Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Avengers už válcují kina, v Americe pořád vede Diesel

příspěvky 41 - 45 Napsat příspěvek
On nakonec ten, co psal - FF7 +/-1,5 miliarda, AoU 2 miliardy a Star Wars nekonečno - nebude asi tak daleko od pravdy.
320121
On nakonec ten, co psal - FF7 +/-1,5 miliarda, AoU 2 miliardy a Star Wars nekonečno - nebude asi tak daleko od pravdy.
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

Startovalo to zatím teprve v cca 50 procentech zahraničních trhů, takže 1.3 fakt ne.
Čína sama o sobě může klidně dát 300+, tady se nedá čekat méně než 1 miliarda os+ a 400 US+. Vyrovnaní jedničky je minimum, tohle přejede i Fast and Furious. Čína je naprosto šílená a fakticky na každým trhu, kde to startuje, to dělá větší peníze jako jednička. Můj tip je 1.65 miliardy, pokud se Čína zblázní (jako že je to docela možný), tak se koukej směrem k 1.8... Dát 200 milionů za prvních pár dnů z poloviny trhů bez Číny je naprosto šílený a jsou to fakticky všude lepší peníze jak FandF.
320119
Startovalo to zatím teprve v cca 50 procentech zahraničních trhů, takže 1.3 fakt ne. Čína sama o sobě může klidně dát 300+, tady se nedá čekat méně než 1 miliarda os+ a 400 US+. Vyrovnaní jedničky je minimum, tohle přejede i Fast and Furious. Čína je naprosto šílená a fakticky na každým trhu, kde to startuje, to dělá větší peníze jako jednička. Můj tip je 1.65 miliardy, pokud se Čína zblázní (jako že je to docela možný), tak se koukej směrem k 1.8... Dát 200 milionů za prvních pár dnů z poloviny trhů bez Číny je naprosto šílený a jsou to fakticky všude lepší peníze jak FandF.
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat
Nestraš :) Start bude určitě dobrý, ale já pořád doufám, že se lidi konečně unaví z těch čím dál víc nudných na jedno brdo digimalovánek a začnou se zase konečně točit pořádné akční blockbustery jak dřív. Marvelu bylo až moc už.
Můj tajný tip 1,4 pro FnF7 mi vyšel, tak teď doufám, že cca 1,3 pro Avengers vyjde taky a započne tak sestupnou tendenci. To už přece nemůže bavit ani ty ovce sakra. A taky doufám, že s tím přechodem na jinou vlnu blockbusterů pomůže DC.

Prostě to chce dostat pár jiných zajímavějších blockbusterů, aby si lidi řekli "sakra vždyť tohle je lepší, fuck off Marvel" :D

Cítím, že se to už pomalu začíná lámat (smajlík záporáckého genia který spřádá svoje plány, dělá chachachachá a mne si ruce :D)
320120
Nestraš :) Start bude určitě dobrý, ale já pořád doufám, že se lidi konečně unaví z těch čím dál víc nudných na jedno brdo digimalovánek a začnou se zase konečně točit pořádné akční blockbustery jak dřív. Marvelu bylo až moc už. Můj tajný tip 1,4 pro FnF7 mi vyšel, tak teď doufám, že cca 1,3 pro Avengers vyjde taky a započne tak sestupnou tendenci. To už přece nemůže bavit ani ty ovce sakra. A taky doufám, že s tím přechodem na jinou vlnu blockbusterů pomůže DC. Prostě to chce dostat pár jiných zajímavějších blockbusterů, aby si lidi řekli "sakra vždyť tohle je lepší, fuck off Marvel" *:D* Cítím, že se to už pomalu začíná lámat (smajlík záporáckého genia který spřádá svoje plány, dělá chachachachá a mne si ruce *:D*)
0 0
reagovat

Hasta

Avengers s prehľadom zarobia miliardu a pol a možno budú atakovať 2 miliardy WW.

link
318739
Avengers s prehľadom zarobia miliardu a pol a možno budú atakovať 2 miliardy WW. [link="http://static.fjcdn.com/gifs/Deal+with+it_12e775_4191317.gif"]link[/link]
Hasta
0 0
reagovat
Škoda, ale třeba ještě není vše ztraceno a Avengers budou rychle padat :D
318743
Škoda, ale třeba ještě není vše ztraceno a Avengers budou rychle padat *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se