Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Je Simon Pegg v nových Star Wars?


ikona
KarelR
simon peggstar wars
Kamarádčoft galaktického kalibru? 

Dnešní novinku berte s obrovskou rezervou. Zvěsti o malých roličkách ve Star Wars se totiž objevují pravidelně, tahle ale nevypadá úplně nereálně. Ano, Simon Pegg několikrát prohlásil, že se v pokračování jeho milované ságy neobjeví. Nejnovější zprávy ale hovoří o tom, že se zastavil na place sedmých Star Wars v Abú Dhabí a natočil tam minimálně cameo. Totální výmysl? Nebo nás po Nathanu Fillionovi ve Strážcích Galaxie čeká další milé fandovské pomrknutí?

 

Pegg je velký kamarád s J. J. Abramsem, takže by se do předaleké galaxie klidně dostat mohl. Na druhou stranu je ale klíčovým členem „nové“ posádky Enterprise, takže by mohlo být jeho přeběhnutí pro kdekoho matoucí. Že by situaci zachraňovalo hodně make-upu? Anebo je tahle zpráva opravdu jen fanouškovským sněním? Odpovědi se dočkáme za rok a půl, do té doby se samozřejmě bude jen obligátně vyvracet nebo mlžit.

---

Vytáhni v hospodě: Peggův příští film? Australský thriller Kill Me Three Times, ve kterém hraje nájemného vraha. Už první fotka je ultimátní!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace