Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Wars: Co chceme vidět v Epizodě VIII?

příspěvky 121 - 129 Napsat příspěvek
Sam.Vimes: Luka sme si moc v epizodě 7 neužili ,protože herec v té době točil i scény ke strar wars VIII Tam bude mít asi větší roli.
339930
Sam.Vimes: Luka sme si moc v epizodě 7 neužili ,protože herec v té době točil i scény ke strar wars VIII Tam bude mít asi větší roli.
0 0
reagovat

Kylo Ren

Narozdíl od jiných mě se Kylo líbil.Srovnávat ho z Vaderem je zatím zbytečné protože Vadera jsme poznali už jako mistra a zkušeného válečníka.Kylo je zatím mladý ucho a učedník,přesto mě jeho příběch
zajímá,jak podlehl temné straně.Jasně jako potomek Vaderamá ktomu jisté předpoklady,
ale jistě zaním Snoke nepřišel a neřekl přidej se k temné straně bude sranda :) A hlavně jak se mohl vzepřít Lukovi a přežít.( jasně záda mu kryl Snoke,ale stejně mě to zajímá )
339928
Narozdíl od jiných mě se Kylo líbil.Srovnávat ho z Vaderem je zatím zbytečné protože Vadera jsme poznali už jako mistra a zkušeného válečníka.Kylo je zatím mladý ucho a učedník,přesto mě jeho příběch zajímá,jak podlehl temné straně.Jasně jako potomek [spoiler]Vadera[/spoiler]má ktomu jisté předpoklady, ale jistě zaním Snoke nepřišel a neřekl přidej se k temné straně bude sranda :) A hlavně jak se mohl vzepřít Lukovi a přežít.( jasně záda mu kryl Snoke,ale stejně mě to zajímá )
Kylo Ren
0 0
reagovat
Já bych hlavně chtěl, aby to už pevně stálo na vlastních nohou, žádné kopírování šablon z epizody IV, resp. V. Pak bych teda chtěl co nejvíc Lukea, kterého jsme si teď moc neužili.

Věta o avatarech je zabijácká :D
339927
Já bych hlavně chtěl, aby to už pevně stálo na vlastních nohou, žádné kopírování šablon z epizody IV, resp. V. Pak bych teda chtěl co nejvíc Lukea, kterého jsme si teď moc neužili. Věta o avatarech je zabijácká *:D*
0 0
reagovat
Hlavně at už tam není další hvězda/planeta smrti a nekopírujou nic z předchozích dílu !!!
Představí nového záporáka(protože Kylo Ren je ten nejsměšnější záporák v SW filmech)
Zabijou nebo přeobsadí Leiu, protože Carrie Fisher už fakt hrát neumí.
339925
Hlavně at už tam není další hvězda/planeta smrti a nekopírujou nic z předchozích dílu !!! Představí nového záporáka(protože Kylo Ren je ten nejsměšnější záporák v SW filmech) Zabijou nebo přeobsadí Leiu, protože Carrie Fisher už fakt hrát neumí.
0 0
reagovat
Chci krátký flashback s omlazeným Lukem, jak trénuje mladé adepty. (Antman ukázal, že to jde)
339923
Chci krátký flashback s omlazeným Lukem, jak trénuje mladé adepty. (Antman ukázal, že to jde)
0 0
reagovat

"...rozdávají Avataři" ...

... tak tohle je konec :D
339921
... tak tohle je konec *:D*
"...rozdávají Avataři" ...
0 0
reagovat

"světelná tyč"

Jsem rád, že autor článku sdílí mé tajné touhy, že Rey bude vládnout této zbrani. Proč by všude sebou tahala ten kyj z Jakku. Pokud v EP VIII bude jen toto a zbytek děje bude hrozný průjem, s hodnocením nepůjdu nikdy pod 5/10 (tedy pokud ji nebude viset jen nad krbem a použije ji). Pokud by s ní nebojovala a přesto ji měla, dávám 4/10.

O ději EP VII lze napsat mnohé, ale já musím říct, že ten film je krásně udělanej z hlediska praktických triků. Fakt to oko ve většině případů pozná, co jsou 1 a 0 a co jsou makety. Za mě v tomhle směru absolutní hodnocení.
339919
Jsem rád, že autor článku sdílí mé tajné touhy, že Rey bude vládnout této zbrani. Proč by všude sebou tahala ten kyj z Jakku. Pokud v EP VIII bude jen toto a zbytek děje bude hrozný průjem, s hodnocením nepůjdu nikdy pod 5/10 (tedy pokud ji nebude viset jen nad krbem a použije ji). Pokud by s ní nebojovala a přesto ji měla, dávám 4/10. O ději EP VII lze napsat mnohé, ale já musím říct, že ten film je krásně udělanej z hlediska praktických triků. Fakt to oko ve většině případů pozná, co jsou 1 a 0 a co jsou makety. Za mě v tomhle směru absolutní hodnocení.
"světelná tyč"
0 0
reagovat
Johnson je v pohodě. Když si člověk uvědomí, s jakým rejstříkem šli do SW Kershner s Marquandem. Navíc to bude studiovej film mnohem víc než sedmička a Kathleen mu bude sedět za zadkem nejspíš celý natáčení. O něco větší obavy u mě vzbuzuje to, že je pod osmičkou zatím podepsanej jako jedinej scénárista.

Lando by se ukázat měl. Úplně by stačilo cameo jako generála Resistance nebo Nový republiky. Za další doufám, že uvidíme Rey sestavovat svůj vlastní světelnej meč. Ve filmech tohle ještě nebylo a byla by to skvělá příležitost zabřednout trochu víc do mytologie. Co se týče Leii, rád bych jí viděl ovládat Sílu. Evidentně nebude nikoho smažit bleskama nebo se ohánět světelným mečem (zatím ), ale už jsme jí viděli, co s ní udělalaHanova smrt,a zřejmě bude víc senzitivní než v původní trilogii.

Samozřejmě pokud tyhle moje přání Johnson nevyplní, bude osmička hrozná s*ačka a budu jí do konce života hejtovat.
339918
Johnson je v pohodě. Když si člověk uvědomí, s jakým rejstříkem šli do SW Kershner s Marquandem. Navíc to bude studiovej film mnohem víc než sedmička a Kathleen mu bude sedět za zadkem nejspíš celý natáčení. O něco větší obavy u mě vzbuzuje to, že je pod osmičkou zatím podepsanej jako jedinej scénárista. Lando by se ukázat měl. Úplně by stačilo cameo jako generála Resistance nebo Nový republiky. Za další doufám, že uvidíme Rey sestavovat svůj vlastní světelnej meč. Ve filmech tohle ještě nebylo a byla by to skvělá příležitost zabřednout trochu víc do mytologie. Co se týče Leii, rád bych jí viděl ovládat Sílu. Evidentně nebude nikoho smažit bleskama nebo se ohánět světelným mečem (zatím ), ale už jsme jí viděli, co s ní udělala[spoiler]Hanova smrt,[/spoiler]a zřejmě bude víc senzitivní než v původní trilogii. Samozřejmě pokud tyhle moje přání Johnson nevyplní, bude osmička hrozná s*ačka a budu jí do konce života hejtovat.
0 0
reagovat
Já mám z toho celkem strach. Už kvůli tomu, že Looper byl hrozná hovadina a tenhle rejža mi tam strašně nesedí.
O to víc to ale může překvapit, držím nám palce.
339915
Já mám z toho celkem strach. Už kvůli tomu, že Looper byl hrozná hovadina a tenhle rejža mi tam strašně nesedí. O to víc to ale může překvapit, držím nám palce.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se