Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Jurský svět: Blu-ray

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

HastaLaVistaBab

Mazat příspěvky je naprd, teď mám odpověď dřív než tvůj příspěvek a navíc jsi tam toho dost změnil.

Každopádně přát hrdinům v rodinných filmech smrt nebo amputaci nohy mi přijde úchylné a hodné lidí bez empatie nebo klasickým vyšinutým psychopatům. Já už viděl jak amputovanou končetinu, tak ustřelenou půlku hlavy i mrtvé dítě a nepotřebuju podobné věci ve filmech pro děti. Od toho jsou právě ty filmy s ratingem R, a to Jurský svět rozhodně není.
337089
Mazat příspěvky je naprd, teď mám odpověď dřív než tvůj příspěvek a navíc jsi tam toho dost změnil. Každopádně přát hrdinům v rodinných filmech smrt nebo amputaci nohy mi přijde úchylné a hodné lidí bez empatie nebo klasickým vyšinutým psychopatům. Já už viděl jak amputovanou končetinu, tak ustřelenou půlku hlavy i mrtvé dítě a nepotřebuju podobné věci ve filmech pro děti. Od toho jsou právě ty filmy s ratingem R, a to Jurský svět rozhodně není.
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat

Robur

Hele dyť sám víš, že máš přehnaně sluníčkové vidění uplně u všeho a jsi schopný omlouvat u filmu kdejakou hovadinu :) ty psychiatre.

A pokud chápu správně, tak řeč byla o tom, že se jim motali pod nohy při bitce, protože tam přeci musí být ten strašně cool záběr, kdy proběhnou těsně přičemž každý ví, že se nic nestane. Představ si jaký by ten film dostal náboj, kdyby té pipině třeba amputoval aspoň jednu nohu... hned by si měl pocit, že to co se předchozí 2 hodiny odehrávalo nebylo jen jako nějaká pohádka, ale bylo to opravdu vážné, nevím jak Ty, ale já bych takový konec místo toho dementně sluníčkového a hloupého co tam byl, bral hned :)

edit: tak u filmu se baví asi každý. Nebo myslíš, že u filmu adekvátně vážně vyznívajícího k tématu se nedá bavit nebo co tím chceš říct? To je tak hloupoučká a otřepaná mimózní fráze co jsi teď napsal... vážně nevím, jestli je výhra to, že se bavíš u kdejaké stupidity :) Jdu spát, nechci se tu pouštět do takové debaty s tebou, užívej svoje sluníčkové bavení ;)
337088
Hele dyť sám víš, že máš přehnaně sluníčkové vidění uplně u všeho a jsi schopný omlouvat u filmu kdejakou hovadinu :) ty psychiatre. A pokud chápu správně, tak řeč byla o tom, že se jim motali pod nohy při bitce, protože tam přeci musí být ten strašně cool záběr, kdy proběhnou těsně přičemž každý ví, že se nic nestane. Představ si jaký by ten film dostal náboj, kdyby té pipině třeba amputoval aspoň jednu nohu... hned by si měl pocit, že to co se předchozí 2 hodiny odehrávalo nebylo jen jako nějaká pohádka, ale bylo to opravdu vážné, nevím jak Ty, ale já bych takový konec místo toho dementně sluníčkového a hloupého co tam byl, bral hned :) edit: tak u filmu se baví asi každý. Nebo myslíš, že u filmu adekvátně vážně vyznívajícího k tématu se nedá bavit nebo co tím chceš říct? To je tak hloupoučká a otřepaná mimózní fráze co jsi teď napsal... vážně nevím, jestli je výhra to, že se bavíš u kdejaké stupidity :) Jdu spát, nechci se tu pouštět do takové debaty s tebou, užívej svoje sluníčkové bavení *;)*
Robur
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

Já se totiž filmama bavím, nehledám za každou cenu chyby. A už vůbec se nedivím nelogickému chování lidí ve filmech. Vždyť si stačí přečíst tvoje příspěvky a je jasné, co se všechno pohybuje i v reálném světě :D:D:D
337086
Já se totiž filmama bavím, nehledám za každou cenu chyby. A už vůbec se nedivím nelogickému chování lidí ve filmech. Vždyť si stačí přečíst tvoje příspěvky a je jasné, co se všechno pohybuje i v reálném světě *:D**:D**:D*
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

Přehnaně sluníčkově to evidentně vidělo dost lidí na celém světě. Ty zase máš tendenci rýpat do všeho, co není R nebo tam neumíraj děti (odhaduju, že tady máš stejný názor jako fr3ak). Řekl bych, že to je dignóza pro psychiatra ;)
337084
Přehnaně sluníčkově to evidentně vidělo dost lidí na celém světě. Ty zase máš tendenci rýpat do všeho, co není R nebo tam neumíraj děti (odhaduju, že tady máš stejný názor jako fr3ak). Řekl bych, že to je dignóza pro psychiatra *;)*
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat

Robur

Ty zase všechno vidíš přehnaně sluníčkově, to, že režisér nedokáže vymyslet nic zajímavějšího, než se se jim tam budou zbytečně plantat pod nohama v nudných záběrech pořád dokola, to fail docela je ... film se mi líbil, ale to finále bylo fakt o ničem. A to nejen ta bitka, ale jako celek bylo celkem špatné.
337085
Ty zase všechno vidíš přehnaně sluníčkově, to, že režisér nedokáže vymyslet nic zajímavějšího, než se se jim tam budou zbytečně plantat pod nohama v nudných záběrech pořád dokola, to fail docela je ... film se mi líbil, ale to finále bylo fakt o ničem. A to nejen ta bitka, ale jako celek bylo celkem špatné.
Robur
0 0
reagovat
Ta scéna, jak běhali pod dinosaury tam musela být, tohle podle mě do těch popcornovek patří a není to nic překvapivého.Víc mi třeba letos přišlo nelogické to u Mission Impossible, jak se Hunt dostal z těch řetězů v tom sklepě a pak běžel polonahej tou uzkou uličkou, kde na něho zároven za zády stříleli dva chlapi z pušky.To jim divák nemohl zbaštit ani náhodou..
337083
Ta scéna, jak běhali pod dinosaury tam musela být, tohle podle mě do těch popcornovek patří a není to nic překvapivého.Víc mi třeba letos přišlo nelogické to u Mission Impossible, jak se Hunt dostal z těch řetězů v tom sklepě a pak běžel polonahej tou uzkou uličkou, kde na něho zároven za zády stříleli dva chlapi z pušky.To jim divák nemohl zbaštit ani náhodou..
0 0
reagovat

sirHumphrey

Souhlasím, pouze robot. Jenže týpci jako fr3ak to vyžadují od lidí a to od všech bez výjimky. Když lidi chybují, považují to za chybu filmu a je automaticky špatný :D
337081
Souhlasím, pouze robot. Jenže týpci jako fr3ak to vyžadují od lidí a to od všech bez výjimky. Když lidi chybují, považují to za chybu filmu a je automaticky špatný *:D*
sirHumphrey
0 0
reagovat

fr3ak

Vznik tvojí přezdívky jsi nevysvětloval pod diskuzí, kdes odsuzoval používání amerikanismů. A jinde jsem to nečetl, takže nic z kontextu nevytrhávám. Tehdy jsi ani neodpověděl.

A k filmu, to je hrozné, že u filmu pro celou rodinu nezařvou děti. Samozřejmě to automaticky znamená, že film je špatný. A že jim běhají pod nohama? Film by byl jistě zábavnější, kdyby se schovali a dinosauři je dvě hodiny marně hledali. No, asi to opravdu nechápu.

Jediné co chápu je, že se ti film prostě nelíbil, argumenty si taháš z prdele a podle toho i vypadají. Přitom by stačilo říct film se mi nelíbil, na rozdíl od většiny. Což se samozřejmě u každého filmu stane, že nesedí všem.
337080
Vznik tvojí přezdívky jsi nevysvětloval pod diskuzí, kdes odsuzoval používání amerikanismů. A jinde jsem to nečetl, takže nic z kontextu nevytrhávám. Tehdy jsi ani neodpověděl. A k filmu, to je hrozné, že u filmu pro celou rodinu nezařvou děti. Samozřejmě to automaticky znamená, že film je špatný. A že jim běhají pod nohama? Film by byl jistě zábavnější, kdyby se schovali a dinosauři je dvě hodiny marně hledali. No, asi to opravdu nechápu. Jediné co chápu je, že se ti film prostě nelíbil, argumenty si taháš z prdele a podle toho i vypadají. Přitom by stačilo říct film se mi nelíbil, na rozdíl od většiny. Což se samozřejmě u každého filmu stane, že nesedí všem.
fr3ak
0 0
reagovat

fr3ak

jinými slovy - Jurský svět se ti prostě nelíbil :D...
No, taky jsem od toho čekal, zvláště když to vidělalo takový neskutečný peníze čekal o moc více, než sem dostal....
Takhle jsem na to koukal a podivoval jsem se.... ale tak, když to srovnám s takovými Avengers, tak zlatej Jurskej svět...
337079
jinými slovy - Jurský svět se ti prostě nelíbil *:D*... No, taky jsem od toho čekal, zvláště když to vidělalo takový neskutečný peníze čekal o moc více, než sem dostal.... Takhle jsem na to koukal a podivoval jsem se.... ale tak, když to srovnám s takovými Avengers, tak zlatej Jurskej svět...
fr3ak
0 0
reagovat
Útok z hlubin :) A nebo v AntManovy to nečekaně odnesl Anthony :D
337078
Útok z hlubin :) A nebo v AntManovy to nečekaně odnesl Anthony *:D*
0 0
reagovat

Robur

Když si tak pamatuješ jak mi vadí anglikanismy (mimochodem nevadí mi, jen lidi, kteří je tak houfně používají považuji za pitomce), tak by sis mohl i pamatovat jak jsem tu vznik mojí přezdívky vysvětloval - ale chápu že lidé si často vybírají co se jim hodí do krámu a na fakta rádi zapomínají, ale co, aspoň se mám nad čím pobavit.

Ale teď k filmu. Možná ne každý tu chápe (Robur určitě ne), že není ani tak problém v tom, že jsou některé zápletky pořád dokola, já se naopak i celkem těšil. Mě osobně spíš vadí předvídatelnost. Jak už jsem tu psal dřív. Proč nějaká postava nečekaně nechcípne? (viz ti dva otravní smradi a v rámci přístupnosti ať je to třeba mimo záběr mě je to u prdele). Pak mě tam srala ta závěrečná bitka - ani ne tak to že tam Raptor pomáhá Rexovi, ale to jak jim všichni za každou cenu musejí pobíhat pod nohama. Normální člověk by zůstal stát na místě, ale oni pořád utíkali za nima. Jak má pak ve vás takový záběr vyvolat napětí, když víte že se stejně nemáte čeho bát?
Kdyby aspoň ty triky byly co k čemu, jenže ani tady není nic co by stálo za řeč. V žádném záběru jsem neviděl dinosaury, ale jen herce, kteří tam pobíhají před plátnem. Ten film strašně rychle zestárne...
337077
Když si tak pamatuješ jak mi vadí anglikanismy (mimochodem nevadí mi, jen lidi, kteří je tak houfně používají považuji za pitomce), tak by sis mohl i pamatovat jak jsem tu vznik mojí přezdívky vysvětloval - ale chápu že lidé si často vybírají co se jim hodí do krámu a na fakta rádi zapomínají, ale co, aspoň se mám nad čím pobavit. Ale teď k filmu. Možná ne každý tu chápe (Robur určitě ne), že není ani tak problém v tom, že jsou některé zápletky pořád dokola, já se naopak i celkem těšil. Mě osobně spíš vadí předvídatelnost. Jak už jsem tu psal dřív. Proč nějaká postava nečekaně nechcípne? (viz ti dva otravní smradi a v rámci přístupnosti ať je to třeba mimo záběr mě je to u prdele). Pak mě tam srala ta závěrečná bitka - ani ne tak to že tam Raptor pomáhá Rexovi, ale to jak jim všichni za každou cenu musejí pobíhat pod nohama. Normální člověk by zůstal stát na místě, ale oni pořád utíkali za nima. Jak má pak ve vás takový záběr vyvolat napětí, když víte že se stejně nemáte čeho bát? Kdyby aspoň ty triky byly co k čemu, jenže ani tady není nic co by stálo za řeč. V žádném záběru jsem neviděl dinosaury, ale jen herce, kteří tam pobíhají před plátnem. Ten film strašně rychle zestárne...
Robur
0 0
reagovat

Robur

striktně logicky snad reaguje pouze robot ne? :)
337076
striktně logicky snad reaguje pouze robot ne? :)
Robur
0 0
reagovat

sushi232

Já tvůj příspěvek přečetl až do konce. A mám pár výhrad. Například k logickému jednání postav. Napiš jediný dobrý akční blockbuster, kde postavy jednaly striktně logicky. A jmenuj mi jedinou zemi na světě, kde se tak děje i v realitě.
337075
Já tvůj příspěvek přečetl až do konce. A mám pár výhrad. Například k logickému jednání postav. Napiš jediný dobrý akční blockbuster, kde postavy jednaly striktně logicky. A jmenuj mi jedinou zemi na světě, kde se tak děje i v realitě.
sushi232
0 0
reagovat

Memphis

Co bys čekal od člověka, co s nickem fr3ak nadával na používání anglikanismů a amerikanismů :D
337074
Co bys čekal od člověka, co s nickem [b]fr3ak[/b] nadával na používání anglikanismů a amerikanismů *:D*
Memphis
0 0
reagovat

fr3ak

A stejně ti pořád stojí zato sem chodit a přispívat do diskuzí. Fascinující.
337073
A stejně ti pořád stojí zato sem chodit a přispívat do diskuzí. Fascinující.
fr3ak
0 0
reagovat
"Stejně nejdůležitější pro všechny kolem filmu je hlavně jak to vydělá, to je prostě v 95% to hlavní."

Si děláš prdel ne? :D Některé komentáře tu občas bývají velmi politováníhodné.
337072
"Stejně nejdůležitější pro všechny kolem filmu je hlavně jak to vydělá, to je prostě v 95% to hlavní." Si děláš prdel ne? *:D* Některé komentáře tu občas bývají velmi politováníhodné.
0 0
reagovat
Já třeba žasnu na lidmi, kteří stále dokola melou tu svoji, jako - všechno je stále dokola, tohle bylo už v jiných filmech, to jsem věděl, že tenhle umře už 5 minut před koncem, protože tak je to v půlce filmů apod.

Hele lidi, už vzniklo takových filmů, že vlastně každý film je min. s 95% neoriginální. Prostě už není možné vymyslet něco totálně jiné co tu ještě nikdy nebylo. Proto mě vždy komentáře stylu to samé znovu, vím jak ten film bude probíhat, všechno vím i když jsem film neviděl apod. přívádí k smíchu.

Stejně nejdůležitější pro všechny kolem filmu je hlavně jak to vydělá, to je prostě v 95% to hlavní.
337071
Já třeba žasnu na lidmi, kteří stále dokola melou tu svoji, jako - všechno je stále dokola, tohle bylo už v jiných filmech, to jsem věděl, že tenhle umře už 5 minut před koncem, protože tak je to v půlce filmů apod. Hele lidi, už vzniklo takových filmů, že vlastně každý film je min. s 95% neoriginální. Prostě už není možné vymyslet něco totálně jiné co tu ještě nikdy nebylo. Proto mě vždy komentáře stylu to samé znovu, vím jak ten film bude probíhat, všechno vím i když jsem film neviděl apod. přívádí k smíchu. Stejně nejdůležitější pro všechny kolem filmu je hlavně jak to vydělá, to je prostě v 95% to hlavní.
0 0
reagovat

sushi232

On ještě někdo zdejší recenze a názory na filmy bere vážně? :D
Tady platí přímá úměra, že čím je film předvídatelnější a dementnější, tím víc ho zdejší autoři chválí.

Největší špek poslední doby je prohlášení, že nová Planeta opic je inteligentní film :D
337069
On ještě někdo zdejší recenze a názory na filmy bere vážně? :D Tady platí přímá úměra, že čím je film předvídatelnější a dementnější, tím víc ho zdejší autoři chválí. Největší špek poslední doby je prohlášení, že nová Planeta opic je inteligentní film :D
sushi232
0 0
reagovat

MarvinP

337068
http://www.youtube.com/watch?v=e4NdGJY1jI0
MarvinP
0 0
reagovat

Memphis

jo a v tomhle světlě je ta Kitchova úvodní eskapáda s nepodařenou "vloupačkou" do obchodu vlastně symbolickým shrnutím celého filmu...
337064
jo a v tomhle světlě je ta Kitchova úvodní eskapáda s nepodařenou "vloupačkou" do obchodu vlastně symbolickým shrnutím celého filmu...
Memphis
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se