Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Lego příběh zastínil i Costnera a Pompeje

příspěvky 21 - 28 Napsat příspěvek

steve95

Ano, má to malinkej rozpočet 8 milionů, takže i když připočteš těch 15-20 milionů na reklamu a širokou distribuci, tak se to zaplatí. Asi až na nosičích, ale to v tomhle případě není zas takovej problém. Peníze to vydělá až prodejem televizních práv (pokud už se tak nestalo).
286561
Ano, má to malinkej rozpočet 8 milionů, takže i když připočteš těch 15-20 milionů na reklamu a širokou distribuci, tak se to zaplatí. Asi až na nosičích, ale to v tomhle případě není zas takovej problém. Peníze to vydělá až prodejem televizních práv (pokud už se tak nestalo).
steve95
0 0
reagovat
The awkward moment ci jak se to pise, vyddla si to na sebe? A je to hodnoceno kladne nebo ne, nevite nekdo?
Diky :-)
286560
The awkward moment ci jak se to pise, vyddla si to na sebe? A je to hodnoceno kladne nebo ne, nevite nekdo? Diky :-)
0 0
reagovat
Joker: Vsadim se, ze i Cruise i 300 pres kilo daj. A snadno :)

Arbiter: RE bude. A vydela. Bohuzel...
286559
Joker: Vsadim se, ze i Cruise i 300 pres kilo daj. A snadno :) Arbiter: RE bude. A vydela. Bohuzel...
0 0
reagovat
Robocopa IMHO diskvalifuje Amerika za 60. Na tohle se stomegovej sequel opravdu nedělá (viz Zlatý kompas). Lego si to míří někam k 240-250, ale tím dobré zprávy pro Warnery asi končí - jejich letošní nabídka vypadá (z komerčního pohledu) velmi nejistě. Byl bych ochotnej se vsadit, že 300, Transcendence, Edge of Tomorrow, Jupiter Ascending a Horrible Bosses skončí pod 100M.

Btw bude sranda, jak Son of God otevře výš jak Noah. 25 další víkend IMHO padne.
286555
Robocopa IMHO diskvalifuje Amerika za 60. Na tohle se stomegovej sequel opravdu nedělá (viz Zlatý kompas). Lego si to míří někam k 240-250, ale tím dobré zprávy pro Warnery asi končí - jejich letošní nabídka vypadá (z komerčního pohledu) velmi nejistě. Byl bych ochotnej se vsadit, že 300, Transcendence, Edge of Tomorrow, Jupiter Ascending a Horrible Bosses skončí pod 100M. Btw bude sranda, jak Son of God otevře výš jak Noah. 25 další víkend IMHO padne.
0 0
reagovat
Lego jede, pokračování už ohlášený. Anderson si nezaslouží nic jinýho než skončit v propadlišti dějin. Ani nevím jestli vůbec bude ten další RE nebo ne. RoboCop pořád bolí... Třeba se, pokud těch 220 fakt udělá a bude to mít úspěch na blurayi někdo vzpamatuje a dá tomu druhou šanci. Přál bych mu úspěch a pokračování jako žádnýmu jinýmu filmu za poslední dobu.
286554
Lego jede, pokračování už ohlášený. Anderson si nezaslouží nic jinýho než skončit v propadlišti dějin. Ani nevím jestli vůbec bude ten další RE nebo ne. RoboCop pořád bolí... Třeba se, pokud těch 220 fakt udělá a bude to mít úspěch na blurayi někdo vzpamatuje a dá tomu druhou šanci. Přál bych mu úspěch a pokračování jako žádnýmu jinýmu filmu za poslední dobu.
0 0
reagovat
Vďaka Ted.
Ale mrzí ma, že máš problém so single kamarátmi.
286551
Vďaka Ted. Ale mrzí ma, že máš problém so single kamarátmi.
0 0
reagovat
Costner bude mít letos ještě dva sportovní snímky, jeden v režii Ivana Reitmana a druhej uvedenej v době díkuvzdání, tak snad relativně zaboduje aspon s něčim :)
286547
Costner bude mít letos ještě dva sportovní snímky, jeden v režii Ivana Reitmana a druhej uvedenej v době díkuvzdání, tak snad relativně zaboduje aspon s něčim :)
0 0
reagovat
Tržby, box office, numbers... Ano, uběhl zase nějaký ten týden a je na čase se rozepsat. Pokud máte otevřený osmý lahváč a sledovali jste slzopudné zakončení olympiády, nečtěte dál. Pokud ještě pořád řešíte kalhotky Gabriely Soukalové, nečtěte dál. Pokud patříte do exkluzivního klubu no-liferů zabývajících se tržbami, čtěte dál. Je tu zase shrnutí, které v pravdě nešikovně doplňuje pravidelný Civalův článek. Já teda piju točenou Černou Horu. Druhou. V okamžiku, kdy to budu dopisovat, tak čtvrtou. Na příspěvku to jistě poznáte a jisté gramatické chyby omluvíte. Tak jo, jdeme na to...

1. The LEGO Movie - $31,45 víkend, $183 US celkově, $234 celosvětově (zatím)
A já to pořád neviděl. Prokletí dabingu v kinech převzalo po Frozenu Lego a já zase budu truchlit až do chvíle, kdy tento ne-imho výborný film budu dostupný "jinudy". Ano, v týdnu se dostalo oficiálního posvěcení sequelu, a při pohledu na tržby se není čemu divit. V Americe se zpomalovalo o pořád nádherných 37% a Lego se do budoucna stane jednou z nejsilnějších WB značek. Při pohledu na nejistou sezónu Warnerů, kterou už za nějaký týden odstartuje dlouho odkládané (už je to 7 let od jedničky !!!) pokračování Třístovky, si Warneři museli neskutečně oddychnout. Ono to není jenom o (už teď průserovým) Jupiter Ascending. Warneři přišli o Pottera, přijdou o mršinu Pána Prstenů, skončila značka Hangover... Vzhledem k tomu, jak zoufale pomalu se začínají rozjíždět DC komiksáky, se člověk až diví, že netočí LEGO 2 a 3 najednou...

2. 3 Days to Kill - $12,3 US víkend.
Při pohledu na nízké tržby by si člověk povzdechnul, že Costner to zase pro´´al. Ale rozpočet je nízkej. 28 milionů se z Ameriky a ze světa zaplatí včetně reklamy už z kin. Je mi akorát trochu líto, že Costnerův návrat jako hlavní "hvězdy" nevyfasoval po tolika letech lepší scénář a hlavně větší rozpočet. Bohužel to bylo natočený za drobný a Costner není Statham. Ten se v podobných rozpočtových vodách pohybuje mnohem jistěji. Costner snad dostane ještě další šanci. Kdo viděl Hatfields and McCoys nebo Man of Steel tak ví, že tenhle veterán to v sobě pořád má. Tak snad se ho na plátně v sólovce ještě někdy dočkáme.

3. Pompeii - $10 US víkend, $32 celosvětově
Paul W.S Anderson dokázal po více než 2000 letech znovu pohřbít Pompeje. Tentokrát za to nemohla sopka, ale zámořští diváci. Mizerné recenze, ještě mizernější tržby, a v pravdě luxusní 100 milionovej rozpočet. Ano, Paul to prostě zase dokázal. Natočil sračku, na kterou se ale tentokrát vůbec nechodí. Pokud ale zvěsti nelžou, tak nás v kinech bude čekat naprosto luxusně idiotská záležitost, kterou by byla chyba nevidět. A pak nepouštět ty nejdebilnější úryvky na MZ srazech. Tam mě bohužel (pro vás možná bohudík) nepotkáte. Chystám se akorát na TV zone sraz :D

4. Robocop - $9,4 US víkend, $43,6 US celkově, $143 celosvětově
Tady budu Liptákovským poslem dobrých zpráv. Robocopa mohutně zachraňuje svět. Co vypadalo po prvním americkém víkendu (vzhledem k $100 rozpočtu) jako opravdu velkej průser, se nakonec, díky světu, snad i zaplatí. Ano, nesmíme zapomenout na náklady na reklamu, ale tohle mohlo pohřbít podobně odvážné filmy na hodně dlouhou dobu. Sequelu se bohužel na devadesát procent nedočkáme, ale člověk nesmí chtít všechno. Já sem si tuhle lahůdku v kině (narozdíl od LEGA) neskutečně užil, a pokud bude v týdnu čas, tak půjdu znovu. Povedenej film, geniální Oldman, skvělej a odvážnej příběh. Jsem rád, že co se tržeb týče, tak se situace stabilizovala a s tímhle filmem se v žebříčku největších propádáků roku 2014 rozhodně setkávat nebudeme. Můj odhad je 65 US celkově a 220 celosvětově. Ufff.

5. The Monuments Men - $8,1 US víkend, $58 US celkově, $84 celosvětově
Hmm, on ten Clooney nějak moc nezpomaluje. Památkáři se možná nepovedli tak, jak by jsme chtěli, ale co se tržeb týče, tak je to po tom odkládání docela v pohodě. Rozpočet 70 čistých se díky nezpomalující Americe bude splácet velmi dobře (můj tip je 80 US celkově) a Clooney očividně odvrátil průser. Blbnutí Matta Dejmona, Billa Boha a Johna Dobročlověka se mohlo opřít o desítky návštěv výše zmíněných (i pozapomenutých) ve všech možných a nemožných talkshow po celém světě. Rozhodně musím ještě jednou doporučit kongeniální vystoupení Matta, Billa a Lorda v show Grahama Nortona. link Víc chlastu do talkshow, říkám já ?)

6. About Last Night - $7,4 US víkend, $38 US i svět celkem
Rozpočet 12, 5 milionů dolarů. Dobře si to číslo zapamatujte. Je to naposledy, co ho vidíte u nějakýho filmu s Kevinem Hartem. Tenhle americkej černošskej komik vzal kina útokem a po Ride Along tu má další velkej hit. Ano, klesá se tu po Valentýnu hodně rychle, ale ten film už je s takovým rozpočtem dávno za vodou. Říkal tady někdo 20 milionů reklama a distribuce? Ano, vím o tom. Ale nezapomeňte na to, že první víkend si studio nebere oněch klasických a mnou nenáviděných 50 %. Imho si v zámoří bere víc jak 70 procent. Jasně, není to Spiderman 3, kde se kdysi spekulovalo, že studio od kinařů kasíruje 90+ % tržeb za první víkend. Ale bude to hodně. Tak trochu nevím, co psát u sedmičky, což je...

7. Ride Along - $4,6 US víkend, $123 US celkem, o nějaký drobný víc celosvětově
Černoši v americe mají dalšího hrdinu a já se vlastně nezlobím. Všechno lepší než Martin Lawrence nebo Tyler Perry, který mě doteď straší kvůli Star Treku (fakt tu s ním někdo viděl něco jinýho? :D ). Kevin Hart aspoň něco umí. Ano, je to prý výborný stand-up komik. A když někoho pochválí Seinfeld, tak to má váhu. Aspoň u mě, další závorku sem fakt dávat nechci. Furt nemám nejmenší tušení, o čem ten film je, ale Universal je díky tomuhle a Lone Survivorovi nejúspěšnějším studiem začátku roku. Že už sem to psal minule? A CO K TOMU MÁM DOPRDELE POŘÁD PSÁT? :(:-

8. Frozen - $4,3 US víkend, $384 US celkově, $980 celosvětově
No to mi ho Popicku vyndej... Nejenom, že ten Fronzen dá miliardu už možná příští víkend. On se prokouluje i přes neskutečnou hranici 400 milionů ze země Americké. Mě už přijde skoro až trapný v úžasu tu potřicátý zmiňovat Dura. Tak to tentokrát neudělám. Co ještě dodat? Dodám tu kapitalističtější Koreu, kde Frozen sahá po osmdesáti milionech a nejúspěšnějším hollywoodským snímku všech dob. Tohle je prostě bezskrupulózní monstrum, který požírá všechno okolo. Box office story of 2013.

9. Endless Love - $4 US víkend, $20 US celkově, o nějaký drobný víc coelosvětově
Nemám nejmenší tušení, o čem tenhle film je, tak budu zase jednou spekulovat podle názvu. Sci-fi o věrných ženách a chapech, co si šetří svůj věneček pro tu jedinou pravou, která si nechala obnovit plastikou v patnácti protrženou panenskou blánu. Alex Pettyfer je nesympatický člověk, který málo šuká a moc mluví. To je o něm známo. Gabriella Wilde má hodně fajn jméno a ještě víc fajn fotky (Google zrovna funguje). Jenom v amerických filmech jsou tyto ženy single nebo zlomené. A čekají. V českých reáliích tyto ženy dávají jako odměnu na Valentýna boyfriendům análek. Nepracují, na dobré slovo u profesora mikroekonomie pořád studují a nesmrdí. Pokud sem nějakou ženu urazil (žádná to stejně nečte) tak se omlouvám. Takhle hezké ženy jsou podežrelé. Je potřeba mířit níž.

10. Winter's Tale - Mizerný US víkend, Ještě mizernější US celkově.
Zimní pohádka? Ehm, Frozen. Pozlacený Akiva si chtěl odpočinout od psaní a natočil sračku. Moc dobře nechápu, proč se k tomuhle propůjčil Russel Crowe, který vyloženě vládne v novém Supíkovi. Neměl to zapotřebí a vzhledem k údajné výpravnosti snímku (a rozpočtu 60 milionů) nemohl dostat až tak velký honorář. Nevím, no. Příběh majora Winterse neskončil v Bastogne, ale na plátnech amerických kin, kde propadává naprosto luxusně. Co o tom ještě vím? Je tam kůň, kterej je vlastně pes. Ehm, Tangled. Proč to vlastně není animovaný? Aha, ta blbost by stála dvakrát tolik. Disketa promine, ale na tohle mě do kina nedostanete ani párem Shiů.

Dál stojí za zmínku...
Na jedenáctém místě pomalu končí svou pouť kiny ultraúspěšnej Lone Survivor, kterej na dálku svádí souboj s Ride Along Kevina Harta (sic). Můj tip? Vyhraje Universal. Na třináctém místě to balí That Awkward Moment, ve kterém Zac Efron a výýýýýborný Miles Teller bojují s nežádoucí erekcí a single kamarády. Pokud to u nás bude v kině, tak na to půjdu. Bůh ví, že s výše zmíněným bojuju půlku života. O místo níž je The Wolf of Wall Street. Fantastickej úspěch, kterej celosvětově přepočítává už $338,2 a naplno těží z aury geniálního Scorseseho a milovanýho Di Capria. Jordan Belfort si takovej pomník snad ani nezasloužil. Mrkněte na nějaký video s tímhle "týpkem". Je to extrémně inteligentní hovado, se kterým by jste si po letech zase dali nějakej ten sníh. Ale musel by platit. A čím to dneska zakončit? Na nedémonickým čtyřiadvacátým místě straší The Wind Rises. Ten film není o ranní WC rutině Tonyho Cliftona, je o něčem jiným. UPDATE - Tak je to z Japonska a je to animovaný.

No jo, konec konec konec. Děkuju, pokud jste to dočetli až sem. Znovu pochvalte Dura v diskuzi a naučte se první pomoc. Za 2-3 tejdny pod Civalem zase čus.

UPDATE číslo 2 a P.S číslo 1 - The Hobbit' Posts $32.7M Bow in China. Že by ta miliarda ještě nebyla mrtvá? :o
286545
Tržby, box office, numbers... Ano, uběhl zase nějaký ten týden a je na čase se rozepsat. Pokud máte otevřený osmý lahváč a sledovali jste slzopudné zakončení olympiády, nečtěte dál. Pokud ještě pořád řešíte kalhotky Gabriely Soukalové, nečtěte dál. Pokud patříte do exkluzivního klubu no-liferů zabývajících se tržbami, čtěte dál. Je tu zase shrnutí, které v pravdě nešikovně doplňuje pravidelný Civalův článek. Já teda piju točenou Černou Horu. Druhou. V okamžiku, kdy to budu dopisovat, tak čtvrtou. Na příspěvku to jistě poznáte a jisté gramatické chyby omluvíte. Tak jo, jdeme na to... [b]1. The LEGO Movie[/b] - $31,45 víkend, $183 US celkově, $234 celosvětově (zatím) A já to pořád neviděl. Prokletí dabingu v kinech převzalo po Frozenu Lego a já zase budu truchlit až do chvíle, kdy tento ne-imho výborný film budu dostupný "jinudy". Ano, v týdnu se dostalo oficiálního posvěcení sequelu, a při pohledu na tržby se není čemu divit. V Americe se zpomalovalo o pořád nádherných 37% a Lego se do budoucna stane jednou z nejsilnějších WB značek. Při pohledu na nejistou sezónu Warnerů, kterou už za nějaký týden odstartuje dlouho odkládané (už je to 7 let od jedničky !!!) pokračování Třístovky, si Warneři museli neskutečně oddychnout. Ono to není jenom o (už teď průserovým) Jupiter Ascending. Warneři přišli o Pottera, přijdou o mršinu Pána Prstenů, skončila značka Hangover... Vzhledem k tomu, jak zoufale pomalu se začínají rozjíždět DC komiksáky, se člověk až diví, že netočí LEGO 2 a 3 najednou... [b]2. 3 Days to Kill[/b] - $12,3 US víkend. Při pohledu na nízké tržby by si člověk povzdechnul, že Costner to zase pro´´al. Ale rozpočet je nízkej. 28 milionů se z Ameriky a ze světa zaplatí včetně reklamy už z kin. Je mi akorát trochu líto, že Costnerův návrat jako hlavní "hvězdy" nevyfasoval po tolika letech lepší scénář a hlavně větší rozpočet. Bohužel to bylo natočený za drobný a Costner není Statham. Ten se v podobných rozpočtových vodách pohybuje mnohem jistěji. Costner snad dostane ještě další šanci. Kdo viděl Hatfields and McCoys nebo Man of Steel tak ví, že tenhle veterán to v sobě pořád má. Tak snad se ho na plátně v sólovce ještě někdy dočkáme. [b]3. Pompeii [/b]- $10 US víkend, $32 celosvětově Paul W.S Anderson dokázal po více než 2000 letech znovu pohřbít Pompeje. Tentokrát za to nemohla sopka, ale zámořští diváci. Mizerné recenze, ještě mizernější tržby, a v pravdě luxusní 100 milionovej rozpočet. Ano, Paul to prostě zase dokázal. Natočil sračku, na kterou se ale tentokrát vůbec nechodí. Pokud ale zvěsti nelžou, tak nás v kinech bude čekat naprosto luxusně idiotská záležitost, kterou by byla chyba nevidět. A pak nepouštět ty nejdebilnější úryvky na MZ srazech. Tam mě bohužel (pro vás možná bohudík) nepotkáte. Chystám se akorát na [b]TV zone sraz[/b] *:D* [b]4. Robocop[/b] - $9,4 US víkend, $43,6 US celkově, $143 celosvětově Tady budu Liptákovským poslem dobrých zpráv. Robocopa mohutně zachraňuje svět. Co vypadalo po prvním americkém víkendu (vzhledem k $100 rozpočtu) jako opravdu velkej průser, se nakonec, díky světu, snad i zaplatí. Ano, nesmíme zapomenout na náklady na reklamu, ale tohle mohlo pohřbít podobně odvážné filmy na hodně dlouhou dobu. Sequelu se bohužel na devadesát procent nedočkáme, ale člověk nesmí chtít všechno. Já sem si tuhle lahůdku v kině (narozdíl od LEGA) neskutečně užil, a pokud bude v týdnu čas, tak půjdu znovu. Povedenej film, geniální Oldman, skvělej a odvážnej příběh. Jsem rád, že co se tržeb týče, tak se situace stabilizovala a s tímhle filmem se v žebříčku největších propádáků roku 2014 rozhodně setkávat nebudeme. Můj odhad je 65 US celkově a 220 celosvětově. Ufff. [b]5. The Monuments Men[/b] - $8,1 US víkend, $58 US celkově, $84 celosvětově Hmm, on ten Clooney nějak moc nezpomaluje. Památkáři se možná nepovedli tak, jak by jsme chtěli, ale co se tržeb týče, tak je to po tom odkládání docela v pohodě. Rozpočet 70 čistých se díky nezpomalující Americe bude splácet velmi dobře (můj tip je 80 US celkově) a Clooney očividně odvrátil průser. Blbnutí Matta Dejmona, Billa Boha a Johna Dobročlověka se mohlo opřít o desítky návštěv výše zmíněných (i pozapomenutých) ve všech možných a nemožných talkshow po celém světě. Rozhodně musím ještě jednou doporučit kongeniální vystoupení Matta, Billa a Lorda v show Grahama Nortona. http://www.youtube.com/watch?v=EIprltQR0Cc Víc chlastu do talkshow, říkám já *?)* [b]6. About Last Night[/b] - $7,4 US víkend, $38 US i svět celkem Rozpočet 12, 5 milionů dolarů. Dobře si to číslo zapamatujte. Je to naposledy, co ho vidíte u nějakýho filmu s Kevinem Hartem. Tenhle americkej černošskej komik vzal kina útokem a po Ride Along tu má další velkej hit. Ano, klesá se tu po Valentýnu hodně rychle, ale ten film už je s takovým rozpočtem dávno za vodou. Říkal tady někdo 20 milionů reklama a distribuce? Ano, vím o tom. Ale nezapomeňte na to, že první víkend si studio nebere oněch klasických a mnou nenáviděných 50 %. Imho si v zámoří bere víc jak 70 procent. Jasně, není to Spiderman 3, kde se kdysi spekulovalo, že studio od kinařů kasíruje 90+ % tržeb za první víkend. Ale bude to hodně. Tak trochu nevím, co psát u sedmičky, což je... [b]7. Ride Along[/b] - $4,6 US víkend, $123 US celkem, o nějaký drobný víc celosvětově Černoši v americe mají dalšího hrdinu a já se vlastně nezlobím. Všechno lepší než Martin Lawrence nebo Tyler Perry, který mě doteď straší kvůli Star Treku (fakt tu s ním někdo viděl něco jinýho? *:D* ). Kevin Hart aspoň něco umí. Ano, je to prý výborný stand-up komik. A když někoho pochválí Seinfeld, tak to má váhu. Aspoň u mě, další závorku sem fakt dávat nechci. Furt nemám nejmenší tušení, o čem ten film je, ale Universal je díky tomuhle a Lone Survivorovi nejúspěšnějším studiem začátku roku. Že už sem to psal minule? A CO K TOMU MÁM DOPRDELE POŘÁD PSÁT? *:(**:-* [b]8. Frozen[/b] - $4,3 US víkend, $384 US celkově, $980 celosvětově No to mi ho Popicku vyndej... Nejenom, že ten Fronzen dá miliardu už možná příští víkend. On se prokouluje i přes neskutečnou hranici 400 milionů ze země Americké. Mě už přijde skoro až trapný v úžasu tu potřicátý zmiňovat Dura. Tak to tentokrát neudělám. Co ještě dodat? Dodám tu kapitalističtější Koreu, kde Frozen sahá po osmdesáti milionech a nejúspěšnějším hollywoodským snímku všech dob. Tohle je prostě bezskrupulózní monstrum, který požírá všechno okolo. Box office story of 2013. [b]9. Endless Love[/b] - $4 US víkend, $20 US celkově, o nějaký drobný víc coelosvětově Nemám nejmenší tušení, o čem tenhle film je, tak budu zase jednou spekulovat podle názvu. Sci-fi o věrných ženách a chapech, co si šetří svůj věneček pro tu jedinou pravou, která si nechala obnovit plastikou v patnácti protrženou panenskou blánu. Alex Pettyfer je nesympatický člověk, který málo šuká a moc mluví. To je o něm známo. Gabriella Wilde má hodně fajn jméno a ještě víc fajn fotky (Google zrovna funguje). Jenom v amerických filmech jsou tyto ženy single nebo zlomené. A čekají. V českých reáliích tyto ženy dávají jako odměnu na Valentýna boyfriendům análek. Nepracují, na dobré slovo u profesora mikroekonomie pořád studují a nesmrdí. Pokud sem nějakou ženu urazil (žádná to stejně nečte) tak se omlouvám. Takhle hezké ženy jsou podežrelé. Je potřeba mířit níž. [b]10. Winter's Tale[/b] - Mizerný US víkend, Ještě mizernější US celkově. Zimní pohádka? Ehm, Frozen. Pozlacený Akiva si chtěl odpočinout od psaní a natočil sračku. Moc dobře nechápu, proč se k tomuhle propůjčil Russel Crowe, který vyloženě vládne v novém Supíkovi. Neměl to zapotřebí a vzhledem k údajné výpravnosti snímku (a rozpočtu 60 milionů) nemohl dostat až tak velký honorář. Nevím, no. Příběh majora Winterse neskončil v Bastogne, ale na plátnech amerických kin, kde propadává naprosto luxusně. Co o tom ještě vím? Je tam kůň, kterej je vlastně pes. Ehm, Tangled. Proč to vlastně není animovaný? Aha, ta blbost by stála dvakrát tolik. Disketa promine, ale na tohle mě do kina nedostanete ani párem Shiů. [b]Dál stojí za zmínku...[/b] Na jedenáctém místě pomalu končí svou pouť kiny ultraúspěšnej [b]Lone Survivor[/b], kterej na dálku svádí souboj s Ride Along Kevina Harta (sic). Můj tip? Vyhraje Universal. Na třináctém místě to balí [b]That Awkward Moment[/b], ve kterém Zac Efron a výýýýýborný Miles Teller bojují s nežádoucí erekcí a single kamarády. Pokud to u nás bude v kině, tak na to půjdu. Bůh ví, že s výše zmíněným bojuju půlku života. O místo níž je [b]The Wolf of Wall Street[/b]. Fantastickej úspěch, kterej celosvětově přepočítává už $338,2 a naplno těží z aury geniálního Scorseseho a milovanýho Di Capria. Jordan Belfort si takovej pomník snad ani nezasloužil. Mrkněte na nějaký video s tímhle "týpkem". Je to extrémně inteligentní hovado, se kterým by jste si po letech zase dali nějakej ten sníh. Ale musel by platit. A čím to dneska zakončit? Na nedémonickým čtyřiadvacátým místě straší [b]The Wind Rises[/b]. Ten film není o ranní WC rutině Tonyho Cliftona, je o něčem jiným. [b]UPDATE[/b] - Tak je to z Japonska a je to animovaný. No jo, konec konec konec. Děkuju, pokud jste to dočetli až sem. Znovu pochvalte Dura v diskuzi a naučte se první pomoc. Za 2-3 tejdny pod Civalem zase čus. [b]UPDATE číslo 2 a P.S číslo 1[/b] - The Hobbit' Posts $32.7M Bow in China. Že by ta miliarda ještě nebyla mrtvá? *:o*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se