Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku The Amazing Spider-Man 2: Recenze

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
Vizuál 3D dělá ze Spidermana Spidermana. Jinak celkem bláto, ten příběh okolo. Přemýšlím, co příště a doufám, že to hned nebude crossover, i když se tomu očividně nevyhneme. Co bych si přál...Přímočarost a la Návrat od Straczynského, nebo nahánění lovcem, nebo Venoma s Carnagem, ale v nějakém příběhu, kde se neřeší psychologie záporaka, jen důsledky jeho chování. Ušetřete mě důvodů, proč je někdo zlý, prostě ho nechte dvě hodiny vyřádit a pak ho pavoukem ubijte třicet metrů pod zem, prosím. No more romance drama.

P.S.: Proč v jedničce scéna s jeřáby a teď s letadlem? Na to jsou nějaké produkční vzorce...? :-
291966
Vizuál 3D dělá ze Spidermana Spidermana. Jinak celkem bláto, ten příběh okolo. Přemýšlím, co příště a doufám, že to hned nebude crossover, i když se tomu očividně nevyhneme. Co bych si přál...Přímočarost a la Návrat od Straczynského, nebo nahánění lovcem, nebo Venoma s Carnagem, ale v nějakém příběhu, kde se neřeší psychologie záporaka, jen důsledky jeho chování. Ušetřete mě důvodů, proč je někdo zlý, prostě ho nechte dvě hodiny vyřádit a pak ho pavoukem ubijte třicet metrů pod zem, prosím. No more romance drama. P.S.: Proč v jedničce scéna s jeřáby a teď s letadlem? Na to jsou nějaké produkční vzorce...? *:-*
0 0
reagovat
Já se bavil a užil si to. 3D je velmi povedené, takže dobrá volba jít na 3D projekci. V několika ohledech lepší než předchozí díl. Samozřejmě sem si vědom i nedostatků a chyb.

Musím vyzdvihnout boží Spider-manovi průlety městem, kdykoli byl na plátně, radost se na to koukat. Stopáž mi nepřišla otravná, nenudila a utíkala rychle. Akce je tam dost a je fakt vymazlená a člověk si všimne i těch nejmenších detailů. Soundtrack překvapivě výborně do filmu sedí a týká se to jak akčních, tak romantických chvilek. Příběh opět postaven na vztahu mezi Peterem a Gwen, což je pro oba díly typický znak. Vtipných momentů a scének přibylo - přišlo mi, že sem se zasmál víc, než u jedničky. Herecké výkony slušné a potěšili snad všichni, dokonce i ti v menších rolích viz. Sally Field. Pak postava Gwen, která neztvárňuje dementní hrdinku (jak to u jiných filmů bývá) a je schopná jednat na vlastní pěst (jaká to změna oproti MJ). Peter tak trochu frajírek (ze začátku), ale v průběhu filmu na něj doléhají emoce, slib, vzpomínky, pátrání po rodičích, složitý vztah s Gwen...Jinak sympaťák, který se v životě jako každý člověk dopouští i chyb. Jako Spider-man ale jak má být!! Garfield se do jeho role podle mého hodí víc. Ten DeHaan je talent! a jeho verze Harryho je naprosto odlišná. Aj sem mu fandil, když vtrhl zpátky do Oscorpu (za pomoci jistého záporáka). To byla dobrá scéna.

Je ale také co vytýkat. Neřešilo se odkud se vzal a kdo je Rhino (Alexei) a proč ukradl auto s Plutoniem. Nebo jak rychle Peter v jedničce vypustil z hlavy vraha strýčka, tak tady po něm nepátral a strýčka ani nezmínil. Dále se nevěnovala pozornost tomu, co Peter konečně zjistil o jeho rodičích, respektive otci a Oscorpu. Electro v civilu až moc velký tragéd, což bylo do očí bijící a jevil se jako psychicky labilní jedinec, jemuž stačilo k pohnutkám málo. Ale na Times Square ho spíš zklamalo, jak se v jeho očích vybarvil Spider-man - pro něj jako sobec..Nebo, vyřídil se jeden záporák a přišel na scénu další, my řeknite, že by nešli dva proti pavoučkovi...A taky někomu by mohla vadit přílišná romantika a že je to cílenější na mladší publikum - rozdíl oproti Cap2, který byl mimo jiné skvělý.

Celkově je to svěží podívaná. Hodně věrná komiksové předloze, na nic si tento film nehraje a do ničeho nepouští. Je tam vymakaná akce, romantika, zábava, emoce a i dobrá hudba.

Další díly by mohly být dospělejší a ještě víc temnější. Ale sakra, Peter bude pořád ještě stále mladý kluk okolo 20-ti let..uvidíme..je to na studiu či režisérovi..Méně romantiky, to hlavně! To už sme tu měli dva díly po sobě, jako hlavní bod příběhu. Doufám, že se to nebude podobně opakovat s tím rozdílem, že nám tam šoupnou MJ...No a ti dva (neřeknu, ale kdo viděl ví) si půjdou po krku..

PS: Cameo Stana Lee z jedničky zůstalo nepřekonané
PSS: Ve filmu padla zmínka o J. Jamesonovi (šéf polnice), bude kumšt ho nahradit. Kéž by se vrátil ten z Raimiho verze.
291959
Já se bavil a užil si to. 3D je velmi povedené, takže dobrá volba jít na 3D projekci. V několika ohledech lepší než předchozí díl. Samozřejmě sem si vědom i nedostatků a chyb. Musím vyzdvihnout boží Spider-manovi průlety městem, kdykoli byl na plátně, radost se na to koukat. Stopáž mi nepřišla otravná, nenudila a utíkala rychle. Akce je tam dost a je fakt vymazlená a člověk si všimne i těch nejmenších detailů. Soundtrack překvapivě výborně do filmu sedí a týká se to jak akčních, tak romantických chvilek. Příběh opět postaven na vztahu mezi Peterem a Gwen, což je pro oba díly typický znak. Vtipných momentů a scének přibylo - přišlo mi, že sem se zasmál víc, než u jedničky. Herecké výkony slušné a potěšili snad všichni, dokonce i ti v menších rolích viz. Sally Field. Pak postava Gwen, která neztvárňuje dementní hrdinku (jak to u jiných filmů bývá) a je schopná jednat na vlastní pěst (jaká to změna oproti MJ). Peter tak trochu frajírek (ze začátku), ale v průběhu filmu na něj doléhají emoce, slib, vzpomínky, pátrání po rodičích, složitý vztah s Gwen...Jinak sympaťák, který se v životě jako každý člověk dopouští i chyb. Jako Spider-man ale jak má být!! Garfield se do jeho role podle mého hodí víc. Ten DeHaan je talent! a jeho verze Harryho je naprosto odlišná. Aj sem mu fandil, když vtrhl zpátky do Oscorpu (za pomoci jistého záporáka). To byla dobrá scéna. Je ale také co vytýkat. Neřešilo se odkud se vzal a kdo je Rhino (Alexei) a proč ukradl auto s Plutoniem. Nebo jak rychle Peter v jedničce vypustil z hlavy vraha strýčka, tak tady po něm nepátral a strýčka ani nezmínil. Dále se nevěnovala pozornost tomu, co Peter konečně zjistil o jeho rodičích, respektive otci a Oscorpu. Electro v civilu až moc velký tragéd, což bylo do očí bijící a jevil se jako psychicky labilní jedinec, jemuž stačilo k pohnutkám málo. Ale na Times Square ho spíš zklamalo, jak se v jeho očích vybarvil Spider-man - pro něj jako sobec..Nebo, vyřídil se jeden záporák a přišel na scénu další, my řeknite, že by nešli dva proti pavoučkovi...A taky někomu by mohla vadit přílišná romantika a že je to cílenější na mladší publikum - rozdíl oproti Cap2, který byl mimo jiné skvělý. Celkově je to svěží podívaná. Hodně věrná komiksové předloze, na nic si tento film nehraje a do ničeho nepouští. Je tam vymakaná akce, romantika, zábava, emoce a i dobrá hudba. Další díly by mohly být dospělejší a ještě víc temnější. Ale sakra, Peter bude pořád ještě stále mladý kluk okolo 20-ti let..uvidíme..je to na studiu či režisérovi..Méně romantiky, to hlavně! To už sme tu měli dva díly po sobě, jako hlavní bod příběhu. Doufám, že se to nebude podobně opakovat s tím rozdílem, že nám tam šoupnou MJ...No a ti dva (neřeknu, ale kdo viděl ví) si půjdou po krku.. PS: Cameo Stana Lee z jedničky zůstalo nepřekonané PSS: Ve filmu padla zmínka o J. Jamesonovi (šéf polnice), bude kumšt ho nahradit. Kéž by se vrátil ten z Raimiho verze.
0 0
reagovat

kyller

Rainmaker je očividně velkej fanoušek Reného...
291949
Rainmaker je očividně velkej fanoušek Reného...
kyller
0 0
reagovat
Já mám vesměs pozitivní pocity. Vynikající akční pasáže. Jedny z nejpůsobivějších, co jsem kdy v rámci žánru viděl. I když jich mohlo být o něco víc. 3D mělo po delší době zase konečně smysl. Přelety přes New York doslova dechberoucí. Scénář místy drhl, ale u komiksových filmů to pro mně nikdy nebylo to nejpodstatnější. Film mohl být o 15 minut kratší, ale na druhou stranu jsem vděčný, že milostná linie dostala dostatek prostoru, protože vztah Gwen + Peter je prostě základním pilířem této série. Záporáci v pohodě. Hlavně Harryho pohnutky a motivace byly podle mně uspokojivě vysvětleny. Andrew se podle mně do role pavoučího muže narodil. Emma v roli Gwen excelentní. Silná, asertivní, schopná stát si za svým. Pro takovou holku stojí za to nastavit krk :)

Co říci k závěru .... smrt Gwen jsem nečekal, ale byla to hodně působivá a emotivní scéna ... hlavně oceňuji, že tvůrci nedali prostor zamilovaném páru na pár posledních "cukrkandl" slov, jak to skoro vždycky bývá. Tohle prostře přišlo jako blesk z čistého nebe, rychle a bez varování. Navíc, pokud se nemýlím, tak se jedná v rámci žánru o něco mimořádného, takto odpravit hlavního ženskou hrdinku. Za tohle palec nahoru

Hodnocení: 8/10

P.S. TAS2 obnovil mou důvěru v 3D. Poslední dobou jsem míval pocit, že jediným důvodem, proč jde většina filmů v 3D je 20 % cenová přirážka, a efekt skoro vždycky minimální. Nový Spiderman byl ale stvořen pro 3D. Super zážitek.
291948
Já mám vesměs pozitivní pocity. Vynikající akční pasáže. Jedny z nejpůsobivějších, co jsem kdy v rámci žánru viděl. I když jich mohlo být o něco víc. 3D mělo po delší době zase konečně smysl. Přelety přes New York doslova dechberoucí. Scénář místy drhl, ale u komiksových filmů to pro mně nikdy nebylo to nejpodstatnější. Film mohl být o 15 minut kratší, ale na druhou stranu jsem vděčný, že milostná linie dostala dostatek prostoru, protože vztah Gwen + Peter je prostě základním pilířem této série. Záporáci v pohodě. Hlavně Harryho pohnutky a motivace byly podle mně uspokojivě vysvětleny. Andrew se podle mně do role pavoučího muže narodil. Emma v roli Gwen excelentní. Silná, asertivní, schopná stát si za svým. Pro takovou holku stojí za to nastavit krk *:)* Co říci k závěru .... [spoiler]smrt Gwen jsem nečekal, ale byla to hodně působivá a emotivní scéna ... hlavně oceňuji, že tvůrci nedali prostor zamilovaném páru na pár posledních "cukrkandl" slov, jak to skoro vždycky bývá. Tohle prostře přišlo jako blesk z čistého nebe, rychle a bez varování. Navíc, pokud se nemýlím, tak se jedná v rámci žánru o něco mimořádného, takto odpravit hlavního ženskou hrdinku. Za tohle palec nahoru [/spoiler] Hodnocení: 8/10 P.S. TAS2 obnovil mou důvěru v 3D. Poslední dobou jsem míval pocit, že jediným důvodem, proč jde většina filmů v 3D je 20 % cenová přirážka, a efekt skoro vždycky minimální. Nový Spiderman byl ale stvořen pro 3D. Super zážitek.
0 0
reagovat

RainMakeR

Píše sa to "fuck off"
291947
Píše sa to "fuck off"
RainMakeR
0 0
reagovat

kyller

fock off, prostě mě baví víc tyhle nový díly než ty starý.
291946
fock off, prostě mě baví víc tyhle nový díly než ty starý.
kyller
0 0
reagovat

RainMakeR

"Raimiho díly jsou prostě out" link
291938
"Raimiho díly jsou prostě out" http://cafewitteveen.files.wordpress.com/2010/10/63031_1485605577335_1149750185_32371760_7271009_n.jpg
RainMakeR
0 0
reagovat

f*ck u Mary Jane

včera viděno a upřimě jsem nadšenej ikdyž mě samozřejmě zarmoutila smrt Gwen, přesto je to parádní sequel. Raimiho díly jsou prostě out.
Záporáci skvělý. Akce i soundtrack !! vynikající !!! A pak i závěr s malým spidermanem) se opravdu povedl.
Jako cliffhanger pro třetí díl to je skvělý(tam teda bude mít co dělat když proti němu pujde zase hodně záporáku).
Spidey 2 je takovej mín temnej ale především víc srandovnější TDK.
btw ta úvodní akční sekvence byla boží :-)
těším se moc na 3 díl.
291929
včera viděno a upřimě jsem nadšenej ikdyž mě samozřejmě [spoiler]zarmoutila smrt Gwen[/spoiler], přesto je to parádní sequel. Raimiho díly jsou prostě out. Záporáci skvělý. Akce i soundtrack !! vynikající !!! A pak i závěr [spoiler]s malým spidermanem)[/spoiler] se opravdu povedl. Jako cliffhanger pro třetí díl to je skvělý(tam teda bude mít co dělat když proti němu pujde zase hodně záporáku). Spidey 2 je takovej mín temnej ale především víc srandovnější TDK. btw ta úvodní akční sekvence byla boží :-) těším se moc na 3 díl.
f*ck u Mary Jane
0 0
reagovat

SocialniPripad

"Ve valné většině se sejdu s názory zdejšího KarlaR..."

Technická... On existuje i nějakej jinej KarelR, než ten zdejší? :D
291920
"Ve valné většině se sejdu s názory zdejšího KarlaR..." Technická... On existuje i nějakej jinej KarelR, než ten zdejší? *:D*
SocialniPripad
0 0
reagovat

Sithlord

:+:+ konečně nejsem sám. A co se týče těch nelogičností, tak mi to fakt přišlo jako žánrový standard
291915
*:+**:+* konečně nejsem sám. A co se týče těch nelogičností, tak mi to fakt přišlo jako žánrový standard
Sithlord
0 0
reagovat

nedá se svítit

Ne, nestydim se za to. Byl jsem nadšenej. Nic jsem nečekal a dostal jsem hodně poctivou komiksovku. Webb mne oproti jedničce překvapil spoustou vychytávek v akčních scénách, myslim si, že takhle cool Spidey nikdy nebyl, obzvlášť v Imaxu je to fakt žrádlo pro oči. Dobře, nelogičností tam pár bylo - asi se chtělo říct zbytečně moc věcí najednou, ale čert to vem. Film mi odsejpal jako dlouho nic. Občas zašustil scénář a srdceryvný proslovy, či vyznání byly přehnaný, ale náznaky pochyb hned přebušil moc dobrej soundtrack (skutečnej rozdíl mezi Hornerem a Zimmerem je opravdu propastnej) a dechberoucí vizuál. Gwen boží, i Spidey je mi mnohem blíž, než za Tobeyho se "zlou patkou". 8/10 jen to svítí :+
291888
Ne, nestydim se za to. Byl jsem nadšenej. Nic jsem nečekal a dostal jsem hodně poctivou komiksovku. Webb mne oproti jedničce překvapil spoustou vychytávek v akčních scénách, myslim si, že takhle cool Spidey nikdy nebyl, obzvlášť v Imaxu je to fakt žrádlo pro oči. Dobře, nelogičností tam pár bylo - asi se chtělo říct zbytečně moc věcí najednou, ale čert to vem. Film mi odsejpal jako dlouho nic. Občas zašustil scénář a srdceryvný proslovy, či vyznání byly přehnaný, ale náznaky pochyb hned přebušil moc dobrej soundtrack (skutečnej rozdíl mezi Hornerem a Zimmerem je opravdu propastnej) a dechberoucí vizuál. Gwen boží, i Spidey je mi mnohem blíž, než za Tobeyho se "zlou patkou". 8/10 jen to svítí *:+*
nedá se svítit
0 0
reagovat

4/10

Ach jo, za poslední dobu jsem nebyl tak na vážkách jestli za nějaký film zaplatit skoro 200,- jako za dvojku ASM. Prošel jsem několik recenzí a hodnocení jak u nás, tak v Americe, a protože to bylo docela rozporuplné, rozhodl jsem se, že si udělám vlastní obrázek. Ve valné většině se sejdu s názory zdejšího KarlaR a měl jsem jemu (a Jokerovi v diskusi) věřit. Tak zkusím sepsat své první dojmy.
ASM2 je čirý promarněný potenciál, snůška dětinských vtípků a nekončící ubulená romance. První díl nové trilogie od Webba byla dětinská nuda s nevýrazným záporákem, ale skvělou romancí. U dvojky je všeho dvakrát tolik, jenže stihli zprasit i tu skvělou romantickou linku, ze které zbylo jen nekonečné rozejdeme se/zůstaneme spolu. Tady se téměř nepovedlo nic. Záporáků je přehršel, ale ani jeden nefunguje. Nemáte z nich respekt, jejich vztah ke Spideymu je skoro nijaký. Jeden je uťápnutý závislák na pozornosti (nezní to nějak divně?), druhý "zhýralý" milionářský synek a největší kámoš, který se vrátil po letech a štve ho, že má vážnou nemoc (jako fakt?). A třetí? Ten tam vlastně skoro není. Asi jsem Spidermanovi odrostl, ale trapně hláškující a neustále výskající akrobat mně začíná docela štvát. A Peter Parker je napůl geek, napůl sebevědomí adolescent, který se neustále točí v kruhu a nic s tím nedělá. Emma Stone jako Gwen je sympatická a roztomilá, ale její postava taky moc nepřemýšlí co dělá. Stopáž je hrozně natahovaná, film vůbec neutíká a jen se pořád točí do kolečka. Dialogy jsou opsaná klišé z jiný superhrdinských filmů. Linka s rodiči vymizí do ztracena. První zpomalovačka je fajn, pátá už je únavná. Pozitiva? Sally Field jako teda May. Garfield i Stone jsou fajn jen musí bohužel hrát a říkat hloupé věci. Hudba je docela fajn a nápaditá. Akce je neurážející. Dan DeHaan je taky docela dobrý, ale je na tom podobně jako hlavní duo.
Co se mi honí hlavou? Hrozná škoda, promarněný potenciál možnosti složit reparát. Spiderman se mi v tomhle podání znechutil. Ach jo
291874
Ach jo, za poslední dobu jsem nebyl tak na vážkách jestli za nějaký film zaplatit skoro 200,- jako za dvojku ASM. Prošel jsem několik recenzí a hodnocení jak u nás, tak v Americe, a protože to bylo docela rozporuplné, rozhodl jsem se, že si udělám vlastní obrázek. Ve valné většině se sejdu s názory zdejšího KarlaR a měl jsem jemu (a Jokerovi v diskusi) věřit. Tak zkusím sepsat své první dojmy. ASM2 je čirý promarněný potenciál, snůška dětinských vtípků a nekončící ubulená romance. První díl nové trilogie od Webba byla dětinská nuda s nevýrazným záporákem, ale skvělou romancí. U dvojky je všeho dvakrát tolik, jenže stihli zprasit i tu skvělou romantickou linku, ze které zbylo jen nekonečné rozejdeme se/zůstaneme spolu. Tady se téměř nepovedlo nic. Záporáků je přehršel, ale ani jeden nefunguje. Nemáte z nich respekt, jejich vztah ke Spideymu je skoro nijaký. Jeden je uťápnutý závislák na pozornosti (nezní to nějak divně?), druhý "zhýralý" milionářský synek a největší kámoš, který se vrátil po letech a štve ho, že má vážnou nemoc (jako fakt?). A třetí? Ten tam vlastně skoro není. Asi jsem Spidermanovi odrostl, ale trapně hláškující a neustále výskající akrobat mně začíná docela štvát. A Peter Parker je napůl geek, napůl sebevědomí adolescent, který se neustále točí v kruhu a nic s tím nedělá. Emma Stone jako Gwen je sympatická a roztomilá, ale její postava taky moc nepřemýšlí co dělá. Stopáž je hrozně natahovaná, film vůbec neutíká a jen se pořád točí do kolečka. Dialogy jsou opsaná klišé z jiný superhrdinských filmů. Linka s rodiči vymizí do ztracena. První zpomalovačka je fajn, pátá už je únavná. Pozitiva? Sally Field jako teda May. Garfield i Stone jsou fajn jen musí bohužel hrát a říkat hloupé věci. Hudba je docela fajn a nápaditá. Akce je neurážející. Dan DeHaan je taky docela dobrý, ale je na tom podobně jako hlavní duo. Co se mi honí hlavou? Hrozná škoda, promarněný potenciál možnosti složit reparát. Spiderman se mi v tomhle podání znechutil. Ach jo
4/10
0 0
reagovat
Viděno s kluky 9 a 11 let. I ten 11-ti letý se nudil. :o
291829
Viděno s kluky 9 a 11 let. I ten 11-ti letý se nudil. *:o*
0 0
reagovat
Teda já jsem si to užil parádně! Více než vychvalovaného pana Kapitána. Na rovinu, oba dva ty filmy obsahují logických děr a wtf momentů až po strop, takže člověk tak jako tak musí přepnout mozek do módu pětiletého dítěte a prostě si to užít. A v čem má Spidey navrch je humor a především AKCE (viděno v Imaxu). Jako Kápovy staromilské kontaktní souboje jsou fajn, ale s tím, co předvádí Spidey, se to prostě nedá srovnávat. Možná to bylo trochu CGI, ale v kině jsem si toho nijak nevšiml a jen si to zatraceně užíval (ještě že jsi od DC půjčili starého dobrého Hanse na tu hudbu) A mezivýplň nijak nevadila ani neurážela, hezky a svižně se to sunulo kupředu, prostě standard v rámci žánru, srovnatelné s jakýmkoliv jiným filmem na motivy komixu od Marvelu.


No a závěrečný twist! Opět, když srovnám s Kápem, tak nic z toho filmu na mě emocionálně nezapůsobilo tolik, jako závěrečná scéna ve věži. Ono možná to věčné cukrování mezi Emmou a Garfieldem, co se táhne celým filmem, je trochu otravné, ale když ji pak nechají skapat... Opět v rámci žánru a především v rámci Spider-mana a tohoto konkrétního filmu jsem to opravdu nečekal a byl to solidní šok.

Mj. tady bych měl drobnou výtku, protože celý ten konec je zbytečně natahovaný. Film měli utnout s Garfieldem nad hrobem a udělat to hezky jako v batmanovské trilogii, tj. začít příští díl něčím ve stylu "There's nothing out there for me, Alfred" :D Takhle vtěsnali truchlení a návrat na ulici do dvou minut, což je trochu škoda. Na tu druhou stranu, jednohubka s kloučkem a nosorožcem byla fajn :)
291828
Teda já jsem si to užil parádně! Více než vychvalovaného pana Kapitána. Na rovinu, oba dva ty filmy obsahují logických děr a wtf momentů až po strop, takže člověk tak jako tak musí přepnout mozek do módu pětiletého dítěte a prostě si to užít. A v čem má Spidey navrch je humor a především AKCE (viděno v Imaxu). Jako Kápovy staromilské kontaktní souboje jsou fajn, ale s tím, co předvádí Spidey, se to prostě nedá srovnávat. Možná to bylo trochu CGI, ale v kině jsem si toho nijak nevšiml a jen si to zatraceně užíval (ještě že jsi od DC půjčili starého dobrého Hanse na tu hudbu) A mezivýplň nijak nevadila ani neurážela, hezky a svižně se to sunulo kupředu, prostě standard v rámci žánru, srovnatelné s jakýmkoliv jiným filmem na motivy komixu od Marvelu. [spoiler] No a závěrečný twist! Opět, když srovnám s Kápem, tak nic z toho filmu na mě emocionálně nezapůsobilo tolik, jako závěrečná scéna ve věži. Ono možná to věčné cukrování mezi Emmou a Garfieldem, co se táhne celým filmem, je trochu otravné, ale když ji pak nechají skapat... Opět v rámci žánru a především v rámci Spider-mana a tohoto konkrétního filmu jsem to opravdu nečekal a byl to solidní šok. Mj. tady bych měl drobnou výtku, protože celý ten konec je zbytečně natahovaný. Film měli utnout s Garfieldem nad hrobem a udělat to hezky jako v batmanovské trilogii, tj. začít příští díl něčím ve stylu "There's nothing out there for me, Alfred" *:D* Takhle vtěsnali truchlení a návrat na ulici do dvou minut, což je trochu škoda. Na tu druhou stranu, jednohubka s kloučkem a nosorožcem byla fajn *:)* [/spoiler]
0 0
reagovat

charlie_k

Tak já to i podruhý tentokrát schválně zpatlal, žejo :D nicméně dávám Ti za pravdu, že v kanclu v práci nenávidim, jak AJ vytěsňuje ČJ (meetingy, reworky, dress-cody, HR, targety). Jo, z toho bleju.
Tohle moje vyřvávání do fóra ber teda třeba jako takový geekovský žvatlání, nadšení... ale jestli Tě to fakt nasr*** tak... sorry no :)).
291802
Tak já to i podruhý tentokrát schválně zpatlal, žejo *:D* nicméně dávám Ti za pravdu, že v kanclu v práci nenávidim, jak AJ vytěsňuje ČJ (meetingy, reworky, dress-cody, HR, targety). Jo, z toho bleju. Tohle moje vyřvávání do fóra ber teda třeba jako takový geekovský žvatlání, nadšení... ale jestli Tě to fakt nasr*** tak... sorry no *:))*.
charlie_k
0 0
reagovat

Davies182

to právě jsem a tahle "angličtina", která se stává součástí češtiny mě psychicky deptá ;-) Pro angličtináře je mraky amerických serverů např. screenrant, tam by se ta místní epic failure apod určitě uplatnila ...
291801
to právě jsem a tahle "angličtina", která se stává součástí češtiny mě psychicky deptá ;-) Pro angličtináře je mraky amerických serverů např. screenrant, tam by se ta místní epic failure apod určitě uplatnila ...
Davies182
0 0
reagovat
Každý mentálně zdravý člověk dopředu dobře věděl, jak to dopadne.
291775
Každý mentálně zdravý člověk dopředu dobře věděl, jak to dopadne.
0 0
reagovat

charlie_k

Don't be so sencitive.
291772
Don't be so sencitive.
charlie_k
0 0
reagovat
Aneb jak začíná Raimiho trojka rázem vypadat jako smysluplný velkofilm. ;)
291771
Aneb jak začíná Raimiho trojka rázem vypadat jako smysluplný velkofilm. *;)*
0 0
reagovat
Raimiho trilogie byla nejlepší, i ten přeplácaný třetí díl byl lepší jak oba Amazing Spider-Mani:-:+
291770
Raimiho trilogie byla nejlepší, i ten přeplácaný třetí díl byl lepší jak oba Amazing Spider-Mani*:-**:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se