Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel chce Johnnyho Deppa jako Dr. Strange


ikona
KarelR
Velký comicsový vesmír si žádá velké hvězdy. 

Není tomu ani 24 hodin, co v marvelácké síti skončil Michael Douglas, a už tu máme pokukování po dalším velkém jméně. Tentokrát dokonce po jednom z největších. Kevin Feige dlouho mluví o tom, že by nás ve Fázi 3 (tzn. mezi druhými a třetími Avengers) mohl potkat sólový film comicsového mystika Dr. Strange. A studiovou volbou na jeho ztvárnění není nikdo jiný než Johnny Depp.

 

Což o to, role bývalého neurochirurga Stephena Strange, který se vypracoval v nejmocnějšího čaroděje na Zemi, by Deppovi rozhodně sedla. Tomuhle castingu ale stojí v cestě tři velké problémy, jejichž překování nebude zrovna jednoduché. Zaprvé je nutné s Deppem vůbec začít jednat a přesvědčit ho, že si chce Strange zahrát. Zadruhé se bude Marvel muset rozšoupnout, protože by Depp za jejich obvyklé peníze ani nevylezl z přívěsu. A zatřetí by se muselo hodně čachrovat s Deppovým kalendářem, do kterého je nejdřív potřeba vtěsnat dva obrovské sequely.

 

Druhá Alenka v říši divů a pátí Piráti z Karibiku jsou u Disneyho prioritou, přes kterou nepojede vlak. Marvel by tak musel svým nadřízeným vyhovět v každém ohledu a naplánovat Dr. Strange tak, aby nepřiškrtil ani jednu dojnou krávu. Může něco takového klapnout? Reálné by to určitě bylo, momentálně je ale nutné překonat pár úvodních překážek. A teprve po nich můžeme začít řešit, jestli by Depp vlastně pomáhal Marvelu nebo Marvel Deppovi. Ono ta jeho starpower totiž pomalu přestává být extrémně zářivá...

---

Vytáhni v hospodě: O roli Dr. Strange si veřejně řekl Patrick Dempsey. Pokud tedy Marvelu nevyjde volba numero uno, shánění náhradníka by nemělo být zas tak složité.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace