Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Herecké Oscary: Kdo vyhraje a kdo by vyhrát měl?

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Nehrál Slye ve filmu Oskar?nebo si to pletu možná s někým jiným
344541
Nehrál Slye ve filmu Oskar?nebo si to pletu možná s někým jiným
0 0
reagovat
Ad ten Hardy, v podstatě hrál vypocitavou sviní jako Heat Ledger Jokera v TDK. Takze urcity srovnani tam je.Ale nejvíc to preju Stalonemu. Zbytek je me jedno. Spis me zajímají technicky kategorie.
344539
Ad ten Hardy, v podstatě hrál vypocitavou sviní jako Heat Ledger Jokera v TDK. Takze urcity srovnani tam je.Ale nejvíc to preju Stalonemu. Zbytek je me jedno. Spis me zajímají technicky kategorie.
0 0
reagovat

azurit

Ja zas nerozumiem ako moze ktosi v Leovom vystupe vidiet oscara, samozrejme mu ho prajem ale skor za nieco ine
344535
Ja zas nerozumiem ako moze ktosi v Leovom vystupe vidiet oscara, samozrejme mu ho prajem ale skor za nieco ine
azurit
0 0
reagovat
Preju to Slyovi. Je to muz jedne role ale tu umi dobre. Oskara pro nej budu nicmene brat jako za celozivotni dilo. Preci jen Stuj nebo maminka vystreli je dodnes podcenovane dilo.

Pak jeste nebude spatny ten Leo, ale tam je mi to vicemene jedno.

Zbytek me nezajima vubec
344534
Preju to Slyovi. Je to muz jedne role ale tu umi dobre. Oskara pro nej budu nicmene brat jako za celozivotni dilo. Preci jen Stuj nebo maminka vystreli je dodnes podcenovane dilo. Pak jeste nebude spatny ten Leo, ale tam je mi to vicemene jedno. Zbytek me nezajima vubec
0 0
reagovat

:-)

Zdar a sílu,

Leo!!! a pokud ne,tak se to dá vysvětlit jedině tím, že akademici mu pořád nemůžou odpustit to, že spal s jejich ženami, milenkami, dcerami, vnučkami popřípadě při sexu jejich milá řvala jeho jméno.

Sly!!! protože jako jo.

No a u zbytku je mi to opravdu úplně jedno.
344528
Zdar a sílu, Leo!!! a pokud ne,tak se to dá vysvětlit jedině tím, že akademici mu pořád nemůžou odpustit to, že spal s jejich ženami, milenkami, dcerami, vnučkami popřípadě při sexu jejich milá řvala jeho jméno. Sly!!! protože jako jo. No a u zbytku je mi to opravdu úplně jedno.
:-)
0 0
reagovat
Jako Karel.
344533
Jako Karel.
0 0
reagovat
Hl. mužská role: Tipuju DiCapria, kampaň okolo Revenanta je ohromná a po těch úspěších na předchozích cenách by nevýhra vypadala hrozně divně. Neviděl jsem Trumba a Dánskou dívku, takže těžko soudit, jestli jsou lepší. Fassbender byl Jobsovi vynikající a kdyby zvítězil on tak Oscar bude taky ve správných rukách.
Hl. ženská role: Z nominovaných jsem viděl jen Room. Larson je tam skvělá a celý ten film stojí rozhodně za vidění. Takže tipuju i přeju vítězství Brie Larson. (btw třem z 5 nominovaných hereček nebylo ještě 30! Vypadá to na silnou hereckou generaci.)
V. mužská role: Tady jsem viděl vše až na Spotlight a Creed. A rozhodování je zde nejtěžší. Hrozně mě bavil Rylance svým úsporným výkonem v Mostu, Bale byl Sázce tou nejzajímavější postavou a Hardy hrál v Revenantovi prvotřídního hajzla, který je ale docela racionální. Takže to přeju některému z těchto tří. Ale tipuju Slye, už jen díky cenám které získal tento rok a taky za jeho status legendy Hollywoodu.
V. ženská role: Z nominovaných jsem viděl jen 8 hrozných a Jobse. Takže za mě Jennifer Jason Leigh. Tu šílenou vězeňkyni hrála tak skvěle a společně s SLJ byla nejlepší z celého hereckého týmu. Vítězství těžko tipovat, ale řeknu Kate Winslet. V Jobsovi je fajn a má už Glóbus. Vikander si na Oscara ještě počká.


344531
[b]Hl. mužská role:[/b] Tipuju DiCapria, kampaň okolo Revenanta je ohromná a po těch úspěších na předchozích cenách by nevýhra vypadala hrozně divně. Neviděl jsem Trumba a Dánskou dívku, takže těžko soudit, jestli jsou lepší. Fassbender byl Jobsovi vynikající a kdyby zvítězil on tak Oscar bude taky ve správných rukách. [b]Hl. ženská role:[/b] Z nominovaných jsem viděl jen Room. Larson je tam skvělá a celý ten film stojí rozhodně za vidění. Takže tipuju i přeju vítězství Brie Larson. (btw třem z 5 nominovaných hereček nebylo ještě 30! Vypadá to na silnou hereckou generaci.) [b]V. mužská role:[/b] Tady jsem viděl vše až na Spotlight a Creed. A rozhodování je zde nejtěžší. Hrozně mě bavil Rylance svým úsporným výkonem v Mostu, Bale byl Sázce tou nejzajímavější postavou a Hardy hrál v Revenantovi prvotřídního hajzla, který je ale docela racionální. Takže to přeju některému z těchto tří. Ale tipuju Slye, už jen díky cenám které získal tento rok a taky za jeho status legendy Hollywoodu. [b]V. ženská role:[/b] Z nominovaných jsem viděl jen 8 hrozných a Jobse. Takže za mě Jennifer Jason Leigh. Tu šílenou vězeňkyni hrála tak skvěle a společně s SLJ byla nejlepší z celého hereckého týmu. Vítězství těžko tipovat, ale řeknu Kate Winslet. V Jobsovi je fajn a má už Glóbus. Vikander si na Oscara ještě počká.
0 0
reagovat

Komu preju letos Oscara

1. Leo - za zasluhy, Fassy - za vykon
2. Videla jsem jen Joy a jak mam Jennifer rada, tak za tohle fakt neee. Ostatni nemohu soudit.
3. Sly - vsichni ostatni (nehodnotim Balea, nevidela jsem jeste Sazku na nejistotu) zahrali lepe, ale proste to musi dostat Sly za vsechny ty ikonicke osmdesatkove role. A uplne bych si uzivala ten trailer na Postradatelne 4: v hlavni roli SS, drzitel ceny akademie :-)
4. Alicia - strasne ji drzim palce, nebyt ji, tak Danskou divku mozna ani nedokoukam

Pokud by se rozdavala cena za nejlepsi hereckou partu, tak tu bych dala Spotlightu.
344527
1. Leo - za zasluhy, Fassy - za vykon 2. Videla jsem jen Joy a jak mam Jennifer rada, tak za tohle fakt neee. Ostatni nemohu soudit. 3. Sly - vsichni ostatni (nehodnotim Balea, nevidela jsem jeste Sazku na nejistotu) zahrali lepe, ale proste to musi dostat Sly za vsechny ty ikonicke osmdesatkove role. A uplne bych si uzivala ten trailer na Postradatelne 4: v hlavni roli SS, drzitel ceny akademie :-) 4. Alicia - strasne ji drzim palce, nebyt ji, tak Danskou divku mozna ani nedokoukam Pokud by se rozdavala cena za nejlepsi hereckou partu, tak tu bych dala Spotlightu.
Komu preju letos Oscara
0 0
reagovat
Leo a Brie sú jasní. Vedľajšiu dostane asi Stallone ale prial by som to asi hocikomu inému. Čo sa týka vedľajšieho ženského, tu hádam ani nemá cenu sa baviť, Alicia. Ak sa Leovi dáva Oscar za zásluhy, tak jej minimálne za ten úžasný rok čo mala.
344525
Leo a Brie sú jasní. Vedľajšiu dostane asi Stallone ale prial by som to asi hocikomu inému. Čo sa týka vedľajšieho ženského, tu hádam ani nemá cenu sa baviť, Alicia. Ak sa Leovi dáva Oscar za zásluhy, tak jej minimálne za ten úžasný rok čo mala.
0 0
reagovat
Z nominovaných bych to přál Leovi, Brie, Hardymu a JJL. Někdo si zoufá, že není nominovaný Del Toro, ale nemyslím, že by v Sicariu s tou permanentní poker face předvedl bůhvíco. To už by si tu nominaci zasloužili spíš Brolin nebo Emilka (u který se teda dost divím, že není ani nominovaná).
Jinak škoda, že v hlavních rolích není nominovaný SLJ za Osm hrozných, podle mě si to tam nehorázně dával :+ Byl jsem v kině už dvakrát a to jeho podání historky o černém lulanovi prostě nemá chybu :D. Ten jeho zlověstnej smích...
344523
Z nominovaných bych to přál Leovi, Brie, Hardymu a JJL. Někdo si zoufá, že není nominovaný Del Toro, ale nemyslím, že by v Sicariu s tou permanentní poker face předvedl bůhvíco. To už by si tu nominaci zasloužili spíš Brolin nebo Emilka (u který se teda dost divím, že není ani nominovaná). Jinak škoda, že v hlavních rolích není nominovaný SLJ za Osm hrozných, podle mě si to tam nehorázně dával *:+* Byl jsem v kině už dvakrát a to jeho podání historky o černém lulanovi prostě nemá chybu *:D*. Ten jeho zlověstnej smích...
0 0
reagovat
leonardo by mohol vyhrať už len za zásluhy(prísť s filmom, ktorý mu bol vystavaný na telo), ale zaujímavé by bolo keby nevyhral, s čím ešte odvážnejším by prišiel v roku 2016

ako vedľajšia mužská rola bale, ženská j.j. leigh

na hlavnú ženskú som nevidel ani jeden, takže netrúfam si tipovať
344521
leonardo by mohol vyhrať už len za zásluhy(prísť s filmom, ktorý mu bol vystavaný na telo), ale zaujímavé by bolo keby nevyhral, s čím ešte odvážnejším by prišiel v roku 2016 ako vedľajšia mužská rola bale, ženská j.j. leigh na hlavnú ženskú som nevidel ani jeden, takže netrúfam si tipovať
0 0
reagovat
no dobře Stallone je rozhodně lepší herec než Seagal, to je jasné.... ale než Seagal, bude lepčí i samotný Chuck
344520
no dobře Stallone je rozhodně lepší herec než Seagal, to je jasné.... ale než Seagal, bude lepčí i samotný Chuck
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

a co takovej Steven Seagal že? :D:D:D:D
344519
a co takovej Steven Seagal že? *:D**:D**:D**:D*
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat

azurit

pravda vedlejší role, jsou na menším prostoru a mnohdy bývají vděčnější (viz. třeba ten Stallone, furt se mi nechce věřit, že by tam hrál nějak extra, ale neviděl jsem 8), nesoudím), ale co je fakt, že ten Hardy DiCapria zcela jasně převálcoval, DiCaprio fyzicky trpěl a chrčel, z nějakým mimořádným herectvím to nemělo co dělat..... a cenu dostane za zásluhy, a nebude ani první ani poslední, takže proč ne... je to jen Oscar, a když on ho tak mooc chce, ostatně jako celej ten film... (a chudák Damon, Fassbender, Cranston...)
Cenu bych přál všem mimo Eddíka Redmaynů.... i tomu DiCapriovi snad, ikdyž Oscar za tohle bude zanechávat hořkou příchuť za zásluhy, tohle si tak velký herec nezaslouží....
Ostatně jsem před pár dny viděl Everest, a podle mě, tam spousta herců podalo daleko kvalitnější výkon než DiCaprio, a to prosím nehráli v přírodě :-)
344518
pravda vedlejší role, jsou na menším prostoru a mnohdy bývají vděčnější (viz. třeba ten Stallone, furt se mi nechce věřit, že by tam hrál nějak extra, ale neviděl jsem *8)*, nesoudím), ale co je fakt, že ten Hardy DiCapria zcela jasně převálcoval, DiCaprio fyzicky trpěl a chrčel, z nějakým mimořádným herectvím to nemělo co dělat..... a cenu dostane za zásluhy, a nebude ani první ani poslední, takže proč ne... je to jen Oscar, a když on ho tak mooc chce, ostatně jako celej ten film... (a chudák Damon, Fassbender, Cranston...) Cenu bych přál všem mimo Eddíka Redmaynů.... i tomu DiCapriovi snad, ikdyž Oscar za tohle bude zanechávat hořkou příchuť za zásluhy, tohle si tak velký herec nezaslouží.... Ostatně jsem před pár dny viděl Everest, a podle mě, tam spousta herců podalo daleko kvalitnější výkon než DiCaprio, a to prosím nehráli v přírodě :-)
azurit
0 0
reagovat

Hardy

Pokud je Affleck herec jednoho xichtu, co je pak Hardy, dyť to je to samo... nic proti němu, Max nebo Warrior jsou pecky, ale to i Sly je větší herec, než Hardy ...
344517
Pokud je Affleck herec jednoho xichtu, co je pak Hardy, dyť to je to samo... nic proti němu, Max nebo Warrior jsou pecky, ale to i Sly je větší herec, než Hardy ...
Hardy
0 0
reagovat
Hlavní kategorie jsou asi jasný. Přeju to Leovi i Brie. Vedlejší kategorie jsou ale zajímavější. Tom Hardy je fakt skvělej, uvěřitelnej záporák a ta historka o jeho otci a veverce. :+
Christian Bale v Sázce na nejistotu výbornej, jen škoda, že ho je tam tak málo.
A i ten Sly drží Creeda pohromadě. Taky někomu vadila postava Michaela B. Jordana? Mě iritoval celej film.
Z žen klidně Jennifer Jason Leigh, tu roli si podle mě maximálně užívala. :+
344516
Hlavní kategorie jsou asi jasný. Přeju to Leovi i Brie. Vedlejší kategorie jsou ale zajímavější. Tom Hardy je fakt skvělej, uvěřitelnej záporák a ta historka o jeho otci a veverce. *:+* Christian Bale v Sázce na nejistotu výbornej, jen škoda, že ho je tam tak málo. A i ten Sly drží Creeda pohromadě. Taky někomu vadila postava Michaela B. Jordana? Mě iritoval celej film. Z žen klidně Jennifer Jason Leigh, tu roli si podle mě maximálně užívala. *:+*
0 0
reagovat
Ze oscarovek jsem neviděl Creed, Danish Girl, Spotlight, Jobse, Room a samozřejmě Carol, takže valnou většinu, tudíž nechci říkat, kdo by plešouna měl dostat a kdo ne. Nicméně, Leovi bych to přál, i kdyby to bylo jenom za zásluhy. Jedinej, kdo ho může překvapit je asi Eddie. Nad Jobsem a Fassyho nominací se tak trochu zavřela voda, mám pocit.

O hlavní ženský kategorii asi nemá cenu se bavit.

Úplně nejedu na vlně adorování Hardyho herectví v Revenantovi, protože si představuju, že takhle nějak se chová i ve skutečnosti. :D Samozřejmě bych to nejvíc přál Slyovi, ale mám takovej pocit, že největším konkurentem bude Ruffalo, jako jedinej zástupce echt hereckýho Spotlight. (edit: Koukám, že tam je ještě Rachel, ale ta je asi stejně bez reálný šance.) Každopádně tahle kategorie je asi nejnabitější a nepřekvapí mě ani nenaštve, ať už si sošku odnese kdokoliv.

A nakonec bych se vůbec nezlobil, kdyby vyhrála Alicia. Za ten rok, jakej měla. Když ne ji, přál bych to Jennifer Jason Leigh. Z osmi hrozných byla jednoznačně nejvýraznější.
344513
Ze oscarovek jsem neviděl Creed, Danish Girl, Spotlight, Jobse, Room a samozřejmě Carol, takže valnou většinu, tudíž nechci říkat, kdo by plešouna měl dostat a kdo ne. Nicméně, Leovi bych to přál, i kdyby to bylo jenom za zásluhy. Jedinej, kdo ho může překvapit je asi Eddie. Nad Jobsem a Fassyho nominací se tak trochu zavřela voda, mám pocit. O hlavní ženský kategorii asi nemá cenu se bavit. Úplně nejedu na vlně adorování Hardyho herectví v Revenantovi, protože si představuju, že takhle nějak se chová i ve skutečnosti. *:D* Samozřejmě bych to nejvíc přál Slyovi, ale mám takovej pocit, že největším konkurentem bude Ruffalo, jako jedinej zástupce echt hereckýho Spotlight. (edit: Koukám, že tam je ještě Rachel, ale ta je asi stejně bez reálný šance.) Každopádně tahle kategorie je asi nejnabitější a nepřekvapí mě ani nenaštve, ať už si sošku odnese kdokoliv. A nakonec bych se vůbec nezlobil, kdyby vyhrála Alicia. Za ten rok, jakej měla. Když ne ji, přál bych to Jennifer Jason Leigh. Z osmi hrozných byla jednoznačně nejvýraznější.
0 0
reagovat

do_Od

Za pár měsíců z toho bude Blu-ray recenze, no :)
344510
Za pár měsíců z toho bude Blu-ray recenze, no :)
do_Od
0 0
reagovat
Joooo a Karle :+ za ten řádek k Jobsovi. Věřím, že po kousíčcích z toho jednou ta miniaturní protirecenze třeba i bude :D
344509
Joooo a [b]Karle[/b] *:+* za ten řádek k Jobsovi. Věřím, že po kousíčcích z toho jednou ta miniaturní protirecenze třeba i bude *:D*
0 0
reagovat
Když to dopadne:

Leo, Brie, Stallone a Vikander, tak se zlobit nebudu.

344508
Když to dopadne: Leo, Brie, Stallone a Vikander, tak se zlobit nebudu.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se