Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Jurský svět: Trailer

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
No teda kdo by snad napsal, ze cekal tolik nenavistnejch vykriku, tak by kecal. Ja jen chci, aby bylo zapsano do analu (cti sem do diskuze), ze to v konecnym dusledku IMO bude zatracepene zabavnej pop-cornak plnej fajnovejch akcnich scen.
Jinak tvurci si musej z celosvetovejch vyblitku "'fanousku" tukat na celo, nezlobte se na me:

"Carle, nedame tam ochoceny dinosaury?"
"Ochoceny dinosaury, ses asi podelal, ne?"
"No, ale co si pamatuju, tak v Hollywoodu to zatim moc vyuzivany nebylo, lidi z toho budou nadseny, bude to novy!"
"'Mas pravdu, dneska to navrhnu na meetingu, zni to zajimave..."

:D
307592
No teda kdo by snad napsal, ze cekal tolik nenavistnejch vykriku, tak by kecal. Ja jen chci, aby bylo zapsano do analu (cti sem do diskuze), ze to v konecnym dusledku IMO bude zatracepene zabavnej pop-cornak plnej fajnovejch akcnich scen. Jinak tvurci si musej z celosvetovejch vyblitku "'fanousku" tukat na celo, nezlobte se na me: "Carle, nedame tam ochoceny dinosaury?" "Ochoceny dinosaury, ses asi podelal, ne?" "No, ale co si pamatuju, tak v Hollywoodu to zatim moc vyuzivany nebylo, lidi z toho budou nadseny, bude to novy!" "'Mas pravdu, dneska to navrhnu na meetingu, zni to zajimave..." *:D*
0 0
reagovat

Karlos

To vysvetleni proc me taky docela zajima.
Moje vysvetleni: dinousari chovani a pestovani pro pobaveni divaku postupne ztraceni na aktraktivite, protoze neziji v prirozenem prostredi respektive volne a nejsou tudiz pro cloveka nebezpecni. S nizsim nebezpecim klesa zajem a proc si nezahrat na boha a vytvorit neco, co je horsi nez raptori a T-rex a nalakat na to lidi. Je to proste zabavni park.
307581
To vysvetleni proc me taky docela zajima. Moje vysvetleni: dinousari chovani a pestovani pro pobaveni divaku postupne ztraceni na aktraktivite, protoze neziji v prirozenem prostredi respektive volne a nejsou tudiz pro cloveka nebezpecni. S nizsim nebezpecim klesa zajem a proc si nezahrat na boha a vytvorit neco, co je horsi nez raptori a T-rex a nalakat na to lidi. Je to proste zabavni park.
Karlos
0 0
reagovat
IvoB: V knížkách byly celé řady jednotlivých druhů a dá se i říct, že byli modifikovaní a vylepšovaní. Ty vylepšení se ale dotýkaly především chorob růstu a podobně. Když postava ředitele laboratoře Wu přišel za Hammondem, že chce modifikovat dinosaury víc a udělat je pro návštěvníky víc atraktivnější, protože stávající verze byly moc dokonalé, Hammond ho poslal do háje s tím, že je to blbost. Vědátorští hrdinové si navíc na "verze" a jejich číslování vysloveně stěžovali a považovali to za neetické. Vše dohromady to mělo ukázat špinavou stranu klonování a mnohdy zcestné myšlení.
Tady ale z hecu udělají mutantíka (proč? Možná proto, že T-Rex a Raptoři ve světle Godzill už nevypadaj tak cool)... Na vysvětlení proč se opravdu "velmi" těším.
Tím, že domestikuješ takové zvířátko, jakým je Raptor, mu vemeš jakoukoli auru, která se kolem nich stavěla minimálně v prvním filmu. Ale u tohohle bodu nejsem znechucen, jen vysoce na pozoru - protože vybalancovat něco takového bude extrémně těžký úkol... V leaku to vypadalo kupodivu dobře (on celkově leak vypadal daleko přijatelněji), v ofiko ukázce, kdy Raptoři vystartujou z kójí v doprovodu motorky, to vypadalo směšně. Jen říkám, že když už něco takového zkoušení natáčet, chtělo by se to vyhnout infantilnosti. A tento záběr k ní nemá daleko.
307578
IvoB: V knížkách byly celé řady jednotlivých druhů a dá se i říct, že byli modifikovaní a vylepšovaní. Ty vylepšení se ale dotýkaly především chorob růstu a podobně. Když postava ředitele laboratoře Wu přišel za Hammondem, že chce modifikovat dinosaury víc a udělat je pro návštěvníky víc atraktivnější, protože stávající verze byly moc dokonalé, Hammond ho poslal do háje s tím, že je to blbost. Vědátorští hrdinové si navíc na "verze" a jejich číslování vysloveně stěžovali a považovali to za neetické. Vše dohromady to mělo ukázat špinavou stranu klonování a mnohdy zcestné myšlení. Tady ale z hecu udělají mutantíka (proč? Možná proto, že T-Rex a Raptoři ve světle Godzill už nevypadaj tak cool)... Na vysvětlení proč se opravdu "velmi" těším. Tím, že domestikuješ takové zvířátko, jakým je Raptor, mu vemeš jakoukoli auru, která se kolem nich stavěla minimálně v prvním filmu. Ale u tohohle bodu nejsem znechucen, jen vysoce na pozoru - protože vybalancovat něco takového bude extrémně těžký úkol... V leaku to vypadalo kupodivu dobře (on celkově leak vypadal daleko přijatelněji), v ofiko ukázce, kdy Raptoři vystartujou z kójí v doprovodu motorky, to vypadalo směšně. Jen říkám, že když už něco takového zkoušení natáčet, chtělo by se to vyhnout infantilnosti. A tento záběr k ní nemá daleko.
0 0
reagovat
mam pocit ze trochu precenujete to doladovanie trikov, ano budu lepsie vytienovane, nasvietene aby neposobili takto umelo, ale tento zaklad na nich ostane. Triky su len take dobre ako dovoluje rozpocet filmu, preto je aj po piatich rokoch avatar stale takmer dokonaly, kdezto tu ten vlak vyzera skor na styl Hunger Games
307576
mam pocit ze trochu precenujete to doladovanie trikov, ano budu lepsie vytienovane, nasvietene aby neposobili takto umelo, ale tento zaklad na nich ostane. Triky su len take dobre ako dovoluje rozpocet filmu, preto je aj po piatich rokoch avatar stale takmer dokonaly, kdezto tu ten vlak vyzera skor na styl Hunger Games
0 0
reagovat
Nevím co všichni máte s tím ochočováním - např. lvi nebo tygři jsou také zvyklí na své ošetřovatele, pokud jsou chováni v zajetí. Stále jsou to ale šelmy, ne "mazličky" jak tu naznačujete. Velociraptoři možná nebudou útočit na Pratta, ale to je dle mého tak možná všechno. Navíc těžko soudit, když jsou ty scény vytrženy z kontextu - nevíme jestli je již park evakuován (pro ostatní lidi mohou i ti "hodní" dinosauři představovat hrozbu), nebo jestli Pratt žene velociraptory do boje, či jestli před něčím prchají.
Co se týče nového dinosaura - trošku divná volba (hlavně když jej měli škrtnout v původních scénářích), každopádně podle informací by se mělo stále jednat o uvěřitelnou (i když strašlivou) potvoru. Nezapomeňte, že podle knihy (pokud si správně vzpomínám), byly geneticky modifikovaní dinosauři už v jedničce - rozhodně to nebyly autentické repliky. Jinak podoba nové potvory prý už někde na internetu byla. Já jsem každopádně našel jen ukázky merchandising (lego figurka).
Chtěl bych ještě dodat - pokud někoho štve, že jsou děti poslány do parku samotné, tak vězte, že dle zveřejněných informací má být postava Bryce Dallas Howard (vědkyně z traileru) teta obou dětí. Takže je to vlastně stejné, jako v jedničce (Hammond - děti).

Můj názor je takový, že se stále těším a do kina půjdu. Nezklamaly mě ani tak ty aspekty co vás tady (triky, superdinosaurus, raptoři), ale spíše fakt, že to zatím působí docela obyčejně. Asi to zábavné bude, ale pochybuju, že se to má šanci vyrovnat prvnímu dílu - podobně jako Hobit nemá šanci překonat Pána prstenů.
307571
Nevím co všichni máte s tím ochočováním - např. lvi nebo tygři jsou také zvyklí na své ošetřovatele, pokud jsou chováni v zajetí. Stále jsou to ale šelmy, ne "mazličky" jak tu naznačujete. Velociraptoři možná nebudou útočit na Pratta, ale to je dle mého tak možná všechno. Navíc těžko soudit, když jsou ty scény vytrženy z kontextu - nevíme jestli je již park evakuován (pro ostatní lidi mohou i ti "hodní" dinosauři představovat hrozbu), nebo jestli Pratt žene velociraptory do boje, či jestli před něčím prchají. Co se týče nového dinosaura - trošku divná volba (hlavně když jej měli škrtnout v původních scénářích), každopádně podle informací by se mělo stále jednat o uvěřitelnou (i když strašlivou) potvoru. Nezapomeňte, že podle knihy (pokud si správně vzpomínám), byly geneticky modifikovaní dinosauři už v jedničce - rozhodně to nebyly autentické repliky. Jinak podoba nové potvory prý už někde na internetu byla. Já jsem každopádně našel jen ukázky merchandising (lego figurka). Chtěl bych ještě dodat - pokud někoho štve, že jsou děti poslány do parku samotné, tak vězte, že dle zveřejněných informací má být postava Bryce Dallas Howard (vědkyně z traileru) teta obou dětí. Takže je to vlastně stejné, jako v jedničce (Hammond - děti). Můj názor je takový, že se stále těším a do kina půjdu. Nezklamaly mě ani tak ty aspekty co vás tady (triky, superdinosaurus, raptoři), ale spíše fakt, že to zatím působí docela obyčejně. Asi to zábavné bude, ale pochybuju, že se to má šanci vyrovnat prvnímu dílu - podobně jako Hobit nemá šanci překonat Pána prstenů.
0 0
reagovat
To je banda rejpalu tady zase. Budte radi, ze se vubec muzeme vratit na dalsi dobrodruzstvi ze sveta Jurskeho Parku. I kdyz by z toho nakonec byl prumernej film, tak je to porad lepsi nez zadnej film. Nikdo vas na to nudit nechodi, a ja jsem vdecnej za kazdou dalsi navstevu do Jurskeho Sveta. Po shlednuti budou vsichni kluci bejt Chris Pratt a holky Bryce Dallas Howard a mit doma vsechny dinosaury zase pohromade. Pro me byl prvni Jurskej Park neskutecna udalost (mel jsem na to spravnej vek ha), a i druha a treti navsteva me potesila, i kdyz kvalitou lehce zaostavala.

Bottom line, tesim se opet jak kdyz vychazel Lost World v 97 :)
307569
To je banda rejpalu tady zase. Budte radi, ze se vubec muzeme vratit na dalsi dobrodruzstvi ze sveta Jurskeho Parku. I kdyz by z toho nakonec byl prumernej film, tak je to porad lepsi nez zadnej film. Nikdo vas na to nudit nechodi, a ja jsem vdecnej za kazdou dalsi navstevu do Jurskeho Sveta. Po shlednuti budou vsichni kluci bejt Chris Pratt a holky Bryce Dallas Howard a mit doma vsechny dinosaury zase pohromade. Pro me byl prvni Jurskej Park neskutecna udalost (mel jsem na to spravnej vek ha), a i druha a treti navsteva me potesila, i kdyz kvalitou lehce zaostavala. Bottom line, tesim se opet jak kdyz vychazel Lost World v 97 *:)*
0 0
reagovat

M.a.t.t.

" Vizualne to vyzera dobre"

Ne.
307563
" Vizualne to vyzera dobre" Ne.
M.a.t.t.
0 0
reagovat
Chyba uz iba archetypalny zaporak v cylindri ktory si vzdy ked prisera niekoho zozerie bude hnietit bradu a spravi ňaaaaaaaaaa!
The fuck?
307562
Chyba uz iba archetypalny zaporak v cylindri ktory si vzdy ked prisera niekoho zozerie bude hnietit bradu a spravi ňaaaaaaaaaa! The fuck?
0 0
reagovat
Proč, proboha proč jsem se na to koukal :( ... to zvracení z toho hnusu mě snad nepřejde :( :(
307548
Proč, proboha proč jsem se na to koukal :( ... to zvracení z toho hnusu mě snad nepřejde :( :(
0 0
reagovat
Prisiel som na to, preco mi to az tak nesedi. Vizualne to vyzera dobre, ale hoci sa to snazi nenapadne odkazovat na prvy diel, skor mi to evokuje trojku, ktoru az tak nemusim. Ale nakolko jednotku zboznujem, sancu tomu nepochybne dam :)
307547
Prisiel som na to, preco mi to az tak nesedi. Vizualne to vyzera dobre, ale hoci sa to snazi nenapadne odkazovat na prvy diel, skor mi to evokuje trojku, ktoru az tak nemusim. Ale nakolko jednotku zboznujem, sancu tomu nepochybne dam *:)*
0 0
reagovat
Jurský park: Remastered? :/ Rozporuplné pocity. Vím, že to budu chtít vidět, ale vím, že v kině to nebude. Vím, že se budu bát nablblýho scénáře, ale vím, že se budu těšit na Pratta. Takovej zájem-nezájem. Nevím, co si mám myslet.
307540
Jurský park: Remastered? :/ Rozporuplné pocity. Vím, že to budu chtít vidět, ale vím, že v kině to nebude. Vím, že se budu bát nablblýho scénáře, ale vím, že se budu těšit na Pratta. Takovej zájem-nezájem. Nevím, co si mám myslet.
0 0
reagovat
Já taky ne, ale doma asi jo :D Ne vážně, tohle je poslední dobu problém mnoha filmů, kdy kvantita triků převyšuje kvalitu a to i u velkých drahých filmů kolikrát, málo věcí mě dokáže zamrzet u filmu tak, jako ta hnusná CGI umělost, která narušuje celou scénu. A z papundeklovosti u hnusáren jako je Hobit mi běhá mráz po zádech :)
Když to pak člověk srovná třeba s druhýma opicema, rozdíl je šílený.
307541
Já taky ne, ale doma asi jo *:D* Ne vážně, tohle je poslední dobu problém mnoha filmů, kdy kvantita triků převyšuje kvalitu a to i u velkých drahých filmů kolikrát, málo věcí mě dokáže zamrzet u filmu tak, jako ta hnusná CGI umělost, která narušuje celou scénu. A z papundeklovosti u hnusáren jako je Hobit mi běhá mráz po zádech :) Když to pak člověk srovná třeba s druhýma opicema, rozdíl je šílený.
0 0
reagovat
Zklamaný, nebo líp řečeno zcela rozčarovaný sem z ukázky taky, příjemně překvapit to asi ani nebude moct, ale tohle všechno se váže na zcela jiné věci, jak na CGI. S tím si myslím v kině vážně problémy mít nebudu...
307530
Zklamaný, nebo líp řečeno zcela rozčarovaný sem z ukázky taky, příjemně překvapit to asi ani nebude moct, ale tohle všechno se váže na zcela jiné věci, jak na CGI. S tím si myslím v kině vážně problémy mít nebudu...
0 0
reagovat
jj uvidíme, jen aby jsi to vůbec poznal v pohybu. Já jsem z té ukázky dost zklamaný, ten film mě může jedině příjemně překvapit.
307529
jj uvidíme, jen aby jsi to vůbec poznal v pohybu. Já jsem z té ukázky dost zklamaný, ten film mě může jedině příjemně překvapit.
0 0
reagovat
POřád si to ale neprotiřečí s tím, že se triky neposunou k lepšímu. Což tys na začátku rezolutně odmítal... A jmenované věci dokážou divy. To, že se ti nelíbí to, jak je to celé pojaté a vymyšleté (takže vkonečném důsledku natočené a počítačově vytvořené), ti nebderu. Ve výsledku se to určitě neposune k lepšímu. Ale příště prosím neoponuj arogantním způsobem, že ráběry budou identické i ve filmu. Nebudou. Budou propracovanější. Jestli to něčemu pomůže, se uvidí.
307527
POřád si to ale neprotiřečí s tím, že se triky neposunou k lepšímu. Což tys na začátku rezolutně odmítal... A jmenované věci dokážou divy. To, že se ti nelíbí to, jak je to celé pojaté a vymyšleté (takže vkonečném důsledku natočené a počítačově vytvořené), ti nebderu. Ve výsledku se to určitě neposune k lepšímu. Ale příště prosím neoponuj arogantním způsobem, že ráběry budou identické i ve filmu. Nebudou. Budou propracovanější. Jestli to něčemu pomůže, se uvidí.
0 0
reagovat

Paráda

To jsem jediný kdo si to užil?! :D Na jedničce jsem vyrostl a ano jsem skeptický, ale sakra ta vlna nostalgie je silnější než cokoliv špatného co jsem tam za ty dvě minuty viděl, vždyť mají ještě půl roku a hlavně ta klasická melodie zahrána na piánko to byla paráááda a husí kůže se dostavila :))
307526
To jsem jediný kdo si to užil?! :D Na jedničce jsem vyrostl a ano jsem skeptický, ale sakra ta vlna nostalgie je silnější než cokoliv špatného co jsem tam za ty dvě minuty viděl, vždyť mají ještě půl roku a hlavně ta klasická melodie zahrána na piánko to byla paráááda a husí kůže se dostavila :))
Paráda
0 0
reagovat

Karlos

Jasně, ale záběr je jaký je a žádné CGI už s tím nic výrazně nic neudělá ve finále, to se vsdím. CGI žralok zůstane CGI žralokem, třeba mu dají lepší textury,geometrii,nasvícení,barvy w.e , ale furt to bude působit uměle a blbě, nehledě na tu Godzillu co ho sežere. Triky v tomto filmu prostě nejsou a jsem si prakticky jistý, že ani nebudou ve finále žádný zázrak. Mně se naopak (když už) víc líbí druhá polovina :)
307524
Jasně, ale záběr je jaký je a žádné CGI už s tím nic výrazně nic neudělá ve finále, to se vsdím. CGI žralok zůstane CGI žralokem, třeba mu dají lepší textury,geometrii,nasvícení,barvy w.e , ale furt to bude působit uměle a blbě, nehledě na tu Godzillu co ho sežere. Triky v tomto filmu prostě nejsou a jsem si prakticky jistý, že ani nebudou ve finále žádný zázrak. Mně se naopak (když už) víc líbí druhá polovina :)
Karlos
0 0
reagovat
Zostavam optimistom, ale natoceny material vo mne zatial vobec nebudi dojem udalosti leta...
307522
Zostavam optimistom, ale natoceny material vo mne zatial vobec nebudi dojem udalosti leta...
0 0
reagovat
Optimista možná sem, ale ono lepší nasvícení, textury a celkové zakomponování do záběru je v této chvíli jediné, co mi na vlastní kvalitě CGI vadí. Kdybych kritizoval záběr sám o sobě, pak bys měl samozřejmě pravdu, ten se ve velkém už moc často nemění. Ale „záběr“ NENÍ a ani se nerovná „CGI“... Apropo, z první poloviny ukázky se samotným materiálem (ani s tím, co ukazuje) nemám problém. Já mám problém JAK to ukazuje. Všechny ještěrky mají mizerné textury, v záběrech „plavou“, nasvíceny sou jak z deset let starého filmu. O tom já mluvím, ne o tom, jak je vlastní záběr formovaný... A ty už bys mohl pomalu přestat přesvědčovat o rozdílných věcech, které pleteš úplně dohromady...
307519
Optimista možná sem, ale ono lepší nasvícení, textury a celkové zakomponování do záběru je v této chvíli jediné, co mi na vlastní kvalitě CGI vadí. Kdybych kritizoval záběr sám o sobě, pak bys měl samozřejmě pravdu, ten se ve velkém už moc často nemění. Ale „záběr“ NENÍ a ani se nerovná „CGI“... Apropo, z první poloviny ukázky se samotným materiálem (ani s tím, co ukazuje) nemám problém. Já mám problém JAK to ukazuje. Všechny ještěrky mají mizerné textury, v záběrech „plavou“, nasvíceny sou jak z deset let starého filmu. O tom já mluvím, ne o tom, jak je vlastní záběr formovaný... A ty už bys mohl pomalu přestat přesvědčovat o rozdílných věcech, které pleteš úplně dohromady...
0 0
reagovat
CGI mě zase tolik netrápí, Winstonovo animatroni z původního filmu jsou sice fenomenální dodneška, ale to je holt pokrok. Spíš to zavání pořádnou brakovitostí (ta rada na začátku je jak z nějakýho béčka a přijde mi, že vznikla jen proto, aby uvedla trailer + poslat dvě děti na takovejhle výlet samotný je prostě kravina) a že vážně dostaneme přesně ten samej koncept, co už třikrát, jen okořeněnej tím, že park se otevřel a kromě tyranosaurů tam bude běhat ještě nějakej godzilloid. A doufám, že na konci ty raptoři prostě jenom utíkaj a neřešej v tu chvíli, co se kolem nich, protože maj na kahánku (něco mi ale říká, že jsem naivní). Ze scény s mosasaurem jsem si docela káknul, snad jsme z ní viděli jen zlomek. Takže trochu to zavání hovadinou, ale zábavnou hovadinou, takže se jako fanda prvních tří dílů stejně těším jaxviň.
307517
CGI mě zase tolik netrápí, Winstonovo animatroni z původního filmu jsou sice fenomenální dodneška, ale to je holt pokrok. Spíš to zavání pořádnou brakovitostí (ta rada na začátku je jak z nějakýho béčka a přijde mi, že vznikla jen proto, aby uvedla trailer + poslat dvě děti na takovejhle výlet samotný je prostě kravina) a že vážně dostaneme přesně ten samej koncept, co už třikrát, jen okořeněnej tím, že park se otevřel a kromě tyranosaurů tam bude běhat ještě nějakej godzilloid. A doufám, že na konci ty raptoři prostě jenom utíkaj a neřešej v tu chvíli, co se kolem nich, protože maj na kahánku (něco mi ale říká, že jsem naivní). Ze scény s mosasaurem jsem si docela káknul, snad jsme z ní viděli jen zlomek. Takže trochu to zavání hovadinou, ale zábavnou hovadinou, takže se jako fanda prvních tří dílů stejně těším jaxviň.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se