Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Úsvit planety opic: Recenze

příspěvky 41 - 51 Napsat příspěvek
Davies: To mi prosím rozved... Co jako má znamenat vizuální (plátno) a technologie delajici. 3D světlejší?
Každá technologie umí dopravit dobré 3D. Jen se musí přizpůsobit podmínky.... A ano,Cinestar je v tomhle ohledu na pěst.
298564
Davies: To mi prosím rozved... Co jako má znamenat vizuální (plátno) a technologie delajici. 3D světlejší? Každá technologie umí dopravit dobré 3D. Jen se musí přizpůsobit podmínky.... A ano,Cinestar je v tomhle ohledu na pěst.
0 0
reagovat

TonyClifton

CineStar ma regulerne jedno z nejdementnejsich, tmavych 3D, to je jak za trest... Nemaji technologiii, co dela vizual (platno) svetlejsim.
298563
CineStar ma regulerne jedno z nejdementnejsich, tmavych 3D, to je jak za trest... Nemaji technologiii, co dela vizual (platno) svetlejsim.
TonyClifton
0 0
reagovat
Já si snad budu muset pustit jedničku :)
298561
Já si snad budu muset pustit jedničku :)
0 0
reagovat
Jestli nedostal Andy Serkis spolu s animátory Oscara za Gluma, tak tady by absolutně neměli váhat. Hlavně v úvodu jsem při každé jeho interakci měl chuť tleskat, něco neskutečně epického. Fakt si nepamatuji, kdy by mne epikou dialogů takhle ztrhnul živý herec. Už se to nakousává od prvních reakcí včetně recenze na MovieZone, ale opravdu mám pocit, že si sedli před psaním scénáře a řekli si, jaké máte nejradši druhé díly oblíbených sérií? Kmotr, Impérium vrací úder? Výborně, tak to uděláme podle nich, těch společný i kolikrát dějových rysů je tam hrozně a je to na škodu? Absolutely gucking not! Strašně jsem si to užil, už jenom kvůli tomu že jsem v San Franciscu strávil několik měsíců. A neskutečný, jak se tvůrci drželi reálii i v post apo světě. Tohle už mne uneslo v jedničce, ale to kouzlo, když opice létají v sekvojovém lese, to asi nepochopí tolik nikdo kdo tam nestál. Fakt je to tam jako stát mezi mrakodrapy, živými mrakodrapy.
Hodně hodně mne bavilo zpracování vedlejších opičích postav z prvního dílu, které tu dostaly více prostoru. A vůbec "finální" epická bitva opice vs. lidé a Kobovo řešení bezvýchodné situace, to jsem opravdu zůstal koukat s otevřenou hubou. Nevím nakolik se na Kobovi podílel Toby Kebbell, ale měl jsem z něj celou dobu opravdu znepokojivý pocit, excelentní záporák! Celkově lidské postavy hodně v pozadí, i když jsem u nich nezaznamenal vážnější chybičky a i takový štěk jako měl Azevedo byl zahraný skvěle. A vůbec mi nevadil konec, jak se někde dočítám, naopak jsem si ho dost užil a top bitva vždy nemusí být až do finálních minut.
Ad úplný závěr Docela mne i překvapilo, že armáda na pomoc nepřijela. Byl by vlhký sen, kdyby zachránce přivedl vyrenderovaný Charlton Heston a nebo kdyby coby armáda přifrčely opice :-D Opravdu hodně se těším na další díl a vůbec bych se nezlobil, kdyby byl vyprávěný čistě z pohledu opic, ještě více, než teď. 9/10

PS: Viděno ve 3D, které bylo překvapivě kvalitní, nebylo top, ale mělo daleko ke špatnému, ale co mne maximálně sralo byla tmavost 3D projekce, to je chyba projekce na místě nebo to takhle debilně už doodají? Hlavně začátek tím hodně trpěl...
298557
Jestli nedostal Andy Serkis spolu s animátory Oscara za Gluma, tak tady by absolutně neměli váhat. Hlavně v úvodu jsem při každé jeho interakci měl chuť tleskat, něco neskutečně epického. Fakt si nepamatuji, kdy by mne epikou dialogů takhle ztrhnul živý herec. Už se to nakousává od prvních reakcí včetně recenze na MovieZone, ale opravdu mám pocit, že si sedli před psaním scénáře a řekli si, jaké máte nejradši druhé díly oblíbených sérií? Kmotr, Impérium vrací úder? Výborně, tak to uděláme podle nich, těch společný i kolikrát dějových rysů je tam hrozně a je to na škodu? Absolutely gucking not! Strašně jsem si to užil, už jenom kvůli tomu že jsem v San Franciscu strávil několik měsíců. A neskutečný, jak se tvůrci drželi reálii i v post apo světě. Tohle už mne uneslo v jedničce, ale to kouzlo, když opice létají v sekvojovém lese, to asi nepochopí tolik nikdo kdo tam nestál. Fakt je to tam jako stát mezi mrakodrapy, živými mrakodrapy. Hodně hodně mne bavilo zpracování vedlejších opičích postav z prvního dílu, které tu dostaly více prostoru. A vůbec "finální" epická bitva opice vs. lidé a [spoiler]Kobovo řešení bezvýchodné situace[/spoiler], to jsem opravdu zůstal koukat s otevřenou hubou. Nevím nakolik se na Kobovi podílel Toby Kebbell, ale měl jsem z něj celou dobu opravdu znepokojivý pocit, excelentní záporák! Celkově lidské postavy hodně v pozadí, i když jsem u nich nezaznamenal vážnější chybičky a i takový štěk jako měl Azevedo byl zahraný skvěle. A vůbec mi nevadil konec, jak se někde dočítám, naopak jsem si ho dost užil a top bitva vždy nemusí být až do finálních minut. Ad úplný závěr [spoiler]Docela mne i překvapilo, že armáda na pomoc nepřijela. Byl by vlhký sen, kdyby zachránce přivedl vyrenderovaný Charlton Heston a nebo kdyby coby armáda přifrčely opice :-D[/spoiler] Opravdu hodně se těším na další díl a vůbec bych se nezlobil, kdyby byl vyprávěný čistě z pohledu opic, ještě více, než teď. 9/10 PS: Viděno ve 3D, které bylo překvapivě kvalitní, nebylo top, ale mělo daleko ke špatnému, ale co mne maximálně sralo byla tmavost 3D projekce, to je chyba projekce na místě nebo to takhle debilně už doodají? Hlavně začátek tím hodně trpěl...
0 0
reagovat
Jestli 8 nebo 9 je úplně jedno. recenze mi vše řekla, od toho je ... jinak můžeme zavést 8,3 stupňování a nic nepsat, jen vyhodit číslo. A přesně chápu, proč je 8 a večer uvidíme v kině:-)
298555
Jestli 8 nebo 9 je úplně jedno. recenze mi vše řekla, od toho je ... jinak můžeme zavést 8,3 stupňování a nic nepsat, jen vyhodit číslo. A přesně chápu, proč je 8 a večer uvidíme v kině:-)
0 0
reagovat
Ja tejto hre na cisielka nerozumiem. Je predsa podstatne co bolo napisane v recenzii nie?
Uz ste ma skoro nalomili si skusit aspon tu jednotku, i ked mam z nejakeho dovodu k teme planety opic dost zly vztah (asi trauma z detstva :)).
298554
Ja tejto hre na cisielka nerozumiem. Je predsa podstatne co bolo napisane v recenzii nie? Uz ste ma skoro nalomili si skusit aspon tu jednotku, i ked mam z nejakeho dovodu k teme planety opic dost zly vztah (asi trauma z detstva *:)*).
0 0
reagovat
Byť 8 je dost, taky se ptám proč to nedostalo 9? :D
298552
Byť 8 je dost, taky se ptám proč to nedostalo 9? *:D*
0 0
reagovat
studo: Protoze pulhvezdicky neumim 8)
298551
studo: Protoze pulhvezdicky neumim *8)*
0 0
reagovat
Na konci titulků je asi 10 vteřin opičích zvuků, nic víc ;)
298550
Na konci titulků je asi 10 vteřin opičích zvuků, nic víc *;)*
0 0
reagovat
Dnes večer jdu do kina :)

Jo je tam něco na konci po titulcích nebo jen během nich?
298549
Dnes večer jdu do kina :) Jo je tam něco na konci po titulcích nebo jen během nich?
0 0
reagovat
"o fous lepší" celkovo píšeš o posune oproti jednotke a dávaš toľko isto čo jednotke 8/10? ?)
298547
"o fous lepší" celkovo píšeš o posune oproti jednotke a dávaš toľko isto čo jednotke 8/10? *?)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se