Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VIDEA: Ultimátní Batman je tu


ikona
KarelR
batmanblu-ray
Podívejte se na dosud neviděné fotky a videa z příprav Nolanových Batmanů. 

Netopýří fanoušci dneska slaví. Na pulty obchodů se totiž konečně dostala Ultimátní sběratelská edice Nolanovy trilogie (víc tady), která nabízí především 76 minut dlouhý dokument o vzniku a dopadu téhle filmové ságy. Za 2500 korun ji od zítra můžete koupit i u nás (e-shopy ji mají o něco levnější), Warneři nicméně neponechali nic náhodě a zásobili internet řadou videí a fotek, které mají na tenhle re-release nalákat.

A kupodivu to nejsou žádné béčkové materiály. Na webu se totiž objevilo třeba castingové video, ve kterém Christian Bale bojuje o svoji roli v batmanovském kostýmu Vala Kilmera. Jako Rachel mu přitom přihrává budoucí Lois Lane Amy Adams (službička castingovému režisérovi), a tu samou situaci podle fotky absolvoval i Cillian Murphy, který nakonec získal roli Scarecrowea.

Ale pojďme dál. Ultimátní edice se samozřejmě propagovala i přes bratry Nolanovi, takže se můžete mrknout na krátké klipy, kde rozebírají nečekaný osud Rachel nebo původní meeting ohledně Batman začíná. Ten prý nepřesáhl 15 minut a hned po něm dostal film zelenou, což v Hollywoodu není zrovna běžná praxe.

Videa doplňuje ještě několik fotek, které přibližují kočičí konkurz Anne Hathaway a maskérské testy Aarona Eckcharta a Toma Hardyho, které taktéž spatří světlo světa poprvé. Samotný dokument pak srývá ještě další exkluzivity (ačkoliv se prý Heathu Ledgerovi prý věnuje jen pár minut), pokud vás tedy zajímá zákulisí batmanovské trilogie, neměli byste ho minout. Stejně ale zamrzí, že si ho Warneři syslili až k téhle tučné podpásovce...

 

 

 

 

 

 

 

 

---

Vytáhni v hospodě: V nové edici není jediná vystřižená scéna. Za kolik let se asi dočkáme... megaultimátní superedice?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace