Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Robocop: Trailer

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

fr3ak

Naprostý souhlas. Připadá mi to, že jsem se díval na úplně jiný trailer než zbytek :-
272580
Naprostý souhlas. Připadá mi to, že jsem se díval na úplně jiný trailer než zbytek *:-*
fr3ak
0 0
reagovat

duro

Jestli ses tvářil tak jako na ikonce, tak se ani nedivím... :D
Taky to ale bylo naposled, co jsem na něj byl milej. Příště uvidí.
Ale toho, co vybírá pokladničky, s tím jsem se jednou málem pobil. Nechtěl čekat na policajty... :D
272579
Jestli ses tvářil tak jako na ikonce, tak se ani nedivím... *:D* Taky to ale bylo naposled, co jsem na něj byl milej. Příště uvidí. Ale toho, co vybírá pokladničky, s tím jsem se jednou málem pobil. Nechtěl čekat na policajty... *:D*
duro
0 0
reagovat

Davies182

Joel je na tom snad to jediný, co stojí za zmínku. To, že sbalil Olivii Munn sem mu už dávno odpustil... ;) On to není moc žánr pro mě. Původního Robocopa sem neviděl (nediv se, když mám i Terminátoří resty) a trailer mě nezaujal prostě vůbec ničím.
272578
Joel je na tom snad to jediný, co stojí za zmínku. To, že sbalil Olivii Munn sem mu už dávno odpustil... *;)* On to není moc žánr pro mě. Původního Robocopa sem neviděl (nediv se, když mám i Terminátoří resty) a trailer mě nezaujal prostě vůbec ničím.
Davies182
0 0
reagovat
Zapomeň na Killing a pusť si ho znova :).
272577
Zapomeň na Killing a pusť si ho znova *:)*.
0 0
reagovat
Nic, raději popojedem. Trailer se mi nelíbí ;)
272576
Nic, raději popojedem. Trailer se mi nelíbí *;)*
0 0
reagovat
Asi si málo drsný. Na mňa bezďák vybehol s klasickým: "Dobrý deň, pane, nemali by ste..."

Pozrel som naňho.

"Ááá, vidím, že nemáte."
272575
Asi si málo drsný. Na mňa bezďák vybehol s klasickým: "Dobrý deň, pane, nemali by ste..." Pozrel som naňho. "Ááá, vidím, že nemáte."
0 0
reagovat

TedGeorge

Nakopat do řiti. Tady je to s něma hrozný. Předevčírem se se mnou jeden hádal, když jsem ho vyhazoval z brněnský Lorety, že vevnitř jako žebrat nesmí. Tak mu to šileně vadilo a dělal chytrýho a najednou hrozně zbožnýho.
Na mě si nepřijdou. Nekuřák, a naučili mě po městě chodit jen s kartou... :D
272574
Nakopat do řiti. Tady je to s něma hrozný. Předevčírem se se mnou jeden hádal, když jsem ho vyhazoval z brněnský Lorety, že vevnitř jako žebrat nesmí. Tak mu to šileně vadilo a dělal chytrýho a najednou hrozně zbožnýho. Na mě si nepřijdou. Nekuřák, a naučili mě po městě chodit jen s kartou... *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

Davies182

Byl jsem z toho konsternovanej. Přiznal sem, že sem mu lhal, výtahl Petrušku, dal mu jí a odešel. Nejsem moc zvyklej, že na mě bezdomovci řvou před ostatníma.
272573
Byl jsem z toho konsternovanej. Přiznal sem, že sem mu lhal, výtahl Petrušku, dal mu jí a odešel. Nejsem moc zvyklej, že na mě bezdomovci řvou před ostatníma.
Davies182
0 0
reagovat
Naucil se..
272572
Naucil se..
0 0
reagovat

TedGeorge

Jak jsi se z toho dostal..?
272570
Jak jsi se z toho dostal..?
TedGeorge
0 0
reagovat

popik

to fr3ak: do předmětu si píšu POPIK a né POPICEK :( to už by si mohl každej uvědomit :D
272569
to fr3ak: do předmětu si píšu POPIK a né POPICEK *:(* to už by si mohl každej uvědomit *:D*
popik
0 0
reagovat
To mě připomnělo jak po mě bezdomovec v Brně na hlaváku chtěl cigáro. Řekl sem "sorry, nemám" a on začal řvát na celý nádraží, že se mám naučit mluvit česky.
272567
To mě připomnělo jak po mě bezdomovec v Brně na hlaváku chtěl cigáro. Řekl sem "sorry, nemám" a on začal řvát na celý nádraží, že se mám naučit mluvit česky.
0 0
reagovat

fr3ak

Bude to výplach, snad ne odpad.

No já nevim, naučil sem se to někdy na střední, a od tý doby mám nejspíš menší problém s psychologickým růstem...
To děcko ve mně je často na facku, uznávám.
No hard feelings!
272568
Bude to výplach, snad ne odpad. No já nevim, naučil sem se to někdy na střední, a od tý doby mám nejspíš menší problém s psychologickým růstem... To děcko ve mně je často na facku, uznávám. No hard feelings!
fr3ak
0 0
reagovat

pro popika, kterej vždy píše do předmětu popicek

Já jsem v naprosté pohodě. Když jsem chodil na základku, taky mi přišlo strašně super všude cpát angličtinu, pak jsem si za čas uvědomil jak dementně to vypadá - to je vše :)
272565
Já jsem v naprosté pohodě. Když jsem chodil na základku, taky mi přišlo strašně super všude cpát angličtinu, pak jsem si za čas uvědomil jak dementně to vypadá - to je vše :)
pro popika, kterej vždy píše do předmětu popicek
0 0
reagovat

popik

to fr3ak: vychladni, rupne ti žilka a budeš tahat nohu... 8)
272564
to fr3ak: vychladni, rupne ti žilka a budeš tahat nohu... *8)*
popik
0 0
reagovat

Davies182

Když je něco remake něčeho, tak se srovnávání neubráníš, třeba takovej Spazz tu píše o debilech a v tom si ani nevšim, že já hodnotím obsah traileru a nikoliv film samotný - smutné...

Jo a docela by mě zajímalo tvé použití "Wake up" - to je nějaká zvrácená móda dávat za každou cenu do českejch vět anglický slova i když to vypadá strašně blbě?
272560
Když je něco remake něčeho, tak se srovnávání neubráníš, třeba takovej Spazz tu píše o debilech a v tom si ani nevšim, že já hodnotím obsah traileru a nikoliv film samotný - smutné... Jo a docela by mě zajímalo tvé použití "Wake up" - to je nějaká zvrácená móda dávat za každou cenu do českejch vět anglický slova i když to vypadá strašně blbě?
Davies182
0 0
reagovat
Ufff co to furt srovnáváte s klasikou stejného jména, když to s ní kromě stylovýho kostýmu a toho eponymu jinak vlastně nemá vůbec nic společnýho? Wake up. Prostě to bude akční debilina s doufejme tunou cheesy scén, takže si v únoru naplnim batoh pop-cornem, a nechám si vymejt zhulenej mozek. To je celý, propána... :))!
272559
Ufff co to furt srovnáváte s klasikou stejného jména, když to s ní kromě stylovýho kostýmu a toho eponymu jinak vlastně nemá vůbec nic společnýho? Wake up. Prostě to bude akční debilina s doufejme tunou cheesy scén, takže si v únoru naplnim batoh pop-cornem, a nechám si vymejt zhulenej mozek. To je celý, propána... *:))*!
0 0
reagovat
Sila puvodniho Robocopa byla samozrejme jinde nez v te brutalite....to samozrejme hlupacci nikdy nepochopi...to, ze mu jednu ruku nechali ma sve opodstatneni samozrejme taktez - a zminovanym hlupackum asi fakt nema cenu cokoliv vysvetlovat.......

Vetsina lidi,co ten remake tak strasne hatujou a vyzvedavaji kvality puvodniho Robocopa, vpodstate rve porad jrnom o tom, ze by tam mela tect krev a...a.......a....? Dementni debilove s dementne debilnima argumentama...

z tohodle filmu se samozrejme muze vyklubat blbost, ale podle nekterych argumentu.mi prijde, ze cim slabodussi pribeh bude, tim vic se to tady nadavajicim frajerum bude libit............"Ale jo, sice tam nestrikala krev, ale aspon jsem tam par veci pochopil..asi.........."
272556
Sila puvodniho Robocopa byla samozrejme jinde nez v te brutalite....to samozrejme hlupacci nikdy nepochopi...to, ze mu jednu ruku nechali ma sve opodstatneni samozrejme taktez - a zminovanym hlupackum asi fakt nema cenu cokoliv vysvetlovat....... Vetsina lidi,co ten remake tak strasne hatujou a vyzvedavaji kvality puvodniho Robocopa, vpodstate rve porad jrnom o tom, ze by tam mela tect krev a...a.......a....? Dementni debilove s dementne debilnima argumentama... z tohodle filmu se samozrejme muze vyklubat blbost, ale podle nekterych argumentu.mi prijde, ze cim slabodussi pribeh bude, tim vic se to tady nadavajicim frajerum bude libit............"Ale jo, sice tam nestrikala krev, ale aspon jsem tam par veci pochopil..asi.........."
0 0
reagovat
No to je snad vtip ne? Jak se ten obsah traileru může někomu příčetnému líbit, vždyť to obsahuje ty nejhorší nemoci co současnej Hollywood nabízí...

-Ta linie s rodinou je vyloženě odporná, potom samozřejmě klasické milionkrát proprané "co jste mi to udělali?"
-Způsob skoro-smrti hlavní postavy je komickej.
-Robo-oblek je tragédie, vždyť to vypadá jako nějakej slabší cosplay a co ta ruka??? Pryč s ní!
-Akce je naprosto jalová a ničím mě nezaujala (proč tam nestřílí na lidi?)

Je mi z toho na blití, další naprosto zbytečnej ubohej remake a další důkaz jak moc byl (a je!) Verhoeven vynikající režisér. sračkoidní pokračování základního instinktu a nesmyslný Total Recall budiž důkazem...
Až je mi Paula líto, když vidím že místo aby těch 80 mega dali mu na nějakej slušnej film, tak radši vyrobí další zbytečnej film...

On vůbec základ tohoto remaku měla být podmínka že půjde o eRko, protože původní dílo (s nepřekonatelným Peterem Wellerem) byl nádhernej mlejnek na maso - např popravu Murphyho si pouštím dodnes a stále se u ní královsky bavím a i tak ono násilí není jediná zajímavá věc na původním filmu.
272552
No to je snad vtip ne? Jak se ten obsah traileru může někomu příčetnému líbit, vždyť to obsahuje ty nejhorší nemoci co současnej Hollywood nabízí... -Ta linie s rodinou je vyloženě odporná, potom samozřejmě klasické milionkrát proprané "co jste mi to udělali?" -Způsob skoro-smrti hlavní postavy je komickej. -Robo-oblek je tragédie, vždyť to vypadá jako nějakej slabší cosplay a co ta ruka??? Pryč s ní! -Akce je naprosto jalová a ničím mě nezaujala (proč tam nestřílí na lidi?) Je mi z toho na blití, další naprosto zbytečnej ubohej remake a další důkaz jak moc byl (a je!) Verhoeven vynikající režisér. sračkoidní pokračování základního instinktu a nesmyslný Total Recall budiž důkazem... Až je mi Paula líto, když vidím že místo aby těch 80 mega dali mu na nějakej slušnej film, tak radši vyrobí další zbytečnej film... On vůbec základ tohoto remaku měla být podmínka že půjde o eRko, protože původní dílo (s nepřekonatelným Peterem Wellerem) byl nádhernej mlejnek na maso - např popravu Murphyho si pouštím dodnes a stále se u ní královsky bavím a i tak ono násilí není jediná zajímavá věc na původním filmu.
0 0
reagovat
Týývole to bude ale hroznej pop-corn, sakra... Těšim se moc :D.
272548
Týývole to bude ale hroznej pop-corn, sakra... Těšim se moc *:D*.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se