Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Avengers: Age of Ultron: TV trailer

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Ktorý z nich je Rainmaker? :) link
317825
Ktorý z nich je Rainmaker? :) https://www.youtube.com/watch?v=L1o90_YmtvI
0 0
reagovat
special zvuk....
317094
special zvuk....
0 0
reagovat
prave som to videl na FB, tak som rovno sem isiel dat koment.

Toto uz vyzera oooooomnoho lepsie, niektore zabery fakt skvele. Dokonca aj farebnost sa mi zda lepsia. A cgi vyzera trosku viac dotiahnute, hlavne Hulk vyzera v HD peckovo.

A naj epic moment ten hod motorky!!! O_o uz sa nebudem Capitanovi posmievat :D
316877
prave som to videl na FB, tak som rovno sem isiel dat koment. Toto uz vyzera oooooomnoho lepsie, niektore zabery fakt skvele. Dokonca aj farebnost sa mi zda lepsia. A cgi vyzera trosku viac dotiahnute, hlavne Hulk vyzera v HD peckovo. A naj epic moment ten hod motorky!!! O_o uz sa nebudem Capitanovi posmievat *:D*
0 0
reagovat
Jo, tak tohle už je něco jiného. KONEČNĚ! Za mě pět hvězdiček.
S.rat na city, jedeme NÁŘEZ :-)
316869
Jo, tak tohle už je něco jiného. KONEČNĚ! Za mě pět hvězdiček. S.rat na city, jedeme NÁŘEZ :-)
0 0
reagovat

Chermy

Chermy
K prvej časti príspevku.. hm.. díky? :D Beriem to ako kompliment s tým, že sa budem v budúcnosti snažiť o miernejší tón v príspevkoch.

K tej druhej a k tomu záberu - ja skôr nechápem, prečo sa vám to nepáči, resp. ako sa vám to, ku*va nemôže páčiť?! Veď to je čistokrvná komiksová superhrdinská momentka, podobne ako v jednotke bol záber okolo hrdinov stojacich v kruhu či tá polmínutová scéna bez strihu zachytávajúca všetkých v boji. Pre mňa ako fanúšika zošitov s hrdinami je to dokonalá estetická lahôdka a v kine budem chrochtať blahom (pozdravujem Hastu 8)).

Úprimne je mi teba a ostatných ľúto, že to nevidíte rovnako. Ja mám z toho záberu príjemné fanboyovské pocity (:D), zatiaľ čo vy to z nejakého, mne neznámeho a nepochopiteľného dôvodu hejtujete. Nuž, z môjho uhlu pohľadu je to len vaša smola. :))
316838
Chermy K prvej časti príspevku.. hm.. díky? *:D* Beriem to ako kompliment s tým, že sa budem v budúcnosti snažiť o miernejší tón v príspevkoch. K tej druhej a k tomu záberu - ja skôr nechápem, prečo sa vám to nepáči, resp. ako sa vám to, ku*va nemôže páčiť?! Veď to je čistokrvná komiksová superhrdinská momentka, podobne ako v jednotke bol záber okolo hrdinov stojacich v kruhu či tá polmínutová scéna bez strihu zachytávajúca všetkých v boji. Pre mňa ako fanúšika zošitov s hrdinami je to dokonalá estetická lahôdka a v kine budem chrochtať blahom (pozdravujem Hastu *8)*). Úprimne je mi teba a ostatných ľúto, že to nevidíte rovnako. Ja mám z toho záberu príjemné fanboyovské pocity (*:D*), zatiaľ čo vy to z nejakého, mne neznámeho a nepochopiteľného dôvodu hejtujete. Nuž, z môjho uhlu pohľadu je to len vaša smola. *:))*
Chermy
0 0
reagovat
Trailer zatiaľ najlepší ale nemôžem si pomôcť...stále to vyzerá ako pilot k nejakému seriálu. Buď majú super scenár alebo to bude megaprúser.
316837
Trailer zatiaľ najlepší ale nemôžem si pomôcť...stále to vyzerá ako pilot k nejakému seriálu. Buď majú super scenár alebo to bude megaprúser.
0 0
reagovat
Ukázka dobrá, diskuze opět odpad.
316836
Ukázka dobrá, diskuze opět odpad.
0 0
reagovat
Ukazka dobra, ale ta hudba, ktoru by som ani nenazyval hudbou, ale busenim, mi tam nesedi.

Inak pravy filmovy fanusik si urcite ocakavane filmy uzije v kine. Ak ma vybornu domacu zostavu, ktora dokaze kino ako tak suplovat (aj ked vyrovnat sa mu nemoze), tak je to uplne v poriadku, ale ta mu nevyhradi moznost vidiet film okamzite a naviac pomoct aj trzbami v kinach. Ak by drviva vacsina ludi uvazovala ako Hasta, filmovy biznis by bol v koncoch.
316832
Ukazka dobra, ale ta hudba, ktoru by som ani nenazyval hudbou, ale busenim, mi tam nesedi. Inak pravy filmovy fanusik si urcite ocakavane filmy uzije v kine. Ak ma vybornu domacu zostavu, ktora dokaze kino ako tak suplovat (aj ked vyrovnat sa mu nemoze), tak je to uplne v poriadku, ale ta mu nevyhradi moznost vidiet film okamzite a naviac pomoct aj trzbami v kinach. Ak by drviva vacsina ludi uvazovala ako Hasta, filmovy biznis by bol v koncoch.
0 0
reagovat
Clavius: Podívej, proti domácím projekcím nic nemám - samozřejmě tam máš svobodu, můžeš si vybrat s kým se na té sedačce rozvalíš a plno dalších věcí, které v kině nejdou. Ale když se bavíme o nějakém opravdovém filmovém zážitku, či fanouškovství tak mi prostě starosvětsky vyskočí v hlavě kinosál, obří plátno a ta atmosféra - pro mě je třeba představa, že bych Star Wars, mojí srdeční záležitost, neviděl v kině, naprosto nereálná. Chci si to zkrátka užít v první možnou chvíli, chci si to užít způsobem, pro který ten film prvoplánově vznikl a chci odejít se zážitkem, na který už nezapomenu. Tomu imho říkám filmové fandovství.

Hasta: Jop, napsal jsem ti, že ten svůj pošahanej názor ohledně nadřazenosti domácích projekcí nad kiny opakuješ neustále dokola a přesně kvůli tomu, jsem ho označil tímhle slovem. Řekni to jednou, bohatě to stačí, všichni to buď příjmou nebo přejdou a je klid - opakovat to furt dokola je ale neskutečně otravné. :-
316829
Clavius: Podívej, proti domácím projekcím nic nemám - samozřejmě tam máš svobodu, můžeš si vybrat s kým se na té sedačce rozvalíš a plno dalších věcí, které v kině nejdou. Ale když se bavíme o nějakém opravdovém filmovém zážitku, či fanouškovství tak mi prostě starosvětsky vyskočí v hlavě kinosál, obří plátno a ta atmosféra - pro mě je třeba představa, že bych Star Wars, mojí srdeční záležitost, neviděl v kině, naprosto nereálná. Chci si to zkrátka užít v první možnou chvíli, chci si to užít způsobem, pro který ten film prvoplánově vznikl a chci odejít se zážitkem, na který už nezapomenu. Tomu imho říkám filmové fandovství. Hasta: Jop, napsal jsem ti, že ten svůj pošahanej názor ohledně nadřazenosti domácích projekcí nad kiny opakuješ neustále dokola a přesně kvůli tomu, jsem ho označil tímhle slovem. Řekni to jednou, bohatě to stačí, všichni to buď příjmou nebo přejdou a je klid - opakovat to furt dokola je ale neskutečně otravné. *:-*
0 0
reagovat
Clavius jj to jsi udělal dobře, to přeci nejde dívat se na film a neustále mít proti očím takový další zdroj světla :)

Tony: "Přeju hodně spokojených cest tramvají :)" - Toto je ta věta, co tě tak strašně moc popudila? Jako fakt? Ještě začni brečet člověče a bude to dokonalé divadlo :D
PS: Ta ignorace platí i pro SZ prosím, chápu, že máš potřebu si tu hrát na mudrce a pak v SZ nadávat do debilů jak malé děcko, ale zkus svůj čas v životě trávit smysluplněji.
316827
Clavius jj to jsi udělal dobře, to přeci nejde dívat se na film a neustále mít proti očím takový další zdroj světla :) Tony: "Přeju hodně spokojených cest tramvají :)" - Toto je ta věta, co tě tak strašně moc popudila? Jako fakt? Ještě začni brečet člověče a bude to dokonalé divadlo *:D* PS: Ta ignorace platí i pro SZ prosím, chápu, že máš potřebu si tu hrát na mudrce a pak v SZ nadávat do debilů jak malé děcko, ale zkus svůj čas v životě trávit smysluplněji.
0 0
reagovat

Hasta

Já tu meteostanici taky zkritizoval, že by tam neměla být na očich, ale holt rodiče tam chcou mít hodiny. Šupnul jsem tam zásuvku ovládanou ovladačem a při filmech si ji vypnou (pak běží na baterii a je zhasnutá).
316826
Já tu meteostanici taky zkritizoval, že by tam neměla být na očich, ale holt rodiče tam chcou mít hodiny. Šupnul jsem tam zásuvku ovládanou ovladačem a při filmech si ji vypnou (pak běží na baterii a je zhasnutá).
Hasta
0 0
reagovat

Doma vs kino

Pustit si film doma má rozhodně svoje plusy, které tu vyjmenoval Hasta... Mám doma domácí kino s 3D televizí a zážitek je to super, když si to můžu dovolit pustit podle svého gusta (sousedi nemaj rádi, když jim basy shazují obrazy ze stěn :D )

Kinu se ale podle mě nic nevyrovná ... poslední 2 roky už chodím jen do IMAXu a ten zážitek z filmu je prostě na úplně jiné úrovni. Já osobně mám třeba rád tu atmosféru kina kdy si ten film užívám s dalšími 360 lidmi :) (na idioty s telefony a blbejma kecama jsem narazil jen párkrát a nejednou je obsluha IMAXu ze sálu i vyvedla po stížnostech diváků)

Vemte si třeba Vetřelce ... doma ho mám nakoukanýho na 100 způsobů, ale musel jsem stejnak na něj do kina a bylo to prostě lepší :)
316825
Pustit si film doma má rozhodně svoje plusy, které tu vyjmenoval Hasta... Mám doma domácí kino s 3D televizí a zážitek je to super, když si to můžu dovolit pustit podle svého gusta (sousedi nemaj rádi, když jim basy shazují obrazy ze stěn :D ) Kinu se ale podle mě nic nevyrovná ... poslední 2 roky už chodím jen do IMAXu a ten zážitek z filmu je prostě na úplně jiné úrovni. Já osobně mám třeba rád tu atmosféru kina kdy si ten film užívám s dalšími 360 lidmi :) (na idioty s telefony a blbejma kecama jsem narazil jen párkrát a nejednou je obsluha IMAXu ze sálu i vyvedla po stížnostech diváků) Vemte si třeba Vetřelce ... doma ho mám nakoukanýho na 100 způsobů, ale musel jsem stejnak na něj do kina a bylo to prostě lepší :)
Doma vs kino
0 0
reagovat
Tak to pardon já ty kecy o MHD četl asi od někoho jíného.
316824
Tak to pardon já ty kecy o MHD četl asi od někoho jíného.
0 0
reagovat

Tony

Vyjímečně zareaguju na někoho koho ignoruju. Chápu, že si nenecháš ujít žádnou příležitost, kde mě můžeš napadnout, ale pokud máš aspoň nějaké IQ:

"Zaprděný pokoj s malou obrazovkou (což 32" dnes je, natož ve vztahu k filmům jak řešíme my)" jsem citoval pouze uživatele od_Do. Takže ti nevadí, že on jako první má tyto řeči a ještě mě napadne o pošahaném názoru, jen proto, že jsem si dovolil něco namítnout proti myšlence o pravém filmovém fanouškovi? Ty zkrátka jen vytrhneš z kontextu co potřebuješ a chceš mě tím špinit. Už minule jsem ti říkal, že jsi ubožák, tady to jen dokazuješ.

Další věc, kterou vezmu už jen letmo, protože nebudu plýtvat energií na někoho jako jsi ty. Můžeš mi prosím ukázat kde píšu, že socky jezdí MHD? Myslíš, že jsem MHD nikdy nejel nebo i dnes nejedu když je potřeba, přestože mám nové auto ? Tady už je to spíš o tvé závisti a potřebě dávat najevo, že tvůj level je ok, jinak to nevidím. Poslední věc jsou tvé trapné narážky na ripy. Ty víš co doma mám a za co platím? Ty jsi nikdy nestáhnul rip? Písničku? Hru? Nic?

Jestli to odemě bereš jako nějaké povyšování, to je pouze tvůj problém a s tím já nic neudělám, jestli máš problém chápání psaného textu, doporučuju více nadhledu.

A znovu tě žádnám nereaguj na mě prosím, ignoruj mě jako já tebe, psal jsem ti to už několikrát. Jsi mi nesympatický, nemám rád tvé názory. Ano je to oboustranné, ano je to možná jen na netu, v realu bývá všechno jiné, ale tady jsme na netu a tady se nemáme rádi, tak zkus respektovat ignoraci a bude nám oběma líp. Nebo snad vidíš, že já bych řešil každý tvůj příspěvek a napadal tě? Říkám někde ten Tony je hňup, stěžuju si někde jak pořád otravuješ? Ne chlapče, to děláš neustále jen ty, zamysli se konečně nad sebou.
316822
Vyjímečně zareaguju na někoho koho ignoruju. Chápu, že si nenecháš ujít žádnou příležitost, kde mě můžeš napadnout, ale pokud máš aspoň nějaké IQ: "Zaprděný pokoj s malou obrazovkou (což 32" dnes je, natož ve vztahu k filmům jak řešíme my)" jsem citoval pouze uživatele od_Do. Takže ti nevadí, že on jako první má tyto řeči a ještě mě napadne o pošahaném názoru, jen proto, že jsem si dovolil něco namítnout proti myšlence o pravém filmovém fanouškovi? Ty zkrátka jen vytrhneš z kontextu co potřebuješ a chceš mě tím špinit. Už minule jsem ti říkal, že jsi ubožák, tady to jen dokazuješ. Další věc, kterou vezmu už jen letmo, protože nebudu plýtvat energií na někoho jako jsi ty. Můžeš mi prosím ukázat kde píšu, že socky jezdí MHD? Myslíš, že jsem MHD nikdy nejel nebo i dnes nejedu když je potřeba, přestože mám nové auto ? Tady už je to spíš o tvé závisti a potřebě dávat najevo, že tvůj level je ok, jinak to nevidím. Poslední věc jsou tvé trapné narážky na ripy. Ty víš co doma mám a za co platím? Ty jsi nikdy nestáhnul rip? Písničku? Hru? Nic? Jestli to odemě bereš jako nějaké povyšování, to je pouze tvůj problém a s tím já nic neudělám, jestli máš problém chápání psaného textu, doporučuju více nadhledu. A znovu tě žádnám nereaguj na mě prosím, ignoruj mě jako já tebe, psal jsem ti to už několikrát. Jsi mi nesympatický, nemám rád tvé názory. Ano je to oboustranné, ano je to možná jen na netu, v realu bývá všechno jiné, ale tady jsme na netu a tady se nemáme rádi, tak zkus respektovat ignoraci a bude nám oběma líp. Nebo snad vidíš, že já bych řešil každý tvůj příspěvek a napadal tě? Říkám někde ten Tony je hňup, stěžuju si někde jak pořád otravuješ? Ne chlapče, to děláš neustále jen ty, zamysli se konečně nad sebou.
Tony
0 0
reagovat

Hasta

Dojde ti, že arogantní snob nejsi pro názory, ale pro to, jak je prezentuješ? Asi ne co...
Cituji příklad:
"ty sedíš v nějakém zaprděném pokoji a čumíš na nějakou vyblitou 32" "
Navíc mám pocit, že si na tenhle styl mluvy a konkrétně na tohle téma byl pod hrozbou banu několikrát upozorňován.

Vím minimálně o jednom člověku z místních diskutérů, co má doma sestavu za cenu nového slušného osobního automobilu a životě jsem nezažil nezažil se ho tu na ostatní vyvyšovat alespoň z desetiny tak jako ty. Nechci mluvit za všechny, ale mám pocit, že si nás tu spousta dokáže užít parádně film v kině i na hýčkané domácí sestavě. No a i kdyby ne, tak asi málo koho napadne vyvyšovat se na kinaře, že jsou to socky co jezdí MHD (Což je maximálně wtf představa, vzhledem k lidem co potkávám v Praze v kinech často potkávám, třeba ve Slováči se to občas solidně schází.) nebo naopak na socky, co do kina nechodí a radši si sjíždí doma ripy (mrk na Hastu). Ne že bych v tom byl nevinně, ale sledování ripů a narážky na ně se tu až nad míru toleruje a je opravdu extrém se z pozice ripaře ohrnam nad sockama, co za filmy skutečně platí.
316819
Dojde ti, že arogantní snob nejsi pro názory, ale pro to, jak je prezentuješ? Asi ne co... Cituji příklad: "ty sedíš v nějakém zaprděném pokoji a čumíš na nějakou vyblitou 32" " Navíc mám pocit, že si na tenhle styl mluvy a konkrétně na tohle téma byl pod hrozbou banu několikrát upozorňován. Vím minimálně o jednom člověku z místních diskutérů, co má doma sestavu za cenu nového slušného osobního automobilu a životě jsem nezažil nezažil se ho tu na ostatní vyvyšovat alespoň z desetiny tak jako ty. Nechci mluvit za všechny, ale mám pocit, že si nás tu spousta dokáže užít parádně film v kině i na hýčkané domácí sestavě. No a i kdyby ne, tak asi málo koho napadne vyvyšovat se na kinaře, že jsou to socky co jezdí MHD (Což je maximálně wtf představa, vzhledem k lidem co potkávám v Praze v kinech často potkávám, třeba ve Slováči se to občas solidně schází.) nebo naopak na socky, co do kina nechodí a radši si sjíždí doma ripy (mrk na Hastu). Ne že bych v tom byl nevinně, ale sledování ripů a narážky na ně se tu až nad míru toleruje a je opravdu extrém se z pozice ripaře ohrnam nad sockama, co za filmy skutečně platí.
Hasta
0 0
reagovat

Clavius

Rodičům je to nejspíš jedno, ale ta meteostanice by na mě působila strašně rušivě :) Já nad plátnem taky uvažoval, znám lidi co ho mají, viděl jsem, není to špatné, ale vadila by mi tam absence pořádné černé.

Já mám multiplex 20 minut autem, ale prostě ne, radši si to pustím doma, proto je hned člověk snob? (wtf?). Někteří prostě nechápou (protože to nejspíš neznají) jaká je to pohoda mít něco takového doma. Mimo audiovizuální stránky, kterou si utvoříš k obrazu svému, si nejvíc cením toho KLIDU. Nic tě neruší, pustíš si to kdy chceš, uděláš si atmosféru - u hororu si s přítelkyní rozmístíme svíčky, počkáme na půlnoc, uděláš si pohodlí (fakt myslíš, že je lepší se tísnit někde na tvrdé sedačce mezi stovkou dalších lidí?). A další docela důležitá věc pro mě jsou reakce u samotného filmu, rád se soustředím na to co chci, směju se čemu já chci a ne, abych poslouchal od vedle sedících lidí nějaké haha, hihi, když to třeba podle mě vůbec vtipné nebylo. Nehledě na možnost si po skončení filmu pustit některou scénu znovu třeba, že.

Pokud to někdo chce rozebírat, tak SZ, tady mě to fakt nebaví. Ale pokud někdo napíše, že filmový fanoušek je jedině ten, který sedne na MHD a pak jede do veřejného kina, tak se ohradím vždycky, protože je to naprostý nesmysl. Z těch cca 10ti lidí se kterýma se bavím o filmech, tam chodí jen 2 (a ti se navíc netají, že by něco chtěli, jeden není schopný si na to vydělat a druhý nemá prostory zatím), zbytek má doma nějaké sestavy DK. Holt to vnímáme každý jinak. Někteří tu neumí nic jiného, než začít nadávat do arogantních debilů.

PS: duro zase mimo, já v kině byl vždycky jako myška, jakmile začalo promítání, zajímal mě jen film, což ti v kontextu toho co píšu mohlo dojít, ale chápu, že si potřebuješ kopnout :)
316818
Rodičům je to nejspíš jedno, ale ta meteostanice by na mě působila strašně rušivě :) Já nad plátnem taky uvažoval, znám lidi co ho mají, viděl jsem, není to špatné, ale vadila by mi tam absence pořádné černé. Já mám multiplex 20 minut autem, ale prostě ne, radši si to pustím doma, proto je hned člověk snob? (wtf?). Někteří prostě nechápou (protože to nejspíš neznají) jaká je to pohoda mít něco takového doma. Mimo audiovizuální stránky, kterou si utvoříš k obrazu svému, si nejvíc cením toho KLIDU. Nic tě neruší, pustíš si to kdy chceš, uděláš si atmosféru - u hororu si s přítelkyní rozmístíme svíčky, počkáme na půlnoc, uděláš si pohodlí (fakt myslíš, že je lepší se tísnit někde na tvrdé sedačce mezi stovkou dalších lidí?). A další docela důležitá věc pro mě jsou reakce u samotného filmu, rád se soustředím na to co chci, směju se čemu já chci a ne, abych poslouchal od vedle sedících lidí nějaké haha, hihi, když to třeba podle mě vůbec vtipné nebylo. Nehledě na možnost si po skončení filmu pustit některou scénu znovu třeba, že. Pokud to někdo chce rozebírat, tak SZ, tady mě to fakt nebaví. Ale pokud někdo napíše, že filmový fanoušek je jedině ten, který sedne na MHD a pak jede do veřejného kina, tak se ohradím vždycky, protože je to naprostý nesmysl. Z těch cca 10ti lidí se kterýma se bavím o filmech, tam chodí jen 2 (a ti se navíc netají, že by něco chtěli, jeden není schopný si na to vydělat a druhý nemá prostory zatím), zbytek má doma nějaké sestavy DK. Holt to vnímáme každý jinak. Někteří tu neumí nic jiného, než začít nadávat do arogantních debilů. PS: duro zase mimo, já v kině byl vždycky jako myška, jakmile začalo promítání, zajímal mě jen film, což ti v kontextu toho co píšu mohlo dojít, ale chápu, že si potřebuješ kopnout :)
Clavius
0 0
reagovat

duro

:+ tak tak....

markspuks: Vím, že máš sklony psát agresivně a bez servítek poslat do prdele někoho s jiným názorem. Ale většinou má tvůj názor hlavu a patu a není to jen zkratkovitý výkřik arogantního ega. Na to je expert tady někdo jiný, jehož pokoj je podle mě zaprděný daleko víc než jiných, protože ho evidentně tak často neopouští...:)

Chci jen říct, že povědomí o komixový estetice mám a přesto se mi ten záběr vůbec nelíbí :) Možná je to pomrkávání na fanoušky, ale až se jim kolem pusy bude objevovat "ooooh" "bang!!!" "wroooarr" taky budu za "experta" když řeknu, že se mi to moc nelíbí?:)
316817
*:+* tak tak.... [b]markspuks[/b]: Vím, že máš sklony psát agresivně a bez servítek poslat do prdele někoho s jiným názorem. Ale většinou má tvůj názor hlavu a patu a není to jen zkratkovitý výkřik arogantního ega. Na to je expert tady někdo jiný, jehož pokoj je podle mě zaprděný daleko víc než jiných, protože ho evidentně tak často neopouští...*:)* Chci jen říct, že povědomí o komixový estetice mám a přesto se mi ten záběr vůbec nelíbí *:)* Možná je to pomrkávání na fanoušky, ale až se jim kolem pusy bude objevovat "ooooh" "bang!!!" "wroooarr" taky budu za "experta" když řeknu, že se mi to moc nelíbí?*:)*
duro
0 0
reagovat
Ale zase si uvedomte, že keď Hasta nechodí do kina, je tam o jedného otravného chmuľa menej. ?)
316813
Ale zase si uvedomte, že keď Hasta nechodí do kina, je tam o jedného otravného chmuľa menej. *?)*
0 0
reagovat

do_Od

Domácí projekce bych tolik neshazoval. I doma si to lze zařídit slušně natolik, že si ten film naprosto s klidem užiješ.
Ale nic proti kinu, já jej v loňském roce navštvěvoval až nezdravě často :D Teď bohužel jsou filmy na druhé koleji, neboť tu diplomku musí někdo udělat. Naštěstí po červnu zase přepnu na tu správnou kolej, ale zrovna teď minulý týden jsem dodělal nenáročný set rodičům, aby neměli na důchod 88 kg těžké CRT, které sice bylo fajn (tenkrát před 10ti lety se za ní dalo 78k vč. daně), ale prostě být limitován čtyřmi SCARTy bylo už přes čáru a letos se konečně provedl upgrade. Jen na okraj jsem na tomhle setu sjel pár placek a 3D mi doma příjde stravitelnější nežli v klasickém multiplexu.

Já osobně stále váhám, jestli jít do projektoru a hnát se za velkým obrazem nebo počkat, jak budou vypadat ty nové tv s quantum dot technologií. Mám dost prátel, kteří jedou přes projektory a je krásné mít doma uhlopříčku 3 metry, ale pořád mně je ten obraz z TV sympatičtější.
316812
Domácí projekce bych tolik neshazoval. I doma si to lze zařídit slušně natolik, že si ten film naprosto s klidem užiješ. Ale nic proti kinu, já jej v loňském roce navštvěvoval až nezdravě často *:D* Teď bohužel jsou filmy na druhé koleji, neboť tu diplomku musí někdo udělat. Naštěstí po červnu zase přepnu na tu správnou kolej, ale zrovna teď minulý týden jsem dodělal nenáročný [link="https://dl.dropboxusercontent.com/u/6680208/DSC01954.JPG"]set[/link] rodičům, aby neměli na důchod 88 kg těžké CRT, které sice bylo fajn (tenkrát před 10ti lety se za ní dalo 78k vč. daně), ale prostě být limitován čtyřmi SCARTy bylo už přes čáru a letos se konečně provedl upgrade. Jen na okraj jsem na tomhle setu sjel pár placek a 3D mi doma příjde stravitelnější nežli v klasickém multiplexu. Já osobně stále váhám, jestli jít do projektoru a hnát se za velkým obrazem nebo počkat, jak budou vypadat ty nové tv s quantum dot technologií. Mám dost prátel, kteří jedou přes projektory a je krásné mít doma uhlopříčku 3 metry, ale pořád mně je ten obraz z TV sympatičtější.
do_Od
0 0
reagovat
Když sem na začátku viděl Iron Mana a Capa, tak sem si jasně uvědomil, jak moc se těším na Civil War a jak málo na tohle.
316807
Když sem na začátku viděl Iron Mana a Capa, tak sem si jasně uvědomil, jak moc se těším na Civil War a jak málo na tohle.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se