Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

5 nejvíc cool momentů z traileru Jurského světa


ikona
KarelR
jurassic parkjurassic worldjursky park 4
Čím nás potěšil předvoj dinosauřího comebacku? 

Trailer Jurského světa je konečně mezi námi a internet si začíná stěžovat. Slabší triky, podobná zápletka, však to znáte. Na jednu stranu neříkám, že bych chtěl na tyhle dinosaury koukat i v kině a že film zatím nekráčí až příliš povědomou cestu. Do finální rovinky ale máme ještě hodně daleko, momentálně by tedy neměl mít problém krapet přibrzdit a vypíchnout na Jurském světě pár zajímavých momentů. Ať už nostalgických nebo mile podivných.

TRAILER: JURSKÝ SVĚT

 

1) Návrat na Isla Nublar

Vážně bych neřekl, že těch pár zelených kopců vypadá tak nezaměnitelně. Jakmile ale trailer vytasí záběr na ostrov Isla Nublar v celé jeho kráse, je jasno. Dinosauři jsou zpátky a běda Colinu Trevorrowovi, jestli z téhle značky nevyždíme parádní nové dobrodružství.

2) Krmení

Krapet předvídatelná scéna, pořád ale ohromně působivá a představující nové dinosauří měřítko. Sice už jsme se milionkrát poučili, že větší vážně neznamená lepší. Tady ale vynoření funguje náramně a už z těch pár vteřin se producentům musela zastavovat srdíčka. Co takhle spin-off aneb dinosauří Zachraňte Willyho?

 

3) Obří tlapa

Jurský svět se zatím hodně snaží replikovat ikonické záběry. A nikde to (kromě brány) není citelnější než u dinosauřích tlap, které nejspíš patří ústřední miniještěrce. Budou ji tvůrci tajit podobně jako Peter Jackson Šmaka? Inu, fotky hraček prosakují už nyní, takže to s tajnůstkařením asi moc horké nebude.

 

4) Vetřelci!

Trochu paradoxně můj nejoblíbenější záběr z traileru. Jurský park se snaží nasadit dost vážnou fazónu (Pratt proto místo hlášek trousí jen varování), stále ale nepřesvědčuje, že ve finále nepůjde o odlehčenou rodinnou zábavu. Na tom samozřejmě není nic překvapivého ani špatného. Když se vám ale do monitoru vecpe tenhle totálně vetřelčí moment, člověkem to na zlomek vteřiny zacloumá a začne si představovat, co všechno by se s Jurským světem dalo provést. Kapka tísnivého hororu? Prosím prosím, smutně koukám!

 

5) Opravdoví Strážci Galaxie

Internet nejvíc rozsekává vedví finální záběr traileru. Je Chris Pratt velící smečce velociraptorů cool, nebo je to akorát hrozná kokotina? Absence vysvětlení je v tuhle chvíli irelevantní (nějaké smysluplné se dá vymyslet do minuty). Za sebe tedy na férovku říkám, že jde o výborně zvolené finále, o kterém se bude živě debatovat ještě nějaký ten pátek. Už se ostatně objevují první meme, takže Star-Lord na motorce plní svůj první úkol (rozvířit diskuze) vyloženě na jedničku.

 

Bonusový nejhorší moment: Ty voe, to ukradli z Hunger Games, ne?!?

 

TÉMA: CO VŠECHNO ZATÍM VÍME O JURSKÉM SVĚTĚ?

Co v traileru Jurského světa nejvíc zaujalo vás? Anebo jste ty dvě minuty strávili akorát nadáváním na triky a recyklaci?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (49)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace