Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Verbinski do Koreje nepojede


ikona
Mr. Hlad
gore verbinski
Režisér Pirátů z Karibiku a Steve Carell musí zrušit svůj výlet do nejabsurdnějšího státu na světě 

Tím, že natočil Piráty z Karibiku, bude mít Gore Verbinski dveře v Hollywoodu nejspíš ještě dlouho otevřené, i když má na kontě i průšvih jménem Osamělý jezdec. Tenhle režisér ale může nabídnout víc než velkolepé dobrodružné hity/propadáky. Natočil vynikající americkou verzi hororu Kruh, ulítlý animák Rango i zajímavé drama Pan Rosnička. Zkrátka toho zvládá dost. Teď měl v plánu dělat spolu se Stevem Carellem na thrilleru jménem Pyongyang, což měl být příběh na základě skutečných událostí o autorovi comicsů, který v zemi, které šéfují magoři, několik let pracoval a celý ten blázinec mohl sledovat na vlastní oči. Carell a Verbinski ale mají utrum. 

  

Společnosti New Regency a Fox se totiž rozhodli celý projekt stopnout, protože jsou evidentně stejně nervózní jako Sony s komedií The Interview. Verbinski se ale už k celé věci stačil vyjádřit. Slušně, ale velice jasně. Včera mi zástupci společností New Regency a Fox oznámili, že Foxové nebudou můj film distribuovat. Nedávno jsme sice dostali zelenou a obě společnosti film kompletně zafinancovaly, ale bylo nám řečeno, že vzhledem k situaci, jakou teď řeší Sony, od něj Foxové dávají ruce pryč. A bez distributora ho musí New Regency zrušit. Můj názor je takový – Je ironie, že nám strach bere možnost vyprávět příběhy, které nám mají pomoci strach překonávat. Verbinski se teď nejspíš vrhne na jeden ze svých dalších chystaných projektů, ve hře je horor A Cure For Wellness nebo akční komedie Passengers

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (2)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace