Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku X-Men: Budoucí minulost: Recenze

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek

pre robof

Nepochopil si zakladny princip, toto cestovanie v case je ako kradnutie tela, Wolverine si nevspomenie, on sa vo svojom tele naspat vymeni teda do 73 tam bol c1 (first class cameo + 30 minut z w1 po vietnam) potom 3 dni c2 a zbytok ten c1 (buduce filmy x-men 1973-2023) az do dna "zuctovania" v 2023 tam sa vracia ten c2 (ktory si pamata len svoju liniu (x1-x3 +cameo fc + wolverina 1 a 2) a 3 dni) ... ako si prisiel na to ze to wolverinovi c1 nepovedal ? ved ten tam uz na konci nie je :) ... xavier videl utrzky buducnosti wolvieho c2 a pravdepodobne dokazal zabranit niektorym veciam, ci o tom niekomu povedal alebo manipuloval nevieme

film za 9/10 vyborne (dal by som mozno aj 10 keby to nebol xy film serie ktory bez ostatnych proste straca), mozno najlepsie spracovane cestovanie v case. Singer je kral teamoviek, nemal by robit ine fimy (pripadne ostat len u x-men). Qucksilver vlastny film :)
294693
[spoiler] Nepochopil si zakladny princip, toto cestovanie v case je ako kradnutie tela, Wolverine si nevspomenie, on sa vo svojom tele naspat vymeni teda do 73 tam bol c1 (first class cameo + 30 minut z w1 po vietnam) potom 3 dni c2 a zbytok ten c1 (buduce filmy x-men 1973-2023) az do dna "zuctovania" v 2023 tam sa vracia ten c2 (ktory si pamata len svoju liniu (x1-x3 +cameo fc + wolverina 1 a 2) a 3 dni) ... ako si prisiel na to ze to wolverinovi c1 nepovedal ? ved ten tam uz na konci nie je :) ... xavier videl utrzky buducnosti wolvieho c2 a pravdepodobne dokazal zabranit niektorym veciam, ci o tom niekomu povedal alebo manipuloval nevieme[/spoiler] film za 9/10 vyborne (dal by som mozno aj 10 keby to nebol xy film serie ktory bez ostatnych proste straca), mozno najlepsie spracovane cestovanie v case. Singer je kral teamoviek, nemal by robit ine fimy (pripadne ostat len u x-men). Qucksilver vlastny film :)
pre robof
0 0
reagovat
No zahnali se do kouta fakt strašlivě. Takže víme, že Xavier neumře, Wolverine neumře (tady opravdu wow) a budou tam živí Scott, Jean a Storm, kteří stejně budou hrát druhý housle a jimi se ta nová série filmů uzavře. Vůbec třeba nevíme, jak je na tom Magneto a Raven apod. Vlastně je to jakobysme u První třídy říkali, jestli je vůbec třeba, když víme, jak to celé dopadne. Blbost
294675
[spoiler]No zahnali se do kouta fakt strašlivě. Takže víme, že Xavier neumře, Wolverine neumře (tady opravdu wow) a budou tam živí Scott, Jean a Storm, kteří stejně budou hrát druhý housle a jimi se ta nová série filmů uzavře. Vůbec třeba nevíme, jak je na tom Magneto a Raven apod. Vlastně je to jakobysme u První třídy říkali, jestli je vůbec třeba, když víme, jak to celé dopadne. Blbost [/spoiler]
0 0
reagovat

KarelR

Ale práve to, že priestor na paralelnú realitu tam nie je vyplýva zo záverečného dialógu medzi X a Wolverine-om. Nevznikla predsa paralelná realita ale zmazal/zmenil sa "iba" budúci vývoj udalostí (X1, X2 , X3 a apokalyptická budúcnosť). A presne - logicky by mali byť veľmi zviazaní tým čo ukázali teraz na konci, a môžu skúmať len to čo sa stalo medzi 1973 a koncom DOFP. Ako inak by si mohol Xavier všetko pamätať a privítať Wolverina "späť"? IMHO sa hlúpym spôsobom zahnali do kúta, zvlášť vzhľadom na to čo som písal v predchádzajúcom komente
294674
[spoiler]Ale práve to, že priestor na paralelnú realitu tam nie je vyplýva zo záverečného dialógu medzi X a Wolverine-om. Nevznikla predsa paralelná realita ale zmazal/zmenil sa "iba" budúci vývoj udalostí (X1, X2 , X3 a apokalyptická budúcnosť). A presne - logicky by mali byť veľmi zviazaní tým čo ukázali teraz na konci, a môžu skúmať len to čo sa stalo medzi 1973 a koncom DOFP. Ako inak by si mohol Xavier všetko pamätať a privítať Wolverina "späť"? IMHO sa hlúpym spôsobom zahnali do kúta, zvlášť vzhľadom na to čo som písal v predchádzajúcom komente[/spoiler]
KarelR
0 0
reagovat
Po zhliadnutí filmu aj prečítaní tunajších komentárov mi na tom konci nesedí jedna vec - Xavier nechal žiť a učiť Logana na škole bohvieako dlho (po tom čo sa znova stretli po 1973), s tým že - možno, raz, náhodou - si snáď spomenie na to čo sa stalo v '73 a nič mu o tom celý ten čas nepovedal?
294672
Po zhliadnutí filmu aj prečítaní tunajších komentárov mi na tom konci nesedí jedna vec - [spoiler]Xavier nechal žiť a učiť Logana na škole bohvieako dlho (po tom čo sa znova stretli po 1973), s tým že - možno, raz, náhodou - si snáď spomenie na to čo sa stalo v '73 a nič mu o tom celý ten čas nepovedal?[/spoiler]
0 0
reagovat

pazanowski

Kitty Pride tam doslova říká, že budou minulost a současnosti existovat bok po boku, dokud bude přenášet Wolverineovu mysl. Až když se to spojení přeruší, nastanou změny, který Wolverine udělal. Tím je imho skvěle pořešený, že ty změny nenastávaj přímo ve chvíli, kdy se v minulosti něco mění.

A osobně si myslím, že je Wolvieho nová budoucnost jiná než ta, která se teď bude rozvíjet v dalších filmech. Je to prostě přemaz původní linie, vedle který se bude od roku 1973 paralelně vyvíjet budoucnost nová, ve který může, řekněme, zase umřít x postav. Kdyby ne, tak jsou v budoucích filmech dost omezený tím, co teď ukázali po Wolvieho návratu.
294608
[spoiler]Kitty Pride tam doslova říká, že budou minulost a současnosti existovat bok po boku, dokud bude přenášet Wolverineovu mysl. Až když se to spojení přeruší, nastanou změny, který Wolverine udělal. Tím je imho skvěle pořešený, že ty změny nenastávaj přímo ve chvíli, kdy se v minulosti něco mění. A osobně si myslím, že je Wolvieho nová budoucnost jiná než ta, která se teď bude rozvíjet v dalších filmech. Je to prostě přemaz původní linie, vedle který se bude od roku 1973 paralelně vyvíjet budoucnost nová, ve který může, řekněme, zase umřít x postav. Kdyby ne, tak jsou v budoucích filmech dost omezený tím, co teď ukázali po Wolvieho návratu.[/spoiler]
pazanowski
0 0
reagovat

9/10

Zatial najlepsi film aky som videl tohto roku. Tak spokojny som z kina neodchazal uz veeeeeeeelmi dlho....Od hercov, charakterov, po storku a dialogy, efekty, emocie...ten film ma vsetko.

James McAvoy je ale PAN herec!!!8)8)8)
294605
Zatial najlepsi film aky som videl tohto roku. Tak spokojny som z kina neodchazal uz veeeeeeeelmi dlho....Od hercov, charakterov, po storku a dialogy, efekty, emocie...ten film ma vsetko. James McAvoy je ale PAN herec!!!*8)**8)**8)*
9/10
0 0
reagovat
blablabla já vím, píšu to z regia


Máš pravdu, já to napsal trochu nesrozumitelně a svou ranní debilností jsem nehrál s tím, že mladej Wolverine si nebude nic pamatovat.
Tak jako tak ale z filmu plyne, že jediný, kdo si bude pamatovat opravdu vše, je Wolverine z konce Future Past.
(Xavier ne, protože ten to bude znát akorát tak zprostředkovaně, skrz Wolverina nebo jeho tripu do temné budoucnosti)

Na konci future past, kdy je Xavier plešatý a jeho škola stojí a řádí tam děcka, prostě v tom happy setimentálním konci, který se mi líbil, se probudil Wolverine. Škola stojí, potkává staré známé a je především naměko, když vidí Jean. Xavierovi pak říká, že si nic nepamatuje od roku 1973 a ten ho "vítá zpět". (to mě dost dojalo, protože stejné pocity co cítil Wolverine jsem cítil i já jako divák, když jsem viděl staré živé známé)
Xavier tedy chápe, co se právě po probuzení Wolverinovi stalo a je na to připraven.

Prostě díky cestování mysli to Wolverine odnesl a probudil se s mega oknem (od roku 1973 po tuto současnost, tzn budoucí x menovské filmy s mcavoyem a spol) a se znalostmi zážitků z alternativních realit (stará trilogie, temná vize budoucnosti z future past).

Xavier mu odvypráví linii, a kterou si nepamatuje (jeho vyprávění bude to samé, co budoucí xmenovské filmy) a možná mu trochu promluví "do mysli", takže Wolverine bude znát "vše" (bude to Wolverine, který nejen že stárne pomalu, ale dokonce prožil dva životy!:D )


Tudíž jsem spokojený, protože jako divák zažívám schizofrenní situaci stejnou jako Wolverine. Staré trilogii neubírá nic na vážnosti, že se "nestala".




btw jak jste brali to hraní s časem, to je zajímavější, myslím tím:


to náhlé zmizení temné vize budoucnosti. když na to přistoupíte, tak by se měla tato "budoucnost" měnit neustále, třeba v drobnostech, ale i větších věcech, protože se v minulosti neustále něco měnilo.

Já to pobral zase skrz Wolverina (pro mě super klíč k celému filmu). Existuje nespočet alternativních realit, kde tyto změny probíhají, ale jen Wolverinova mysl existuje zároveň ve dvou z těchto nespočet různých realit. Tudíž ono zmizení temné vize budoucnosti platí jen pro Wolverina. Všichni ostatní tam pochcípali, asi i on, ale jeho mysl ne.

A o to víc zase původní trilogie hraje svou roli, je důležitá, protože postava Wolverina ztratila kompletně všechny, všichni pochcípali v jedné alternativní realitě a my jsme prošli tuto cestu s ním, stejně tak ale všechny zachránil v jiné realitě. (one family dead, one family lives)
Až mu to Xavier vysvětlí, tak Wolverine bude potřebovat cvokaře.



KARLOS:
Já bych chtěl konečně pořádnou decentní sólovku
294616
blablabla já vím, píšu to z regia [spoiler] Máš pravdu, já to napsal trochu nesrozumitelně a svou ranní debilností jsem nehrál s tím, že mladej Wolverine si nebude nic pamatovat. Tak jako tak ale z filmu plyne, že jediný, kdo si bude pamatovat opravdu vše, je Wolverine z konce Future Past. (Xavier ne, protože ten to bude znát akorát tak zprostředkovaně, skrz Wolverina nebo jeho tripu do temné budoucnosti) Na konci future past, kdy je Xavier plešatý a jeho škola stojí a řádí tam děcka, prostě v tom happy setimentálním konci, který se mi líbil, se probudil Wolverine. Škola stojí, potkává staré známé a je především naměko, když vidí Jean. Xavierovi pak říká, že si nic nepamatuje od roku 1973 a ten ho "vítá zpět". (to mě dost dojalo, protože stejné pocity co cítil Wolverine jsem cítil i já jako divák, když jsem viděl staré živé známé) Xavier tedy chápe, co se právě po probuzení Wolverinovi stalo a je na to připraven. Prostě díky cestování mysli to Wolverine odnesl a probudil se s mega oknem (od roku 1973 po tuto současnost, tzn budoucí x menovské filmy s mcavoyem a spol) a se znalostmi zážitků z alternativních realit (stará trilogie, temná vize budoucnosti z future past). Xavier mu odvypráví linii, a kterou si nepamatuje (jeho vyprávění bude to samé, co budoucí xmenovské filmy) a možná mu trochu promluví "do mysli", takže Wolverine bude znát "vše" (bude to Wolverine, který nejen že stárne pomalu, ale dokonce prožil dva životy!:D ) Tudíž jsem spokojený, protože jako divák zažívám schizofrenní situaci stejnou jako Wolverine. Staré trilogii neubírá nic na vážnosti, že se "nestala". [/spoiler] btw jak jste brali to hraní s časem, to je zajímavější, myslím tím: [spoiler] to náhlé zmizení temné vize budoucnosti. když na to přistoupíte, tak by se měla tato "budoucnost" měnit neustále, třeba v drobnostech, ale i větších věcech, protože se v minulosti neustále něco měnilo. Já to pobral zase skrz Wolverina (pro mě super klíč k celému filmu). Existuje nespočet alternativních realit, kde tyto změny probíhají, ale jen Wolverinova mysl existuje zároveň ve dvou z těchto nespočet různých realit. Tudíž ono zmizení temné vize budoucnosti platí jen pro Wolverina. Všichni ostatní tam pochcípali, asi i on, ale jeho mysl ne. A o to víc zase původní trilogie hraje svou roli, je důležitá, protože postava Wolverina ztratila kompletně všechny, všichni pochcípali v jedné alternativní realitě a my jsme prošli tuto cestu s ním, stejně tak ale všechny zachránil v jiné realitě. (one family dead, one family lives) Až mu to Xavier vysvětlí, tak Wolverine bude potřebovat cvokaře. [/spoiler] KARLOS: Já bych chtěl konečně pořádnou decentní sólovku
0 0
reagovat
Goyer? Uff, tak to snad za všechny ty scénáristicky prasený filmy z období stávky stálo :D A proč bychom nemohli dostat film o Magnetovi z období 62-63, když se První třída odehrává zhruba během dvou týdnů (což mě jedinný fakt štve, to jejich přátelství mělo trvat dýl, ten Epizoda III konec je super emotivní jen díky Vaughnovi)
294602
Goyer? Uff, tak to snad za všechny ty scénáristicky prasený filmy z období stávky stálo *:D* A proč bychom nemohli dostat film o Magnetovi z období 62-63, když se První třída odehrává zhruba během dvou týdnů (což mě jedinný fakt štve, to jejich přátelství mělo trvat dýl, ten Epizoda III konec je super emotivní jen díky Vaughnovi)
0 0
reagovat
Gar-mogoth: Na 99%. Je to jasně uzavřený a ani není důvod, když maj novou generaci.

KARLOS: Magnetova sólovka z toho období? Jakože ten rok od října 1962 (konec První třídy) do listopadu 1963 (atentát na JFK)? Protože, což si asi spousta lidí neuvědomuje, zbylejch 10 let byl ve vězení :D

Magnetova tehdejší sólovka měla bejt o tom, jak potkal Xaviera, a ve finále se z ní stala právě První třída. Měl ji btw. režíroval Goyer ( link uf) a za tu transformaci vlastně vděčíme scenáristický stávce.
294601
Gar-mogoth: Na 99%. Je to jasně uzavřený a ani není důvod, když maj novou generaci. KARLOS: Magnetova sólovka z toho období? Jakože ten rok od října 1962 (konec První třídy) do listopadu 1963 (atentát na JFK)? Protože, což si asi spousta lidí neuvědomuje, zbylejch 10 let byl ve vězení *:D* Magnetova tehdejší sólovka měla bejt o tom, jak potkal Xaviera, a ve finále se z ní stala právě První třída. Měl ji btw. režíroval Goyer ( http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=20113 uf) a za tu transformaci vlastně vděčíme scenáristický stávce.
0 0
reagovat
Karlos: Z Magneta se tehdá stalo First Class, ale ten původní Turnerův scénář ti můžu poslat. ;) U FC dokonce dostal i credit, i když všichni tvrdí, že jej nečetli. ;)
294600
Karlos: Z Magneta se tehdá stalo First Class, ale ten původní Turnerův scénář ti můžu poslat. ;) U FC dokonce dostal i credit, i když všichni tvrdí, že jej nečetli. ;)
0 0
reagovat

KarelR

A je jisté, že se do budoucnosti už nevrátíme?
294599
A je jisté, že se do budoucnosti už nevrátíme?
KarelR
0 0
reagovat
Jinak, jsem jediný, který by s radistí hned vyměnil sólovku Wolverina za sólo Magneta z období mezi První třídou a Budoucí minulostí? A nebylo kdysi v plánu, že po Wolvieho originu přijde jednak První třída, jednak právěže sólo Magneto a ještě jedna sólovka?
294596
Jinak, jsem jediný, který by s radistí hned vyměnil sólovku Wolverina za sólo Magneta z období mezi První třídou a Budoucí minulostí? A nebylo kdysi v plánu, že po Wolvieho originu přijde jednak První třída, jednak právěže sólo Magneto a ještě jedna sólovka?
0 0
reagovat

pazanowski

Ale vždyť...

... starej Wolverine se přenes do roku 2023 a už ho nikdy neuvidíme (bude se pokračovat s mladou gardou). Mladej Wolverine žil do roku 1973, pak má tři dny okno, a dál nic neví a budeme "prožívat" další vývoj událostí společně s ním. Jedinej, kdo zná události původní trilogie, je mladej Xavier.

Tak jsem to alespoň pochopil já :)
294591
Ale vždyť... [spoiler]... starej Wolverine se přenes do roku 2023 a už ho nikdy neuvidíme (bude se pokračovat s mladou gardou). Mladej Wolverine žil do roku 1973, pak má tři dny okno, a dál nic neví a budeme "prožívat" další vývoj událostí společně s ním. Jedinej, kdo zná události původní trilogie, je mladej Xavier.[/spoiler] Tak jsem to alespoň pochopil já :)
pazanowski
0 0
reagovat
Jak si užít starou trilogii

a necítit se ochuzen jejím přesunem do "alternativní linie" nebo přemazáním. Víte kdo se cítí stejně jako vy? Starý Wolverine.

Už předtím mě šíleně sral jeho Origin, který ačkoliv nekánonický, celou postavu pohřbil, protože tajemství kolem něj vyslepičil v hodinu a půl dlouhém dementním filmu, přitom samotná jeho historie by stačila na desítku filmů. Z Wolverina se stala nezajímavá postava, což bylo podpořeno jeho další rutinní sólovkou.

A teď? Sice je historie přemazána, ale my tam máme pořád Wolverina, s kterým jsme si celým příbehem prošli, který má v sobě příběh stejný jako my, který má najednou hloubku. Vždyť on neježe viděl své přátelé umírat, on dokonce zabil Jean. Prožil jinou historii, stejnou jako my a jen díky tomu si dokážu já celý příběh stále užívat, aniž by jsem se cítil ochuzen. Celá trilogie má stále svou podstatou roli.

294587
Jak si užít starou trilogii [spoiler] a necítit se ochuzen jejím přesunem do "alternativní linie" nebo přemazáním. Víte kdo se cítí stejně jako vy? Starý Wolverine. Už předtím mě šíleně sral jeho Origin, který ačkoliv nekánonický, celou postavu pohřbil, protože tajemství kolem něj vyslepičil v hodinu a půl dlouhém dementním filmu, přitom samotná jeho historie by stačila na desítku filmů. Z Wolverina se stala nezajímavá postava, což bylo podpořeno jeho další rutinní sólovkou. A teď? Sice je historie přemazána, ale my tam máme pořád Wolverina, s kterým jsme si celým příbehem prošli, který má v sobě příběh stejný jako my, který má najednou hloubku. Vždyť on neježe viděl své přátelé umírat, on dokonce zabil Jean. Prožil jinou historii, stejnou jako my a jen díky tomu si dokážu já celý příběh stále užívat, aniž by jsem se cítil ochuzen. Celá trilogie má stále svou podstatou roli. [/spoiler]
0 0
reagovat

...

Za seba rozhodne super 9/10. To čo dokázali predviesť herci na scéne McAvoy a Fassbender, to bolo neuveriteľné. Mrazenie pri každej ich konfrontácií. Čo sa týka deja, žiadne hluché miesto. Mal hlavu aj pätu a bol dospelý čo mi u Avengerov chýba. Bol som na originály, takže určite doporučujem. A cameo na konci je skutoče podarené.

A čo s týka wolverina a trilógie X:
Tak som dúfal v to, že si bude pamätať všetky tri roviny. A síce budúcnosť, ktorú zmenil. Minulosť do ktorej sa dostal a následne budúcnosť v ktorej sa zobudil. (tam vlastne by si to ani nemusel pamätať až tak ale veci by sa mu objasňovali. To isté by si mal pamätať aj Logan v minulosti, teda až na budúcnosť jeho. Za ďalšie nemyslím, si že by tento film vymazal nejako tie tri predošlé filmy. Logan si to všetko pamätá a myslím si, že všetko sa stalo tak ako sa stalo v trilógií. Tiež som spokjný zato, že to nemuseli rozkecávať a síce, ako je možné že Charles chodí a magneto má schopnosti. Všetko bolo ukázané v potitulkovaných scénách viac k tomu niet čo dodať. Potom ubehlo veľa rokov a Logan mohol spolpracovať s magnetom aj charlesom, takže drápy mu tiež mohol magneto vrátiť. Kto vie si domyslí a nemusel sa vôbec strácať v takejto veci.)
294574
Za seba rozhodne super 9/10. To čo dokázali predviesť herci na scéne McAvoy a Fassbender, to bolo neuveriteľné. Mrazenie pri každej ich konfrontácií. Čo sa týka deja, žiadne hluché miesto. Mal hlavu aj pätu a bol dospelý čo mi u Avengerov chýba. Bol som na originály, takže určite doporučujem. A cameo na konci je skutoče podarené. A čo s týka wolverina a trilógie X: [spoiler]Tak som dúfal v to, že si bude pamätať všetky tri roviny. A síce budúcnosť, ktorú zmenil. Minulosť do ktorej sa dostal a následne budúcnosť v ktorej sa zobudil. (tam vlastne by si to ani nemusel pamätať až tak ale veci by sa mu objasňovali. To isté by si mal pamätať aj Logan v minulosti, teda až na budúcnosť jeho. Za ďalšie nemyslím, si že by tento film vymazal nejako tie tri predošlé filmy. Logan si to všetko pamätá a myslím si, že všetko sa stalo tak ako sa stalo v trilógií. Tiež som spokjný zato, že to nemuseli rozkecávať a síce, ako je možné že Charles chodí a magneto má schopnosti. Všetko bolo ukázané v potitulkovaných scénách viac k tomu niet čo dodať. Potom ubehlo veľa rokov a Logan mohol spolpracovať s magnetom aj charlesom, takže drápy mu tiež mohol magneto vrátiť. Kto vie si domyslí a nemusel sa vôbec strácať v takejto veci.)[/spoiler]
...
0 0
reagovat
Euforie z Avengers zapomenuta. Magneto by totiž Starka rozprášil, jen by hejbnul chlupem na prdeli. Neseděl mi konec, který mi přišel takový nějaký useklý a geniální Quicksilver by měl dostat víc prostoru. Hudba sedla jako hrnec na prdel, hlavně ve scénách s Magnetem a...jo, super, taky takových 8/10.
Mimochodem byl jsem nechtěně na 3D a dabingu, i tak to bylo dobrý, ale český dabing zabije spoustu skvělých hlášek, takže příště ne a to 3D mimo Quicksilvera mi přišlo zbytečné.
Ale bohužel jedna naprosto odporná věc na celém představení - dabovaný trailer na Guardians of the Galaxy...bože, jestli existuješ, naznač mi, že tohle kina nevypustí mezi lidi!! HRŮZA
294566
Euforie z Avengers zapomenuta. Magneto by totiž Starka rozprášil, jen by hejbnul chlupem na prdeli. Neseděl mi konec, který mi přišel takový nějaký useklý a geniální Quicksilver by měl dostat víc prostoru. Hudba sedla jako hrnec na prdel, hlavně ve scénách s Magnetem a...jo, super, taky takových 8/10. Mimochodem byl jsem nechtěně na 3D a dabingu, i tak to bylo dobrý, ale český dabing zabije spoustu skvělých hlášek, takže příště ne a to 3D mimo Quicksilvera mi přišlo zbytečné. Ale bohužel jedna naprosto odporná věc na celém představení - dabovaný trailer na Guardians of the Galaxy...bože, jestli existuješ, naznač mi, že tohle kina nevypustí mezi lidi!! HRŮZA
0 0
reagovat

7-8/10

Ten film je špičkovej. Ve všech ohledech kromě jednoho. Nevím, jak to pojmenovat, ale vím, že třeba First Class to měl. Tady mi prostě to NĚCO chybí. Líbilo se mi to, spoilerům se mi podařilo vyhnout, Quicksilver (My mom used to date a guy like that.) peckoidní, skvělý narážky, ale prostě... Nevím. Ani nevím, jestli to chci vidět ještě jednou, nebo čekat až na doma. First Class a X2 se tomu smějou z povzdálí.


No, a Cap to umlátil štítem.
294565
Ten film je špičkovej. Ve všech ohledech kromě jednoho. Nevím, jak to pojmenovat, ale vím, že třeba First Class to měl. Tady mi prostě to NĚCO chybí. Líbilo se mi to, spoilerům se mi podařilo vyhnout, Quicksilver (My mom used to date a guy like that.) peckoidní, skvělý narážky, ale prostě... Nevím. Ani nevím, jestli to chci vidět ještě jednou, nebo čekat až na doma. First Class a X2 se tomu smějou z povzdálí. No, a Cap to umlátil štítem.
7-8/10
0 0
reagovat
Whyte: imho hrozně... Ale já viděl vůbec jakékoli X-meny s dabingem poprvé.
294551
Whyte: imho hrozně... Ale já viděl vůbec jakékoli X-meny s dabingem poprvé.
0 0
reagovat

9/10

Ja som spokojný. Výborný herecký ansámbl (tak ako si Fassbender ukradol pre seba First Class, tak si McAvoy kradne pre seba Future), psychológia postáv a vzťahy medzi nimi. Hravé akčné scény a Singer vo vynikajúcej forme - proste kvalitný x-menovský film. :+
294541
Ja som spokojný. Výborný herecký ansámbl (tak ako si Fassbender ukradol pre seba First Class, tak si McAvoy kradne pre seba Future), psychológia postáv a vzťahy medzi nimi. Hravé akčné scény a Singer vo vynikajúcej forme - proste kvalitný x-menovský film. *:+*
9/10
0 0
reagovat

kubgo

A nic? No to je děs :D Si dej pade od konce
294522
A nic? No to je děs *:D* Si dej pade od konce
kubgo
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se