Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Víkendový výplach #227 o Simpsonových a Vetřelci

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Přidávám se k těm, co mají pocit, že seriály byly nějakou dobu lepší než filmy. Ale bohužel, zlatá éra už je taky pomalu pryč. Takže zatímco jsem posledních asi 7 let koukala hlavně na seriály, teď se zase chystám vrátit spíš k filmům...
282809
Přidávám se k těm, co mají pocit, že seriály byly nějakou dobu lepší než filmy. Ale bohužel, zlatá éra už je taky pomalu pryč. Takže zatímco jsem posledních asi 7 let koukala hlavně na seriály, teď se zase chystám vrátit spíš k filmům...
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

"Holt toho chci hodně a peněz je málo, nevím jak třeba ty, ale já musím platit bydlení, auta a další koníčky co mám, nehledě na to třeba, že rád dělám radost lidem v okolí když to jde, takže ono člověk musí být taky chytrý trošku v dnešní době, když budeš v pustém lese mít hlad a uvidíš maliny, sníš je a necháš tam ležet padesátikorunu? "

Aha, já sem tohle měl za prachsprostou 150x opakovanou obhajobu. Netušil sem, že jde o tvou životní filozofii. Fakt sem jenom myslel, že seš osel, co ono komančovské "Kdo nekrade, okrádá rodinu" převádí na dnešní reálie.

To jenom ty si nepochopil co chci říct. Tak už prosím sklapni a tyhle kecy piš někam, kde to někoho zajímá. Uvědom si, kde seš...
282808
"Holt toho chci hodně a peněz je málo, nevím jak třeba ty, ale já musím platit bydlení, auta a další koníčky co mám, nehledě na to třeba, že rád dělám radost lidem v okolí když to jde, takže ono člověk musí být taky chytrý trošku v dnešní době, když budeš v pustém lese mít hlad a uvidíš maliny, sníš je a necháš tam ležet padesátikorunu? " Aha, já sem tohle měl za prachsprostou 150x opakovanou obhajobu. Netušil sem, že jde o tvou životní filozofii. Fakt sem jenom myslel, že seš osel, co ono komančovské "Kdo nekrade, okrádá rodinu" převádí na dnešní reálie. To jenom ty si nepochopil co chci říct. Tak už prosím sklapni a tyhle kecy piš někam, kde to někoho zajímá. Uvědom si, kde seš...
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat

Ted

A co pak já někde něco vyřvávám o pirátění? Kdyby jsi četl co píšu pořádně, nikdy by jsi takovou blbost nenapsal.
282801
A co pak já někde něco vyřvávám o pirátění? Kdyby jsi četl co píšu pořádně, nikdy by jsi takovou blbost nenapsal.
Ted
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

Většina lidí má aspoň soudnost a mlčí o tom. Dělej si co chceš, ale už to prosímtě dál neobhajuj...
282800
Většina lidí má aspoň soudnost a mlčí o tom. Dělej si co chceš, ale už to prosímtě dál neobhajuj...
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat

Svaťoš

Když to napíšeš takhle normálně, tak neberu. Akorát nechápu, proč jsi hned pirát, když se díváš na filmy doma? Jasně, ne všechno kupuju, ale to asi málokdo. Stejně tak u her a u dalších věcí. Holt toho chci hodně a peněz je málo, nevím jak třeba ty, ale já musím platit bydlení, auta a další koníčky co mám, nehledě na to třeba, že rád dělám radost lidem v okolí když to jde, takže ono člověk musí být taky chytrý trošku v dnešní době, když budeš v pustém lese mít hlad a uvidíš maliny, sníš je a necháš tam ležet padesátikorunu? Asi těžko. Tak to prostě dnes funguje ať se ti to líbí nebo ne. Holt život je boj a otázka priorit :)
282799
Když to napíšeš takhle normálně, tak neberu. Akorát nechápu, proč jsi hned pirát, když se díváš na filmy doma? Jasně, ne všechno kupuju, ale to asi málokdo. Stejně tak u her a u dalších věcí. Holt toho chci hodně a peněz je málo, nevím jak třeba ty, ale já musím platit bydlení, auta a další koníčky co mám, nehledě na to třeba, že rád dělám radost lidem v okolí když to jde, takže ono člověk musí být taky chytrý trošku v dnešní době, když budeš v pustém lese mít hlad a uvidíš maliny, sníš je a necháš tam ležet padesátikorunu? Asi těžko. Tak to prostě dnes funguje ať se ti to líbí nebo ne. Holt život je boj a otázka priorit *:)*
Svaťoš
0 0
reagovat
Jak tak koukám, spousta zdejších uživatelů na konci roku sotva ví, jak kino vypadá, a já jak si říkal, že se budu s mým číslem zahanbeně krčit v koutě. Je mi úplně fuk jak to každý má, mě to nijak neovlivňuje, jen mě to na filmovém webu trochu překvapuje :)
282797
Jak tak koukám, spousta zdejších uživatelů na konci roku sotva ví, jak kino vypadá, a já jak si říkal, že se budu s mým číslem zahanbeně krčit v koutě. Je mi úplně fuk jak to každý má, mě to nijak neovlivňuje, jen mě to na filmovém webu trochu překvapuje *:)*
0 0
reagovat

Hasta

Neber to tak, že na tebe útočím, jenom ti řeknu čím mě naprosto irituješ. Dáváš až příliš najevo, že si obyčejný filmový pirát. A ano, kdo je bez viny ať hodí kamenem, takže si tak jako většina dopomáhám k filmům i jinak než v kině. Tvoji odpověď ti neberu klidně si za tím stůj, ale fakt to tady na diskuzích pořád lidem necpi, je to otrava (mluvím za sebe).
282794
Neber to tak, že na tebe útočím, jenom ti řeknu čím mě naprosto irituješ. Dáváš až příliš najevo, že si obyčejný filmový pirát. A ano, kdo je bez viny ať hodí kamenem, takže si tak jako většina dopomáhám k filmům i jinak než v kině. Tvoji odpověď ti neberu klidně si za tím stůj, ale fakt to tady na diskuzích pořád lidem necpi, je to otrava (mluvím za sebe).
Hasta
0 0
reagovat

30 (+- autobus)

Hlavně jsem rád, že jsem viděl v kině vše, co mě zajímalo. Zbytek jsem z alternativních zdrojů buďto ještě neviděl, nebo viděl velmi zpožděně "z nudy".

KARL0S - pár dalších filmů by se doma našlo, ale čím dál více času věnuji seriálům a když mám "sucho" tak si spíš najdu nový seriál. Hlavně protože film je pomíjivá zábava, ale seriál vydrží déle (můžu se těšit na hrdiny atd.) + pokud se mi seriál líbí, tak mám zábavu na desítky hodin, pokud ne, ztratil jsem jen čas prvních několika dílů... film musím zkouknout celý.
282786
Hlavně jsem rád, že jsem viděl v kině vše, co mě zajímalo. Zbytek jsem z alternativních zdrojů buďto ještě neviděl, nebo viděl velmi zpožděně "z nudy". [b]KARL0S[/b] - pár dalších filmů by se doma našlo, ale čím dál více času věnuji seriálům a když mám "sucho" tak si spíš najdu nový seriál. Hlavně protože film je pomíjivá zábava, ale seriál vydrží déle (můžu se těšit na hrdiny atd.) + pokud se mi seriál líbí, tak mám zábavu na desítky hodin, pokud ne, ztratil jsem jen čas prvních několika dílů... film musím zkouknout celý.
30 (+- autobus)
0 0
reagovat

HAL

Mě tvoje příspěvky taky nebaví číst a říkám něco? Zbytečně tu osobníma útokama v diskuzi děláš bordel, protože pak logicky druhý většinou reaguje. Otázka zněla kolikrát jsme byli v kině, tak jsem odpověděl. Stejně jako Joker, nemůžu za to, že jsi neobjevil taje domácího kina a jeho výhody. Jestli jsi studentík, který na to nemá love, třeba se jednou dočkáš. Jestli love máš, ale chodíš raději do veřejného, ok. Ale proč by měl někdo být debil jen proto, že dělá něco jiného, než ty? Vzpamatuj se. Apropo v mém okolí během loňského roku přibyl další člověk ,co dává přednost home cinema. Možná tě jen štve, že klasickým kinů pomalu (hodně pomalu) začíná tímto zvonit hrana.a proto na podobné komenty reaguješ podrážděně. Samozřejmě tu budou ještě dlouho, to nikdo nepopírá.

Jsi jen internetový frajírek a rádobydrssňák, nic víc. A chodit mezi lidi, tím myslíš co ? Jako že bych jel do Prahy na otočku na sraz MZ v době, kdy se mi to nehodí a mám lepší věci na práci? Aha, tak to potom jo:)

Holt mě už nebavilo nechat si kazit filmy cizíma pitomcema okolo a poslouchat ten plochý zvuk. Až tam budeš sedět a někdo bude žrát nebo mluvit, vzpomeň si na to frajere.
282734
Mě tvoje příspěvky taky nebaví číst a říkám něco? Zbytečně tu osobníma útokama v diskuzi děláš bordel, protože pak logicky druhý většinou reaguje. Otázka zněla kolikrát jsme byli v kině, tak jsem odpověděl. Stejně jako Joker, nemůžu za to, že jsi neobjevil taje domácího kina a jeho výhody. Jestli jsi studentík, který na to nemá love, třeba se jednou dočkáš. Jestli love máš, ale chodíš raději do veřejného, ok. Ale proč by měl někdo být debil jen proto, že dělá něco jiného, než ty? Vzpamatuj se. Apropo v mém okolí během loňského roku přibyl další člověk ,co dává přednost home cinema. Možná tě jen štve, že klasickým kinů pomalu (hodně pomalu) začíná tímto zvonit hrana.a proto na podobné komenty reaguješ podrážděně. Samozřejmě tu budou ještě dlouho, to nikdo nepopírá. Jsi jen internetový frajírek a rádobydrssňák, nic víc. A chodit mezi lidi, tím myslíš co ? Jako že bych jel do Prahy na otočku na sraz MZ v době, kdy se mi to nehodí a mám lepší věci na práci? Aha, tak to potom jo*:)* Holt mě už nebavilo nechat si kazit filmy cizíma pitomcema okolo a poslouchat ten plochý zvuk. Až tam budeš sedět a někdo bude žrát nebo mluvit, vzpomeň si na to frajere.
HAL
0 0
reagovat
Já bych se rád zeptal, co vás vede k opakovaným projekcím? Já musím uznat, že z těch opakovaných jsou pouze Rush a Man of Steel jako reparátové (tedy zbytek je klasické doplnění nebo zkrášlení zážitku). Man of Steel mi ve 3D nevyhovoval, tak druhá ve 2D a o Rush se rozepíšu níže.

Rush napoprvé, vedle mě napravo luxusní roštěnka, nalevo nějaký 10-ti letý capart maximálně (dál po jeho levici fotřík a zbytek této výjimečné rodiny). Budeme mu třeba říkat Pepík, takže malého Pepíka asi po deseti minutách filmu proběhlo zklámání, že se ve filmu nevyskytují Kačer Donald se Strýčkem Skrblíkem, protože při sprchové scéně Jamese Hunta rozsypal popcorn, který bych tam já jedl týden. Následně po 20ti minutach dopil svoji slazenou limču a zbytek času s prazdným kelímkem (při vší smůle používal držák pro nápoje, který byl mezi ním a mnou) dělal kmitavé pohyby, aby to krásně lupkalo. Měl jsem sto chutí ho loktem uspat, po deseti minutách jsem mu řekl, ať toho laskavě něchá. Vydrželo to asi 5 minut a opět se to vrátilo do stejných kolejí. Jsem člověk, co to umí přehlížet, ale částečně to byla zkažená projekce, že jsem si nakonec Rush dal o pár dní později, kdy byl kinosál téměř prázdný. Škoda, že tenkrát u toho Rush byl naprosto narvaný kinosál, bych si rovnou přesedl, ale bohužel...

Jídlo a pití v kinech se musí přežít, nejhorší ale je, když vám někteří dotyční s prázdnými obaly dělají akustické doplnění filmu, protože daný snímek je nebaví (nechápu, proč z tama prostě neodlezou a tím zvítězí obě strany). Před lety jsem zažil inteligentní osobu, která byla zřejmě na rande. Bylo to tuším na Inception a tato pochybná osoba mužského pohlaví cca 30-40 minut v kuse ohryzávala plastovou flašku od Pepsi. Jsem mu ji pak vyrval z rukou a šel ji vyhodit, byl z toho značně překvapen. Jsem mu řekl, že tu jsem na filmu a ne abych poslouchal retarda ohryzávat flašku, v ten moment se raději se svou družkou sbalili a šli, protože asi ze mně v tu chvíli šel strach.

Ale stále na kino nedám dopustit, doma si to tolik neužiji a kolikrát atmosféra v kinosále je k nezaplacení. Jen časem odemigrovat ze Zlína a možná se zbavím těchto příhod s obaložrouty :)
282720
Já bych se rád zeptal, co vás vede k opakovaným projekcím? Já musím uznat, že z těch opakovaných jsou pouze Rush a Man of Steel jako reparátové (tedy zbytek je klasické doplnění nebo zkrášlení zážitku). Man of Steel mi ve 3D nevyhovoval, tak druhá ve 2D a o Rush se rozepíšu níže. Rush napoprvé, vedle mě napravo luxusní roštěnka, nalevo nějaký 10-ti letý capart maximálně (dál po jeho levici fotřík a zbytek této výjimečné rodiny). Budeme mu třeba říkat Pepík, takže malého Pepíka asi po deseti minutách filmu proběhlo zklámání, že se ve filmu nevyskytují Kačer Donald se Strýčkem Skrblíkem, protože při sprchové scéně Jamese Hunta rozsypal popcorn, který bych tam já jedl týden. Následně po 20ti minutach dopil svoji slazenou limču a zbytek času s prazdným kelímkem (při vší smůle používal držák pro nápoje, který byl mezi ním a mnou) dělal kmitavé pohyby, aby to krásně lupkalo. Měl jsem sto chutí ho loktem uspat, po deseti minutách jsem mu řekl, ať toho laskavě něchá. Vydrželo to asi 5 minut a opět se to vrátilo do stejných kolejí. Jsem člověk, co to umí přehlížet, ale částečně to byla zkažená projekce, že jsem si nakonec Rush dal o pár dní později, kdy byl kinosál téměř prázdný. Škoda, že tenkrát u toho Rush byl naprosto narvaný kinosál, bych si rovnou přesedl, ale bohužel... Jídlo a pití v kinech se musí přežít, nejhorší ale je, když vám někteří dotyční s prázdnými obaly dělají akustické doplnění filmu, protože daný snímek je nebaví (nechápu, proč z tama prostě neodlezou a tím zvítězí obě strany). Před lety jsem zažil inteligentní osobu, která byla zřejmě na rande. Bylo to tuším na Inception a tato pochybná osoba mužského pohlaví cca 30-40 minut v kuse ohryzávala plastovou flašku od Pepsi. Jsem mu ji pak vyrval z rukou a šel ji vyhodit, byl z toho značně překvapen. Jsem mu řekl, že tu jsem na filmu a ne abych poslouchal retarda ohryzávat flašku, v ten moment se raději se svou družkou sbalili a šli, protože asi ze mně v tu chvíli šel strach. Ale stále na kino nedám dopustit, doma si to tolik neužiji a kolikrát atmosféra v kinosále je k nezaplacení. Jen časem odemigrovat ze Zlína a možná se zbavím těchto příhod s obaložrouty :)
0 0
reagovat
Je jen takové skromné číslo. Ale zas to bylo všechno v imaxu. Star Trek, Man of Steel, Pacific Rim, Gravitace, Hobit
282716
Je jen takové skromné číslo. Ale zas to bylo všechno v imaxu. Star Trek, Man of Steel, Pacific Rim, Gravitace, Hobit
5
0 0
reagovat
Anyway, aktuálně jsem se dodíval na Trans a ten si dost vyčítám že jsem nedal v kině, na to že je to de facto detektivka to má naprosto kulervoucí kameru, tohle si zasloužilo velké plátno.
282644
Anyway, aktuálně jsem se dodíval na Trans a ten si dost vyčítám že jsem nedal v kině, na to že je to de facto detektivka to má naprosto kulervoucí kameru, tohle si zasloužilo velké plátno.
0 0
reagovat

HastaLaVistaCosi

(takhle se mi to líbí víc)

No těžko odsud někoho uvidíš naživo když se bojíš chodit mezi lidi ;)
Každopádně mě nešlo ani tak moc o to že se nedíváš na filmy (v kině - ty jsi prostě televizní divák), ale o to že jsi otravný debil :)
282713
(takhle se mi to líbí víc) No těžko odsud někoho uvidíš naživo když se bojíš chodit mezi lidi *;)* Každopádně mě nešlo ani tak moc o to že se nedíváš na filmy (v kině - ty jsi prostě televizní divák), ale o to že jsi otravný debil *:)*
HastaLaVistaCosi
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

Netorpéduj tu diskuzi zase :D
282701
Netorpéduj tu diskuzi zase *:D*
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat

HAL

Ty co napíšeš to je hrozná blbost. Kde jsi přišel na to, že se nedívám na filmy a jak to víš? Já bych vážně některé ucha odsud chtěl vidět naživo, to musí být zážitek sám o sobě :) To proč nechodím do veřejného kina mezi chroupače popkornu, svítiče s mobilama, blbokecače a nečumím tam na vyblité plátno, to jsem tu už myslím popsal dostatečně a není třeba to rozebírat, tak zalez a všímej si svýho.

A pokud neznáš hlášku Hasta la vista (cosi) baby , tak už tuplem se zdrž komentování jiných co se filmů týče.
282704
Ty co napíšeš to je hrozná blbost. Kde jsi přišel na to, že se nedívám na filmy a jak to víš? Já bych vážně některé ucha odsud chtěl vidět naživo, to musí být zážitek sám o sobě :) To proč nechodím do veřejného kina mezi chroupače popkornu, svítiče s mobilama, blbokecače a nečumím tam na vyblité plátno, to jsem tu už myslím popsal dostatečně a není třeba to rozebírat, tak zalez a všímej si svýho. A pokud neznáš hlášku Hasta la vista (cosi) baby , tak už tuplem se zdrž komentování jiných co se filmů týče.
HAL
0 0
reagovat

25

Můj rekord, který by se ale dal lehce zvednout, kdyby bylo více času. Jsou filmy, na které bych šel klidně i víc než 2x (Rush, Gravity, ...) a taky mi pár filmů uteklo. Snad to letos bude lepší.
282699
Můj rekord, který by se ale dal lehce zvednout, kdyby bylo více času. Jsou filmy, na které bych šel klidně i víc než 2x (Rush, Gravity, ...) a taky mi pár filmů uteklo. Snad to letos bude lepší.
25
0 0
reagovat

KARLOS

V posledních letech ty filmy HODNĚ ustoupily seriálům. Aspoň u mě to tak je. Takže filmů tak kolem 150, možná 200...
282698
V posledních letech ty filmy HODNĚ ustoupily seriálům. Aspoň u mě to tak je. Takže filmů tak kolem 150, možná 200...
KARLOS
0 0
reagovat
Star trek 2, Gravitace, Thor 2, Hunger Games 2, Hobit 2
282696
Star trek 2, Gravitace, Thor 2, Hunger Games 2, Hobit 2
5
0 0
reagovat

PigNick

Jo měli. Hlavně HastaLaVistaCosi. A ne jen za to že se nedívají na filmy ;)
282693
Jo měli. Hlavně HastaLaVistaCosi. A ne jen za to že se nedívají na filmy *;)*
PigNick
0 0
reagovat

KARLOS

Celkem za rok 2013 141 filmů. ;)
282692
Celkem za rok 2013 141 filmů. *;)*
KARLOS
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se