Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Zářijovou bídu spasili jen One Direction

příspěvky 21 - 32 Napsat příspěvek
Jasně podzim bude lepší, než léto. :D
272023
Jasně podzim bude lepší, než léto. *:D*
0 0
reagovat
Mne potencionálne "oskarovky" nechýbajú.
A čo sa týka tržieb, také filmy rekordy nikdy príliš netrhali.
Mne stačí aj Iron man, Superman atď.:)
272022
Mne potencionálne "oskarovky" nechýbajú. A čo sa týka tržieb, také filmy rekordy nikdy príliš netrhali. Mne stačí aj Iron man, Superman atď.*:)*
0 0
reagovat
Výsledky minulého týdne jenom završují letošní bídnou sezónu. Doufejme, že podzimní období, kdy se začnou v kinech objevovat potenciální oscarovky, už bude mnohem lepší.
272019
Výsledky minulého týdne jenom završují letošní bídnou sezónu. Doufejme, že podzimní období, kdy se začnou v kinech objevovat potenciální oscarovky, už bude mnohem lepší.
0 0
reagovat
Výbornej souhrn od Teda i Civala. :+
272018
Výbornej souhrn od Teda i Civala. *:+*
0 0
reagovat

Ted & Civatl

:+:+
272014
*:+**:+*
Ted & Civatl
0 0
reagovat

Ted

:+
272013
*:+*
Ted
0 0
reagovat
Tak na Riddicka v stredu 8)
272012
Tak na Riddicka v stredu *8)*
0 0
reagovat
a croodsovi, taky překvápko :)
272010
a croodsovi, taky překvápko :)
0 0
reagovat

Ted

Dobrej souhrn. :+

Já bych ještě zmínil Gatsbyho, G.I. Joe a nakonec klidně i ty Millerovi, který se zařaděj někam mezi Melissu.

Co se týče Oze, tam za to může milovaná předloha, ať už román nebo film, především v anglofonních zemích. A naopak si myslim, že vzhledem k premise jsou celosvětový tržby trochu zklamáním. Raimi by se určitě mnohem radši srovnával s Burtonem než se Singerem.
272009
Dobrej souhrn. *:+* Já bych ještě zmínil Gatsbyho, G.I. Joe a nakonec klidně i ty Millerovi, který se zařaděj někam mezi Melissu. Co se týče Oze, tam za to může milovaná předloha, ať už román nebo film, především v anglofonních zemích. A naopak si myslim, že vzhledem k premise jsou celosvětový tržby trochu zklamáním. Raimi by se určitě mnohem radši srovnával s Burtonem než se Singerem.
Ted
0 0
reagovat

Ted

:+

Len aby si vedel, že si to niekto naozaj prečítal.
272008
*:+* Len aby si vedel, že si to niekto naozaj prečítal.
Ted
0 0
reagovat
Getaway má na Rottenech úžasný 2%, Hawkeova filmografie letos opisuje zajímavou červenozelenou křivku... :D
272007
Getaway má na Rottenech úžasný 2%, Hawkeova filmografie letos opisuje zajímavou červenozelenou křivku... *:D*
0 0
reagovat
(Psáno v neděli po vydatném obědě)

Tak je to konečně tady. Končí letní sezóna v kinech, zarostlý Hugh Jackman je zpátky tam kde má být, a je na čase si zabilancovat. Poslední tři týdny se toho v kinech moc nedělo a psát o tržbách bylo útrpným úkolem, ze kterého se profesionálové kolem nás nemohli jen tak vyvléknout. Všechny filmy, které si zasloužily otevřít v atraktivním slotu, v něm také otevřeli a marast současné nabídky kin jenom dokumentuje největší premiéra konce srpna - film o "skupině" One Direction. Mám dobrou náladu a tak se zdržím vulgárních komentářů. Doufejme, že tímto končí ďábelská trilogie koncertních filmů skupin a interpretů, které poslouchají jenom předplatitelé Bravíčka.

V následujících dnech a týdnech nás čeká plno článků, které budou bilancovat, řešit, počítat a glosovat. Pokud vás tržby zajímají, jistě jste si už nějaké takové přečetli. Pokud vás tržby nezajímají, doporučuji článek Mirky Spáčilové. Mirka v něm odvedla svůj standard a je to česky. Muhehe. Popojedem.

Vítězové x 10

10. World War Z - $526.7m
Dá se zvítězit i na desátém místě? Dá, ale musíte mít plán B. Brad Pitt ho měl a překvapil snad i sám sebe. Celosvětových 526.7m rozdělených na 200 milionů z USA a zbytek ze světa, ho řadí na stranu vítězů. Průserové a přetáčky.Ty dvě slova se u tohoto zombie-apokalyptického projektu zmiňují pokaždé. Ale co naděláte, ono to opravdu bylo průserové skoro od začátku a ty přetáčky konce jsou dnes už skoro legendární. Vsuvka. Byl sem na tom v kině. Přede mnou seděl cca šestnáctiletej klučina s ještě mladší holkou. Očividně jedno z prvních rendezvous. A i tenhle playboy s mlíkem na bradě věděl o přetáčkách závěrečného dějství a neváhal s tím před neplnoletou slečnou machrovat. Konec vsuvky. Kde jsem to byl. Jo, plácal sem. Rozpočet rozhodně nebyl oficiálně uváděných 190 milionů, ale to je jedno. Tohle je ukázkové odražení finančního propadáku, které potěšilo půlku Hollywoodu (očividně v tom měl prachy každej druhej producent v LA). I dnes se setkáte s články, že Pittova ultradrahá produkce ještě pořád není v plusu, ale to se za pár let změní. Zvyšuje se důležitost a finanční rentabilita Video-on-demand, Blu-ray si ještě občas taky někdo koupí... World War Z tedy nakonec vyhraje. Pořád se tomu divím.

9. Oz The Great and Powerful - $493.3m
Everybody loves Raimi. Ne, to není zkomolený název jednoho sitcomu, to je už asi fakt. Další z filmů, kterému se kvůli rozpočtu moc nevěřilo. Když se bývalý kapitán lodi Spiderman rozhodl věnovat prequelu (sequelu, remakeu, who gives a ....) Čaroděje ze země Oz, tak nás to nezajímalo. Mluvím neprávem za všechny, ale já mám vždycky pravdu. V okamžiku, kdy se začalo mluvit o rozpočtu vyšším než 200 milionů dolarů, začalo to zajímat cyniky, co si přáli propadák (neprávem zdravím Jokera). Chvíli před Ozem startovalo fantasy Jack a Obři a už po prvním týdnu v kinech bylo jasné, že Warneři si připíšou jeden z největších propadáků desetiletí. Těch styčných bodů tu bylo hned několik. Bryan Singer si udělal jméno na velké komiksové značce a trochu nelogicky se rozhodl věnovat látce pro děti, která na první pohled prostě nelákala. Obří rozpočty už sem zmínil, teď se jenom dostat k tomu proč Raimi narozdíl od Singera uspěl. Následuje dramatická pauza. Dramatická pauza pokračuje. Já vám vlastně ani nevím. Konec dramatické pauzy. Možná za to mohl Kunis faktor, možná v Americe silná Oz značka. Faktem je, že film vydělal v USA nádherných 235 milionů a svět přispěl ještě o něco větší sumou. Úspěch ještě o něco větší než World War Z, byť samotná čísla na první pohled ukazují něco jiného.

8. Monsters University - $690m and counting...
Ano, Pixar vsadil podruhé v krátké době na jistotu a zase se mu to vyplatilo. Nářky o ztrátě tvůrčí invence a odvaze riskovat nechme stranou. Úspěch to není srovnatelný s Toy Story 3, ale to každý tušil už předem. Příšerky se kdysi líbily skoro každému a tak přišlo do kina na Sulleyho s Wazowskim mnoho mnoho lidí. Konečných 750 milionů je potřeba brát jako jeden z nějvětších úspěchů roku. Ale nic to nemění na tom, že posledních pár let nás Pixaři štvou. A hledání rybičky Dory na tom nic nezmění. No tak kluci, chceme zase něco originálního. Už jste nechali vařit krysy v Paříži a lítat důchodce v Jižní Americe. Určitě na něco zase přijdete. Za sebe navrhuji mluvící psy. Wait a minute... link Squirrel !!!

7. Man of Steel - $649.8m
Super tržby přinesl super muž pro super studio. Super úspěch. Bryan Singer potřeboval před sedmi lety 270 milionů dolarů aby na nějakou dobu pohřbil muže z oceli. Pak se u Warnerů sešlo pár chytrých hlav.

"Hele Johne, proč nedát reboot Synderovi?" řekl Mike a pokynul čerstvě plnoleté asijské prostitutce.
"No, Mikeu, na něm ale proděláváme posledních pár let kalhoty. Watchmeni prodělali, Sovičky prodělali, Sucker Punch prodělalo. Myslíš, že by tímhle protrhl tu smůlu?"
Mike asi minutu zhluboka oddechoval a pak odehnal Asijatku.
"Johne, vole. Koukni se na Marvely. Filmy podle komiksů jedou jako nikdy, Snyder by to zvládl. Navíc pomalu končí smlouva s Legendary, tak je ještě trochu vyždímeme. Oni by to zaplatili."
John udělal nesouhlasný pohyb hlavou.
"No, jak myslíš, ty seš šéf. Ale aby bylo jasno, tohle je fakt špatnej nápad. Co tě napadne příště, dát novýho Batmana Affleckovi?"

Co dodat. Snad jenom, že ten Mikeův nápad byl nakonec dobrej. Snad mu to vyjde i s tím Affleckem.

6. Heat - $209.6m
Stejnej případ jako Příšerky 2. Pravděpodobně se vám to nelíbí, ale úspěch to je nezpochybnitelnej. Sandra a tlustá paní přilákali při rozpočtu 40 milionů do kina davy. Možná chtěli ženy konečně svoje vlastní "buddy cop movie". Možná chtěli jenom tlustou otravnou heroine a Shakespearova Viola je už přestala bavit. Na to kálí veverka, důležitý je, že díky hollywoodským účetním cyklům, které tak pěkně popsal imf v nedávném tématu, nás bude v příštích několika letech čekat čekat přehršel podobných filmů. A to je průser.

5. Conjuring aneb pleny do kina s sebou - $220.8m
To, že mám rád Jamese Wana je věc známá. Teda já to vím. Ale že má Wana takhle ráda Amerika a potažmo svět, to překvapení je. Šikovnej Asiat, kterej není nijak spřízněný s výše zmíněnou anonymní prostitutkou, ukázal vztyčený prostředníček nechutným a security kamerovým hororům poslední doby a vyděsil asi tak o 5 milionů diváků víc než se čekalo. Pro mě byl Conjuring spolu s Now You See Me nejpříjemnějším překvapením léta a tetelím se blahem. Tohle vydělalo obrovský peníze (Rozpočet 20 milionů, s reklamou prý 50) a můžeme se snad těšit na plno hororů založených na atmosféře. Co nejdřív, prosím.

4. Rychle a Debilně 6 - $787.2m
Ne, tohle není název mojí bakalářské práce, to jenom Vin Diesel a spol dovezli na tatrovce do kin žádané (bohužel ale špatné) pokračování nekonečné série filmů o rychlých autech a lehkých ženách. Tyhle vysoké tržby nikoho nepřekvapují. Tohle očekával každý. Už v roce 1996 to v redakci Cinemy předpověděla Iva Hejlíčková. Na tom čtyrtým místě to ale být prostě musí. FandF se v příštím díle dočká péče výše zmiňovaného Wana a já do toho kina půjdu jenom kvůli němu. Stojím si za tím, že šestka se prostě nepovedla. A tak trochu doufám, že ještě existuje naděje pro svět a já si toho nevšiml jediný. Tý chvály kolem bylo až moc.

3. Now You See Me - abrakadabra..... $293 and counting
Není to komiksovej film. Není to pokračování zavedený značky. Není to animovaný. Nemá to rozpočet 100 milionů +. Co to je? Podfukáři. Začali nenápadně, ale šuškanda dovezla tenhle sedmdesáti milionovej původní projekt ještě nedávno nezávislého studia Lionsgate do vysoko profitabilních vod. Faith in humanity after Fast and Furious restored. Mission Acomplished.

2. Despicable Me 2 - $811.97m
Byla tu už řeč o Cinemě v roce 1996 a já jí teď napodobím. Budu chvíli vařit z vody. Ne, ani jeden díl z týhle animovaný (brzo)trilogie jsem neviděl. Pojďme teda vařit. Ve filmu běhají žlutý zvířátka. Asi nejsou z naší planety. Lidi (děti) je mají strašně rádi a připravuje se pro ně spin-off. Pracovně tomu říkejme Scrat-like project. Dále v tomhle animáku hraje můj oblíbený Steve Carell. Největší radost z toho určitě mají děti sedící na dabované verzi, která dost možná ještě pořád cirkuluje našimi kiny. Sobota ráno po tahu to jistí. Fakt nevím, co víc k tomu ještě říct. Na druhým místě to je právem, protože to má skoro až absurdně malej rozpočet. Podobně jako tvůrci Doby Ledové jsou zdejší producenti schopní točit s rozpočtem do 100 milionů. Shrek by se mohl učit. Doporučuju se podívat na opravdu nádherně animovanou Shreka 3 s rozpočtem 160 milionů. Ne, vývoj nových animačních technologií za tím není.

Drum roll, please. I said drum roll, goddamit link

1. Iron Man 3 - $1.214 billion
Já těm obřím číslům věřil už od začátku. A zas tak moc nás nebylo. Živě si vzpomínám na MZ diskuzi o tržbách týden před očekávaným otvírákem Tony Stark story 3. I jinde rezervovaný Joker konečně povolil a uznal, že díky obřím otvírákům ve světě to půjde za miliardu. Jako prakticky jediný jsem také odhadoval otvírák nad 170 milionů z USA. Když se ukázalo, že sem měl pravdu, tak se mi v poště dokonce omluvil i Cival (!!!!). Stalo se to poprvé a dost možná naposledy. Nezapomenu ?) . No, ono už vlastně není co dodat. Marvel vládne světu. Avengers byly obrovskej úspěch a ukázalo se, že Tony Stark je z tohoto komiksového vesmíru jasně nejpopulárnější. Ne že by nebyl nejpopulárnější už předtím, ale tohle je opravdu hodně velkej náskok. Kdo je tam dál? Cap, Thor, mývalové? No a v neposlední řadě je třeba říct, že tu díky Avengers a Iron Manovi máme nejlépe placeného herce světa. Možná ani nechci vědět, kolik peněz dostane za Avengers 2 a svoje další kouzla v Marvel universu.

Takže asi takhle bych to viděl. Měl sem v plánu, že napíšu ještě 10 největších průserů léta a poté 10 tzv box office remíz. Ale venku svítí slunko, já tento víkend neměl ani deci alkoholu, a kdybych tuhle prokrastinaci ještě protáhl, tak moviezone zkolabuje. Tak třeba příště...

Přeji dobrý večer a jděte taky do hospody. Čau.
272006
(Psáno v neděli po vydatném obědě) Tak je to konečně tady. Končí letní sezóna v kinech, zarostlý Hugh Jackman je zpátky tam kde má být, a je na čase si zabilancovat. Poslední tři týdny se toho v kinech moc nedělo a psát o tržbách bylo útrpným úkolem, ze kterého se profesionálové kolem nás nemohli jen tak vyvléknout. Všechny filmy, které si zasloužily otevřít v atraktivním slotu, v něm také otevřeli a marast současné nabídky kin jenom dokumentuje největší premiéra konce srpna - film o "skupině" One Direction. Mám dobrou náladu a tak se zdržím vulgárních komentářů. Doufejme, že tímto končí ďábelská trilogie koncertních filmů skupin a interpretů, které poslouchají jenom předplatitelé Bravíčka. V následujících dnech a týdnech nás čeká plno článků, které budou bilancovat, řešit, počítat a glosovat. Pokud vás tržby zajímají, jistě jste si už nějaké takové přečetli. Pokud vás tržby nezajímají, doporučuji článek Mirky Spáčilové. Mirka v něm odvedla svůj standard a je to česky. Muhehe. Popojedem. [b]Vítězové x 10[/b] [b]10. World War Z - $526.7m[/b] Dá se zvítězit i na desátém místě? Dá, ale musíte mít plán B. Brad Pitt ho měl a překvapil snad i sám sebe. Celosvětových 526.7m rozdělených na 200 milionů z USA a zbytek ze světa, ho řadí na stranu vítězů. Průserové a přetáčky.Ty dvě slova se u tohoto zombie-apokalyptického projektu zmiňují pokaždé. Ale co naděláte, ono to opravdu bylo průserové skoro od začátku a ty přetáčky konce jsou dnes už skoro legendární. Vsuvka. Byl sem na tom v kině. Přede mnou seděl cca šestnáctiletej klučina s ještě mladší holkou. Očividně jedno z prvních rendezvous. A i tenhle playboy s mlíkem na bradě věděl o přetáčkách závěrečného dějství a neváhal s tím před neplnoletou slečnou machrovat. Konec vsuvky. Kde jsem to byl. Jo, plácal sem. Rozpočet rozhodně nebyl oficiálně uváděných 190 milionů, ale to je jedno. Tohle je ukázkové odražení finančního propadáku, které potěšilo půlku Hollywoodu (očividně v tom měl prachy každej druhej producent v LA). I dnes se setkáte s články, že Pittova ultradrahá produkce ještě pořád není v plusu, ale to se za pár let změní. Zvyšuje se důležitost a finanční rentabilita Video-on-demand, Blu-ray si ještě občas taky někdo koupí... World War Z tedy nakonec vyhraje. Pořád se tomu divím. [b]9. Oz The Great and Powerful - $493.3m[/b] Everybody loves Raimi. Ne, to není zkomolený název jednoho sitcomu, to je už asi fakt. Další z filmů, kterému se kvůli rozpočtu moc nevěřilo. Když se bývalý kapitán lodi Spiderman rozhodl věnovat prequelu (sequelu, remakeu, who gives a ....) Čaroděje ze země Oz, tak nás to nezajímalo. Mluvím neprávem za všechny, ale já mám vždycky pravdu. V okamžiku, kdy se začalo mluvit o rozpočtu vyšším než 200 milionů dolarů, začalo to zajímat cyniky, co si přáli propadák (neprávem zdravím Jokera). Chvíli před Ozem startovalo fantasy Jack a Obři a už po prvním týdnu v kinech bylo jasné, že Warneři si připíšou jeden z největších propadáků desetiletí. Těch styčných bodů tu bylo hned několik. Bryan Singer si udělal jméno na velké komiksové značce a trochu nelogicky se rozhodl věnovat látce pro děti, která na první pohled prostě nelákala. Obří rozpočty už sem zmínil, teď se jenom dostat k tomu proč Raimi narozdíl od Singera uspěl. Následuje dramatická pauza. Dramatická pauza pokračuje. Já vám vlastně ani nevím. Konec dramatické pauzy. Možná za to mohl Kunis faktor, možná v Americe silná Oz značka. Faktem je, že film vydělal v USA nádherných 235 milionů a svět přispěl ještě o něco větší sumou. Úspěch ještě o něco větší než World War Z, byť samotná čísla na první pohled ukazují něco jiného. [b]8. Monsters University - $690m and counting...[/b] Ano, Pixar vsadil podruhé v krátké době na jistotu a zase se mu to vyplatilo. Nářky o ztrátě tvůrčí invence a odvaze riskovat nechme stranou. Úspěch to není srovnatelný s Toy Story 3, ale to každý tušil už předem. Příšerky se kdysi líbily skoro každému a tak přišlo do kina na Sulleyho s Wazowskim mnoho mnoho lidí. Konečných 750 milionů je potřeba brát jako jeden z nějvětších úspěchů roku. Ale nic to nemění na tom, že posledních pár let nás Pixaři štvou. A hledání rybičky Dory na tom nic nezmění. No tak kluci, chceme zase něco originálního. Už jste nechali vařit krysy v Paříži a lítat důchodce v Jižní Americe. Určitě na něco zase přijdete. Za sebe navrhuji mluvící psy. Wait a minute... http://www.youtube.com/watch?v=OxYYPziLdR4 [b]Squirrel !!![/b] [b]7. Man of Steel - $649.8m[/b] Super tržby přinesl super muž pro super studio. Super úspěch. Bryan Singer potřeboval před sedmi lety 270 milionů dolarů aby na nějakou dobu pohřbil muže z oceli. Pak se u Warnerů sešlo pár chytrých hlav. "Hele Johne, proč nedát reboot Synderovi?" řekl Mike a pokynul čerstvě plnoleté asijské prostitutce. "No, Mikeu, na něm ale proděláváme posledních pár let kalhoty. Watchmeni prodělali, Sovičky prodělali, Sucker Punch prodělalo. Myslíš, že by tímhle protrhl tu smůlu?" Mike asi minutu zhluboka oddechoval a pak odehnal Asijatku. "Johne, vole. Koukni se na Marvely. Filmy podle komiksů jedou jako nikdy, Snyder by to zvládl. Navíc pomalu končí smlouva s Legendary, tak je ještě trochu vyždímeme. Oni by to zaplatili." John udělal nesouhlasný pohyb hlavou. "No, jak myslíš, ty seš šéf. Ale aby bylo jasno, tohle je fakt špatnej nápad. Co tě napadne příště, dát novýho Batmana Affleckovi?" Co dodat. Snad jenom, že ten Mikeův nápad byl nakonec dobrej. Snad mu to vyjde i s tím Affleckem. [b]6. Heat - $209.6m[/b] Stejnej případ jako Příšerky 2. Pravděpodobně se vám to nelíbí, ale úspěch to je nezpochybnitelnej. Sandra a tlustá paní přilákali při rozpočtu 40 milionů do kina davy. Možná chtěli ženy konečně svoje vlastní "buddy cop movie". Možná chtěli jenom tlustou otravnou heroine a Shakespearova Viola je už přestala bavit. Na to kálí veverka, důležitý je, že díky hollywoodským účetním cyklům, které tak pěkně popsal imf v nedávném tématu, nás bude v příštích několika letech čekat čekat přehršel podobných filmů. A to je průser. [b]5. Conjuring aneb pleny do kina s sebou - $220.8m[/b] To, že mám rád Jamese Wana je věc známá. Teda já to vím. Ale že má Wana takhle ráda Amerika a potažmo svět, to překvapení je. Šikovnej Asiat, kterej není nijak spřízněný s výše zmíněnou anonymní prostitutkou, ukázal vztyčený prostředníček nechutným a security kamerovým hororům poslední doby a vyděsil asi tak o 5 milionů diváků víc než se čekalo. Pro mě byl Conjuring spolu s Now You See Me nejpříjemnějším překvapením léta a tetelím se blahem. Tohle vydělalo obrovský peníze (Rozpočet 20 milionů, s reklamou prý 50) a můžeme se snad těšit na plno hororů založených na atmosféře. Co nejdřív, prosím. [b]4. Rychle a Debilně 6 - $787.2m[/b] Ne, tohle není název mojí bakalářské práce, to jenom Vin Diesel a spol dovezli na tatrovce do kin žádané (bohužel ale špatné) pokračování nekonečné série filmů o rychlých autech a lehkých ženách. Tyhle vysoké tržby nikoho nepřekvapují. Tohle očekával každý. Už v roce 1996 to v redakci Cinemy předpověděla Iva Hejlíčková. Na tom čtyrtým místě to ale být prostě musí. FandF se v příštím díle dočká péče výše zmiňovaného Wana a já do toho kina půjdu jenom kvůli němu. Stojím si za tím, že šestka se prostě nepovedla. A tak trochu doufám, že ještě existuje naděje pro svět a já si toho nevšiml jediný. Tý chvály kolem bylo až moc. [b]3. Now You See Me - abrakadabra..... $293 and counting[/b] Není to komiksovej film. Není to pokračování zavedený značky. Není to animovaný. Nemá to rozpočet 100 milionů +. Co to je? Podfukáři. Začali nenápadně, ale šuškanda dovezla tenhle sedmdesáti milionovej původní projekt ještě nedávno nezávislého studia Lionsgate do vysoko profitabilních vod. Faith in humanity after Fast and Furious restored. Mission Acomplished. [b]2. Despicable Me 2 - $811.97m[/b] Byla tu už řeč o Cinemě v roce 1996 a já jí teď napodobím. Budu chvíli vařit z vody. Ne, ani jeden díl z týhle animovaný (brzo)trilogie jsem neviděl. Pojďme teda vařit. Ve filmu běhají žlutý zvířátka. Asi nejsou z naší planety. Lidi (děti) je mají strašně rádi a připravuje se pro ně spin-off. Pracovně tomu říkejme Scrat-like project. Dále v tomhle animáku hraje můj oblíbený Steve Carell. Největší radost z toho určitě mají děti sedící na dabované verzi, která dost možná ještě pořád cirkuluje našimi kiny. Sobota ráno po tahu to jistí. Fakt nevím, co víc k tomu ještě říct. Na druhým místě to je právem, protože to má skoro až absurdně malej rozpočet. Podobně jako tvůrci Doby Ledové jsou zdejší producenti schopní točit s rozpočtem do 100 milionů. Shrek by se mohl učit. Doporučuju se podívat na opravdu nádherně animovanou Shreka 3 s rozpočtem 160 milionů. Ne, vývoj nových animačních technologií za tím není. Drum roll, please. I said drum roll, goddamit http://www.youtube.com/watch?v=NNaZedAWmlE [b]1. Iron Man 3 - $1.214 billion[/b] Já těm obřím číslům věřil už od začátku. A zas tak moc nás nebylo. Živě si vzpomínám na MZ diskuzi o tržbách týden před očekávaným otvírákem Tony Stark story 3. I jinde rezervovaný Joker konečně povolil a uznal, že díky obřím otvírákům ve světě to půjde za miliardu. Jako prakticky jediný jsem také odhadoval otvírák nad 170 milionů z USA. Když se ukázalo, že sem měl pravdu, tak se mi v poště dokonce omluvil i Cival (!!!!). Stalo se to poprvé a dost možná naposledy. Nezapomenu *?)* . No, ono už vlastně není co dodat. Marvel vládne světu. Avengers byly obrovskej úspěch a ukázalo se, že Tony Stark je z tohoto komiksového vesmíru jasně nejpopulárnější. Ne že by nebyl nejpopulárnější už předtím, ale tohle je opravdu hodně velkej náskok. Kdo je tam dál? Cap, Thor, mývalové? No a v neposlední řadě je třeba říct, že tu díky Avengers a Iron Manovi máme nejlépe placeného herce světa. Možná ani nechci vědět, kolik peněz dostane za Avengers 2 a svoje další kouzla v Marvel universu. Takže asi takhle bych to viděl. Měl sem v plánu, že napíšu ještě 10 největších průserů léta a poté 10 tzv box office remíz. Ale venku svítí slunko, já tento víkend neměl ani deci alkoholu, a kdybych tuhle prokrastinaci ještě protáhl, tak moviezone zkolabuje. Tak třeba příště... Přeji dobrý večer a jděte taky do hospody. Čau.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se