Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Lego triumfuje i v pokladnách, Clooney neoslnil

příspěvky 21 - 27 Napsat příspěvek

The Joker

Zapomínáš na Shreka 2 :)
285399
Zapomínáš na Shreka 2 :)
The Joker
0 0
reagovat
Robocop zatím hlásí ze zbytku světa skoro třicítku.
285387
Robocop zatím hlásí ze zbytku světa skoro třicítku.
0 0
reagovat

TedGeorge

:+
285380
*:+*
TedGeorge
0 0
reagovat
Lego parádně a 240+ je jistých. Ona i ta 300 nebude daleko... Teď ještě čekat, jak se budou vyvíjet tržby ve zbytku světa. WB se do Číny rozhodlo raději poslat sequel Třístovky, ale od března se asi navýší kvóta o 10 filmů, takže by tam nakonec Lego mohlo jít a tím by se jistě zvýšila šance na 612M WW a nejvýdělečnější únorový film ever. :+

Další víkend víkend vypadá zajímavě - Kevin Hart opět na 25+ a Robocopa s Winter's Tale bude zachraňovat zbytek světa IMHO.

Ted: Při těch "propadech" má Frozen HODNĚ velkou šanci překonat Toy Story 3 a stát se No.1 animákem. Neskutečné.
285362
Lego parádně a 240+ je jistých. Ona i ta 300 nebude daleko... Teď ještě čekat, jak se budou vyvíjet tržby ve zbytku světa. WB se do Číny rozhodlo raději poslat sequel Třístovky, ale od března se asi navýší kvóta o 10 filmů, takže by tam nakonec Lego mohlo jít a tím by se jistě zvýšila šance na 612M WW a nejvýdělečnější únorový film ever. *:+* Další víkend víkend vypadá zajímavě - Kevin Hart opět na 25+ a Robocopa s Winter's Tale bude zachraňovat zbytek světa IMHO. Ted: Při těch "propadech" má Frozen HODNĚ velkou šanci překonat Toy Story 3 a stát se No.1 animákem. Neskutečné.
0 0
reagovat
Robocopovi strašne želám úspech v pokladniach. Ten film si to zaslúži.
285361
Robocopovi strašne želám úspech v pokladniach. Ten film si to zaslúži.
0 0
reagovat
Jsou tu zase nějaký novinky, Lego konečně zažívá ten dlouho zaslužený boom. Česká kina chtějí logcky vydělat co nejvíc peněz a tak se většina film-milujících spoluobčanů rozčiluje nad fakticky jedinou dostupnou nadabovanou verzí. Jo, a piju tentokrát jenom pivo. Točí tu Černou Horu jedenáct a jde to. Netřeba dál protahovat úvod, jdeme na top desítku...

1. The LEGO Movie, $69.1 US, $87.2 celej svět.
Sympatická režijní dvojka (čekujte rozhovor ve výplachu) přivedla na svět fenomén, který už teď má odsouhlasené první, druhé, třetí a čtvrté pokračování. Relativně skromný rozpočet 60 mega bude zaplacen už během týdne a cesta daleko za 200 milionů z Ameriky je umetená. Uvidíme, co na to svět. Těch pár světových otvíráků dávajících do kupy 18 milionů ještě nic neznamená. Tohle je pro Warnery obrovskej úspěch, díky kterému bude na odepisování Jupiter Ascendingu a dalších průserů, které je tento rok jistě čekají. Sakra, já bych na to tak rád šel do kina, ale ty reakce jsou až moc nadšený, abych si to poprvé dal v dabingu. A s těma malejma. Jo, a poprosil bych o pochvalu, že sem tu ani jednou nenapsal "Everything Is Awesome". Měl sem ale namále.

2. The Monuments Men, $22,7 US.
Já toho Clooneyho prostě můžu. Brilantní režisér, charismatickej herec a vzor pro všechny "staré mládence" (ono to půjde, a ne že ne) se tentokrát pustil do krvavější světové války a podle kritik se mu to moc nevyvedlo. Diváci ale řekli kritice ne a úvodní víkend se dostavili ve větších než očekávaných davech. 22.7 mega je opravdu o něco víc než se očekávalo. A ten film to díky sedmdesáti milionovému rozpočtu potřeboval. Svět tohle nakonec dostane do plusu. Byť je to téma mírně řečeno nezajímavé, tak svět na tyhle hvězdy pořád slyší a Clooney má svou věrnou fan base i mimo jezero Como v Itálii. Uvidíme, kam Granta a Clooneyho zavede jejich další spolupráce. Za mě bych se přimlouval o politiku. Bůh ví, že Dbrou noc a hodně štěstí je páradní retro o důležitých věcech a tady jsou si nejvíc jistý v kramflecích. A třeba už konečně překecají do nějaký role toho Rockwella. V Confessions jim to sakra sedlo.

3. Ride Along, $9.3 víkend, $105.1 US celkově.
Kevin Hart je nejenom díky téhle Tim Story story miláček ameriky a jak sem psal na tomto místě někdy před třemi týdny, lidi by na něj přišli i kdyby hrál sestru Martina Lawrence v komedii pro černochy. Ride Along zaplatilo svůj skromný 25ti milionový rozpočet už někdy před dvěma týdny a teď každým dnem vydělávají na nové sporťáky štastným producentům. Universal má vůbec naprosto fantastickej vstup do tohoto roku. Prvně Lone Survivor, pak tohle.. Uvidíme jak si povede v následujících měsících. Očividně už to u nich nebude jenom o Rychle a Zběsile...

4. Frozen, $6.9 US víkend, $368.7 US celkově, $913 svět celkově
Když jsem tu před třemi týdny psal o "celé kino zpívá s filmem" verzi, která se zrovna chystala okupovat sály, tak sem si tipnul, že to udělá dalších 25 milionů a skončí to někde pod 370 milióny. A ono prd. Na odhady tržeb Frozenu má monopol duro. Fakt zaboha nepochopím jak mohl jako jedinej někdy před půl rokem odhadovat miliardu. Něčekal to nikdo a je tu prostě monstrózní úspěch.V Americe to doslova před pár hodinama překonalo tržby Despicable Me 2 a kdo ví, jestli je to nakonec netrhne i v tom světě. Oba animáky si šokujícím způsobem kráčejí pro miliardu a nám nezbývá než tomu s otevřenou pusou přihlížet. UPDATE: Tak v Číně otvírák 13.7 mega. Animáky i tam mají slušnou výdrž, takže ta miliarda už je opravdu hodně blízko. Japonsko už to tam nějak dotáhne.

5. That Awkward Moment, $5.5 US víkend, $16.8 US celkově
A to se na to podívejme. Co na čátku vypadalo jako zapomenutelný výlet čím dál lepšího Zaca Efrona do mírně nezávislých vod (rozpočet 8 mega ! ) se začíná transformovat v diváky oblíbenou trvalku, která nebude mít problém pokrýt i ten často zapomínanej rozpočet na reklamu. Propady o 36 procent a velmi pěkné reakce diváků naznačují, že tady se nakonec přes těch 30 půjde. Zacovi to fakt přeju, protože je to výbornej a charismatickej herec. Do toho pytle k Bieberovi, teplému vlkovi a dalším teenage rychlokvaškám je imho házenej hodně neoprávněně. A neříkám to jenom kvůli tomu, že fakticky sám utáhl 17 Again. On je poslední dobou dobrej fakticky ve všem. I ten slaďoučkej Talisman (shout out to Student Agency) utáhl fakticky jenom on.

6. Lone Survivor, $5,3 , $112.5 US celkově, svět zatím nedostupnej
Rambové klesají neskutečně pomalu a několik týdnů před koncem dlouhé pouti za dolary z amerických kin již přepočítavájí víc jak 112 mega. Fakticky tím jenom cementují neskutečný začátek roku pro Universaly a druhý nejlepší leden v amerických kinech za hoooodně dlouhou dobu. Fakt z toho mám radost, protože naprostá většina těch výtek nejenom českých kazišuků se týká toho, že je to blbost. A ona to blbost není. Je to RELATIVNĚ věrnej portrét toho, co se tam opravdu stalo. BTW, jak se tam v tom filmu pár hodin plazil polomrtvej za tou vodou, tak ve skutečnosti takhle trpěl snad 2 nebo 3 dny....

7. Vampire Academy, $4,1 US víkend.
Aneb vysoká škola Weinsteinova. Můj hate na tyhle producentský hovada jste si mohli přečíst už minule. Tady snad dodám jenom dvě poznámky. Ta první je, že jako jedinej film z top 12ky se to stydí uvést rozpočet. Ta druhá je to, že konečně došlo k nějaké dohodě s režéserem Snowpiercera Bong Joon-Ho(em) a nesestříhaný film by měl být konečně uveden alespoň do limitované distribuce. No, aspoň, že tak. Na naše kina bych ale být vámi raději zapomenul... ?)

8. The Nut Job, $3.8 US víkend, $55 US celkově
Doporučuju nechat si na xhamsteru vyhledat název tohoto filmu. Hned budete vědět, o čem to vlastně je. Akorát to tam není naanimovaný.

9. Jack Ryan: Shadow Recruit, $3,6 US víkend, $44.5 US celkově, $115 svět
Tomuhle filmu fandím. V kině jsem se v týdnu příjemně bavil, znovu jsem se utvrdil v tom, že miluju Keiru, a režisér je podle mě borec. Kennetha Branagha musí člověk ocenit hlavně po zpackané dvojce Thora. Po tom nudném průseru působí jednička jako veledílo. Jacka hodně zachraňuje svět a opravdu nízkej šedesáti-milionovej rozpočet. Ten film si hraje na písečku minimálně stomilionovejch filmů a Branagh to podle mě zvládl velmi dobře. 150 milionů a pokrytí rozpočtu s reklamou je imho jistý. Otázkou pořád ale zůstává, jestli to bude stačit na pokračování. Já bych ho viděl rád. Dobré to bylo.

10. Labor Day, $10,1US víkend i celkově
Tady imho došlo k nějakýmu nepředpokládanýmu odsunutí premiéry. Vzpomínám si, že už na podzim jsem sledoval interview mýho oblíbenýho Jakea s herci a režisérem. Já sám se na to rád podívám. Rejža zatím u mě nešlápnul vedle a téma mi tak trochu vzdáleně připomíná parádní a dnes už možná trochu zapomenutý Eastwoodův Dokonalý svět. Tržby jsou sice malé, ale Reitman zase dokázal točit za pět padesát (ostatně jako vždy), takže rozpočet ty nosiče a svět nějak pokryjí.

Dál stojí za zmínku...
Na dvanáctém místě si vede skvěle The Wolf of Wall Street, kterého žere celý svět. Jinak si těžko vysvětli průběžné tržby 268 milionů a nadšení ze všech stran. Už teď na tom všichni zúčastnění vydělávají a to se mi líbí. Na třináctém místě útočí Gravity na neskutečnou metu 700 milionů celosvětově. Fantastickej výsledek na film, kterej nechtěl dlouho nikdo odsouhlasit a zachránili ho nakonec až Warneři, konkrétně producent David Heyman, kterej s Cuaronem spolupracoval už na třetím Potterovi.

A to pro dnešek stačí. Příští víkend zatím nepůsobí nijak zázračně, takže si zase s dovolením (i bez) vyberu pauzu. Zdar a sílu.
285358
Jsou tu zase nějaký novinky, Lego konečně zažívá ten dlouho zaslužený boom. Česká kina chtějí logcky vydělat co nejvíc peněz a tak se většina film-milujících spoluobčanů rozčiluje nad fakticky jedinou dostupnou nadabovanou verzí. Jo, a piju tentokrát jenom pivo. Točí tu Černou Horu jedenáct a jde to. Netřeba dál protahovat úvod, jdeme na top desítku... [b]1. The LEGO Movie[/b], $69.1 US, $87.2 celej svět. Sympatická režijní dvojka (čekujte rozhovor ve výplachu) přivedla na svět fenomén, který už teď má odsouhlasené první, druhé, třetí a čtvrté pokračování. Relativně skromný rozpočet 60 mega bude zaplacen už během týdne a cesta daleko za 200 milionů z Ameriky je umetená. Uvidíme, co na to svět. Těch pár světových otvíráků dávajících do kupy 18 milionů ještě nic neznamená. Tohle je pro Warnery obrovskej úspěch, díky kterému bude na odepisování Jupiter Ascendingu a dalších průserů, které je tento rok jistě čekají. Sakra, já bych na to tak rád šel do kina, ale ty reakce jsou až moc nadšený, abych si to poprvé dal v dabingu. A s těma malejma. Jo, a poprosil bych o pochvalu, že sem tu ani jednou nenapsal "Everything Is Awesome". Měl sem ale namále. [b]2. The Monuments Men[/b], $22,7 US. Já toho Clooneyho prostě můžu. Brilantní režisér, charismatickej herec a vzor pro všechny "staré mládence" (ono to půjde, a ne že ne) se tentokrát pustil do krvavější světové války a podle kritik se mu to moc nevyvedlo. Diváci ale řekli kritice ne a úvodní víkend se dostavili ve větších než očekávaných davech. 22.7 mega je opravdu o něco víc než se očekávalo. A ten film to díky sedmdesáti milionovému rozpočtu potřeboval. Svět tohle nakonec dostane do plusu. Byť je to téma mírně řečeno nezajímavé, tak svět na tyhle hvězdy pořád slyší a Clooney má svou věrnou fan base i mimo jezero Como v Itálii. Uvidíme, kam Granta a Clooneyho zavede jejich další spolupráce. Za mě bych se přimlouval o politiku. Bůh ví, že Dbrou noc a hodně štěstí je páradní retro o důležitých věcech a tady jsou si nejvíc jistý v kramflecích. A třeba už konečně překecají do nějaký role toho Rockwella. V Confessions jim to sakra sedlo. [b]3. Ride Along[/b], $9.3 víkend, $105.1 US celkově. Kevin Hart je nejenom díky téhle Tim Story story miláček ameriky a jak sem psal na tomto místě někdy před třemi týdny, lidi by na něj přišli i kdyby hrál sestru Martina Lawrence v komedii pro černochy. Ride Along zaplatilo svůj skromný 25ti milionový rozpočet už někdy před dvěma týdny a teď každým dnem vydělávají na nové sporťáky štastným producentům. Universal má vůbec naprosto fantastickej vstup do tohoto roku. Prvně Lone Survivor, pak tohle.. Uvidíme jak si povede v následujících měsících. Očividně už to u nich nebude jenom o Rychle a Zběsile... [b]4. Frozen[/b], $6.9 US víkend, $368.7 US celkově, $913 svět celkově Když jsem tu před třemi týdny psal o "celé kino zpívá s filmem" verzi, která se zrovna chystala okupovat sály, tak sem si tipnul, že to udělá dalších 25 milionů a skončí to někde pod 370 milióny. A ono prd. Na odhady tržeb Frozenu má monopol duro. Fakt zaboha nepochopím jak mohl jako jedinej někdy před půl rokem odhadovat miliardu. Něčekal to nikdo a je tu prostě monstrózní úspěch.V Americe to doslova před pár hodinama překonalo tržby Despicable Me 2 a kdo ví, jestli je to nakonec netrhne i v tom světě. Oba animáky si šokujícím způsobem kráčejí pro miliardu a nám nezbývá než tomu s otevřenou pusou přihlížet. UPDATE: Tak v Číně otvírák 13.7 mega. Animáky i tam mají slušnou výdrž, takže ta miliarda už je opravdu hodně blízko. Japonsko už to tam nějak dotáhne. [b]5. That Awkward Moment[/b], $5.5 US víkend, $16.8 US celkově A to se na to podívejme. Co na čátku vypadalo jako zapomenutelný výlet čím dál lepšího Zaca Efrona do mírně nezávislých vod (rozpočet 8 mega ! ) se začíná transformovat v diváky oblíbenou trvalku, která nebude mít problém pokrýt i ten často zapomínanej rozpočet na reklamu. Propady o 36 procent a velmi pěkné reakce diváků naznačují, že tady se nakonec přes těch 30 půjde. Zacovi to fakt přeju, protože je to výbornej a charismatickej herec. Do toho pytle k Bieberovi, teplému vlkovi a dalším teenage rychlokvaškám je imho házenej hodně neoprávněně. A neříkám to jenom kvůli tomu, že fakticky sám utáhl 17 Again. On je poslední dobou dobrej fakticky ve všem. I ten slaďoučkej Talisman (shout out to Student Agency) utáhl fakticky jenom on. [b]6. Lone Survivor[/b], $5,3 , $112.5 US celkově, svět zatím nedostupnej Rambové klesají neskutečně pomalu a několik týdnů před koncem dlouhé pouti za dolary z amerických kin již přepočítavájí víc jak 112 mega. Fakticky tím jenom cementují neskutečný začátek roku pro Universaly a druhý nejlepší leden v amerických kinech za hoooodně dlouhou dobu. Fakt z toho mám radost, protože naprostá většina těch výtek nejenom českých kazišuků se týká toho, že je to blbost. A ona to blbost není. Je to RELATIVNĚ věrnej portrét toho, co se tam opravdu stalo. BTW, jak se tam v tom filmu pár hodin plazil polomrtvej za tou vodou, tak ve skutečnosti takhle trpěl snad 2 nebo 3 dny.... [b]7. Vampire Academy[/b], $4,1 US víkend. Aneb vysoká škola Weinsteinova. Můj hate na tyhle producentský hovada jste si mohli přečíst už minule. Tady snad dodám jenom dvě poznámky. Ta první je, že jako jedinej film z top 12ky se to stydí uvést rozpočet. Ta druhá je to, že konečně došlo k nějaké dohodě s režéserem Snowpiercera Bong Joon-Ho(em) a nesestříhaný film by měl být konečně uveden alespoň do limitované distribuce. No, aspoň, že tak. Na naše kina bych ale být vámi raději zapomenul... *?)* [b]8. The Nut Job[/b], $3.8 US víkend, $55 US celkově Doporučuju nechat si na xhamsteru vyhledat název tohoto filmu. Hned budete vědět, o čem to vlastně je. Akorát to tam není naanimovaný. [b]9. Jack Ryan: Shadow Recruit[/b], $3,6 US víkend, $44.5 US celkově, $115 svět Tomuhle filmu fandím. V kině jsem se v týdnu příjemně bavil, znovu jsem se utvrdil v tom, že miluju Keiru, a režisér je podle mě borec. Kennetha Branagha musí člověk ocenit hlavně po zpackané dvojce Thora. Po tom nudném průseru působí jednička jako veledílo. Jacka hodně zachraňuje svět a opravdu nízkej šedesáti-milionovej rozpočet. Ten film si hraje na písečku minimálně stomilionovejch filmů a Branagh to podle mě zvládl velmi dobře. 150 milionů a pokrytí rozpočtu s reklamou je imho jistý. Otázkou pořád ale zůstává, jestli to bude stačit na pokračování. Já bych ho viděl rád. Dobré to bylo. [b]10. Labor Day[/b], $10,1US víkend i celkově Tady imho došlo k nějakýmu nepředpokládanýmu odsunutí premiéry. Vzpomínám si, že už na podzim jsem sledoval interview mýho oblíbenýho Jakea s herci a režisérem. Já sám se na to rád podívám. Rejža zatím u mě nešlápnul vedle a téma mi tak trochu vzdáleně připomíná parádní a dnes už možná trochu zapomenutý Eastwoodův Dokonalý svět. Tržby jsou sice malé, ale Reitman zase dokázal točit za pět padesát (ostatně jako vždy), takže rozpočet ty nosiče a svět nějak pokryjí. [b]Dál stojí za zmínku...[/b] Na dvanáctém místě si vede skvěle [b]The Wolf of Wall Street[/b], kterého žere celý svět. Jinak si těžko vysvětli průběžné tržby 268 milionů a nadšení ze všech stran. Už teď na tom všichni zúčastnění vydělávají a to se mi líbí. Na třináctém místě útočí [b]Gravity[/b] na neskutečnou metu 700 milionů celosvětově. Fantastickej výsledek na film, kterej nechtěl dlouho nikdo odsouhlasit a zachránili ho nakonec až Warneři, konkrétně producent David Heyman, kterej s Cuaronem spolupracoval už na třetím Potterovi. A to pro dnešek stačí. Příští víkend zatím nepůsobí nijak zázračně, takže si zase s dovolením (i bez) vyberu pauzu. Zdar a sílu.
0 0
reagovat
Warneri ako prvé štúdio prišlo na to, že kvalitný film môže otvoriť hocikedy a divákov si nájde.
285354
Warneri ako prvé štúdio prišlo na to, že kvalitný film môže otvoriť hocikedy a divákov si nájde.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se