Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Wars: Síla se probouzí: Trailer

příspěvky 121 - 140 Napsat příspěvek
Krom toho, černochů je v USA 12,1 procent obyvatel. Takže proč ne Hispánec nebo Asiat? Až budou tržby v Číně vyšší než v USA, asi budou hrdinové vypadat trochu jinak.
333507
Krom toho, černochů je v USA 12,1 procent obyvatel. Takže proč ne Hispánec nebo Asiat? Až budou tržby v Číně vyšší než v USA, asi budou hrdinové vypadat trochu jinak.
0 0
reagovat
Skrytej rasismus? Hm, Billy Dee Williams, Carl Weathers, Denzel Washington, Wesley Snipes, Morgan Freeman, atd. mi vždycky přišli jako sympatický týpci. Boyega prostě ZATÍM sympaticky a charismaticky nepůsobí. Ve filmu to možná bude vypadat jinak. Osobně doufám, že nebude filozofovat, ale bude na něm založená akce.
333506
Skrytej rasismus? Hm, Billy Dee Williams, Carl Weathers, Denzel Washington, Wesley Snipes, Morgan Freeman, atd. mi vždycky přišli jako sympatický týpci. Boyega prostě ZATÍM sympaticky a charismaticky nepůsobí. Ve filmu to možná bude vypadat jinak. Osobně doufám, že nebude filozofovat, ale bude na něm založená akce.
0 0
reagovat
Nejdrive velky dik KarelK za full HD trailer.
Pote velky dik za to, ze je tu tak malo skrytych rasistu. Skrytych, protoze se skryvaji za to, jak Boyega vypada, jakej je to spatnej kasting, protoze vypada prilis jako cer.....jezis co to rikam, barva kuze vam vlastne vubec nevadi, zejo, a DeNiro, Pacino a Hoffman jsou vsichni krasavci, co by hned mohli na molo :-) Pratele, zvykejte si. Mame otevrene hranice, muzeme cestovat po svete a predstavte si, neziji tu je bili lide :-)
A ted k traileru:

Po plakatu, ktery na me udelal hodne spatnej dojem, jsem trochu vychladl a v pul treti sel spat (protoze me rano cekala temer 800 km cesta autem do Prahy), ale ne driv, nez jsem koupil 4 listky na pulnoc a 4 na dalsi den do Imaxu, oboji daleko od platna a bliz ke stredu nez ke kraji), s tim, ze se podivam az doma.
Stahnuto, soupnuto na flesku, strceno do 65 panasonicu, zhasnuto, zena a deti 4 a 3 usazeny a pusteno. Na konci syn jen prohlasil - tak kratky?! (Cekal Novou Nadeji).
Po vecerni pohadce znovu parkrat pusteno, pak se stopnutim a zkoumanim zaberu, pak vypraven zene cely pribeh, znovu pusteno a vysvetlovan kontext, pak zas nekolikrat....a ted jsem tady a dneska si to jeste parkrat pustim :-)
asi je jasny ze -

5*

Absolutni bozarna - vubec jsem to necekal, takze velmi prijemne prekvapen stylem. Nostalgie strika jako Rocco Siffredi, Boyega je skvelej (ten mec jestli sebral nahodne - ano i ne), do Daisy jsem zamilovanej uz od castingu a mam ji na tabletu, jak fotila v kokpitu Falcona pro Vanity Fair (a ne, ta hul je jen hul, zadnej skrytej mec), Leia vypada super, Kylo Ren dobry, uvidime, jestli prezije, na konci nema masku.....a ano, Rei breci v tom samem lese, co Finn s Kylem, takze zrejme nekdo zarve, a muze to byt jen jeden ze tri :-)
Tez me tesi, ze se v podstate nic neprozradilo, ze dialogy temer nebyly....a jdu tomu dat 5 hvezd..
a vam, co se to nelibi - sejdeme se v kine :-)

btw, je mozne, ze mi dva listky na pulnoc zustanou, kamos prohlasil, ze jde druhej den do prace a ze si pocka na Imax. Tedy pripadne bych je tu nabidl, kdyz by to bylo aktualni. Je to pro Cerny Most v Praze.
333504
Nejdrive velky dik KarelK za full HD trailer. Pote velky dik za to, ze je tu tak malo skrytych rasistu. Skrytych, protoze se skryvaji za to, jak Boyega vypada, jakej je to spatnej kasting, protoze vypada prilis jako cer.....jezis co to rikam, barva kuze vam vlastne vubec nevadi, zejo, a DeNiro, Pacino a Hoffman jsou vsichni krasavci, co by hned mohli na molo :-) Pratele, zvykejte si. Mame otevrene hranice, muzeme cestovat po svete a predstavte si, neziji tu je bili lide :-) A ted k traileru: Po plakatu, ktery na me udelal hodne spatnej dojem, jsem trochu vychladl a v pul treti sel spat (protoze me rano cekala temer 800 km cesta autem do Prahy), ale ne driv, nez jsem koupil 4 listky na pulnoc a 4 na dalsi den do Imaxu, oboji daleko od platna a bliz ke stredu nez ke kraji), s tim, ze se podivam az doma. Stahnuto, soupnuto na flesku, strceno do 65 panasonicu, zhasnuto, zena a deti 4 a 3 usazeny a pusteno. Na konci syn jen prohlasil - tak kratky?! (Cekal Novou Nadeji). Po vecerni pohadce znovu parkrat pusteno, pak se stopnutim a zkoumanim zaberu, pak vypraven zene cely pribeh, znovu pusteno a vysvetlovan kontext, pak zas nekolikrat....a ted jsem tady a dneska si to jeste parkrat pustim :-) asi je jasny ze - 5* Absolutni bozarna - vubec jsem to necekal, takze velmi prijemne prekvapen stylem. Nostalgie strika jako Rocco Siffredi, Boyega je skvelej (ten mec jestli sebral nahodne - ano i ne), do Daisy jsem zamilovanej uz od castingu a mam ji na tabletu, jak fotila v kokpitu Falcona pro Vanity Fair (a ne, ta hul je jen hul, zadnej skrytej mec), Leia vypada super, Kylo Ren dobry, uvidime, jestli prezije, na konci nema masku.....a ano, Rei breci v tom samem lese, co Finn s Kylem, takze zrejme nekdo zarve, a muze to byt jen jeden ze tri :-) Tez me tesi, ze se v podstate nic neprozradilo, ze dialogy temer nebyly....a jdu tomu dat 5 hvezd.. a vam, co se to nelibi - sejdeme se v kine :-) btw, je mozne, ze mi dva listky na pulnoc zustanou, kamos prohlasil, ze jde druhej den do prace a ze si pocka na Imax. Tedy pripadne bych je tu nabidl, kdyz by to bylo aktualni. Je to pro Cerny Most v Praze.
0 0
reagovat
link
tohle je z VII zatim to nejlepsi, i ted po mesicich to ve me vyvolava vic emoci jak kterykoliv trailer...
333503
http://www.youtube.com/watch?v=CTNJ51ghzdY tohle je z VII zatim to nejlepsi, i ted po mesicich to ve me vyvolava vic emoci jak kterykoliv trailer...
0 0
reagovat

Robur

Hodnotím ho jen podle toho, jak na mě působí v trailerech. ;) Jistě třeba v samotném filmu bude v pohodě ale zatím my to tak nepřipadá. 8)
333500
Hodnotím ho jen podle toho, jak na mě působí v trailerech. *;)* Jistě třeba v samotném filmu bude v pohodě ale zatím my to tak nepřipadá. *8)*
Robur
0 0
reagovat

verbst

hraje to na nostalgii a hraje to skvěle, abych volně parafrázoval skvělé shrnutí mého známého: tu nostalgii navozujou už první záběry z vraku destroyeru, pak se ozvou Tie fightery.... v momentě kdy nastoupí Falcon a Williamsovo téma si uvědomíte, že vaše pocity zaznívají pregnantně vyjádřené v Solově monologu "Those stories about what happened... It's true. All of it. The Dark Side. The Jedi. They're real."

A opravdu, po těch 22 letech, jsou.
333499
hraje to na nostalgii a hraje to skvěle, abych volně parafrázoval skvělé shrnutí mého známého: tu nostalgii navozujou už první záběry z vraku destroyeru, pak se ozvou Tie fightery.... v momentě kdy nastoupí Falcon a Williamsovo téma si uvědomíte, že vaše pocity zaznívají pregnantně vyjádřené v Solově monologu "Those stories about what happened... It's true. All of it. The Dark Side. The Jedi. They're real." A opravdu, po těch 22 letech, jsou.
verbst
0 0
reagovat

Prvni trzby

"There’s already a domestic box office gross out on Star Wars: The Force Awakens. Imax is reporting $6.5M in domestic ticket sales, with pre-sales breaking every Imax record. The film is set to open in about 390 Imax screens in North America. What did Force Awakens beat? We’re told that The Dark Knight Rises, The Hunger Games: Catching Fire and The Avengers were in the same $1M reported pre-sales range."

Z Deadline...
333497
"There’s already a domestic box office gross out on Star Wars: The Force Awakens. Imax is reporting $6.5M in domestic ticket sales, with pre-sales breaking every Imax record. The film is set to open in about 390 Imax screens in North America. What did Force Awakens beat? We’re told that The Dark Knight Rises, The Hunger Games: Catching Fire and The Avengers were in the same $1M reported pre-sales range." Z Deadline...
Prvni trzby
0 0
reagovat

verbst

Ja uz budu mit tak dvojnasobek, neni cas :D
333489
Ja uz budu mit tak dvojnasobek, neni cas *:D*
verbst
0 0
reagovat

5*

Tak jo.
Předchozí upoutávky, zvlášť ta druhá, mě dostaly až k slzám. Tohle už nehraje na nostalgii, ale představuje nám to nový Star Wars. A já jim to žeru. Že to nemá moc emocí? No, nemá. A co jako? Jsou to Hvězdný války, OMG!!!

Boeyga je úplně v poho a těším se na něj mnohem víc než na ostatní (s výjimkou staré gardy), Daisy je takovej downgrade Natálky a zbytek v podstatě není vidět. A to je to hlavní - genialita téhle ukázky spočívá v tom, že jsme sice viděli kopu novejch záběrů, ale z filmu furt víme prd. A to je v dnešní době zjev.
5* a jdu si to vpálit po sedmé.
333488
Tak jo. Předchozí upoutávky, zvlášť ta druhá, mě dostaly až k slzám. Tohle už nehraje na nostalgii, ale představuje nám to nový Star Wars. A já jim to žeru. Že to nemá moc emocí? No, nemá. A co jako? Jsou to Hvězdný války, OMG!!! Boeyga je úplně v poho a těším se na něj mnohem víc než na ostatní (s výjimkou staré gardy), Daisy je takovej downgrade Natálky a zbytek v podstatě není vidět. A to je to hlavní - genialita téhle ukázky spočívá v tom, že jsme sice viděli kopu novejch záběrů, ale z filmu furt víme prd. A to je v dnešní době zjev. 5* a jdu si to vpálit po sedmé.
5*
0 0
reagovat
Mě se tam Boyega s každým dalším odtajněným záběrem hodí víc a víc, ty nářky tady absolutně nechápu.

"Tlustej v obličeji." Tvl. :D
333487
Mě se tam Boyega s každým dalším odtajněným záběrem hodí víc a víc, ty nářky tady absolutně nechápu. "Tlustej v obličeji." Tvl. *:D*
0 0
reagovat

TonyClifton

333485
[link="https://abootlander.files.wordpress.com/2015/05/you-know-im-right.gif?w=652"]link[/link]
TonyClifton
0 0
reagovat
"Genisys, kterej mel ve vysledku jedny z nej efektu z letosnich blockbusteru."

link
333486
"Genisys, kterej mel ve vysledku jedny z nej efektu z letosnich blockbusteru." http://www.youtube.com/watch?v=fSYmb_IkHU0
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

Mimochodem, hodnotit efekty filmu na zaklade traileru pul roku pred premierou je tvoje extra silna parketa :D

I kdyz tu jsou i lidi, co hodnoti efekty ve Warcraftu na zaklade zaznamu, toceneho mobilem z okna rychliku :o
333482
Mimochodem, hodnotit efekty filmu na zaklade traileru pul roku pred premierou je tvoje extra silna parketa *:D* I kdyz tu jsou i lidi, co hodnoti efekty ve Warcraftu na zaklade zaznamu, toceneho mobilem z okna rychliku *:o*
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

Psal jsem to u Jurskeho sveta v trailerech, ktere tady hromada lidi hatovala prave kvuli CGI, psal jsem to u Genisys, kterej mel ve vysledku jedny z nej efektu z letosnich blockbusteru.
333481
Psal jsem to u Jurskeho sveta v trailerech, ktere tady hromada lidi hatovala prave kvuli CGI, psal jsem to u Genisys, kterej mel ve vysledku jedny z nej efektu z letosnich blockbusteru.
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat

DarkSith

Vidis, a ted hodnotis zrejme byvaleho strotmtroopera podle ..., vlastne ani nevim podle ceho. Protoze z filmu jsi stejne jako vetsina obyvatel tehle planety videl uplny prd.
333480
Vidis, a ted hodnotis zrejme byvaleho strotmtroopera podle ..., vlastne ani nevim podle ceho. Protoze z filmu jsi stejne jako vetsina obyvatel tehle planety videl uplny prd.
DarkSith
0 0
reagovat

Ted

A já dycky myslel, že ten pán s cigaretou jsi ty :)

Robur: Interstellar byl vizuálně ok, jenže ty jsi fakt schopný napsat u kdejakého CGI hnusu, že to je ok :) Však počky, ti to připomenu ?)
333478
A já dycky myslel, že ten pán s cigaretou jsi ty :) Robur: Interstellar byl vizuálně ok, jenže ty jsi fakt schopný napsat u kdejakého CGI hnusu, že to je ok :) Však počky, ti to připomenu *?)*
Ted
0 0
reagovat

Robur

Naopak Mark Hamill byl jako Luke za mlada v pohodě, protože to byl takový sympatický idealista, který postupně dozrával. ;)
333475
Naopak Mark Hamill byl jako Luke za mlada v pohodě, protože to byl takový sympatický idealista, který postupně dozrával. *;)*
Robur
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

Muj nazor je, ze ty jsi ten clovek v pozadi.
333473
Muj nazor je, ze ty jsi ten clovek v pozadi.
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

Jenze pro me jsou capiny filmy jako Babovresky. A jednohubky jako Genisys nebo cokoliv od Marvelu si proste dokazu uzit. Na rozdil od tebe, ktery u sci-fi pomalu z jine galaxie napises CGI bordel. Hm, to musi byt prekvapeni, ze treba Interstellar netocili v Praze co ;)
333472
Jenze pro me jsou capiny filmy jako Babovresky. A jednohubky jako Genisys nebo cokoliv od Marvelu si proste dokazu uzit. Na rozdil od tebe, ktery u sci-fi pomalu z jine galaxie napises CGI bordel. Hm, to musi byt prekvapeni, ze treba Interstellar netocili v Praze co *;)*
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat
Tak konečně! Přecházíme na novej level, odteďka nám bude Hasta říkat, kdy, jakou a z čeho máme mít radost...

Ten trailer je strašně moc i popátý.
333469
Tak konečně! Přecházíme na novej level, odteďka nám bude Hasta říkat, kdy, jakou a z čeho máme mít radost... Ten trailer je strašně moc i popátý.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se