vidím v tom, že ten film moc nefunguje ani v jiných rovinách. Komiksovému blockbusteru se dá odpustit špatně podaná motivace postav, pofidérní dějové kličky, tatarské chování hrdinů. Ale mělo by to být vyvážené nějakou gradací a epickými scénami, kterých tu bylo poskrovnu. Když přidáme mizerný střih, přeplácanost (kdyby vyhodili Wonder Woman a Doomsdaye a dali trochu víc prostoru Flashovi, na jehož chvilkové scéně mohla být v klidu z části postavená Batmanova motivace sundat Supermana, film by fungoval lépe), nevyužitý potenciál titulního souboje a několik wtf scén, tak holt přetéká pohár trpělivosti a začíná se do nebohého zmetku kopat.
349258
Je rozdíl si domýšlet, jak či proč se něco stalo, od hledání nějakého alespoň trochu fungujícího vysvětlení, aby se zabránilo označení za nelogickou břečku. Ten Lex [spoiler]odněkud věděl příliš věcí, co se týká mimozemské technologie (řezání otisků prstů Zoda, aby se dostal do lodi a aktivoval v ní systémy), zároveň si (jako nečtenář komiksů) myslím, že Lex má být megaloman, co mu nesedí existence polobožské entity v podobě Supermana - tak proč tam zve Darkseida, což je to samé, jen ve zlejší podobě? Kvůli zabití Supermana ho nezve, protože ve filmu je řečeno, že Darkseid dorazí až jako reakce na smrt Supa.[/spoiler] Lois [spoiler]a její zahození kopí do vody je sice možné přičíst stresu ze situace, ale feministky za tohle asi Snydera nepochválí, protože je to horší řešení, než kdyby to kopí nechala prostě ležet. A celá její linka s vyšetřováním podezřelého náboje je strašná. Když pomineme inteligenční fiasko Lexe (jakožto génius by měl vědět, že pokud je jediným výrobcem určitých nábojů, tak by je neměl exkluzivně cpát svým žoldákům), tak to celé prakticky nemá dopad na film, zbytečná vata.[/spoiler] Největší důvod pro tohle rýpání se v nelogičnostech vidím v tom, že ten film moc nefunguje ani v jiných rovinách. Komiksovému blockbusteru se dá odpustit špatně podaná motivace postav, pofidérní dějové kličky, tatarské chování hrdinů. Ale mělo by to být vyvážené nějakou gradací a epickými scénami, kterých tu bylo poskrovnu. Když přidáme mizerný střih, přeplácanost (kdyby vyhodili Wonder Woman a Doomsdaye a dali trochu víc prostoru Flashovi, na jehož chvilkové scéně mohla být v klidu z části postavená Batmanova motivace sundat Supermana, film by fungoval lépe), nevyužitý potenciál titulního souboje a několik wtf scén, tak holt přetéká pohár trpělivosti a začíná se do nebohého zmetku kopat.
sensej
0 0
reagovat

vy u toho filmu neuvažujete?

Svarec:
v tom filmu je jasně řečené, když byl Lex v té komnatě, že se tam může dozvědět o 1000 dalších světech, stačí si to buď domyslet, že mu o tom ten robot řekl (neříkám, že to není debilní takhle zajímavou část vynechat, ale jen debil -sorry- si nedá dohromady 2+2)

Spazz:
asi budeš jednodušší divák, ale co je těžkého na tom, když ti někdo téměř zabije tvoji lásku a ty máš možnost se zbavit jediné zbraně, která to dokáže? ano je to ženská, která v uber stresu to hodí do vody a ke cti Lois není úplně dementní histerická ženská postava, která si poté uvědomila, že s tím může zabít Doomsdaye, stačí trošku přemýšlet

k tomu souboji, který zastavil jedno jméno, celý film už od úvodní scény Waynových k tomu směřoval.. Batman si prostě uvědomil, že tenhle mimožemšťan, bůh, nadčlověk je nakonec taky pouze jen týpek, který má matk a rodinu a nejspíše řeší stejné problémy jako on... asi to není nejlepší řešení, ale není to tak debilní

kdyby tihle líní a hloupí diváci, co nenapočítají do 10ti radši řešili, že Batman zabíjí a ten spor se dal stavět i na tomhle, že Batman nikdy nezabíjí a tímhle se potenciálně zabila možnost natočit jeden z nejlepších příběhu Under the Red hood a nebo souboj s Doomsdayem mohl probíhat ve dne přímo někde v centru, kdy Superman by prostě fungoval jako protekce a bránil by Doomsdayovi nadělat takový bordel jako v MoS a tím by se i vykoupil z minulého filmu... každopádně film má x kulervoucích scén a dokonalý soundtrack a pár skvělých nápadů... sice JL bude točit Snyder, ale už teď je jasné, že tam určitě musí být menší změny ve štábu, Terrio bude mít na starosti celý scénář bez Goyera a Snyder snad utáhne natočit jeden jednodušší příběh JL bez toho, že by tam musel narvat X dalších příběhu jako zde
349255
Svarec: v tom filmu je jasně řečené, když byl Lex v té komnatě, že se tam může dozvědět o 1000 dalších světech, stačí si to buď domyslet, že mu o tom ten robot řekl (neříkám, že to není debilní takhle zajímavou část vynechat, ale jen debil -sorry- si nedá dohromady 2+2) Spazz: asi budeš jednodušší divák, ale co je těžkého na tom, když ti někdo téměř zabije tvoji lásku a ty máš možnost se zbavit jediné zbraně, která to dokáže? ano je to ženská, která v uber stresu to hodí do vody a ke cti Lois není úplně dementní histerická ženská postava, která si poté uvědomila, že s tím může zabít Doomsdaye, stačí trošku přemýšlet k tomu souboji, který zastavil jedno jméno, celý film už od úvodní scény Waynových k tomu směřoval.. Batman si prostě uvědomil, že tenhle mimožemšťan, bůh, nadčlověk je nakonec taky pouze jen týpek, který má matk a rodinu a nejspíše řeší stejné problémy jako on... asi to není nejlepší řešení, ale není to tak debilní kdyby tihle líní a hloupí diváci, co nenapočítají do 10ti radši řešili, že Batman zabíjí a ten spor se dal stavět i na tomhle, že Batman nikdy nezabíjí a tímhle se potenciálně zabila možnost natočit jeden z nejlepších příběhu Under the Red hood a nebo souboj s Doomsdayem mohl probíhat ve dne přímo někde v centru, kdy Superman by prostě fungoval jako protekce a bránil by Doomsdayovi nadělat takový bordel jako v MoS a tím by se i vykoupil z minulého filmu... každopádně film má x kulervoucích scén a dokonalý soundtrack a pár skvělých nápadů... sice JL bude točit Snyder, ale už teď je jasné, že tam určitě musí být menší změny ve štábu, Terrio bude mít na starosti celý scénář bez Goyera a Snyder snad utáhne natočit jeden jednodušší příběh JL bez toho, že by tam musel narvat X dalších příběhu jako zde
vy u toho filmu neuvažujete?
0 0
reagovat

ad rezisersky sestrih

LOTR fungoval imo bez problemu uz v kinosestrihu a reziserske verze pak byly bonusem pro ctenare / fanousky. V BvS je proste videt, ze tam na spouste mist proste neco chybi. Jak jsem rikal - s tim, ze je vetsina toho deni nudna a nezajimava to asi nic moc neudela, spis hrozi, ze to bude jeste nudnejsi, ale aspon z toho bude trochu koherentnejsi film a ne takovy slepenec z kontextu vytrzenych scen, kde nektere vyjevy fakt vypadaji, jako by je daval dohromady nejaky nadsenec doma v garazi...


Jo a predtim jsem zapomnel zminit, ze ten hippie Barry Allen je za me teda taky vyrazny palec dolu, a v kostymu teda taky vypadal nejak divne....
349254
LOTR fungoval imo bez problemu uz v kinosestrihu a reziserske verze pak byly bonusem pro ctenare / fanousky. V BvS je proste videt, ze tam na spouste mist proste neco chybi. Jak jsem rikal - s tim, ze je vetsina toho deni nudna a nezajimava to asi nic moc neudela, spis hrozi, ze to bude jeste nudnejsi, ale aspon z toho bude trochu koherentnejsi film a ne takovy slepenec z kontextu vytrzenych scen, kde nektere vyjevy fakt vypadaji, jako by je daval dohromady nejaky nadsenec doma v garazi... Jo a predtim jsem zapomnel zminit, ze ten hippie Barry Allen je za me teda taky vyrazny palec dolu, a v kostymu teda taky vypadal nejak divne....
ad rezisersky sestrih
0 0
reagovat
No jo, a to jsme zase u toho, že pro člověka, co o komiksech nemá ani páru, je tenhle film úplně nesmyslný...
349253
No jo, a to jsme zase u toho, že pro člověka, co o komiksech nemá ani páru, je tenhle film úplně nesmyslný...
0 0
reagovat

Svarec

Podle mých skromných znalostí Lex na konci poukazoval na Darkseida. Každopádně tohle byl zase jeden z těch obrovských lapsů. Jak ho Lex mohl znát? Jak ho zavolal? To jako během těch pár hodin, co byl v té krypotonské lodi stihl nejen ukuchtit Doomsdaye, ale ještě prostudovat pár dalších světů a nějakým způsobem dát vědět Darkseidovi? Nebo ho nějak zavolal už Lexův táta, když se pořád odkazoval na ten obraz. Těžko říct. A proč ho vlastně zavolal? Když Lex z toho nemůže mít žádný užitek. Otázky, samé otázky. Ale třeba byly v tom filmu nějak vysvětleny, já nevím. Nevšiml jsem si. Přeci jen byl jsem jednou, no.
349252
Podle mých skromných znalostí Lex na konci poukazoval na Darkseida. Každopádně tohle byl zase jeden z těch obrovských lapsů. Jak ho Lex mohl znát? Jak ho zavolal? To jako během těch pár hodin, co byl v té krypotonské lodi stihl nejen ukuchtit Doomsdaye, ale ještě prostudovat pár dalších světů a nějakým způsobem dát vědět Darkseidovi? Nebo ho nějak zavolal už Lexův táta, když se pořád odkazoval na ten obraz. Těžko říct. A proč ho vlastně zavolal? Když Lex z toho nemůže mít žádný užitek. Otázky, samé otázky. Ale třeba byly v tom filmu nějak vysvětleny, já nevím. Nevšiml jsem si. Přeci jen byl jsem jednou, no.
Svarec
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se