Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku 88. nominace na Oscara

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Souhlas s Tonym co se týká Brooklynu a Slye. Brooklyn vypadal jak televizní produkce hallmarku, ani jsem ho nebyl schopen dokoukat , jak to bylo hrozný a on je nominovanej na nejlepší film ? WTF ?
Slye mám rád , sérii o Rockym tuplem , ale tady kromě klasickýho mumlání předvedl akorát tak pitvoření a krčení čela, za tohle Oscara, prosím, fakt ne.
342768
Souhlas s Tonym co se týká Brooklynu a Slye. Brooklyn vypadal jak televizní produkce hallmarku, ani jsem ho nebyl schopen dokoukat , jak to bylo hrozný a on je nominovanej na nejlepší film ? WTF ? Slye mám rád , sérii o Rockym tuplem , ale tady kromě klasickýho mumlání předvedl akorát tak pitvoření a krčení čela, za tohle Oscara, prosím, fakt ne.
0 0
reagovat
Když dám stranou osobní hate, tak mi to přijde jako nejlepší nominace na posledních cca 15 let. Mimo 4 výjimek:

Brooklyn za nejlepší film
Viděli jste ten film? Tohle není jako neznámé konverzačky, které působí každoročně na Oscarech poněkud rozpačitě. Tohle je úlet největšího kalibru. Ten film nemá mimo docela fajn retro výpravy a pár známých jmen absolutně nic. Mám pocit že jsem se u některých Danielle Steele o víkendu na Primě bavíval více.

Saoirse Ronan za nejlepší herečku v hlavní roli
Mimo to, že působila celý film mimořádně fyzicky nehezky až odpudivě to herecky naprosto nedala. Takhle nějak si představuji výkon mladé herečky v absolventském představení a u ní by to věkově cca sedělo. Mimo to, že neuměla odehrát ani romantické pohledy, působil její výkon v dějových zvratech mimořádně tragikomicky a mám pocit, že když na poště vyplňuju složenky a tvářím se, že vím co dělám, tak předvádím větší herectví...

Jennifer Lawrence za nejlepší herečku v hlavní roli
Jak byla Saroise jen herecky nevyzrálá, tak byla JLaw vyloženě špatná. Já jí měl dřív docela rád a i když pominu její totálně buranský vystupování na sociálních sítích a předávání cen, tak jsem schopný ji tolerovat jako herečky, která má strop svého rejstříku někde v young adult žánru a komiksech. Jenže ona ho podle sebe a svého agenta evidentně nemá, bohužel pro ní i pro nás. Ale co předváděla jako Joy? Tohle přece nemůže v první lize myslet nikdo vážně. Pamatujete si, jak se mohutně kritizovalo afektované a pitvořivé herectví Meryl Streepové? U Jennifer Larence je to stejný případ, akorát si škrtněte slovo herectví. Bože, ta to tak těžce nedávala.... Nezlobte se, ale tohle ukázalo v plné nahotě, ještě víc jak její příspěvek k Fappeningu, že pokud nenosí upnuté oblečky a neukazuje výstřih, tak nemá absolutně vůbec nic co nabídnout. Za nějakých 15 let, co sleduju filmy nepamatuji přeceńovanější hereckou hvězdu.

Sylvester Stallone za nejlepšího herce ve vedlejší roli
Upřímně nevěřím, že je u nás v republice víc jak 100 lidí kteří viděli se Slyem kumulativně víc filmů jak já. Ale Slyova nominace za tenhle výkon působí maximálně vtipně. A nějký že to je za zásluhy nebo odkaz prostě neberu, protože za to ta cena není a neměla by být. Je to pro mne těžký napsat, protože by mi jeho fotka s Oscarem v rukou zdobila minimálně pozadí na PC. :) Ale za rok bych dal z hlavy minimálně 40 herců, co by si to za výkon zasloužili víc než on, za pomoci internetu možná tak 100... Proboha vždyť si jeho výkon stačí porovnat s Burgessem Meredithem za prakticky totožnou roli.
342766
Když dám stranou osobní hate, tak mi to přijde jako nejlepší nominace na posledních cca 15 let. Mimo 4 výjimek: [b]Brooklyn za nejlepší film[/b] Viděli jste ten film? Tohle není jako neznámé konverzačky, které působí každoročně na Oscarech poněkud rozpačitě. Tohle je úlet největšího kalibru. Ten film nemá mimo docela fajn retro výpravy a pár známých jmen absolutně nic. Mám pocit že jsem se u některých Danielle Steele o víkendu na Primě bavíval více. [b]Saoirse Ronan za nejlepší herečku v hlavní roli[/b] Mimo to, že působila celý film mimořádně fyzicky nehezky až odpudivě to herecky naprosto nedala. Takhle nějak si představuji výkon mladé herečky v absolventském představení a u ní by to věkově cca sedělo. Mimo to, že neuměla odehrát ani romantické pohledy, působil její výkon v dějových zvratech mimořádně tragikomicky a mám pocit, že když na poště vyplňuju složenky a tvářím se, že vím co dělám, tak předvádím větší herectví... [b]Jennifer Lawrence za nejlepší herečku v hlavní roli[/b] Jak byla Saroise jen herecky nevyzrálá, tak byla JLaw vyloženě špatná. Já jí měl dřív docela rád a i když pominu její totálně buranský vystupování na sociálních sítích a předávání cen, tak jsem schopný ji tolerovat jako herečky, která má strop svého rejstříku někde v young adult žánru a komiksech. Jenže ona ho podle sebe a svého agenta evidentně nemá, bohužel pro ní i pro nás. Ale co předváděla jako Joy? Tohle přece nemůže v první lize myslet nikdo vážně. Pamatujete si, jak se mohutně kritizovalo afektované a pitvořivé herectví Meryl Streepové? U Jennifer Larence je to stejný případ, akorát si škrtněte slovo herectví. Bože, ta to tak těžce nedávala.... Nezlobte se, ale tohle ukázalo v plné nahotě, ještě víc jak její příspěvek k Fappeningu, že pokud nenosí upnuté oblečky a neukazuje výstřih, tak nemá absolutně vůbec nic co nabídnout. Za nějakých 15 let, co sleduju filmy nepamatuji přeceńovanější hereckou hvězdu. [b]Sylvester Stallone za nejlepšího herce ve vedlejší roli[/b] Upřímně nevěřím, že je u nás v republice víc jak 100 lidí kteří viděli se Slyem kumulativně víc filmů jak já. Ale Slyova nominace za tenhle výkon působí maximálně vtipně. A nějký že to je za zásluhy nebo odkaz prostě neberu, protože za to ta cena není a neměla by být. Je to pro mne těžký napsat, protože by mi jeho fotka s Oscarem v rukou zdobila minimálně pozadí na PC. :) Ale za rok bych dal z hlavy minimálně 40 herců, co by si to za výkon zasloužili víc než on, za pomoci internetu možná tak 100... Proboha vždyť si jeho výkon stačí porovnat s Burgessem Meredithem za prakticky totožnou roli.
0 0
reagovat
Och. Tie názory, že Scott nie je ani nominovaný, vážne ľudia? Bol to fajn filmik, ale kebyze nie je nominovaný Matt Damon, tak mi ani nenapadne, že tam mal byť a uz vôbec nie Scott. Pardon. Mam od neho rád veľa filmov(Dobrý ročník mi prirasta k srdcu, čo raz viac), ale ako som už čítal kdesi v komentoch. Ľudia mu to prajú lebo po dlhšom čase je tu film, ktorý je dobrý. Toť vsio.
Čo sa týka DiCapria. Dúfam, že to bude mať. Uz som videl Revenanta a skvelý film. (Nevidel som ešte Spotlight) Ľudia z redakcie a aj diskutujúci, vraveli/písali, že je to len o plaziacom sa Dicapriovi ako si pýta Oskara. Sprepacenim ale trt. Bol to iný výkon ako ukecany až ukricany vo vlkovi či inde, ale bol to veľmi dobrý. Aj Hardy samozrejme. Ale píšete, že nemal čo hrať. Opäť, Trt! Priznám sa, že mi to pripomína Hanksa za stroskotanca, kde mal.dostať on Oskara a nie Crowe (ten mal až o rok) a rozprával sa tam s loptou a Wilsonom ale strhol ma. A čakal som, podľa reakcii, že po medveďovi to bude do záverecnej bitky nuda a blbé pohľady atď. Tretie trt. Bolo to vyrovnané. Dobre zostrihane. Pomalšie tempo. Ale sadlo to výborné. Aj tie myšlienky navyše, sa mi veľmi páčili. Takže som rád, že takýto film vznikol. Užil som si ho. Takže Dicaprio Hardy výborná dvojka.
Ináč nominácie má potešili. Len škoda toho Sicaria. To jediné mne chýbalo.
342729
Och. Tie názory, že Scott nie je ani nominovaný, vážne ľudia? Bol to fajn filmik, ale kebyze nie je nominovaný Matt Damon, tak mi ani nenapadne, že tam mal byť a uz vôbec nie Scott. Pardon. Mam od neho rád veľa filmov(Dobrý ročník mi prirasta k srdcu, čo raz viac), ale ako som už čítal kdesi v komentoch. Ľudia mu to prajú lebo po dlhšom čase je tu film, ktorý je dobrý. Toť vsio. Čo sa týka DiCapria. Dúfam, že to bude mať. Uz som videl Revenanta a skvelý film. (Nevidel som ešte Spotlight) Ľudia z redakcie a aj diskutujúci, vraveli/písali, že je to len o plaziacom sa Dicapriovi ako si pýta Oskara. Sprepacenim ale trt. Bol to iný výkon ako ukecany až ukricany vo vlkovi či inde, ale bol to veľmi dobrý. Aj Hardy samozrejme. Ale píšete, že nemal čo hrať. Opäť, Trt! Priznám sa, že mi to pripomína Hanksa za stroskotanca, kde mal.dostať on Oskara a nie Crowe (ten mal až o rok) a rozprával sa tam s loptou a Wilsonom ale strhol ma. A čakal som, podľa reakcii, že po medveďovi to bude do záverecnej bitky nuda a blbé pohľady atď. Tretie trt. Bolo to vyrovnané. Dobre zostrihane. Pomalšie tempo. Ale sadlo to výborné. Aj tie myšlienky navyše, sa mi veľmi páčili. Takže som rád, že takýto film vznikol. Užil som si ho. Takže Dicaprio Hardy výborná dvojka. Ináč nominácie má potešili. Len škoda toho Sicaria. To jediné mne chýbalo.
0 0
reagovat
Pardon.
342707
Pardon.
0 0
reagovat

Disketa

ehm link
342705
ehm http://www.ceskatelevize.cz/vse-o-ct/press/tiskove-zpravy/?id=7610
Disketa
0 0
reagovat
Milan Fridrich zatím potvrdil vysílání na ČT art (nikoli ČT2). Kdo bude pořad tlumočit, zatím šéf vysílání nenapsal.
342704
Milan Fridrich zatím potvrdil vysílání na ČT art (nikoli ČT2). Kdo bude pořad tlumočit, zatím šéf vysílání nenapsal.
0 0
reagovat
Duálně vysílaj jen na satelitu. (Nevim, jestli teda i Oscary)
342703
Duálně vysílaj jen na satelitu. (Nevim, jestli teda i Oscary)
0 0
reagovat
Budou to vysílat aspoň duálně? Letos fakt přemejšlim, že bych si na pondělí vzal dovolenou.
342702
Budou to vysílat aspoň duálně? Letos fakt přemejšlim, že bych si na pondělí vzal dovolenou.
0 0
reagovat
Živě na čt2 se simultáním překladem.:( Předpodkládám, že to budou mít na starost Hábová a Rejžek:(:(
342701
Živě na čt2 se simultáním překladem.*:(* Předpodkládám, že to budou mít na starost Hábová a Rejžek*:(**:(*
0 0
reagovat
tiež som to prepol
342698
tiež som to prepol
0 0
reagovat
minulý rok to dávali u nás na Markíze a bolo to fakt zlé,
342695
minulý rok to dávali u nás na Markíze a bolo to fakt zlé,
0 0
reagovat
Joo, taky mě to překvapilo :-) Jen doufám, že u toho nebude ten hrozný živý překlad, ale, že to půjde anglicky a v repríze s titulkama...
342688
Joo, taky mě to překvapilo :-) Jen doufám, že u toho nebude ten hrozný živý překlad, ale, že to půjde anglicky a v repríze s titulkama...
0 0
reagovat
Tak přenos Oscarů se letos bude vysílat na ČT art. :+:+:+:+:+
342685
Tak přenos Oscarů se letos bude vysílat na ČT art. *:+**:+**:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Willy: Myslim ze fakt skvelej a ze to byl hodne silnej vystup. Ze to Sly tahne...
342681
Willy: Myslim ze fakt skvelej a ze to byl hodne silnej vystup. Ze to Sly tahne...
0 0
reagovat

Rob Roy

:+
342674
*:+*
Rob Roy
0 0
reagovat
Co se týče Stallonea, tak samozřejmě pracuje i nostalgie, ale to je normální. A taky jaké scény mu napsali, objeví se tam věci, které byste u Rockyho nečekali. Ale to nejhlavnější pro mě je, že v tom filmu má okamžiky, kdy jsem u něj viděl v hereckém projevu věci, které jsem u něj ještě nikdy neviděl. Řešit u herců kdo byl o fous lepší nebo ne, to je nesmysl, Rylance byl taky skvělej, ale doteď jsem o něm nikdy neslyšel, tak je jasné, že budu fandit někomu koho znám od mládí a na jehož postavě jsem vyrůstal. Ale rozhodně u Stallonea nejde o nějakou nominaci z omylu nebo jenom z nostalgie, ta už se jen nabalí jako zasloužený bonus díky jeho dobrému hraní v dobrém filmu.
342672
Co se týče Stallonea, tak samozřejmě pracuje i nostalgie, ale to je normální. A taky jaké scény mu napsali, objeví se tam věci, které byste u Rockyho nečekali. Ale to nejhlavnější pro mě je, že v tom filmu má okamžiky, kdy jsem u něj viděl v hereckém projevu věci, které jsem u něj ještě nikdy neviděl. Řešit u herců kdo byl o fous lepší nebo ne, to je nesmysl, Rylance byl taky skvělej, ale doteď jsem o něm nikdy neslyšel, tak je jasné, že budu fandit někomu koho znám od mládí a na jehož postavě jsem vyrůstal. Ale rozhodně u Stallonea nejde o nějakou nominaci z omylu nebo jenom z nostalgie, ta už se jen nabalí jako zasloužený bonus díky jeho dobrému hraní v dobrém filmu.
0 0
reagovat

Willy_Wonka

no spíš každého překvapil, že tam snad i hraje...nesoudím, neviděl jsem, ale je to přeci jen Stallone... a ikdyby byl sebelepší, těžko věřit, že bude lepší než takovej Rylance, či Hardy... o zbytku nemluvím, neviděl jsem..
342669
no spíš každého překvapil, že tam snad i hraje...nesoudím, neviděl jsem, ale je to přeci jen Stallone... a ikdyby byl sebelepší, těžko věřit, že bude lepší než takovej Rylance, či Hardy... o zbytku nemluvím, neviděl jsem..
Willy_Wonka
0 0
reagovat

Stallone

Heleďte, vy si doopravdy někdo myslíte, že Sly v Creedovi herecky převyšuje ostatní nominované? Já bych mu to klidně přál také, ale upřímně řečeno Rylance i Hardy mi přišli herecky mnohem lepší. A to jsem ostatní filmy s dalšími nominovanými ještě neviděl. Podle mě by ten Oscar pro Stallone měl takovou tu pachuť za zásluhy, protože je to legenda, má pravděpodobně poslední šanci atp.
342664
Heleďte, vy si doopravdy někdo myslíte, že Sly v Creedovi herecky převyšuje ostatní nominované? Já bych mu to klidně přál také, ale upřímně řečeno Rylance i Hardy mi přišli herecky mnohem lepší. A to jsem ostatní filmy s dalšími nominovanými ještě neviděl. Podle mě by ten Oscar pro Stallone měl takovou tu pachuť za zásluhy, protože je to legenda, má pravděpodobně poslední šanci atp.
Stallone
0 0
reagovat

Sly!

Nejvíc to letos teda přeju Stallonovi! x)
342647
Nejvíc to letos teda přeju Stallonovi! x)
Sly!
0 0
reagovat
Letos bych největší úspěch přál Maxovi, protože je to z nominovaných jediný film, který se skutečně něčím vymyká ze standardů.
Revenanta jsem viděl včera ten film je pro mě technicky absolutně dokonalý a herecky přesný, ale nevyvolává to emoce. Nemyslím si, že je to kalkul na ceny, ale mám z toho trochu dojem jak z Malickova Nového světa. Pokud posbírá všechny své nominace, tak se taky zlobit nebudu. Z nominovaných jsem neviděl Steva Jobse, Carol, Joy, Dánskou dívku a Spotlight. Takže soudit jestli si nominaci zaslouží nebo ne nebudu řešit.
Za mě teda:
Film: Šílený Max: Zběsilá cesta
Herec v HR: Leonardo DiCaprio
Herečka v HR: Brie Larson
Herce ve VR: nemůžu se rozhodnout Hardy/Bale/Rylance
Herečka ve VR: Jennifer Jason Leigh
Režie: George Miller
Oba Scénáře: nemám favorita
Kamera: Všichni nominanti mají boží kameru, ve výsledku je mi to fuk
Střih: Šílený Max: Zběsilá cesta
Výprava: Šílený Max: Zběsilá cesta/Revenant: Zmrtvýchvstání
Kostýmy: Šílený Max: Zběsilá cesta/Revenant: Zmrtvýchvstání
Hudba: Jóhann Jóhannsson
Nejlepší efekty: těžko říct, ale ten Medvěd v Revenantovi je neskutečný!

Letos jsou mi Oscary mnohem více jedno než loni, kdy jsem fandil Birdmanovi a Whiplash. Tento rok je na můj vkus poněkud slabší.


342641
Letos bych největší úspěch přál Maxovi, protože je to z nominovaných jediný film, který se skutečně něčím vymyká ze standardů. Revenanta jsem viděl včera ten film je pro mě technicky absolutně dokonalý a herecky přesný, ale nevyvolává to emoce. Nemyslím si, že je to kalkul na ceny, ale mám z toho trochu dojem jak z Malickova Nového světa. Pokud posbírá všechny své nominace, tak se taky zlobit nebudu. Z nominovaných jsem neviděl Steva Jobse, Carol, Joy, Dánskou dívku a Spotlight. Takže soudit jestli si nominaci zaslouží nebo ne nebudu řešit. Za mě teda: Film: Šílený Max: Zběsilá cesta Herec v HR: Leonardo DiCaprio Herečka v HR: Brie Larson Herce ve VR: nemůžu se rozhodnout Hardy/Bale/Rylance Herečka ve VR: Jennifer Jason Leigh Režie: George Miller Oba Scénáře: nemám favorita Kamera: Všichni nominanti mají boží kameru, ve výsledku je mi to fuk Střih: Šílený Max: Zběsilá cesta Výprava: Šílený Max: Zběsilá cesta/Revenant: Zmrtvýchvstání Kostýmy: Šílený Max: Zběsilá cesta/Revenant: Zmrtvýchvstání Hudba: Jóhann Jóhannsson Nejlepší efekty: těžko říct, ale ten Medvěd v Revenantovi je neskutečný! Letos jsou mi Oscary mnohem více jedno než loni, kdy jsem fandil Birdmanovi a Whiplash. Tento rok je na můj vkus poněkud slabší.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se