Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku All Hail the King: Celý kraťas

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Keď nad tým chvíľu porozmýšľam, tak zistím, že ma Trevor nakoniec až tak neserie.

Trápny humor, otravné decko, nepresvedčivé záchvaty paniky, rozpadajúce sa obleky, Extremis in name only.. tieto veci by mi celkom určite vadili aj bez toho twistu.
285143
Keď nad tým chvíľu porozmýšľam, tak zistím, že ma Trevor nakoniec až tak neserie. Trápny humor, otravné decko, nepresvedčivé záchvaty paniky, rozpadajúce sa obleky, Extremis in name only.. tieto veci by mi celkom určite vadili aj bez toho twistu.
0 0
reagovat

Althea13

Ne. Přečti si to pořádně. Už končím diskuzi na téma IM3. Ta sračka mě unavuje.
285142
Ne. Přečti si to pořádně. Už končím diskuzi na téma IM3. Ta sračka mě unavuje.
Althea13
0 0
reagovat
Jinak předminulej rok bral Downey s procenty z tržeb odhadem 70-80 milionů dolarů jenom za Avengers. (Zdroj DeadlineHollywood) (odhady o padesáti milionech se objevovali ještě dřív, než bylo jasný že ten film vydělá miliardu a půl).

Pak přišel Iron Man 3, kterej rozhodně překonal všechny možný odhady a Downey po 1.2 miliardě tržeb mohl s procenty shrábnout podobnou, ne-li vyšší částku.

Následně mu tuším skončila smlouva a začalo se jednat o nový. Vzhledem k tomu, že ho Marvel pořád ještě životně nutně potřebuje a těžko si teď představit třeba Avengers 2 bez něj, tak ani nechci vidět kolik těch procent bude za následující Avengers instance brát. Fór je v tom, že to šíleně dlouhý vyjednávání o jeho smlouvě zajišťující účast v Avengers 2 a 3 neobsahovalo právě Iron Mana 4. Takže je teď dost složitý si představit příchod Iron Mana 4 v mezidobí mezi Avengers 2 a 3. Na což plno lidí pořád dost sází, ale nejsem si jistej, co by Feige musel udělat, aby se to opravdu stalo.

Iron Man je šíleně úspěšná značka, a dřív nebo později musí být reboot s jiným hercem (nebo pokračování s jiným hercem, ale to si teď fakt nedovedu představit).
Imho Downey prostě a jednoduše v Iron Manovi 4 (pokud se to tak v budoucnu bude jmenovat) už hrát nebude.
285141
Jinak předminulej rok bral Downey s procenty z tržeb odhadem 70-80 milionů dolarů jenom za Avengers. (Zdroj DeadlineHollywood) (odhady o padesáti milionech se objevovali ještě dřív, než bylo jasný že ten film vydělá miliardu a půl). Pak přišel Iron Man 3, kterej rozhodně překonal všechny možný odhady a Downey po 1.2 miliardě tržeb mohl s procenty shrábnout podobnou, ne-li vyšší částku. Následně mu tuším skončila smlouva a začalo se jednat o nový. Vzhledem k tomu, že ho Marvel pořád ještě životně nutně potřebuje a těžko si teď představit třeba Avengers 2 bez něj, tak ani nechci vidět kolik těch procent bude za následující Avengers instance brát. Fór je v tom, že to šíleně dlouhý vyjednávání o jeho smlouvě zajišťující účast v Avengers 2 a 3 neobsahovalo právě Iron Mana 4. Takže je teď dost složitý si představit příchod Iron Mana 4 v mezidobí mezi Avengers 2 a 3. Na což plno lidí pořád dost sází, ale nejsem si jistej, co by Feige musel udělat, aby se to opravdu stalo. Iron Man je šíleně úspěšná značka, a dřív nebo později musí být reboot s jiným hercem (nebo pokračování s jiným hercem, ale to si teď fakt nedovedu představit). Imho Downey prostě a jednoduše v Iron Manovi 4 (pokud se to tak v budoucnu bude jmenovat) už hrát nebude.
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

Ehm, opravdu se ptáš zcela vážně na to, proč vznikl nějaký film, když v něm zrovna nebyl záporák, který by se tobě líbil? Fakt to myslíš vážně? No to snad ne :-) S touhle logikou můžu rovnou říct, proč se drbali v TDK s nějakým šaškem v masce klauna a nepřistoupili rovnou k pokračování o Lize Stínů. A proč se vlastně MoS zdržovali s nějakým generálem Zodem a rovnou neflákli Supermana proti Barmanovi? Hele a proč vlastně nebyl v Thorovi 1 rovnou použitej jako záporák Malekit a zdržovali tam s nějakým Lokim (toho mohli přeci přeskočit i v Avengers). Zní ti tyhle dotazy blbě? No nepovídej... :-D
285140
Ehm, opravdu se ptáš zcela vážně na to, proč vznikl nějaký film, když v něm zrovna nebyl záporák, který by se tobě líbil? Fakt to myslíš vážně? No to snad ne :-) S touhle logikou můžu rovnou říct, proč se drbali v TDK s nějakým šaškem v masce klauna a nepřistoupili rovnou k pokračování o Lize Stínů. A proč se vlastně MoS zdržovali s nějakým generálem Zodem a rovnou neflákli Supermana proti Barmanovi? Hele a proč vlastně nebyl v Thorovi 1 rovnou použitej jako záporák Malekit a zdržovali tam s nějakým Lokim (toho mohli přeci přeskočit i v Avengers). Zní ti tyhle dotazy blbě? No nepovídej... :-D
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat

TedGeorge

Prinajhorsom by ho preobsadili. Alebo pouzili Mandarina v inej Marvelovke, aj ked takto z fleku ma vobec nenapada ci Mandarin podkuroval niekomu inemu okrem Iron Mana :D

Iron Man patri medzi stalice studia, aj ked je fakt ze dost zavisi prave na Downeym. Napriek tomu si myslim ze este o jeden diel sa pokusia. Captain America a Thor sa 3 dielu dockaju a Iron Man je predsa len vacsia dojna krava. Ale teoreticky nie je nepravdepodobne, ze v Avengers 3 uz Iron Man nebude, len v 2 pribudne par novych postav a v 3 pridu dalsie.
285138
Prinajhorsom by ho preobsadili. Alebo pouzili Mandarina v inej Marvelovke, aj ked takto z fleku ma vobec nenapada ci Mandarin podkuroval niekomu inemu okrem Iron Mana *:D* Iron Man patri medzi stalice studia, aj ked je fakt ze dost zavisi prave na Downeym. Napriek tomu si myslim ze este o jeden diel sa pokusia. Captain America a Thor sa 3 dielu dockaju a Iron Man je predsa len vacsia dojna krava. Ale teoreticky nie je nepravdepodobne, ze v Avengers 3 uz Iron Man nebude, len v 2 pribudne par novych postav a v 3 pridu dalsie.
TedGeorge
0 0
reagovat
Ok tak znovu, proč teda 3ka vznikla? Aby jsme se dívali 2 hodiny na nějakýho debila místo Mandarina, který podle tebe bude až ve 4ce ? Jaký má potom tento trapný "mezifilm" smysl ?

A Karle .. pár nespokojených fandů ?

Odkaz nefunguje tady nevím proč, stačí napsat do googlu "why iron man 3 sucked" ..
285137
Ok tak znovu, proč teda 3ka vznikla? Aby jsme se dívali 2 hodiny na nějakýho debila místo Mandarina, který podle tebe bude až ve 4ce ? Jaký má potom tento trapný "mezifilm" smysl ? A Karle .. pár nespokojených fandů ? Odkaz nefunguje tady nevím proč, stačí napsat do googlu "why iron man 3 sucked" ..
0 0
reagovat

M.a.t.t

Samozřejmě za předpokladu, že Iron Man 4 bude. Downey má podepsaný Avengers 2 a 3, běžnější praxe by byla oznámit Iron Man 4 (byť s velkým předstihem) po megaúspěchu trojky. On Downey taky nemládne a dost možná se v zákulisí odhrávají lité boje právě o čtyřku. V okamžiku, kdy Avengers 2 půjdou do kin, bude RDJ 50 let...

A Avengers 3 můžou jít do kin klidně 2018 (nevěřím, že by 2017 stihli). To už mu bude 53 a kdo ví, jestli bude chtít až do konce života hrát v Marvelovkách. Po procentech z Iron Mana 3 a Avengers (nemluvě o pokračováních) má ten člověk defacto nekonečně peněz a už to imho vůbec nebude o tom, že na Iron Mana 4 by kejvl v roce 2017, kdyby dostal místo 50ti milionů 100.

Imho je dost možný, že Downey už prostě na čtyřku za žádnou cenu nekejvne a ve trojce Avengerů nás bude čekat hádej jakej šokující zvrat...
285134
Samozřejmě za předpokladu, že Iron Man 4 bude. Downey má podepsaný Avengers 2 a 3, běžnější praxe by byla oznámit Iron Man 4 (byť s velkým předstihem) po megaúspěchu trojky. On Downey taky nemládne a dost možná se v zákulisí odhrávají lité boje právě o čtyřku. V okamžiku, kdy Avengers 2 půjdou do kin, bude RDJ 50 let... A Avengers 3 můžou jít do kin klidně 2018 (nevěřím, že by 2017 stihli). To už mu bude 53 a kdo ví, jestli bude chtít až do konce života hrát v Marvelovkách. Po procentech z Iron Mana 3 a Avengers (nemluvě o pokračováních) má ten člověk defacto nekonečně peněz a už to imho vůbec nebude o tom, že na Iron Mana 4 by kejvl v roce 2017, kdyby dostal místo 50ti milionů 100. Imho je dost možný, že Downey už prostě na čtyřku za žádnou cenu nekejvne a ve trojce Avengerů nás bude čekat hádej jakej šokující zvrat...
M.a.t.t
0 0
reagovat
Ja teda tiez nechapem, v com maju niektori stale problem.

Iron Man 1 a 2 naznacil existenciu 10 rings, v Iron Manovi 3 Killian prevzal ich znacku a vykonaval zlociny pod ich menom a na to si najal herca, ktory mal predstierat identitu Mandarina. Tiez mi ten zvrat uplne nesadol, pretoze sa z neho javilo, ze Mandarin vlastne neexistuje, ale tento kratas vsetko uvadza na spravnu mieru. Naviac si krasne pripravuju podu pre 4 diel, kde uz skutocny Mandarin moze hrat daleko vacsiu rolu. Zatial ziaden logicky rozpor.
285135
Ja teda tiez nechapem, v com maju niektori stale problem. [spoiler]Iron Man 1 a 2 naznacil existenciu 10 rings, v Iron Manovi 3 Killian prevzal ich znacku a vykonaval zlociny pod ich menom a na to si najal herca, ktory mal predstierat identitu Mandarina. Tiez mi ten zvrat uplne nesadol, pretoze sa z neho javilo, ze Mandarin vlastne neexistuje, ale tento kratas vsetko uvadza na spravnu mieru. Naviac si krasne pripravuju podu pre 4 diel, kde uz skutocny Mandarin moze hrat daleko vacsiu rolu. Zatial ziaden logicky rozpor.[/spoiler]
0 0
reagovat
? Ja jenom rikam, ze fakt nemaj potrebu neco predelavat kvuli par nespokojenejm fanouskum, kdyz to zbytek lidi veskrze pochopil, ocenil prekvapeni a humor a jede se dal.

Kdyby se ukazalo, ze je Slattery pravej Mandarin, tak to damage control rozhodne je, ale takhle si nikde neprotirecej, nic neprekopavaj, jenom do toho materialu proste vetkli neco necekanyho. Doted nevidim problem.
285133
? Ja jenom rikam, ze fakt nemaj potrebu neco predelavat kvuli par nespokojenejm fanouskum, kdyz to zbytek lidi veskrze pochopil, ocenil prekvapeni a humor a jede se dal. [spoiler]Kdyby se ukazalo, ze je Slattery pravej Mandarin, tak to damage control rozhodne je, ale takhle si nikde neprotirecej, nic neprekopavaj, jenom do toho materialu proste vetkli neco necekanyho. Doted nevidim problem.[/spoiler]
0 0
reagovat

Mandarin

Super kraťas, i když jsem původně doufala v něco jiného pod tímto názvem, ale to nevadí, tenhle stál za to! Ale nepřestává mě udivovat, kolik diváků víc než třičtvrtě roku po premiéře IM3 stále ještě nepochopilo, jak byl ten film ohledně Mandarina myšlený. Bože lidi, zapněte mozek, to přece není těk těžký! :-D. Sice chápu, že vyžadovat po divácích, kteří jdou přeci na "tupou komiksovku od Marvelu" trochu logiky, bylo od tvůrců filmu troufalé, ale tak strašně složitě to přeci zas nenapsali! Navíc přímo ve filmu i kolem něj bylo divákům poskytnuto dostatečné množství vodítek, aby si ten výsledný obraz daly dohromady i lehce opožděnější osoby a dokonce i zhrzení fanoušci komiksu, kteří se zatvrdili a pochopit to prostě nechtěli, protože: "Marvel nám nedal to, co bylo v té knížečce s bublinami a místo toho si z nás vystřelil, béé!". A navíc se to dá vysvětlit v několika větách:

Mandarin v IM3 nikdy nebyl a ani tam být neměl! Záporákem byl celou dobu Killian, který si usmyslel, že si s Trevorovu pomocí vytvoří "teroristu na míru" a ke "ztvárnění" vybral Mandarina, kterého nikdy neviděl a nejspíš ani nevěřil, že existuje (Celá scéna:"Já jsem Mandarin." na konci filmu znamenalo, že on je zodpovědný za všechny ty činy, co "Mandarin" v USA provedl, ne že jím skutečně je!). Pro něj šlo jen o pověru, o "ducha" kterým se děsí na východě děti a vhodnou postavu k nenávidění celým USA. Jenže Mandarin skutečně existuje, o celé věci se doslechl a teď se o to začal zajímat. Konec, tečka. Nevidím na tom absolutně nic nelogického, chybného, nebo nepochopitelného. Nikdo od Marvelu Mandarina jako postavu nesprznil a ani se to nyní nesnažil napravit, jen ho jako Iron Manovu Nemesis chytře přehrál do dalších dílů. A fanoušci komiksů můžou sebevíc křičet a dupat a vztekat se, ale takhle to prostě je a bylo od začátku a to, že je štve, že se nechali trailery napálit, na tom nic nezmění. Berte to pozitivně, s vámi se nechalo ve filmu přeci napálit celé USA :-D.
285132
Super kraťas, i když jsem původně doufala v něco jiného pod tímto názvem, ale to nevadí, tenhle stál za to! Ale nepřestává mě udivovat, kolik diváků víc než třičtvrtě roku po premiéře IM3 stále ještě nepochopilo, jak byl ten film ohledně Mandarina myšlený. Bože lidi, zapněte mozek, to přece není těk těžký! :-D. Sice chápu, že vyžadovat po divácích, kteří jdou přeci na "tupou komiksovku od Marvelu" trochu logiky, bylo od tvůrců filmu troufalé, ale tak strašně složitě to přeci zas nenapsali! Navíc přímo ve filmu i kolem něj bylo divákům poskytnuto dostatečné množství vodítek, aby si ten výsledný obraz daly dohromady i lehce opožděnější osoby a dokonce i zhrzení fanoušci komiksu, kteří se zatvrdili a pochopit to prostě nechtěli, protože: "Marvel nám nedal to, co bylo v té knížečce s bublinami a místo toho si z nás vystřelil, béé!". A navíc se to dá vysvětlit v několika větách: [spoiler]Mandarin v IM3 nikdy nebyl a ani tam být neměl! Záporákem byl celou dobu Killian, který si usmyslel, že si s Trevorovu pomocí vytvoří "teroristu na míru" a ke "ztvárnění" vybral Mandarina, kterého nikdy neviděl a nejspíš ani nevěřil, že existuje (Celá scéna:"Já jsem Mandarin." na konci filmu znamenalo, že on je zodpovědný za všechny ty činy, co "Mandarin" v USA provedl, ne že jím skutečně je!). Pro něj šlo jen o pověru, o "ducha" kterým se děsí na východě děti a vhodnou postavu k nenávidění celým USA. Jenže Mandarin skutečně existuje, o celé věci se doslechl a teď se o to začal zajímat. Konec, tečka. Nevidím na tom absolutně nic nelogického, chybného, nebo nepochopitelného. Nikdo od Marvelu Mandarina jako postavu nesprznil a ani se to nyní nesnažil napravit, jen ho jako Iron Manovu Nemesis chytře přehrál do dalších dílů. A fanoušci komiksů můžou sebevíc křičet a dupat a vztekat se, ale takhle to prostě je a bylo od začátku a to, že je štve, že se nechali trailery napálit, na tom nic nezmění. Berte to pozitivně, s vámi se nechalo ve filmu přeci napálit celé USA :-D. [/spoiler]
Mandarin
0 0
reagovat

KarelR

Já ty komiksy nikdy nečetl, a Mandarina jako takovýho ani neznám. Jen to prostě bylo asi tak špatný, jako když Bane byl odsunutej na druhou kolej nějakou dcérenkou...
Ten podělanej twist už byl jen velmi dementní třešničkou na pejsko-kočičkovým dortu (filmu). (Byť si to teda Kingsley hrozně dával...)
A těším se, až ti budu moct připoemnout, že výdělek je vlastně záruka kvality...
285130
Já ty komiksy nikdy nečetl, a Mandarina jako takovýho ani neznám. Jen to prostě bylo asi tak špatný, jako když Bane byl odsunutej na druhou kolej nějakou dcérenkou... Ten podělanej twist už byl jen velmi dementní třešničkou na pejsko-kočičkovým dortu (filmu). (Byť si to teda Kingsley hrozně dával...) A těším se, až ti budu moct připoemnout, že výdělek je vlastně záruka kvality...
KarelR
0 0
reagovat

Tony

IM3 vidělo 99.9 procent návštěvníků MZ. Takže ano. A Bruce Willis je duch.
285129
IM3 vidělo 99.9 procent návštěvníků MZ. Takže ano. A Bruce Willis je duch.
Tony
0 0
reagovat
Jinak koukám, že už se tu v souvislosti s IM3 každej na spoler tagy vykašlal. :D
285127
Jinak koukám, že už se tu v souvislosti s IM3 každej na spoler tagy vykašlal. *:D*
0 0
reagovat
Sorvnával to někdo s prvním dílem nolanovského Batmana? Tam je ten "twist" podán daleko elegantněji, byť rozhodně nejsem fanda toho filmu.
285125
Sorvnával to někdo s prvním dílem nolanovského Batmana? Tam je ten "twist" podán daleko elegantněji, byť rozhodně nejsem fanda toho filmu.
0 0
reagovat
Vtipné jen za předpokladu, že ti je 6 a míň let a nebo se jmenuješ KarelR :)
285126
Vtipné jen za předpokladu, že ti je 6 a míň let a nebo se jmenuješ KarelR :)
0 0
reagovat
Problém Iron Mana je, že mu už od prvního dílu chybí pořádný záporák. Teď tu na jednoho pořádného a charismatického šance byla, ale kvůli jedné vtipné scéně, to celé hodili do hajzlu.
285124
Problém Iron Mana je, že mu už od prvního dílu chybí pořádný záporák. Teď tu na jednoho pořádného a charismatického šance byla, ale kvůli jedné vtipné scéně, to celé hodili do hajzlu.
0 0
reagovat

KarelR

Som zvedavý, či by si spieval ódy, keby sa (napríklad) v TDK z Ledgera vykľula postavička typu Trevor.

Jedna vec je prekvapiť publikum, druhá je vytierať si riť s predlohou, ktorá tu bola desiatky rokov pred tým, než Hollywood vôbec zistil, že na tých smiešnych zošitoch sa dajú ryžovať neskutočné prachy.
285123
Som zvedavý, či by si spieval ódy, keby sa (napríklad) v TDK z Ledgera vykľula postavička typu Trevor. Jedna vec je prekvapiť publikum, druhá je vytierať si riť s predlohou, ktorá tu bola desiatky rokov pred tým, než Hollywood vôbec zistil, že na tých smiešnych zošitoch sa dajú ryžovať neskutočné prachy.
KarelR
0 0
reagovat
Iron Man 3 je najhorší film od Marvel Studios. Zlatá dvojka.

A s komiksom Extremis má spoločný tak akurát názov.

Nie som ktovieaký znalec či die hard fanúšik Mandarina, ale zdrogovaný prostitút Trevor bol prisilná káva aj na mňa. Pán scenárista síce tvrdí, že takto to mali v pláne od začiatku, ale ten kraťas je sám o sebe najlepším argumentom pre to, že je to naozaj "damage control".
285122
Iron Man 3 je najhorší film od Marvel Studios. Zlatá dvojka. A s komiksom Extremis má spoločný tak akurát názov. Nie som ktovieaký znalec či die hard fanúšik Mandarina, ale zdrogovaný prostitút Trevor bol prisilná káva aj na mňa. Pán scenárista síce tvrdí, že takto to mali v pláne od začiatku, ale ten kraťas je sám o sebe najlepším argumentom pre to, že je to naozaj "damage control".
0 0
reagovat
"nejlepší zvrat v nejlepší loňský comicsovce" - ehm, to je věc názoru...
285121
"nejlepší zvrat v nejlepší loňský comicsovce" - ehm, to je věc názoru...
0 0
reagovat
Jenom nás prosím nepřekvapujte! Točte přesně to, na co chceme jít! Tak ti nevím, kdo je v tomhle případě tupá ovce...

Ale to už se zase točíme dokola, že.
285119
Jenom nás prosím nepřekvapujte! Točte přesně to, na co chceme jít! Tak ti nevím, kdo je v tomhle případě tupá ovce... Ale to už se zase točíme dokola, že.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se