Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batmana čeká ultimátní štace


ikona
KarelR
batmanblu-ray
Už v září ve vaší sběratelské poličce. 

V minulých dnech si dal internet další kolečko netopýřích zpráv. V těch hlavních figuroval Christian Bale, který (opět) potvrdil, že s chystanou týmovkou Justice League nemá vůbec nic společného. V případě, že se Warnerům ten film někdy podaří natočit, tedy dostane Bruce Wayne novou tvář, která bude mít hodně co dohánět.

 

Bale totiž tuhle roli dovedl k dokonalosti, kterou jste si určitě vychutnali několikrát v kině a ještě víckrát doma. A v případě, že vám ještě pořád dokáže vehnat do očí vodopády slz i nekonečné odhodlání, můžete na podzim znovu ulehčit svojí peněžence. Ano, slíbená ultimátní sběratelská Blu-ray edice je za rohem. A konečně víme, co v ní bude.

Warneři ji oficiálně oznámili na  24. září a hlavním lákadla jsou v podstatě dvě. Tím prvním jsou modely Tumblera, Batpodu a vznášedla The Bat, které se jistě budou vyjímat na každé fandovské poličce. Tím druhým je pak nový bonusový disk, na který se vtěsnají následující dva dokumenty:

 

The Fire Rises: The Creation and Impact of The Dark Knight Trilogy - Detailní pohled na fascinující příběh o vzniku jedné z nejvelebenějších filmových trilogií a na její dopad na filmařinu... navždy. Plno dosud neviděných materiálů, vzácných momentů a exkluzivních rozhovorů s Guillermem del Torem, Damonem Lindelofem, Michaelem Mannem, Richardem Roeperem, Zackem Snyderem a dalšími.

Christopher Nolan & Richard Donner: A Conversation - Režiséři Christopher Nolan (Trilogie o temném rytíři) a Richard Donner (Superman) poprvé debatují o tom, co museli podstoupit při oživování dvou nejikoničtějších filmových superhrdinů, a o tom, jak Donnerův Superman ovlivnil Nolana při přípravách Batman začíná.

Ačkoliv by se hodila znalost stopáží, zní to jako must-see pro každého comicsového fandu. Balení doplní ještě osmačtyřicetistránkový booklet s fotkami z natáčení a pětice kartiček se záporáky (Ra's Al Ghul, Scarecrow, Dent, Joker, Bane), zda vám to stojí za sto dolarů si ale musíte rozhodnout sami. Mimo nového bonusového blůčka totiž v balení najdete jen pětici disků předešlých (1+2+2), což je po zvěstech s devítidiskovým balením trochu zklamání.

Méně zámožní fandové nicméně nemusí házet flintu do žita. Hned 8. října se totiž na trh dostane další sběratelský kousek s jejich oblíbeným detektivem, a to deluxe edice Návratu temného rytíře, animované adaptace možná nejslavnějšího netopýřího comicsu. Parádní dvoudílná podívaná, ve které dabuje Batmana Peter "Robocop" Weller, bude osazena řadou původních i nových (zatím neupřesněných) bonusů, a pořídíte ji za příjemných 25 dolarů.

Dotáhne to i k nám? A objeví se na českém trhu ultimátní kolekce Nolanových Batmanů? Jakmile se objeví nějaké informace, určitě je vpašujeme do příhodného článku. Zatím se kochejte fotkami a jděte třeba dohánět Donnerovy Supermany. Ty filmy jsou pořád tááák boží!

---

Vytáhni v hospodě: Nový herní Batman, Arkham Origins, u nás vychází 25. října.Tady se můžete podívat na walkthrough demoverze.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (13)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace