Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Monty Python živě (převážně): Recenze

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
Nikdo nečekal španělskou inkvizici.

Bylo to super, každý fanoušek si to v kině musel užít. Nás tam sice bylo málo, ale celé kino lehalo smíchem. Pánové nestárnou.
298851
Nikdo nečekal španělskou inkvizici. Bylo to super, každý fanoušek si to v kině musel užít. Nás tam sice bylo málo, ale celé kino lehalo smíchem. Pánové nestárnou.
0 0
reagovat
Já jsem se dobře bavil. Ano, většinu skečů už jsem viděl, ale ani jsem neočekával nějaké novoty. Navíc je to pořád stejně vtipné, takže rozhodně těch peněz za lístek do kina nelituji. A vůbec bych se nezlobil kdyby to trvalo i o dvě hodiny déle, bavil bych se pořád stejně dobře.

Pro mě byly asi nejlepší skeče papoušek, papež a Michelangelo a four Yorkshiremen.

A ano, české titulky byly většinou totálně mimo (zastavily se na jedné větě, třeba na minutu, a pak najednou během pěti vteřin prolétl text za celou ztracenou dobu), ale protože nebyly na hlavním plátně, ale v takovém malém okénku, tak jsem je měl stejně rozmazané. Takže vše řešila kombinace anglických titulků, odposlechu a paměti (jen s improvizacemi byl problém, tam pak nebyly titulky žádné). Nezávidím těm co moc anglicky neumí a šli se na to podívat.
298822
Já jsem se dobře bavil. Ano, většinu skečů už jsem viděl, ale ani jsem neočekával nějaké novoty. Navíc je to pořád stejně vtipné, takže rozhodně těch peněz za lístek do kina nelituji. A vůbec bych se nezlobil kdyby to trvalo i o dvě hodiny déle, bavil bych se pořád stejně dobře. Pro mě byly asi nejlepší skeče [spoiler]papoušek, papež a Michelangelo a four Yorkshiremen[/spoiler]. A ano, české titulky byly většinou totálně mimo (zastavily se na jedné větě, třeba na minutu, a pak najednou během pěti vteřin prolétl text za celou ztracenou dobu), ale protože nebyly na hlavním plátně, ale v takovém malém okénku, tak jsem je měl stejně rozmazané. Takže vše řešila kombinace anglických titulků, odposlechu a paměti (jen s improvizacemi byl problém, tam pak nebyly titulky žádné). Nezávidím těm co moc anglicky neumí a šli se na to podívat.
0 0
reagovat

Titulky

Za mně - dobré. Řekl bych že sme dostali přesně to, co sa dalo očekávat. Nepřekvapili - nezklamali.

Akorát za ty absolutně nezvládnuté titulky bych věšal za genitálie do průvanu. Aspoň že přímo na plátně běžaly titulky anglické.

Najlepší skeče - inkontinentní a "svěračový" běh + samozřejmě papouch :)
298818
Za mně - dobré. Řekl bych že sme dostali přesně to, co sa dalo očekávat. Nepřekvapili - nezklamali. Akorát za ty absolutně nezvládnuté titulky bych věšal za genitálie do průvanu. Aspoň že přímo na plátně běžaly titulky anglické. Najlepší skeče - inkontinentní a "svěračový" běh + samozřejmě papouch :)
Titulky
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se