Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Spectre: Recenze

příspěvky 101 - 120 Napsat příspěvek
"Nariekanie, ze toto uz nie je ten "Bond" povazujem za najvacsie WTF recenzii." ???
335075
"Nariekanie, ze toto uz nie je ten "Bond" povazujem za najvacsie WTF recenzii." ???
1 0
reagovat
To nikto netvrdi. Ale dost sa to okolo toho tocilo v MZ LIVE aj v diskusii pod dojmami.

335072
To nikto netvrdi. Ale dost sa to okolo toho tocilo v MZ LIVE aj v diskusii pod dojmami.
1 0
reagovat
To je ale dost nestastne vztahovani te recenze jenom k jednomu poznatku, vzdyt se to kolem toho ani netoci....
335070
To je ale dost nestastne vztahovani te recenze jenom k jednomu poznatku, vzdyt se to kolem toho ani netoci....
1 0
reagovat
Tak jako film to možná je nejbondovštější, ale ty pokusy o humor (gauč, stařík ve Fiatu) nebo absolutně nevhodně vložené milostné scény tam IMHO vůbec nefungují / nesedí. A Bond samotný s "No, Madeleine, look at me." mi tak leda připomněl toho brečícího Wolverinea z The Last Stand. Ne, tohle by prostě Connery nedělal.
335069
Tak jako film to možná je nejbondovštější, ale ty pokusy o humor (gauč, stařík ve Fiatu) nebo absolutně nevhodně vložené milostné scény tam IMHO vůbec nefungují / nesedí. A Bond samotný s [spoiler]"No, Madeleine, look at me." mi tak leda připomněl toho brečícího Wolverinea z The Last Stand[/spoiler]. Ne, tohle by prostě Connery nedělal.
1 0
reagovat

KarelR

Este si neodpustim, uz od Casina sa stale vyplakava, kdeze je ten "ikonickej Bond, kterýho všichni známe a po kterým jsme celou dobu toužili" a on stale neprichadza. A akoze ktory to ten ikonickej Bond je, ktoreho VSICHNI zname a po ktorom sme tuzili? Je tu minimalne 5 kandidatov:)
335067
Este si neodpustim, uz od Casina sa stale vyplakava, kdeze je ten "ikonickej Bond, kterýho všichni známe a po kterým jsme celou dobu toužili" a on stale neprichadza. A akoze ktory to ten ikonickej Bond je, ktoreho VSICHNI zname a po ktorom sme tuzili? Je tu minimalne 5 kandidatov:)
KarelR
1 0
reagovat

KarelR

Ikonický Bond, kterého všichni znají a po kterém všichni touží neexistuje. :D to je jako by jsi chtěl mít jednoho Batmana a odmítal všechny ostatní komiksy, protože v nich je Batman někdo úplně jiný. Vždyť už v Casinu bylo jasně vidět, že tenhle Bond bude jiný. V Quantum šel jakkýkoliv vývoj do háje ale Skyfall zase navázal a Spectre to jenom završil, nechápu jak si někdo po třech filmech může začít stěžovat na to, že to není ten Bond, jakého by si představovali.

335066
Ikonický Bond, kterého všichni znají a po kterém všichni touží neexistuje. *:D* to je jako by jsi chtěl mít jednoho Batmana a odmítal všechny ostatní komiksy, protože v nich je Batman někdo úplně jiný. Vždyť už v Casinu bylo jasně vidět, že tenhle Bond bude jiný. V Quantum šel jakkýkoliv vývoj do háje ale Skyfall zase navázal a Spectre to jenom završil, nechápu jak si někdo po třech filmech může začít stěžovat na to, že to není ten Bond, jakého by si představovali.
KarelR
1 0
reagovat

KarelR

Ako som pisal aj pod dojmami, ano, toto je najbondovskejsia bondovka zo vsetkych Craigoviek. Nie postava, film. Nariekanie, ze toto uz nie je ten "Bond" povazujem za najvacsie WTF recenzii.

Bez ohladu na to, ze samotny pojem "bondovskost" je uz aj tak uplne mimo.:)
335065
Ako som pisal aj pod dojmami, ano, toto je najbondovskejsia bondovka zo vsetkych Craigoviek. Nie postava, film. Nariekanie, ze toto uz nie je ten "Bond" povazujem za najvacsie WTF recenzii. Bez ohladu na to, ze samotny pojem "bondovskost" je uz aj tak uplne mimo.:)
KarelR
1 0
reagovat

KarelR

Ano, stojim si za tym, ze v Spectre Craigov Bond najviac pripomina klasickeho Bonda. Urcite viac ako v Casine Royale, Quantum of Solace, ci Skyfall, pretoze ten postupny prerod jeho postavy napriec filmami bolo citit a tu vykulminoval. Netvrdim, ze je to uplne rovnaka ikona, nakoniec aj Connery bol iny ako Moore, Moore iny ako Dalton a podobne. Ale to je uplne logicke. Skor mi pride nezmyselne opacne tvrdenie ;)
335064
Ano, stojim si za tym, ze v Spectre Craigov Bond najviac pripomina klasickeho Bonda. Urcite viac ako v Casine Royale, Quantum of Solace, ci Skyfall, pretoze ten postupny prerod jeho postavy napriec filmami bolo citit a tu vykulminoval. Netvrdim, ze je to uplne rovnaka ikona, nakoniec aj Connery bol iny ako Moore, Moore iny ako Dalton a podobne. Ale to je uplne logicke. Skor mi pride nezmyselne opacne tvrdenie *;)*
KarelR
1 0
reagovat

M.a.t.t.

Jakože Bond ve Spectre je ten ikonickej Bond, kterýho všichni známe a po kterým jsme celou dobu toužili? WTF? :)
335060
Jakože Bond ve Spectre je ten ikonickej Bond, kterýho všichni známe a po kterým jsme celou dobu toužili? WTF? *:)*
M.a.t.t.
1 0
reagovat
Nie je to sice najlepsia Craigovka, ale ako Bondovka je to perfektne a ma to vsetko, co sa od Bondovky da cakat. Vobec tvrdenie, ze je to najmenej bondovsky Craigov film povazujem za absurdny, on je totiz zdaleka najbondovskejsi. Nejak mi nie je jasne, co poniektori cakali. Tri filmy sa formuje charakter hlavneho hrdinu smerom k ikone, ktoru vsetci pozname a ked ju konecne dostaneme, tak sa na to zacne valit nezmyselna kritika. Uprimne nechapem ;)

Inak recenzia je nakoniec, co sa tyka potencialnych spoilerov, ozaj v pohode :)
335057
Nie je to sice najlepsia Craigovka, ale ako Bondovka je to perfektne a ma to vsetko, co sa od Bondovky da cakat. Vobec tvrdenie, ze je to najmenej bondovsky Craigov film povazujem za absurdny, on je totiz zdaleka najbondovskejsi. Nejak mi nie je jasne, co poniektori cakali. Tri filmy sa formuje charakter hlavneho hrdinu smerom k ikone, ktoru vsetci pozname a ked ju konecne dostaneme, tak sa na to zacne valit nezmyselna kritika. Uprimne nechapem *;)* Inak recenzia je nakoniec, co sa tyka potencialnych spoilerov, ozaj v pohode *:)*
1 0
reagovat

9/10

Ja patrim do tej skupiny, ktorej sa to pacilo. Vysvetlim: chapem a prijimam argumenty od scenara az dramaturgie a tym plynucich nelogickosti. U mna to I love you je fakt cast, ktoru si mohli odpustit a hlavne sa to neda porovnat so vztahom evickou green. A vela argumentov co aj chalani odtialto a aj komentujucu poskytuju, su opravnene a nehadal by som sa a neosocoval by som ich.
ALE preco sa to mne pacilo je tym, ze bond je unaveny (ja viem ze aj tu aj na mz live hovorili, ze uz je prec ten pocit JA BY SOM CHCEL BYT BONDOM) ale to mna najviac vtiahlo. Aj z dovodu, ze ja som posledne obdobie dost unaveny zo vsetkych povinnosti, ale musim. Takze nazvime to take vcitenie sa s tou unavou (samozrejme v inom smere). A dalsi aspekt uvanevosti, ktory som si ja vsimol (neviem, ci niekto dalsi) je unavenost tvorcovskeho teamu.
Ako keby po Quantum mali tvorcovia a aj Craig chut nieco dokazat. Typu, dodame paradnu bondovku a podla mna dodali (okrem konca s lampou) a kedze to malo obrovsky uspech, tak museli ,,rychlo,, dodat dalsiu. A z toho mi plynie unavenost Craiga, rezisera, tvorcov a to vytvorilo ksicht unavenosti. Vnimanie tohto aspektu je mozno subjektivne a po energickych M:I, Kingsman a retro U.N.C.L.E (Spy som nevidel) je pre divaka a fanusika Bonda a pre nie uplneho pravidelneho divaka, ktoreho pritiahlo Skyfall, krok mimo. Suhlasim, moze byt. Filmy su subjektivne jak prasa a pri takychto filmovych udalostiach (Bond, Star Wars, Tarantinto, Nolan, Fincher) su urcite ocakavania,vyssie ocakavania ako pri inych filmoch.. Ale mna v zivote (filmovom) bavia skor tieto prekvapenia a nie nalinkovane a dokonale splnajuce ocakavania tychto udalosti.
Takze viem si predstavit ako by to mohli spravit, aby sa to lubilo vela ludom a riesit sceny inak. Ale mna toto pojatie bavi a na Bonda sa vzdy tesim co prinesie.
A lepsie vyjadrenie asi podla na csfd Bluntman s ktorym ja suhlasim.
A pridavam sa k stavke, ze toto bol posledny Craigov Bond. Pocit.
:)
335056
Ja patrim do tej skupiny, ktorej sa to pacilo. Vysvetlim: chapem a prijimam argumenty od scenara az dramaturgie a tym plynucich nelogickosti. U mna to [spoiler]I love you [/spoiler] je fakt cast, ktoru si mohli odpustit a hlavne sa to neda porovnat so vztahom evickou green. A vela argumentov co aj chalani odtialto a aj komentujucu poskytuju, su opravnene a nehadal by som sa a neosocoval by som ich. ALE preco sa to mne pacilo je tym, ze bond je unaveny (ja viem ze aj tu aj na mz live hovorili, ze uz je prec ten pocit JA BY SOM CHCEL BYT BONDOM) ale to mna najviac vtiahlo. Aj z dovodu, ze ja som posledne obdobie dost unaveny zo vsetkych povinnosti, ale musim. Takze nazvime to take vcitenie sa s tou unavou (samozrejme v inom smere). A dalsi aspekt uvanevosti, ktory som si ja vsimol (neviem, ci niekto dalsi) je unavenost tvorcovskeho teamu. Ako keby po Quantum mali tvorcovia a aj Craig chut nieco dokazat. Typu, dodame paradnu bondovku a podla mna dodali (okrem konca s lampou) a kedze to malo obrovsky uspech, tak museli ,,rychlo,, dodat dalsiu. A z toho mi plynie unavenost Craiga, rezisera, tvorcov a to vytvorilo ksicht unavenosti. Vnimanie tohto aspektu je mozno subjektivne a po energickych M:I, Kingsman a retro U.N.C.L.E (Spy som nevidel) je pre divaka a fanusika Bonda a pre nie uplneho pravidelneho divaka, ktoreho pritiahlo Skyfall, krok mimo. Suhlasim, moze byt. Filmy su subjektivne jak prasa a pri takychto filmovych udalostiach (Bond, Star Wars, Tarantinto, Nolan, Fincher) su urcite ocakavania,vyssie ocakavania ako pri inych filmoch.. Ale mna v zivote (filmovom) bavia skor tieto prekvapenia a nie nalinkovane a dokonale splnajuce ocakavania tychto udalosti. Takze viem si predstavit ako by to mohli spravit, aby sa to lubilo vela ludom a riesit sceny inak. Ale mna toto pojatie bavi a na Bonda sa vzdy tesim co prinesie. A lepsie vyjadrenie asi podla na csfd Bluntman s ktorym ja suhlasim. A pridavam sa k stavke, ze toto bol posledny Craigov Bond. Pocit. :)
9/10
1 0
reagovat
Ne? Tak to mě ta GPS zase podělala :D
335043
Ne? Tak to mě ta GPS zase podělala *:D*
1 0
reagovat
Ale tohle není Sparta, milý Leonide...
335042
Ale tohle není Sparta, milý Leonide...
1 0
reagovat
Kašlu na hejťácký recenze - do kina zajdu i kdyby šípy pršely! :D
335046
Kašlu na hejťácký recenze - do kina zajdu i kdyby šípy pršely! *:D*
1 0
reagovat
No teda koukám, že je dobře, že jsem na to nešel :D
335032
No teda koukám, že je dobře, že jsem na to nešel *:D*
1 0
reagovat
Ach jo... První půlka docela našlapaná, dvě opravdu dobré honičky - Mexiko a letadlo. Jedna super bitka - vlak... A pak přijde taková nuda, že jsem dvakrát málem zaspal, naprosto hrozná scéna
šikanování Bonda a na konci se z toho stane libovolný díl Saw...
Nejhorší Craigovka... Nedokážu pochopit, kde se podělalo tak dokonalé obsazení za kamerou i před kamerou... Nedělal scénář náhodou Skip Woods?
Jediné, co si z toho filmu vezmu, bude dokonalý záporák Batista... To se o Waltzovi a "Moriartym" bohužel říct nedá...
Navíc mi celé to rušení 00 a celá zápletka kolem "Moriartyho" připomínala nové Mission Impossible
Bohužel, po perfektním Everestu a Marťanovi muselo prostě přijít v kině zklamání...
335030
Ach jo... První půlka docela našlapaná, dvě opravdu dobré honičky - Mexiko a letadlo. Jedna super bitka - vlak... A pak přijde taková nuda, že jsem dvakrát málem zaspal, naprosto hrozná scéna [spoiler]šikanování Bonda[/spoiler] a na konci se z toho stane libovolný díl Saw... Nejhorší Craigovka... Nedokážu pochopit, kde se podělalo tak dokonalé obsazení za kamerou i před kamerou... Nedělal scénář náhodou Skip Woods? Jediné, co si z toho filmu vezmu, bude dokonalý záporák Batista... To se o Waltzovi a "Moriartym" bohužel říct nedá... Navíc mi celé to rušení [spoiler]00 a celá zápletka kolem "Moriartyho" připomínala nové Mission Impossible[/spoiler] Bohužel, po perfektním Everestu a Marťanovi muselo prostě přijít v kině zklamání...
1 0
reagovat
Jako nebylo to špatné, těch 6/10 je plně adekvátních - na jednu stranu výborná práce (kamera, výprava, zvuk, HUDBA!!!), na tu druhou s čestnou vyjímkou první akce akce nudná, především strereotypní, negradující, pokaždé vyšumělá do ztracena.
A hlavně: film se rozpadá jak ve scénáři, tak v dramaturgii. Že to nemůže a ani nechce být matematické cvičení v logistice, to je jasné. ALe tohle je vážně za hranou, spousta věcí nedává smysl. Především hlavní záporák, jehož motivace jsou - mno, desetkrát (dobře, třikrát) zrecyklované, opět je to osobní, opět to má co dočinění s hlavní postavou a celá slavná organizace se během půlminuty scvrkne do random skupinky lidí, co si bez vrchní hlavy ani neuprdnou.
Celé to pak těžce podráží dramaturgie, kde jsoum nevěřícně kroutil hlavou nejen nad už spomenutou akcí, ale celkově rozvržení aktů a děje. Ten film začne fakt VÝBORNĚ a pak to nepadá setrvačností, ale volným pádem. Finále k smíchu.
Než se někdo zeptá, ano, těch 6/10 bych tomu dal. Ne proto, že je to Bond a tam jít pod šest nepřipadá v úvahu, ale proto, že jsem si užil právě ony jiné aspekty filmu. Jako dvou a půl hodinová nejluxusnější reklama pod sluncem to funguje výborně, jako demomateriál, co umí dnešní celuoid, kameroví operátoři, osvětlovači a zvukaři, ještě líp. A je aspoň na co koukat. Ať už jsou to jedny z nejslavnějších (a nejfotogeničtějších) měsckých i přírodních památek, nebo méně slavné, ale o to pohlednější (a fotogeničtější) Bondgirl. Moneypenny mohli procpat do finálního sestřihu důkladněji, Monnica je jen (brzká a velmi krátká) třešnička na dortu a hlavní holka Madeleine k zulíbání. Takové kočty tu nebyly od dob Evičky...
A nesmím zapomenout obšírněji pochválit hudební složku. Po (pro mě nezdařilém) hudebním "experimentu neexperimentu" Skyfall se Newman pochlapil a dodal jeho typickou nádheru. Předpokládám, že pro mnohé to bude spíš nedostatek, protože Newman hojně používá svých trademarků a je nyní jasně rozpoznatelný, navíc se slyšitelně tluče s titulní melodií, ale to je fuk. To OSTčko zamíří do playlistu... právě teď ;).
335029
Jako nebylo to špatné, těch 6/10 je plně adekvátních - na jednu stranu výborná práce (kamera, výprava, zvuk, HUDBA!!!), na tu druhou s čestnou vyjímkou první akce akce nudná, především strereotypní, negradující, pokaždé vyšumělá do ztracena. A hlavně: film se rozpadá jak ve scénáři, tak v dramaturgii. Že to nemůže a ani nechce být matematické cvičení v logistice, to je jasné. ALe tohle je vážně za hranou, spousta věcí nedává smysl. Především hlavní záporák, jehož motivace jsou - mno, desetkrát (dobře, třikrát) zrecyklované, opět je to osobní, opět to má co dočinění s hlavní postavou a celá slavná organizace se během půlminuty scvrkne do random skupinky lidí, co si bez vrchní hlavy ani neuprdnou. Celé to pak těžce podráží dramaturgie, kde jsoum nevěřícně kroutil hlavou nejen nad už spomenutou akcí, ale celkově rozvržení aktů a děje. Ten film začne fakt VÝBORNĚ a pak to nepadá setrvačností, ale volným pádem. Finále k smíchu. Než se někdo zeptá, ano, těch 6/10 bych tomu dal. Ne proto, že je to Bond a tam jít pod šest nepřipadá v úvahu, ale proto, že jsem si užil právě ony jiné aspekty filmu. Jako dvou a půl hodinová nejluxusnější reklama pod sluncem to funguje výborně, jako demomateriál, co umí dnešní celuoid, kameroví operátoři, osvětlovači a zvukaři, ještě líp. A je aspoň na co koukat. Ať už jsou to jedny z nejslavnějších (a nejfotogeničtějších) měsckých i přírodních památek, nebo méně slavné, ale o to pohlednější (a fotogeničtější) Bondgirl. Moneypenny mohli procpat do finálního sestřihu důkladněji, Monnica je jen (brzká a velmi krátká) třešnička na dortu a hlavní holka Madeleine k zulíbání. Takové kočty tu nebyly od dob Evičky... A nesmím zapomenout obšírněji pochválit hudební složku. Po (pro mě nezdařilém) hudebním "experimentu neexperimentu" Skyfall se Newman pochlapil a dodal jeho typickou nádheru. Předpokládám, že pro mnohé to bude spíš nedostatek, protože Newman hojně používá svých trademarků a je nyní jasně rozpoznatelný, navíc se slyšitelně tluče s titulní melodií, ale to je fuk. To OSTčko zamíří do playlistu... právě teď ;).
1 0
reagovat
Takže lidičky právě sem se vrátil z kina a sem nadšenej a já z toho filmu cítím přechod mezi tím co vznikalo v posledních dílech s Craigem (což mi mimochodem nesedělo a quantum of stolice nebo jak se to píše nepovažuju za bondovku) a starým bondem s Brosnanem konče a pokud tomu tak opravdu je což se asi dozvíme v dalším díle jsem ochotnej mu ten vývoj odpustit jinak opakuju u mně Casino 6/10, Quantum 3/10, Skyfall 7/10 a Spectre 8/10 samozřejmě je ještě co pilovat ale tímhle směrem to cejtím jako na dobrý cestě. a mám takovej dojem že postava co hrál Bautista měl bej novej Jaws
335028
Takže lidičky právě sem se vrátil z kina a sem nadšenej a já z toho filmu cítím přechod mezi tím co vznikalo v posledních dílech s Craigem (což mi mimochodem nesedělo a quantum of stolice nebo jak se to píše nepovažuju za bondovku) a starým bondem s Brosnanem konče a pokud tomu tak opravdu je což se asi dozvíme v dalším díle jsem ochotnej mu ten vývoj odpustit jinak opakuju u mně Casino 6/10, Quantum 3/10, Skyfall 7/10 a Spectre 8/10 samozřejmě je ještě co pilovat ale tímhle směrem to cejtím jako na dobrý cestě. a[spoiler] mám takovej dojem že postava co hrál Bautista měl bej novej Jaws [/spoiler]
1 0
reagovat

8/10

A podepisuju to, co napsal do_Od. Take jsem zrejme videla trochu jiny film. 8)
335024
A podepisuju to, co napsal do_Od. Take jsem zrejme videla trochu jiny film. *8)*
8/10
1 0
reagovat

4/10

Jako chce to odvahu natočit 150-ti minutový film kolem twistu z Austina Powerse - Goldmembera. Já fakt nevím, ale nepřijde mi normální dělat linku přes čtyři filmy s tím, že Blofeldův otec měl jako děti radši Bonda než svého vlastního syna a z jednoho teda vyrostl super-agent a z druhého zase super-padouch, to je prostě Austin s "Holanďané mě vychovali jako zlého". Jo, Bond se dozví, že po něm jde jeho v podstatě nevlastní bratr a vůbec to nijak neřeší, nijak ho to nerozhodí. Ve filmu, který se prezentuje tak vážně a důstojně. A k tomu ta "filmová logika": Bond dostane adresu Whitea -- White má na zdi kameru -- White řekne Bondovi, kde se nachází jeho dcera -- Bond odejde, aniž by tu chatu prozkoumal nebo zničil........ Bum, objeví se tam Bautista a všechno důležité si zjistí z videozáznamu té kamery. A takhle to pokračuje: Bond se dostane do hotelového komplexu až po dvou dnech a Q tam dorazí jen o pár minut později. Jak? To absolutně netuším. A to samé Bautista. A pak zase: Bautista proletí na kapotu auta, Bond by mu měl dát ránu jistoty, ale ne, scénář jej ještě potřebuje.. A argument "je to jen film" neberu, Casino si vystačilo bez toho. A co ta akce? Pozérská honička v Římě při rychlosti 30km/h nebo úvodní akce v Mexiku, která sice byla točena na lokaci, ale nějaké viditelné CGI je v každém záběru a ve výsledku tak má takový hnusný "počítačový" vizuál jako třeba Rychle a zběsile 7. Nakonec mě tak tedy bavila jenom ta bitka ve vlaku. Co zbývá... ospalej Waltz a celá ta bizarní etuda na jeho základně a přehrávající "Moriarty" s plánem, který hned na začátku divákovi prozradí finále filmu. No, aspoň teda potěšily obě Bond girls. Jen teda Bellucci je nevyužitá až hanba.



Casino Royale - 10/10
Quantum of Solace - 6/10
Skyfall - 5/10
Spectre - 4/10
335013
Jako chce to odvahu natočit 150-ti minutový film kolem twistu z Austina Powerse - Goldmembera. Já fakt nevím, ale nepřijde mi normální dělat linku přes čtyři filmy s tím, že [spoiler]Blofeldův otec měl jako děti radši Bonda než svého vlastního syna a z jednoho teda vyrostl super-agent a z druhého zase super-padouch, to je prostě Austin s "Holanďané mě vychovali jako zlého". Jo, Bond se dozví, že po něm jde jeho v podstatě nevlastní bratr a vůbec to nijak neřeší, nijak ho to nerozhodí. Ve filmu, který se prezentuje tak vážně a důstojně.[/spoiler] A k tomu ta "filmová logika": [spoiler]Bond dostane adresu Whitea -- White má na zdi kameru -- White řekne Bondovi, kde se nachází jeho dcera -- Bond odejde, aniž by tu chatu prozkoumal nebo zničil........ Bum, objeví se tam Bautista a všechno důležité si zjistí z videozáznamu té kamery. A takhle to pokračuje: Bond se dostane do hotelového komplexu až po dvou dnech a Q tam dorazí jen o pár minut později. Jak? To absolutně netuším. A to samé Bautista. A pak zase: Bautista proletí na kapotu auta, Bond by mu měl dát ránu jistoty, ale ne, scénář jej ještě potřebuje.[/spoiler]. A argument "je to jen film" neberu, Casino si vystačilo bez toho. A co ta akce? Pozérská honička v Římě při rychlosti 30km/h nebo úvodní akce v Mexiku, která sice byla točena na lokaci, ale nějaké viditelné CGI je v každém záběru a ve výsledku tak má takový hnusný "počítačový" vizuál jako třeba Rychle a zběsile 7. Nakonec mě tak tedy bavila jenom ta bitka ve vlaku. Co zbývá... ospalej Waltz a celá ta bizarní etuda na jeho základně a přehrávající "Moriarty" s plánem, který hned na začátku divákovi prozradí finále filmu. No, aspoň teda potěšily obě Bond girls. Jen teda Bellucci je nevyužitá až hanba. Casino Royale - 10/10 Quantum of Solace - 6/10 Skyfall - 5/10 Spectre - 4/10
4/10
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se