Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nathan Fillion je ve Strážcích Galaxie


ikona
KarelR
guardians of the galaxymarvelnathan fillion
Marvel chystá další vypečené cameo. 

Fanoušci Community se ještě nestačili vzpamatovat z toho, co bratři Russovi protlačili do druhého Kapitána Ameriky, a už tu máme naběh na další geekovský infarkt. Nathan Fillion, představitel kapitána Mala Reynoldse z Whedonova kultovního sci-fi seriálu Firefly, byl před pár dny tázán, jestli se nesnažil urvat roli ve Strážcích Galaxie. A jeho odpověď byla překvapivě vstřícná: "Chtěl jsem roli... nebo jsem ji možná dostal. Říkám jen možná. Možná budete překvapeni. Možná. Pozorně sledujte titulky."

 

Na tohle nepříliš kryptické odhalení potom režisér Strážců, James Gunn, reagoval u sebe na Twitteru: "Po kanceláři mi běhá králík, kterého někdo vytáhl z pomyslného klobouku. Mám pocit, že tu byl Nathan Fillion." Gunn je samozřejmě velký kamarád Josse Whedona (ano, takhle se dostal k Marvelu) a s Fillionem natočil hned dva filmy - sci-fi horor Slimák a brutální comicsovku Super. Fillionovo cameo ve Strážcích Galaxie by tedy nebylo zas tak překvapivé, prvotní spekulace o tom, jestli někde třeba zazní jeho hlas, se ale rychle zvrhly v krapet šílenější dohady.

 

Pokud totiž mohl "vesmírného kovboje" vytáhnout v Castleovi na ABC (Firefly vlastní Foxové), proč by nemohl podobný kousek předvést i u Marvelu? Kdyby Mal Reynolds ve filmu nějakým způsobem narazil na Star-Lorda a předal mu "štafetu", mohl by z toho být podobně památný moment, jako když se ve Vítejte v džungli minuli Arnie s Rockem. Příliš velká představivost? Možná. Whedon by ale mohl mít v Marvelu dostatečný vliv na to, aby pomrknutí na téhle úrovni protlačil.

---

Vytáhni v hospodě: Zoe Saldana a Karen Gillan budou tenhle týden dotáčet pár nových chvatů do duelu Gamory a Nebuly. Tady je Gunnova fotka z tréninku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace