Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Tři bratři: Recenze

příspěvky 101 - 103 Napsat příspěvek

Woody

Z toho prvního odstavce mě teda vůbec nebylo dobře a nemám moc chuť číst dál. Většinou se podobným výkřikům vyhýbám, ale nemůžu si pomoct. Svěrák mnohokrát zmiňoval, že zůstal v Čechách z vlastní vůle a hlavně kvůli rodině, která by tatínka v Americe asi těžko navštěvovala (chápu ho). Můžeš to zaobaleně označit za "prosrání" velký příležitosti, já to odmítnutí vlastních ambicí a nesobeckou volbu beru.

Jinak když už v tom informačně hutně nasíracím prvním odstavci napíšeš, že Tmavomodrý Svět pohořel (jedno na čem, to slovo u toho majstrštyku nemá co dělat), tak člověk musí kroutit hlavou ještě víc. Beru to jako jeden z nejlepších českých porevolučních filmů, kterej můžu vidět kdykoliv. Vidím tam fantastický řemeslo, skvělej příběh, fantastickou režii a strašně důležitej film. Ano, proti gustu žádný dišputát, ale v tom českým marastu mi přijdou výtky směřovaný zrovna na Svěráka úplně mimo. My těch Spielbergů tady doma zas tolik nemáme. I když jim občas zaskřípe dramaturgie. Whaaat?

Že sem si to mohl odpustit a případnej názor napsat až po shlédnutí pohádky? Asi jo, ale Svěráka sem se tu v rychlosti zastat prostě musel. Ten úvod mi příjde úplně mimo. Třeba se příště názorově potkáme :)

Ale ona tentokrát bude protirecenze, že? :)
300722
Z toho prvního odstavce mě teda vůbec nebylo dobře a nemám moc chuť číst dál. Většinou se podobným výkřikům vyhýbám, ale nemůžu si pomoct. Svěrák mnohokrát zmiňoval, že zůstal v Čechách z vlastní vůle a hlavně kvůli rodině, která by tatínka v Americe asi těžko navštěvovala (chápu ho). Můžeš to zaobaleně označit za "prosrání" velký příležitosti, já to odmítnutí vlastních ambicí a nesobeckou volbu beru. Jinak když už v tom informačně hutně nasíracím prvním odstavci napíšeš, že Tmavomodrý Svět pohořel (jedno na čem, to slovo u toho majstrštyku nemá co dělat), tak člověk musí kroutit hlavou ještě víc. Beru to jako jeden z nejlepších českých porevolučních filmů, kterej můžu vidět kdykoliv. Vidím tam fantastický řemeslo, skvělej příběh, fantastickou režii a strašně důležitej film. Ano, proti gustu žádný dišputát, ale v tom českým marastu mi přijdou výtky směřovaný zrovna na Svěráka úplně mimo. My těch Spielbergů tady doma zas tolik nemáme. I když jim občas zaskřípe dramaturgie. Whaaat? Že sem si to mohl odpustit a případnej názor napsat až po shlédnutí pohádky? Asi jo, ale Svěráka sem se tu v rychlosti zastat prostě musel. Ten úvod mi příjde úplně mimo. Třeba se příště názorově potkáme :) [b]Ale ona tentokrát bude protirecenze, že? :)[/b]
Woody
0 0
reagovat

:)

"Vzkazuje dětem: Stačí vám chvilku počkat a vono se to nějak vyřeší a dycky dobře pro vás, cililink."

Maličkej off topic, ale přesně tohle je podstata českých naivních pohádek, kde hrají prim hloupí Honzové, pitomoučtí čerti a zoufalí vodníci. Tohle naše pojetí já přesně nesnáším, protože říká dětem, že štěstí padne do klínu většinou tomu nejlínějšímu. A teď si to srovnejte s klasikou takových bratří Grimmů, kde se babky upalují zaživa:)

Každopádně jsem na to dílo zvědav, ale kino určitě ne.
300721
"Vzkazuje dětem: Stačí vám chvilku počkat a vono se to nějak vyřeší a dycky dobře pro vás, cililink." Maličkej off topic, ale přesně tohle je podstata českých naivních pohádek, kde hrají prim hloupí Honzové, pitomoučtí čerti a zoufalí vodníci. Tohle naše pojetí já přesně nesnáším, protože říká dětem, že štěstí padne do klínu většinou tomu nejlínějšímu. A teď si to srovnejte s klasikou takových bratří Grimmů, kde se babky upalují zaživa:) Každopádně jsem na to dílo zvědav, ale kino určitě ne.
:)
0 0
reagovat
Chm, názor si asi budu muset udělat sám. Fuka chválil neskutečně a teď to vypadá, že byl výjimkou...
300719
Chm, názor si asi budu muset udělat sám. Fuka chválil neskutečně a teď to vypadá, že byl výjimkou...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se