Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Interstellar: Recenze

příspěvky 341 - 360 Napsat příspěvek

Kostěj

1)Kocour: "Co to je?"
Rimmer: "Je to trhlina v časoprostorovém kontinuu."
Kocour: "Co to je?"
Lister: "Ve stázi přestává plynout čas, takže se vracíme zpátky.Pokaždý, když je v ní nějaká škvíra, tak se uchová všechno, kam unikla a to je tady."
Kocour: "Co to je?"
Rimmer: "Singularita.Je to bod, ve kterém normální zakony času ani prostoru nefungují."
Kocour: "Co to je?"
Lister: "Dveře do minulosti."
Kocour: "Jo ahá, kouzelné dveře, tak proč jste to neřekli hned?!"
Na tohle jsem si při tom WTF konci musel vzpomenout :D Ale určitě jsem to nepochopil a někdo z těch, co tady vykřikují nej film mého života, nám to určitě vysvětlí.....
305723
[spoiler]1)Kocour: "Co to je?" Rimmer: "Je to trhlina v časoprostorovém kontinuu." Kocour: "Co to je?" Lister: "Ve stázi přestává plynout čas, takže se vracíme zpátky.Pokaždý, když je v ní nějaká škvíra, tak se uchová všechno, kam unikla a to je tady." Kocour: "Co to je?" Rimmer: "Singularita.Je to bod, ve kterém normální zakony času ani prostoru nefungují." Kocour: "Co to je?" Lister: "Dveře do minulosti." Kocour: "Jo ahá, kouzelné dveře, tak proč jste to neřekli hned?!"[/spoiler] Na tohle jsem si při tom WTF konci musel vzpomenout *:D* Ale určitě jsem to nepochopil a někdo z těch, co tady vykřikují nej film mého života, nám to určitě vysvětlí.....
Kostěj
1 0
reagovat

Vysvětlete mi

...jak se stalo, že se Cooper po kolapsu singularity (??) objevil poblíž Saturnu?


Jinak super. Asi. :o
305715
[spoiler]...jak se stalo, že se Cooper po kolapsu singularity (??) objevil poblíž Saturnu?[/spoiler] Jinak super. Asi. *:o*
Vysvětlete mi
1 0
reagovat

kyller

Dostals mě :D. Anyway I am happy for You.

Mladá mi ráno v metru nasadila brouka do hlavy, když řekla: "Zkus si představit ojedinělý hollywoodský projekt, kde by se o jednom specifickém filmu předem nevědělo, kdo jej natáčí. Ten snímek by přesto nakonec šel s nemalým očekáváním v souvislosti s atraktivní látkou do kin, byl by to shodou okolností Interstellar. Jaké by na něj myslíš byly reakce, pokud by diváci neznali jméno týpka na režisérské sesli?"

Možná z prstu vycucaná fantazie a zároveň trapná obhajoba pro ty z nás, kteří z "filmu roku" nejsou tak unešeni, jako ostatní, ale něco na tom je. Něco na tom sakra je. I přesto, že je ten film po všech kvalitativních stránkách perlou.
305703
Dostals mě *:D*. Anyway I am happy for You. Mladá mi ráno v metru nasadila brouka do hlavy, když řekla: "Zkus si představit ojedinělý hollywoodský projekt, kde by se o jednom specifickém filmu předem nevědělo, kdo jej natáčí. Ten snímek by přesto nakonec šel s nemalým očekáváním v souvislosti s atraktivní látkou do kin, byl by to shodou okolností Interstellar. Jaké by na něj myslíš byly reakce, pokud by diváci neznali jméno týpka na režisérské sesli?" Možná z prstu vycucaná fantazie a zároveň trapná obhajoba pro ty z nás, kteří z "filmu roku" nejsou tak unešeni, jako ostatní, ale něco na tom je. Něco na tom sakra je. I přesto, že je ten film po všech kvalitativních stránkách perlou.
kyller
1 0
reagovat
Obrovské sklamanie. Naozaj som neskutočne sklamaný z niektorých negatívnych komentárov na tento film. Nolan nám tu servíruje filmovú dokonalosť, ktorá oprávnene otrasie základmi rebríčkov najlepších/najobľúbenejších filmov a niektorí by ho tu asi najradšej vyfuckovali.
Najviac mi to po celú dobu pripomínalo z nolanoviek The Prestige. 11/10 Neviem, čo viac dodať. Toto sa proste musí vidieť na veľkom plátne. link

BTW: Čo sa týka science fiction/fact, je to tak 50/50. V tomto to tiež dosť pripomína spomínaný The Prestige.

BTW2: Počas projekcie polovica ľudí pravidelne vyťahovala kapesníčky a utierala slzy, vrátane mňa. :)

OST: Zimmer je minimalistický a pre tento film nemohol zložiť lepší soundtrack.

Interstellar vs Gravity
Od Gravity je to vzdialené na míle. Už len na začiatok... najväčší rozdiel je v scenári. Interstellar ho má geniálny a vizuálne opojný vesmír nie je jediným lákadlom filmu, zatiaľ čo Gravity nemá scenár takmer žiadny a vesmír (veľmi komorný vesmír) je jediným lákadlom toho filmu. Ďalší zásadný rozdiel bol pri tvorbe filmu. Gravity využívalo greenscreeny, Nolan pri natáčaní Interstellaru nepoužil ani jeden.
305699
Obrovské sklamanie. Naozaj som neskutočne sklamaný z niektorých negatívnych komentárov na tento film. Nolan nám tu servíruje filmovú dokonalosť, ktorá oprávnene otrasie základmi rebríčkov najlepších/najobľúbenejších filmov a niektorí by ho tu asi najradšej vyfuckovali. Najviac mi to po celú dobu pripomínalo z nolanoviek The Prestige. 11/10 Neviem, čo viac dodať. Toto sa proste musí vidieť na veľkom plátne. http://a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F40.media.tumblr.com%2F9af0f651d54a328482494bbc73bd1cea%2Ftumblr_ncvojebLVz1qheh20o1_1280.jpg&key=VGPf3iq5qdjr4k48zZ1POw&w=800&h=754.9019607843137 BTW: Čo sa týka science fiction/fact, je to tak 50/50. V tomto to tiež dosť pripomína spomínaný The Prestige. BTW2: Počas projekcie polovica ľudí pravidelne vyťahovala kapesníčky a utierala slzy, vrátane mňa. :) OST: Zimmer je minimalistický a pre tento film nemohol zložiť lepší soundtrack. [b]Interstellar vs Gravity[/b] Od Gravity je to vzdialené na míle. Už len na začiatok... najväčší rozdiel je v scenári. Interstellar ho má geniálny a vizuálne opojný vesmír nie je jediným lákadlom filmu, zatiaľ čo Gravity nemá scenár takmer žiadny a vesmír (veľmi komorný vesmír) je jediným lákadlom toho filmu. Ďalší zásadný rozdiel bol pri tvorbe filmu. Gravity využívalo greenscreeny, Nolan pri natáčaní Interstellaru nepoužil ani jeden.
1 0
reagovat

The Joker

Tohle zase jo, tohle podepisuju okamžitě, měl sem to koneckonců i u Prestige. Dlouho.
305697
Tohle zase jo, tohle podepisuju okamžitě, měl sem to koneckonců i u Prestige. Dlouho.
The Joker
1 0
reagovat
Několik hodin od projekce a pořád to mám totálně v hlavě, což se mi prakticky nestává. Není to dokonalý film, ale v tomhle případě ani být nemusí. Unikát.
305692
Několik hodin od projekce a pořád to mám totálně v hlavě, což se mi prakticky nestává. Není to dokonalý film, ale v tomhle případě ani být nemusí. Unikát.
1 0
reagovat

Davies182

Právě naopak... já ty chyby viděl a silně vnímal (v čele s tím, že naprosto nežeru jejich úpadek civilizace, neb se místo "stavby skleníků" vracíme do středověku... ehm) - a přes tyhle výhrady (které mi jindy běžně filmy kazí) jsem naprosto maximálně prožíval
loučení se s dcerou, shlédnutí 23 let videí a samozřejmě finále.

Jako chápej, já ač vidím ty chyby. tak mě ten film naprosto semlel. Já jsem z toho "emočně rozhozený" ještě teď, 6 hodin od konce filmu a momentálně nemám ani náznak chuti pustit si cokoli jiného, jakýkoli jiný film. Je mi jasné, že zním jako hyperfanboy, ale mě to prostě dostalo naprosto dokonale a ve vší vážnosti jsem v kině nezažil nic, co by se mým dnešním pocitům byť jen vzdáleně přibližovalo.
305691
Právě naopak... já ty chyby viděl a silně vnímal (v čele s tím, že naprosto nežeru jejich úpadek civilizace, neb se místo "stavby skleníků" vracíme do středověku... ehm) - a přes tyhle výhrady (které mi jindy běžně filmy kazí) jsem naprosto maximálně prožíval [spoiler] loučení se s dcerou, shlédnutí 23 let videí a samozřejmě finále[/spoiler]. Jako chápej, já ač vidím ty chyby. tak mě ten film naprosto semlel. Já jsem z toho "emočně rozhozený" ještě teď, 6 hodin od konce filmu a momentálně nemám ani náznak chuti pustit si cokoli jiného, jakýkoli jiný film. Je mi jasné, že zním jako hyperfanboy, ale mě to prostě dostalo naprosto dokonale a ve vší vážnosti jsem v kině nezažil nic, co by se mým dnešním pocitům byť jen vzdáleně přibližovalo.
Davies182
1 0
reagovat
Jsem nadšený. Je to skoro dokonalý. Mrzí mě, že některé postavy jsou jen dopočtu nebo vyplňují potřebný charakter. První půlka zábavná, ale čekal jsem na něco co mě dostane. To přišlo až v druhé části, která se povedla skvěle. Závěrečná vysvětlovačka mě vůbec nevadila. 9/10
305688
Jsem nadšený. Je to skoro dokonalý. Mrzí mě, že některé postavy jsou jen dopočtu nebo vyplňují potřebný charakter. První půlka zábavná, ale čekal jsem na něco co mě dostane. To přišlo až v druhé části, která se povedla skvěle. Závěrečná vysvětlovačka mě vůbec nevadila. 9/10
0 0
reagovat

Gonzi

souhlas, nejlepší Film, jaký jsem kdy v životě viděl. Od poloviny konstantní husí kůže a inspirace starší sci-fi, případně jinou tvorbou opravdu za chybu považovat nejde, leda když nutně člověk potřebuje do něčeho kopat.
305686
souhlas, nejlepší Film, jaký jsem kdy v životě viděl. Od poloviny konstantní husí kůže a inspirace starší sci-fi, případně jinou tvorbou opravdu za chybu považovat nejde, leda když nutně člověk potřebuje do něčeho kopat.
Gonzi
1 0
reagovat

Gonzi

I Ty, Brute ;)? Prstíkem malý holky na touchpadu ovládanej dron: nic? Kukuřičný inženýř zachráncem světa (já vim, předtim lítal a má "výcvik"): taky nic? Nestárnoucí šedesátiletej černoch... mix cca deseti starších "kultovních" filmů... pořád nic, jo? Plná palba, fajn. Nolanové to chtěli udělat hrozně věrohodný a myšlený smrtelně vážně, já jim to ale přes těch pár á la Transcendence chybek prostě nežeru. Ne úplně stoprocentně. Furt nevim, jestli to chci vidět podruhý, i přesto, že na tím furt přemejšlim a míň než 7/10 si to nezaslouží.
305684
I Ty, Brute *;)*? [spoiler]Prstíkem malý holky na touchpadu ovládanej dron: nic? Kukuřičný inženýř zachráncem světa (já vim, předtim lítal a má "výcvik"): taky nic? Nestárnoucí šedesátiletej černoch... mix cca deseti starších "kultovních" filmů... pořád nic, jo? Plná palba, fajn.[/spoiler] Nolanové to chtěli udělat hrozně věrohodný a myšlený smrtelně vážně, já jim to ale přes těch pár á la Transcendence chybek prostě nežeru. Ne úplně stoprocentně. Furt nevim, jestli to chci vidět podruhý, i přesto, že na tím furt přemejšlim a míň než 7/10 si to nezaslouží.
Gonzi
1 0
reagovat

nolanmovie.mov

8)
asi už chápu pocit lidí, kteří v roce 1977 viděli prvně Star Wars.V té době to byl totální rachot.A Interstellar je konečně TO scifi na který se tak dlouho čekalo (nebo aspon Já).Sice tu byl Avatar, Gravitace, Star trek, ale furt to nebylo ono. Tohle je za hranicí epičnosti. Popsat slovy filmovej zážitek je opravdu těžký. Při scénách ve vesmíru jsem jen hleděl s otevřenou pusou a se zatajeným dechem. Díky Imaxu jsem si připadnul jako bych byl přitom.
to vše by ale nefungovalo bez hudby. Ta byla fenomenální!!! 18.11. ma oficálně vyjít soundtrack. Moje reprobedny se už netrpělivě třepou ....

Robot Tart byl prostě nejlepší :)). Neskutečný hlášky:D:D:D a jsem rád že to ve finálepřežil
Snad se ododlám pro druhý shlednutí v Imaxu. Ten film ve mě bude ještě dlouho rezonovat.

9/10 a škoda že nebude druhý díl (proč ne ?)

a je vtipný že zrovna dnes se objeví oficiální název Star Wars E7 :-)


305678
*8)* asi už chápu pocit lidí, kteří v roce 1977 viděli prvně Star Wars.V té době to byl totální rachot.A Interstellar je konečně TO scifi na který se tak dlouho čekalo (nebo aspon Já).Sice tu byl Avatar, Gravitace, Star trek, ale furt to nebylo ono. Tohle je za hranicí epičnosti. Popsat slovy filmovej zážitek je opravdu těžký. Při scénách ve vesmíru jsem jen hleděl s otevřenou pusou a se zatajeným dechem. Díky Imaxu jsem si připadnul jako bych byl přitom. to vše by ale nefungovalo bez hudby. Ta byla fenomenální!!! 18.11. ma oficálně vyjít soundtrack. Moje reprobedny se už netrpělivě třepou .... Robot Tart byl prostě nejlepší *:))*. Neskutečný hlášky*:D**:D**:D* a jsem rád že to ve finále[spoiler]přežil[/spoiler] Snad se ododlám pro druhý shlednutí v Imaxu. Ten film ve mě bude ještě dlouho rezonovat. 9/10 a škoda že nebude druhý díl (proč ne ?) a je vtipný že zrovna dnes se objeví oficiální název Star Wars E7 :-)
nolanmovie.mov
1 0
reagovat
Damon mi tam do role vědce vůbec ale vůbec neseděl
305664
[spoiler]Damon mi tam do role vědce vůbec ale vůbec neseděl[/spoiler]
1 0
reagovat

8/10

První akt Spielberg, druhý akt průser, třetí akt Kubrick. Já jsem teda v podstatě nolanite, ale úplně si nejsem jistej, co si o Interstellar myslet. McConaughey super, audiovizuál parádní (Hoytema a Zimmer si Oscary zaslouží), ale ta hodinová vata uprostřed filmu mě nějak vyhodila. A podobný problém jsem měl tehdá i s tím původním scénářem, který byl víc "adventure" a IMHO v něm více fungovaly i ty emocionální momenty, takže mě trošku mrzí, že s tím starší Nolan nedokázal výrazněji pohnout - CG rostliny a jedna planeta x Matt Damon, tsunami a planety dvě. Každopádně je to výraznej kousek a velká část diváctva ho bude určitě nenávidět. Já jdu ale zítra podruhé.
305661
První akt Spielberg, druhý akt průser, třetí akt Kubrick. Já jsem teda v podstatě nolanite, ale úplně si nejsem jistej, co si o Interstellar myslet. McConaughey super, audiovizuál parádní (Hoytema a Zimmer si Oscary zaslouží), ale ta hodinová vata uprostřed filmu mě nějak vyhodila. A podobný problém jsem měl tehdá i s tím původním scénářem, který byl víc "adventure" a IMHO v něm více fungovaly i ty emocionální momenty, takže mě trošku mrzí, že s tím starší Nolan nedokázal výrazněji pohnout - [spoiler]CG rostliny a jedna planeta x Matt Damon, tsunami a planety dvě[/spoiler]. Každopádně je to výraznej kousek a velká část diváctva ho bude určitě nenávidět. Já jdu ale zítra podruhé.
8/10
1 0
reagovat

7/10

Po scenaristicke strance to je blabol, ve kterem nikdo neresil "sci" cast spojeni "sci-fi"... ale to evientne fanboyum Nolana stacilo, so everything is alright. :P
305660
Po scenaristicke strance to je blabol, ve kterem nikdo neresil "sci" cast spojeni "sci-fi"... ale to evientne fanboyum Nolana stacilo, so everything is alright. :P
7/10
1 0
reagovat

nejlepší film, co jsem kdy viděl

I am not even kidding.

popicek: avatar je boží a vracím se k němu pravidelně, just sayin.
305658
I am not even kidding. popicek: avatar je boží a vracím se k němu pravidelně, just sayin.
nejlepší film, co jsem kdy viděl
2 0
reagovat
Nadstavba Gravity alebo ako Nolan opäť ukazuje obrovské kvalitatívne fuck you 90% Hollywoodu. Najväčšia chyba je očakávať epický blockbuster. Toto je komorná sci - fi v štýle Moon, Solaris, Kontakt alebo Sunshine, ktorá má ako bonus obrovský rozpočet (a je to vidieť ).Akcia samozrejme príde tiež a je skvelá ( pri tej poslednej som skoro vytrhol operadlá v kine) ale jadro príbehu je v postavách a vzťahmi medzi nimi a vôbec nie je na škodu, že Nolanovi prvýkrát vo filme fungujú skutočné emócie, pretože nám na postavách záleží. Samozrejme to má svoje chyby ( hlavne posledná 10 minútovka budí dojem, že je tu navyše, emočná roztrieštenosť v štýle A.I... ) ale ten neskutočný drajv filmu ich takmer všetky maže. Najlepší Nolan od Dark knight a tesne pred Gone Girl najlepší film roku ale zďaleka nie pre každého ( ale všetci by ho mali vidieť.... V KINE) . 10/10
305641
Nadstavba Gravity alebo ako Nolan opäť ukazuje obrovské kvalitatívne fuck you 90% Hollywoodu. Najväčšia chyba je očakávať epický blockbuster. Toto je komorná sci - fi v štýle Moon, Solaris, Kontakt alebo Sunshine, ktorá má ako bonus obrovský rozpočet (a je to vidieť ).Akcia samozrejme príde tiež a je skvelá ( pri tej poslednej som skoro vytrhol operadlá v kine) ale jadro príbehu je v postavách a vzťahmi medzi nimi a vôbec nie je na škodu, že Nolanovi prvýkrát vo filme fungujú skutočné emócie, pretože nám na postavách záleží. Samozrejme to má svoje chyby ( hlavne posledná 10 minútovka budí dojem, že je tu navyše, emočná roztrieštenosť v štýle A.I... ) ale ten neskutočný drajv filmu ich takmer všetky maže. Najlepší Nolan od Dark knight a tesne pred Gone Girl najlepší film roku ale zďaleka nie pre každého ( ale všetci by ho mali vidieť.... V KINE) . 10/10
1 0
reagovat

7/10

Prvni hodina na Zemi naprosto paradni, pak nastupuje Nolanovske roubovani expozice do dialogu (i kdyz se mu to povedlo uz v prvnim dialogu filmu a ja si rikal, ze ten film budu nenavidet), ale jinak stale zajimave deni.

Vyvrcholeni rozdelene na tri casti je v prvnim pripade emocionalne uplne mimo Dr. Mann a kolaz, v druhem pripade naprosto ultimatni pripojovani na padajici stanici a ve tretim pripade zbytecne obkecavane Jak psal myslim hlad jak kdyby nekdo zaverecnou scenu 2001 komentoval, ale stale zajimave az na to pro me absolutne nepochopitelne odhaleni Murphy, jak na to kua došla???... mimochodem jsem to tusil od zacatku 8).

Jak uz bylo nekolikrat vzpominane zaverecna deseti minutovka zbytecna, ja bych dokonce rekl na pest.

+ hudba
+ obcas originalni vizual
+ Mathew

- obcas debilni dialog
- oni na můj vkus přílišné tlačení na přítomnost a činnost jiné rasy, jak si mohli být jistí?
- nektere vizualni efekty vypadaly jak stop motion animace a nemelo to dle meho realnou dynamiku pohybu, nektere pasaze mi pripomely dokonce hlavu Hydry ze Souboje titanu.

Jinak v Brněnském Špalku byl tak přehulený zvuk, že v některých scénak jsem neslyšel nic jen zkreslení jak na metalovém koncertu před reprákem.
305618
Prvni hodina na Zemi naprosto paradni, pak nastupuje Nolanovske roubovani expozice do dialogu (i kdyz se mu to povedlo uz v prvnim dialogu filmu a ja si rikal, ze ten film budu nenavidet), ale jinak stale zajimave deni. Vyvrcholeni rozdelene na tri casti je v prvnim pripade emocionalne uplne mimo [spoiler]Dr. Mann a kolaz[/spoiler], v druhem pripade naprosto ultimatni [spoiler]pripojovani na padajici stanici[/spoiler] a ve tretim pripade zbytecne obkecavane [spoiler]Jak psal myslim hlad jak kdyby nekdo zaverecnou scenu 2001 komentoval[/spoiler], ale stale zajimave az na to pro me absolutne nepochopitelne [spoiler]odhaleni Murphy, jak na to kua došla???[/spoiler]... mimochodem jsem to tusil od zacatku *8)*. Jak uz bylo nekolikrat vzpominane zaverecna deseti minutovka zbytecna, ja bych dokonce rekl na pest. + hudba + obcas originalni vizual + Mathew - obcas debilni dialog - oni [spoiler]na můj vkus přílišné tlačení na přítomnost a činnost jiné rasy, jak si mohli být jistí?[/spoiler] - nektere vizualni efekty vypadaly jak stop motion animace a nemelo to dle meho realnou dynamiku pohybu, nektere pasaze mi pripomely dokonce hlavu Hydry ze Souboje titanu. Jinak v Brněnském Špalku byl tak přehulený zvuk, že v některých scénak jsem neslyšel nic jen zkreslení jak na metalovém koncertu před reprákem.
7/10
1 0
reagovat

???

Každý máme jiný vkus. já patřím mezi velké Nolanovské fanoušky, ale tohle mě prostě tolik neuchvátilo. Gravitace mi přišla daleko lepší, i když taky její scénář nebyl "oscarovej". Sterilní Zimmer, naprosto dvě debilní vedlejší postavy naproti skvělé režijní práci, skvělému vizuálu a geniálnímu nápadu jménem TARS. Na film se určitě ještě podívám, ale nic to nezmění na mém názoru.
305616
Každý máme jiný vkus. já patřím mezi velké Nolanovské fanoušky, ale tohle mě prostě tolik neuchvátilo. Gravitace mi přišla daleko lepší, i když taky její scénář nebyl "oscarovej". Sterilní Zimmer, naprosto dvě debilní vedlejší postavy naproti skvělé režijní práci, skvělému vizuálu a geniálnímu nápadu jménem TARS. Na film se určitě ještě podívám, ale nic to nezmění na mém názoru.
???
1 0
reagovat
A pokud jde o Zimmera.....sterilnější remote control vatu jsem už dlouho neslyšel! A to jsem jeho velký fanoušek. Myslel jsem, že jen Giacchino si libuje v gradování motivu tím, že zesílí volume na úroveň prasknutí bubínků...pak to dotáhl k dokonalosti skladatel Gravitace.....a teď ten úplně debilní nápad použil i Zimmer. Jakoby zapomněl že i minimalismus může mít nosný motiv a skladba se za každou cenu nemusí končit hurónským brooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo xxxx
305593
A pokud jde o Zimmera.....sterilnější remote control vatu jsem už dlouho neslyšel! A to jsem jeho velký fanoušek. Myslel jsem, že jen Giacchino si libuje v gradování motivu tím, že zesílí volume na úroveň prasknutí bubínků...pak to dotáhl k dokonalosti skladatel Gravitace.....a teď ten úplně debilní nápad použil i Zimmer. Jakoby zapomněl že i minimalismus může mít nosný motiv a skladba se za každou cenu nemusí končit hurónským brooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo xxxx
0 0
reagovat

popicek

Těžko říct.....mně to přišlo docela slabý...asi jako ta odysea. A místama mi přišlo, že ti NASA astronauti uvažují o všech těch teoriích relativity až expost, aby to hrálo účelově pro příběh...což mi u scifi vadí. Přeci byli vyslaní ti nejlepší z nejlepších....no nic.

Na druhou stranu Avatara žeru a koukal jsem na něj zrovna tohle pondělí....Takže nevím, jestli je pro tebe můj názor relevantní.
305590
Těžko říct.....mně to přišlo docela slabý...asi jako ta odysea. A místama mi přišlo, že ti NASA astronauti uvažují o všech těch teoriích relativity až expost, aby to hrálo účelově pro příběh...což mi u scifi vadí. Přeci byli vyslaní ti nejlepší z nejlepších....no nic. Na druhou stranu Avatara žeru a koukal jsem na něj zrovna tohle pondělí....Takže nevím, jestli je pro tebe můj názor relevantní.
popicek
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se