Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž o lístky na akčňák John Wick


ikona
Mr. Hlad
john wickmoviezonesoutěž
Chcete se zúčastnit slavnostní premiéry akčního nářezu letošního podzimu?  

Keanu Reeves je zpátky. Jak moc se jeho návrat v akčním nářezu John Wick povedl, jsme vám už naznačili v prvních dojmech. Na recenzi si ještě chvilku počkáte, ale asi nikoho nepřekvapí, když slíbím, že bude zatraceně pozitivní. Tenhle návrat s desítkami mrtvol, hromadou headshotů, hláškami a parádní akční choreografií se zkrátka povedl. A vy ho můžete vidět dřív než ostatní.

Ve spolupráci se společností Bontofilm tu pro vás totiž máme soutěž, ve které můžete vyhrát 5x2 lístky na slavnostní premiéru. Ta se koná v úterý 21. října v 19:00 v Cinema City na Flóře v Praze. Pokud byste si tam rádi zašli a užili si Keanu Reevese v módu „zabili jste mi psa, tak vás rozstřílím na kusy“, stačí, abyste odpověděli na jednoduchou otázku. Jak se jmenuje režijní debut Keanu Reevese? Svoje odpovědi posílejte na souteze@moviezone.cz a do předmětu napište SOUTĚŽ JOHN WICK. Čas máte do nedělní půlnoci, vítěze budeme kontaktovat.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace