Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Téma: MovieZone vs. Oscaři (2016)


ikona
KarelR
moviezoneoscaroscarytéma
Jak se nám líbila letošní osmička nominovaných filmů? 

Už loni se mezi osmi filmy nominovanými na Oscara sešla spousta povedených kousků. A tenhle trend pokračuje i letos, takže si znovu dáme převážně velebící kolečko. Které oscarovky má cenu vidět? Kterým přejeme úspěch? A proč nás trápí, že možná vyhraje ta nejhorší? Následující řádky berte jako velmi zaujaté zhodnocení situace, s nímž se určitě nebojte polemizovat v diskuzi!

PŘEHLED LETOŠNÍCH OSCAROVÝCH NOMINACÍ

Brooklyn (CZ premiéra: 25. února 2016)

Hodnocení: imf 7/10, KarelR 8/10, Mr. Hlad 8/10

 

Upřímně jsme moc nečekali, že nás bude bavit příběh irské imigrantky z padesátých let. Imfa možná nalomila novinářská v Americe, ze které sliboval selfíčko se Saoirse Ronan (bohužel selhal!), pak ale potvrdil velkou spokojenost i Mr. Hlad. A v tu chvíli už nelze pochybovat o tom, že si povedená romance Johna Crowleyho ty tři nominace zaslouží. Ano, Brooklyn je na Oscarech víceméně do počtu. Rozhodně ale vítáme každé doporučení, které mu přinesou.

Marťan (CZ premiéra: 1. října 2015)

Hodnocení: Cival 8/10, imf 8/10, KarelR 8/10, Mr. Hlad 8/10

 

O přístupu Ridleyho Scotta k Marťanovi jste se mohli dočíst v Blu-ray recenzi. Král řemeslníků určitě nečekal, že to jeho rodinná sci-fi dotáhne na oscarový ceremoniál, proč jí to ale vlastně nepřát? Povedená je na to dost a průhledných životopisů už má každý po krk, takže můžete pro jednou fandit svěžímu podzimnímu blockbusteru, ve kterém se Matt Damon snaží dostat z Marsu zpátky na Zem. Že těch sedm nominací nikam nepovede a Marťan zůstane na dvou Zlatých glóbech? Přesně tak. U filmů, které mají na kontě přes 600 milionů dolarů, to ale studio moc řešit nebude.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace