Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel ulovil Michaela Douglase


ikona
KarelR
ant-manmarvelmichael douglas
Koho si zahraje? 

Když se Marvelu podařilo obsadit Anthonyho Hopkinse jako mocného Odina, bylo jasné, že se mladičké studio jen tak před něčím nezastaví. Pár let na to se do obřího comicsového univerza přidal i Robert Redford, no a dnes tu máme třetí hereckou legendu, která bude sdílet plátno s někým z Avengers. Je jí Michael Douglas a v roce 2015 si zahraje... Ant-Mana!

 

Vzhledem k nedávnému obsazení Paula Rudda do stejné role hned dvojitý šok? Tak trochu. V Marvelu holt vědí, jak fanouškům zamotat hlavu, takže si to pojďme rozplést. Michael Douglas si pod dohledem Edgara Wrighta zahraje Hanka Pyma, vynálezce zmenšovacích částic a prvního nositele přezdívky Ant-Man. Film dodrží jeho comicsové kořeny a ukáže nám jeho začátky v šedesátých letech (se zatím nespecifikovaných hercem), krátce po nich se pak přeneseme do současnosti, kde part převezme Douglas. Jeho cesta se v tu chvíli zkříží se zlodějíčkem Scottem Langem (Paul Rudd), který ukradne jeho výtvor a stane se Ant-Manem číslo dvě.

 

Stále přitom platí, že nás čeká především špionážní thriller, ve kterém oba hrdinové spojí své síly. Čerstvý výherce Zlatého glóbu (za ztvárnění Liberaceho ve stejnojmenném filmu) pak z nevyzpytatelné látky dělá o úroveň zajímavější projekt, který se rychle začíná vymaňovat ze stínu druhých Avengers. Jistě, nejmocnější hrdinové světa to 1. května 2015 rozjedou na maximum. 31. července téhož roku se ale rozhodně nebude kopat druhá liga. Ne s Wrightem a Douglasem, kteří by mohli mravenčího outsidera vynést do hvězdných výšin. Jen do toho, pánové!

---

Vytáhni v hospodě: Michael Douglas dostal v roce 2010 rakovinu jazyka, teď už se ale opět těší slušnému zdraví. Snad ho herecky vytěží na maximum.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace