Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Captain America: Návrat prvního Avengera: Recenze

příspěvky 101 - 120 Napsat příspěvek
Mr. Hlad: pochopitelně.

K tématu: z toho záběru sem teda vůbec nepoznal, že to je Kick-Ass, vy snad někdo jo? Neměl náhodou počítačovej xicht? Mě přišel nějakej moc při těle, "vopuchlej" ten chlap - prosím nerozmazávat a nehledat za mým popisem zase kdovíco :D.

Jinak koukám, že na můj suprtajenj spoilertag o Ultimates níže si asi nikdo moc neklikl :D... hele fakt sem sám, komu se v kině zdálo, že by se prostě Black Widow dala do scénáře krásně... bacha... vepsat zrada?. Někdy mě vlastně fakt štve, že sem ty comicsy čet všecky 8).
290015
[b]Mr. Hlad:[/b] pochopitelně. K tématu: z toho záběru sem teda vůbec nepoznal, že to je [spoiler]Kick-Ass[/spoiler], vy snad někdo jo? Neměl náhodou počítačovej xicht? Mě přišel nějakej moc při těle, "vopuchlej" ten chlap - prosím nerozmazávat a nehledat za mým popisem zase kdovíco *:D*. Jinak koukám, že na můj suprtajenj spoilertag o Ultimates níže si asi nikdo moc neklikl *:D*... hele fakt sem sám, komu se v kině zdálo, že by se prostě Black Widow dala do scénáře krásně... bacha... [spoiler]vepsat zrada?[/spoiler]. Někdy mě vlastně fakt štve, že sem ty comicsy čet všecky *8)*.
1 0
reagovat
Hele Disku já fakt nevím, jestli si z nás děláš srandu, nebo ne. Ale vsadím ne levou nebo pravou kouli, ale klidně obě na to, že Davies měl radost z úplně jiných důvodů. A jsem si naprosto jistý, že ty to víš, jen ti to prostě nedá a musíš využít příležitost napsat sem po milionté, že ti z někoho hučí v klacku. Já ti tu radost přeju, ale číst to u všeho, kde se objeví ATJ nebo nějaký tvůj jiný oblíbenec, je fakt už unavující.

Všimni si, že se tě nepokouším urážet nebo zesměšňovat, jen abys neměl zbytečně tenhle pocit. A pevně věřím, že to nebude dělat ani nikdo další. Spíš bych byl rád, kdyby si se nad tím konečně trošku zamyslel.
290009
Hele Disku já fakt nevím, jestli si z nás děláš srandu, nebo ne. Ale vsadím ne levou nebo pravou kouli, ale klidně obě na to, že Davies měl radost z úplně jiných důvodů. A jsem si naprosto jistý, že ty to víš, jen ti to prostě nedá a musíš využít příležitost napsat sem po milionté, že ti z někoho hučí v klacku. Já ti tu radost přeju, ale číst to u všeho, kde se objeví ATJ nebo nějaký tvůj jiný oblíbenec, je fakt už unavující. Všimni si, že se tě nepokouším urážet nebo zesměšňovat, jen abys neměl zbytečně tenhle pocit. A pevně věřím, že to nebude dělat ani nikdo další. Spíš bych byl rád, kdyby si se nad tím konečně trošku zamyslel.
1 0
reagovat

9/10

Tak po 4 dnech od projekce se mi to v hlave dost rozlezelo a po MZ live a hlavne odvaznych palcich, kde se to dost pitvalo si porad myslim, ze je to nejlepsi Marvelovka siroko daleko a to z hlavne z duvodu, o kterem jsem psal uz u jednicky... Je to proklate dobry film, tady opravdu nezalezi na detailech, ale na tom, ze je to po hodne dlouhe dobe blockbuster, kde o neco jde, je to dobre natocene, ma to logiku, postavy maji smysluplne motivace a ma to dramaticky oblouk. Mozna nektere z tech veci za posledni roky v blockbusterech byly jednotlive, ale urcite ne takhle pekne pohromade. Proto tomu chyby odpoustim a vy byste meli taky.
290007
Tak po 4 dnech od projekce se mi to v hlave dost rozlezelo a po MZ live a hlavne odvaznych palcich, kde se to dost pitvalo si porad myslim, ze je to nejlepsi Marvelovka siroko daleko a to z hlavne z duvodu, o kterem jsem psal uz u jednicky... Je to proklate dobry film, tady opravdu nezalezi na detailech, ale na tom, ze je to po hodne dlouhe dobe blockbuster, kde o neco jde, je to dobre natocene, ma to logiku, postavy maji smysluplne motivace a ma to dramaticky oblouk. Mozna nektere z tech veci za posledni roky v blockbusterech byly jednotlive, ale urcite ne takhle pekne pohromade. Proto tomu chyby odpoustim a vy byste meli taky.
9/10
1 0
reagovat
A co by tam asi tak Tony dělal? Oficiálně obleky nemá a předpokládám, že dokud nebude hrozit třetí světová, tak je jen tak nevytáhne.
A navíc to byl interní problém, nevíme, co Fury plánoval dál udělat, když ho pak sejmul WS a musel jít do utajení.
290006
A co by tam asi tak Tony dělal? Oficiálně obleky nemá a předpokládám, že dokud nebude hrozit třetí světová, tak je jen tak nevytáhne. [spoiler]A navíc to byl interní problém, nevíme, co Fury plánoval dál udělat, když ho pak sejmul WS a musel jít do utajení.[/spoiler]
1 0
reagovat
Mně to taky přišlo v pohodě.

Fury by těžko chtěl po Tonym něco rozkódovat, když vlastně úplně neví, jestli tam není špína na SHIELD nebo tak něco.

Trochu divná mi přišla jenom ta absence Hawkeye, ale tam platí to samý - je to pár dní a mohl bejt na misi jinde. Dokonce mám pocit, že italský natáčení Avengers 2, kde pobíhá se Scarlet Witch a Quicksilverem, dost naznačuje, co v tu dobu dělal.


Chtít po každým filmu přesně vysvětlit, kde jsou v tu ostatní superhrdinové, je imho podobný jako chtít to po každým comicsu :)

btw. Chvíli jsem přemejšlel nad tím, proč se Kap a Vdova nešli schovat k Tonymu, ale pak mi došlo, že jsou na východním pobřeží a Tony žije v Malibu, tzn. na západním. A jako uprchlíci by se přes celou Ameriku dostávali docela složitě.

Takže jo, dá se v tom šťourat a bude to trochu haprovat, ale žádný obří faily tam imho nejsou.
290005
Mně to taky přišlo v pohodě. [spoiler]Fury by těžko chtěl po Tonym něco rozkódovat, když vlastně úplně neví, jestli tam není špína na SHIELD nebo tak něco. Trochu divná mi přišla jenom ta absence Hawkeye, ale tam platí to samý - je to pár dní a mohl bejt na misi jinde. Dokonce mám pocit, že italský natáčení Avengers 2, kde pobíhá se Scarlet Witch a Quicksilverem, dost naznačuje, co v tu dobu dělal.[/spoiler] Chtít po každým filmu přesně vysvětlit, kde jsou v tu ostatní superhrdinové, je imho podobný jako chtít to po každým comicsu :) [spoiler]btw. Chvíli jsem přemejšlel nad tím, proč se Kap a Vdova nešli schovat k Tonymu, ale pak mi došlo, že jsou na východním pobřeží a Tony žije v Malibu, tzn. na západním. A jako uprchlíci by se přes celou Ameriku dostávali docela složitě.[/spoiler] Takže jo, dá se v tom šťourat a bude to trochu haprovat, ale žádný obří faily tam imho nejsou.
1 0
reagovat
Jo, určitě to vysvětlí nějakou hrozně stupidní hláškou jako: "slyšel jsem, že ses ve Washingtonu pěkně proletěl.". Sorry, ono to ale fakt vysvětlit nejde. Je mi jasné, že pak by většina marvelovek musela končit hodně podobně, ale i tak.
290004
Jo, určitě to vysvětlí nějakou hrozně stupidní hláškou jako: [spoiler]"slyšel jsem, že ses ve Washingtonu pěkně proletěl."[/spoiler]. Sorry, ono to ale fakt vysvětlit nejde. Je mi jasné, že pak by většina marvelovek musela končit hodně podobně, ale i tak.
1 0
reagovat
Jak osobně si myslím, že Marvel

všechny ty věci, jako proč tam nebyl Iron Man a podobně

vysvětlí někde nějakým dialogem, ať už v dalších filmech, nebo v seriálech. Navíc osobně nemám pocit, že

by se třeba konkrétně Tony Stark do takovéhle akce hrnul. Zaprvé se všechno událo poměrně rychle, zadruhé nikdo nevěděl, komu věřit a v takové situaci si nedovedu moc představit, že tam najednou nalítne Iron Man, když vidí, že se řeže jedna shieldovská parta s druhou a jeden velitel tvrdí o druhým, že je zrádce. Zas tak moc velký kámoši, aby si věřili bez sebemenších pochyb, ti hrdinové nejsou a když to přeženu, kdyby Captain zavolal Tonymu, tak sám riskuje, že se může postavit na stranu oficiálního redfordovského Shieldu, protože neví, komu věřit, a všichni hrdinové by v ten okamžik byli víceméně v hajzlu. Iron Man má vždycky jasně definovaný zlo, tady by byl poměrně k ničemu a trvalo by chvilku, než by si ujasnil, co se vůbec děje, kdo je hodnej, kdo je zlej a kdo tak napůl. Absence ostatních hrdinů - snad krom Hawkeye ale to se myslím taky vysvětlí (stačí věta o tom, že ho Redord pro sichr poslal na misi na Aljašku a nazdar), Marvel si tohle celkem umí hlídat - mi absolutně nepřišla jako problém.
290003
Jak osobně si myslím, že Marvel [spoiler]všechny ty věci, jako proč tam nebyl Iron Man a podobně[/spoiler] vysvětlí někde nějakým dialogem, ať už v dalších filmech, nebo v seriálech. Navíc osobně nemám pocit, že [spoiler]by se třeba konkrétně Tony Stark do takovéhle akce hrnul. Zaprvé se všechno událo poměrně rychle, zadruhé nikdo nevěděl, komu věřit a v takové situaci si nedovedu moc představit, že tam najednou nalítne Iron Man, když vidí, že se řeže jedna shieldovská parta s druhou a jeden velitel tvrdí o druhým, že je zrádce. Zas tak moc velký kámoši, aby si věřili bez sebemenších pochyb, ti hrdinové nejsou a když to přeženu, kdyby Captain zavolal Tonymu, tak sám riskuje, že se může postavit na stranu oficiálního redfordovského Shieldu, protože neví, komu věřit, a všichni hrdinové by v ten okamžik byli víceméně v hajzlu. Iron Man má vždycky jasně definovaný zlo, tady by byl poměrně k ničemu a trvalo by chvilku, než by si ujasnil, co se vůbec děje, kdo je hodnej, kdo je zlej a kdo tak napůl. Absence ostatních hrdinů - snad krom Hawkeye ale to se myslím taky vysvětlí (stačí věta o tom, že ho Redord pro sichr poslal na misi na Aljašku a nazdar), Marvel si tohle celkem umí hlídat - mi absolutně nepřišla jako problém. [/spoiler]
1 0
reagovat
Co mě u filmu trochu štvalo, je absence právě ostatních Avengerů. Jmenovitě tedy pouze Starka a to ve scéně
Nick Fury snažící se otevřít USB a pak jak tam hackují to USBčko. Tam je to typicky jeho parketa. Minimálně telefonát tam třeba mohli dát s tím, že by je nějak poslal do háje a že je někde na kalbě. Takhle mi to tam působilo tak divně trochu.
Ostatní Avengers a jejich absence je plně OK pak (možná ještě Hawkey tam trochu chybí vzhledem k jeho vztahu k Nataše, ale to už je detail)
290001
Co mě u filmu trochu štvalo, je absence právě ostatních Avengerů. Jmenovitě tedy pouze Starka a to ve scéně [spoiler]Nick Fury snažící se otevřít USB a pak jak tam hackují to USBčko. Tam je to typicky jeho parketa. Minimálně telefonát tam třeba mohli dát s tím, že by je nějak poslal do háje a že je někde na kalbě. Takhle mi to tam působilo tak divně trochu[/spoiler]. Ostatní Avengers a jejich absence je plně OK pak (možná ještě Hawkey tam trochu chybí vzhledem k jeho vztahu k Nataše, ale to už je detail)
1 0
reagovat

KarelR

OK
290000
OK
KarelR
1 0
reagovat

aircontact

Jsou to filmy, na který jsem si u toho filmu vzpomněl a (mimo Heatu) jde taky o přiznaný inspirace.
289999
Jsou to filmy, na který jsem si u toho filmu vzpomněl a (mimo Heatu) jde taky o přiznaný inspirace.
aircontact
1 0
reagovat

Hodnocení u podobných filmů

Ještě jsem to neviděl, ale i tak mě trošku zaráží ve Verdiktu v Hodnocení u podobných filmů:
zařazení filmů Nelítostný souboj, Tři dny Kondora a Francouzská spojka.
V čem jsou to podobné filmy z Captain america? Podle jakého klíče se to přidává?
289998
Ještě jsem to neviděl, ale i tak mě trošku zaráží ve Verdiktu v Hodnocení u podobných filmů: zařazení filmů Nelítostný souboj, Tři dny Kondora a Francouzská spojka. V čem jsou to podobné filmy z Captain america? Podle jakého klíče se to přidává?
Hodnocení u podobných filmů
1 0
reagovat
IronMan 3 je (nej)lepší. Zdaleka není druhý Amerika tak dobře zrežírovaný, jak se všude píše; zdaleka není tak dobře napsaný. Ale film je to perfektní. Tam, kde sviští kulky jsou sekvence parádní, ale boje tělo na tělo (a na štít) jsou nepřehledné. A příběh, závěrečná sekvence s Guy Pearcem a partou ironmanů, nápaditost děje celkově (jak regenerace tak herec-terorista), je prostě nepřekonatelná. Třetí IronMan vede, Amerika je druhá.
289997
IronMan 3 je (nej)lepší. Zdaleka není druhý Amerika tak dobře zrežírovaný, jak se všude píše; zdaleka není tak dobře napsaný. Ale film je to perfektní. Tam, kde sviští kulky jsou sekvence parádní, ale boje tělo na tělo (a na štít) jsou nepřehledné. A příběh, závěrečná sekvence s Guy Pearcem a partou ironmanů, nápaditost děje celkově (jak regenerace tak herec-terorista), je prostě nepřekonatelná. Třetí IronMan vede, Amerika je druhá.
1 0
reagovat

8,5/10

Captain america se zcela jistě řadí mezi ty nejlepší marvelovské filmy, atmosféra, humor, akce vše je zvládnuto na jedničku. Dle včerejší diskuse v MZ live jsem nabyl dojmu že se bude jednat o velice realistický a civilní superhrdinskou záležitost alá dark knight, nakonec se mi ale film zdál obdobně nerealistický(což není automaticky myšleno jako zápor) a hravý jako jeho marveláčtí kolegové. Mezi věci které by se dali filmu vytknout jsou jednak některé emocionální momenty (carterová, winter soldier), které si myslím že mohli fungovat o něco málo lépe a někdy možná až trochu polopatě vyprávěný příběh. Zároveň se mi také poslední cca čtvrtina filmu zdála již krapet utahaná a závěrečná akční scéna byla tou zdaleka nejslabší (trošku digitální guláš a trošku se člověk cítí tou akcí zahlcen ). Snahu reflektovat současné světové dění a aféry typu NSA a Wikileaks beru jako pozitivum, sic na tom film nestojí ani nepadá.Taky bych zmínil že film měl pro mě (obdobně jako první Iron man) takovou velmi příjemnou a těžkou popsatelnou dobrodružnou atmosféru, kdy je myslím správně vyvážen balanc mezi realističností a komiksovou nadázkou, s tím také souvisí to že je film vcelku dost věrný svému komiksovému předobrazu. Jinak bych asi úplně nesouhlasil s tvrzením že druhý kapitán postrádá romantickou linku, romantika tu je, není však mezi Capem a Carterovou ci agentkou 13 ale je zde jisté poměrně dost výrazné romantické jiskření mezi Amerikou a Black Widow. Sumasumárum pro mě osobně po Iron manovi 3 nejlepší marvelovský film, který svou kvalitou překonává i skvělé Avengers.
289994
Captain america se zcela jistě řadí mezi ty nejlepší marvelovské filmy, atmosféra, humor, akce vše je zvládnuto na jedničku. Dle včerejší diskuse v MZ live jsem nabyl dojmu že se bude jednat o velice realistický a civilní superhrdinskou záležitost alá dark knight, nakonec se mi ale film zdál obdobně nerealistický(což není automaticky myšleno jako zápor) a hravý jako jeho marveláčtí kolegové. Mezi věci které by se dali filmu vytknout jsou jednak některé emocionální momenty (carterová, winter soldier), které si myslím že mohli fungovat o něco málo lépe a někdy možná až trochu polopatě vyprávěný příběh. Zároveň se mi také poslední cca čtvrtina filmu zdála již krapet utahaná a závěrečná akční scéna byla tou zdaleka nejslabší (trošku digitální guláš a trošku se člověk cítí tou akcí zahlcen ). Snahu reflektovat současné světové dění a aféry typu NSA a Wikileaks beru jako pozitivum, sic na tom film nestojí ani nepadá.Taky bych zmínil že film měl pro mě (obdobně jako první Iron man) takovou velmi příjemnou a těžkou popsatelnou dobrodružnou atmosféru, kdy je myslím správně vyvážen balanc mezi realističností a komiksovou nadázkou, s tím také souvisí to že je film vcelku dost věrný svému komiksovému předobrazu. Jinak bych asi úplně nesouhlasil s tvrzením že druhý kapitán postrádá romantickou linku, romantika tu je, není však mezi Capem a Carterovou ci agentkou 13 ale je zde jisté poměrně dost výrazné romantické jiskření mezi Amerikou a Black Widow. Sumasumárum pro mě osobně po Iron manovi 3 nejlepší marvelovský film, který svou kvalitou překonává i skvělé Avengers.
8,5/10
1 0
reagovat

Davies182

Řekl bych že to nebyla ta scéna . Jednak proto že fotky Hayley Atwell z placu jako staré paní byli ukazovány v souvislosti s pokračováním Capa. A ve vymazaných scénách z Avengers sedí Steve ve svém bytě a kouká na staré záběry z války . A to byli ty co byli použity na jeho výstavě v muzeu.
Ano Sitwell řekl něco jako "že si musí dávat pozor na lidi jako Bruce Banner a Stephen Strange" .
289993
[spoiler]Řekl bych že to nebyla ta scéna . Jednak proto že fotky Hayley Atwell z placu jako staré paní byli ukazovány v souvislosti s pokračováním Capa. A ve vymazaných scénách z Avengers sedí Steve ve svém bytě a kouká na staré záběry z války . A to byli ty co byli použity na jeho výstavě v muzeu. Ano Sitwell řekl něco jako "že si musí dávat pozor na lidi jako Bruce Banner a Stephen Strange" . [/spoiler]
Davies182
1 0
reagovat

9/10

Souhlas s recenzí, s blůčkem to pude ještě vejš.
Přemejšlim, že si po x letech zajdu na něco podruhý do kina :)), to zase budu doma pro srandu králikům...
Dotazy:
Myslíte, že scéna s Peggy je ta, co se nevešla do Avengers (Whedonovi nakonec přišla zbytečná tuším)?
Sem blbej, nebo na střeše (první scéna s Falconem) vážně padlo slovo Strange ve spojitosti s doktorem?
No a nakonec něco pro znalce sešitového Avengers universa, má malá domněnka a přání (neznalci Ultimates klikejte na vlastní nebezpečí!): bylo by sakra zajímavý, kdyby se buď v Avengers: Age of Ultron nebo ve trojce "vybarvila "Nataša", pokusila se zavraždit Starka v posteli a zradit team - pamatujete? Ta finální Hawkeyho scéna v nemocnici? Pecka.
Co se týče první potitulkové scény, tak je to v mym případě myslim poprvé, co můžu na stopro mluvit o nerdgasmu :D, páč sem si z Quicksilvera a Scarlett Witch normálně regulérně ucvrnknul nadšením a zařval trapně na celý kino "Notyvolejo!!!" :D. Milionům lidí se díky těm filmům konečně plněj teenagerovský sny :D, sem fakt rád na světě vobčas.
289992
Souhlas s recenzí, s blůčkem to pude ještě vejš. Přemejšlim, že si po x letech zajdu na něco podruhý do kina *:))*, to zase budu doma pro srandu králikům... Dotazy: [spoiler]Myslíte, že scéna s Peggy je ta, co se nevešla do Avengers (Whedonovi nakonec přišla zbytečná tuším)?[/spoiler] [spoiler]Sem blbej, nebo na střeše (první scéna s Falconem) vážně padlo slovo Strange ve spojitosti s doktorem?[/spoiler] No a nakonec něco pro znalce sešitového Avengers universa, má malá domněnka a přání (neznalci Ultimates klikejte na vlastní nebezpečí!):[spoiler] bylo by sakra zajímavý, kdyby se buď v Avengers: Age of Ultron nebo ve trojce "vybarvila "Nataša", pokusila se zavraždit Starka v posteli a zradit team - pamatujete? Ta finální Hawkeyho scéna v nemocnici? Pecka.[/spoiler] Co se týče první potitulkové scény, tak je to v mym případě myslim poprvé, co můžu na stopro mluvit o nerdgasmu *:D*, páč [spoiler]sem si z Quicksilvera a Scarlett Witch[/spoiler] normálně regulérně ucvrnknul nadšením a zařval trapně na celý kino "Notyvolejo!!!" *:D*. Milionům lidí se díky těm filmům konečně plněj teenagerovský sny *:D*, sem fakt rád na světě vobčas.
9/10
1 0
reagovat

popik

Viděno 8) Ano, Cap patří k tomu lepším z "malrvelovských" filmů, které jsou jinak veskrze průměrné, ale víc než 7,5/10* to dostat nemůže. Má to standardní nemoci, vyprázdněnost, sterilitu a velkou porci hlouposti. Jediný nadstandard tvoří režiséři Russové, kteří jsou kupodivu asi docela talentovaní a rád bych se od nich mrknul na nějaký další projekt/film.
Pardon, ale nemůžu být odvařenej z filmu, kde se po Capovi pálí z rotačního kulometu a on se krčí za tím jeho štítečkem, naštěstí týpek s rotačákem je stejně dementní jako film a místo, aby Capovi rozsekal kolena na maděru, tak pořád střílí do stejnýho místa :D v 90tkách bych to bral, ale dneska...BTW ten lítající černoch, ten byl prostě směšnej už v traileru, k tomu se nedá nic říct :D
289991
Viděno *8)* Ano, Cap patří k tomu lepším z "malrvelovských" filmů, které jsou jinak veskrze průměrné, ale víc než 7,5/10* to dostat nemůže. Má to standardní nemoci, vyprázdněnost, sterilitu a velkou porci hlouposti. Jediný nadstandard tvoří režiséři Russové, kteří jsou kupodivu asi docela talentovaní a rád bych se od nich mrknul na nějaký další projekt/film. [spoiler]Pardon, ale nemůžu být odvařenej z filmu, kde se po Capovi pálí z rotačního kulometu a on se krčí za tím jeho štítečkem, naštěstí týpek s rotačákem je stejně dementní jako film a místo, aby Capovi rozsekal kolena na maděru, tak pořád střílí do stejnýho místa *:D* v 90tkách bych to bral, ale dneska...BTW ten lítající černoch, ten byl prostě směšnej už v traileru, k tomu se nedá nic říct *:D* [/spoiler]
popik
1 0
reagovat

TonyClifton

Na severní se vždy točí po směru hodinových ručiček :D
289989
Na severní se vždy točí po směru hodinových ručiček *:D*
TonyClifton
1 0
reagovat

speta

To záleží na tom jakým směrem se štít roztočí a na jaký polokouli.
289988
To záleží na tom jakým směrem se štít roztočí a na jaký polokouli.
speta
1 0
reagovat
nez sem neco napisu, tak takova hnisopisscka otazka? Nemelo by vybranium pohlcovat vibrace... tak jak sakra muze ten stit vydavat takove cool zvuky jak v tomhle filmu (nejlepsi jsou ty opozdene basy kdyz mu da prdu Winter Soldier).

Takze je to neco jako zvuk ve vesmiru ve vetsine scifi :D
289987
nez sem neco napisu, tak takova hnisopisscka otazka? Nemelo by vybranium pohlcovat vibrace... tak jak sakra muze ten stit vydavat takove cool zvuky jak v tomhle filmu (nejlepsi jsou ty opozdene basy kdyz mu da prdu Winter Soldier). Takze je to neco jako zvuk ve vesmiru ve vetsine scifi *:D*
1 0
reagovat
Jdu dnes večer do IMAXU, jsem fakt zvědav a poměrně i natěšen ;)
289986
Jdu dnes večer do IMAXU, jsem fakt zvědav a poměrně i natěšen *;)*
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se