Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Fido: Recenze

příspěvky 1 - 16 Napsat příspěvek
Naprosto perfektní:+ Fido a Helen tvořili naprosto dokonalý pár. Jsem nadšen:D Škoda jen že je to tak trošku opomíjený film. Rozhodně stojí za shlédnutí.
101199
Naprosto perfektní*:+* Fido a Helen tvořili naprosto dokonalý pár. Jsem nadšen*:D* Škoda jen že je to tak trošku opomíjený film. Rozhodně stojí za shlédnutí.
0 0
reagovat
Je to fajn, takovy idealni film na nedelni odpoledne. Stylizace byla hodne dobra, ale prisla mi mirne nedotazena. Neni to treskuta komedie, ale mirny usmev na tvari dokaze vyloudit docela casto. Pripomina mi to (take kanadskeho) Meho souseda zabijaka. Prijemny film, dobry napad, ale nijak vyjimecne natoceny. A neustale jsem mel pocit, ze uz jsem neco podobneho videl- Strihoruky Edward, Fallout a urcite jeste dalsi, na ktere si ale zaboha nemuzu vzpomenout. :)

7/10
69999
Je to fajn, takovy idealni film na nedelni odpoledne. Stylizace byla hodne dobra, ale prisla mi mirne nedotazena. Neni to treskuta komedie, ale mirny usmev na tvari dokaze vyloudit docela casto. Pripomina mi to (take kanadskeho) Meho souseda zabijaka. Prijemny film, dobry napad, ale nijak vyjimecne natoceny. A neustale jsem mel pocit, ze uz jsem neco podobneho videl- Strihoruky Edward, Fallout a urcite jeste dalsi, na ktere si ale zaboha nemuzu vzpomenout. :) 7/10
0 0
reagovat
Není to super !!!!! Opravdu ne. Je to průměr. Preferuju spíš Soumrak mrtvých. Já předsi radši jen krvelačné potvory, co trhají lidi na kusy. Tenhle fim mi připoměl spíš Disneyho rodiné filmy o rodiných hodnotách s jedním roztomilým zvířátkem, které i když je navenek zlé, tak je vlastně v hloubi duše dobrák. To mě znechutilo celej film. Já chtěl, aby se urval a sežral toho malýho hajzlíka a máma aby mu prohnala hlavu kulí. 8)
38990
Není to super !!!!! Opravdu ne. Je to průměr. Preferuju spíš Soumrak mrtvých. Já předsi radši jen krvelačné potvory, co trhají lidi na kusy. Tenhle fim mi připoměl spíš Disneyho rodiné filmy o rodiných hodnotách s jedním roztomilým zvířátkem, které i když je navenek zlé, tak je vlastně v hloubi duše dobrák. To mě znechutilo celej film. Já chtěl, aby se urval a sežral toho malýho hajzlíka a máma aby mu prohnala hlavu kulí. *8)*
0 0
reagovat

K tomu hodnocení

jestli 10 nebo 9 hvězdiček. Mrkněte na recenzi Rattatouille na iDnes. Po přečtení těch 70% nechápu vůbec.
38322
jestli 10 nebo 9 hvězdiček. Mrkněte na recenzi Rattatouille na iDnes. Po přečtení těch 70% nechápu vůbec.
K tomu hodnocení
0 0
reagovat
A jo, jsem slepon, a to jsem to radsi cetl trikrat, nez jsem se zeptal. ?)
38309
A jo, jsem slepon, a to jsem to radsi cetl trikrat, nez jsem se zeptal. *?)*
0 0
reagovat
Je to v recenzi zmineno. Soundtrack je dobovy, stylovy, dokonale padnouci.
38308
Je to v recenzi zmineno. Soundtrack je dobovy, stylovy, dokonale padnouci.
0 0
reagovat
Co hudba? Doufam, ze je dobova a ze se autori nezblaznili a dali tam treba nejakej metal. ;) :D
38307
Co hudba? Doufam, ze je dobova a ze se autori nezblaznili a dali tam treba nejakej metal. ;) *:D*
0 0
reagovat

imf

jasne, jen kdyz neco dostane deset, tak to znamena ze by jsme meli zbystrit, ze se jedna vazne o velkou vec:)

fido trailery me odpuzovali spis, tak jsem zvedavej do kina:)
38305
jasne, jen kdyz neco dostane deset, tak to znamena ze by jsme meli zbystrit, ze se jedna vazne o velkou vec:) fido trailery me odpuzovali spis, tak jsem zvedavej do kina:)
imf
0 0
reagovat
> Jinak ale nesnasim polemiky typu "proc je to devet a ne osm nebo deset".

Díky za informaci, ale já byl jenom zvědavej. Obvykle nějakou výtku napíšete, teď jsem žádnou nezaznamenal, tak mě to zajímalo.
Film jsem neviděl.
38304
> Jinak ale nesnasim polemiky typu "proc je to devet a ne osm nebo deset". Díky za informaci, ale já byl jenom zvědavej. Obvykle nějakou výtku napíšete, teď jsem žádnou nezaznamenal, tak mě to zajímalo. Film jsem neviděl.
0 0
reagovat
Safra, od tohohle jsem cekal tak 6 max. 7 pri dobre nalade..
38301
Safra, od tohohle jsem cekal tak 6 max. 7 pri dobre nalade..
0 0
reagovat
Jsou to padesaty leta, tak ze by po Falloutu dalsi srdcovka? :)
38300
Jsou to padesaty leta, tak ze by po Falloutu dalsi srdcovka? :)
0 0
reagovat
Tu od Eskymaciu detektivku s Brendonom z BH som videl, a podla mna to bol strasne nudny tuctovy film. Zeby sa Currie ako reziser natolko zlepsil?
38297
Tu od Eskymaciu detektivku s Brendonom z BH som videl, a podla mna to bol strasne nudny tuctovy film. Zeby sa Currie ako reziser natolko zlepsil?
0 0
reagovat
Imf s Shakerpearem v ruce? To mi nejde dohromady.:D Ale zábavná myšlenka je to určitě.
38296
Imf s Shakerpearem v ruce? To mi nejde dohromady.*:D* Ale zábavná myšlenka je to určitě.
0 0
reagovat
MZ objevuje Ameriku. Vlastne Kanadu:) Skoro mi pripada zbytecne davat sem comment na Fida, kdyz vse dulezite je stylove popsano v recenzi...
imf: nevim, jak hluboce mas nacteneho Shakespeare, ale imho tam shakespearovskych motivu pobihalo mraky:-)

Good dead are hard to find...
Co se mi vybaví, když se řekne Kanada? Zima, hokej, javorový sirup, Avril. Slyšeli jste ale někdy jméno Andrew Currie? Má na kontě pár festivalových cen, eskymáčí televizní věc s Brandonem z Beverly Hills (!) a momentálně točí komedii, která rýsuje milostný trojúhelník na vesmírné stanici mezi austronauty. Ve stavu beztíže. Ale především je to člověk, který mě naučil milovat...( zombíky.) Vlastně jen jednoho. Jmenuje se Fido a seznámili jsme se v červenci v Karlových Varech. A protože každý zamilovaný má chorobné nutkání o objektu své touhy informovat okolí, musím se podělit:)
Je to technicolorově barevné, je to zábavně cynické, je to zvráceně retro. Carrie-Ann Moss v roli ctihodné matky svádějící oživlou mrtvolu by probudila vášeň i v balvanu ze Stonehenge, jejímu synáčkovi proudí v žilách k dobrému srdci břitvoostrý sarkasmus a rytíř smutné postavy Fido, který za celou stopáž nepromluví, je prostě k sympaťák k sežrání. Když tahle pomilováníhodná nestvůra v těle Billy Connolyho ukousne hlavu nepříjemné sousedce, máte na jazyku zdvořilé bon appetite. Je to zkrátka příběh o lásce, kterou ani fakt, že jeden z páru jaksi zhasnul, nerozdělí, o předsudcích, které vyrůstají z bludných myšlenkových kořenů, o jinakosti, které se nemusíme bát. Zní to karatelsky, ale ve skutečnosti to má v sobě bizarní humor drsnější než neoholené strniště a zároveň pohádkovou ukrutnost Karkulky.

Od hororu coby žánru udržuji bezpečnostní (=zbabělý) odstup ( asi 3 celkem-norský Fritt Vilt a pár Hitchocků), přesto považuji FIDA za druhý nejlepší film letošního festivalu. Na půlnoční promítání v kině ČAS jsem mimořádně podlým způsobem dotáhla několik lidí, kteří nakonec byli vděční, že místo zteplalého moku dali přednost dobře vychlazeným mrtvolám. A teď si ti méně odvážní z nich do prasátka střádají na rakvičku pro hlavičku. Já to risknu... a budu doufat, že jsem s tímhle filmem pro romantické cyniky nesetkala naposledy.
(Michale, ty se na to musíš podívat povinně:-)
...9/10...
38295
MZ objevuje Ameriku. Vlastne Kanadu:) Skoro mi pripada zbytecne davat sem comment na Fida, kdyz vse dulezite je stylove popsano v recenzi... imf: nevim, jak hluboce mas nacteneho Shakespeare, ale imho tam shakespearovskych motivu pobihalo mraky:-) Good dead are hard to find... Co se mi vybaví, když se řekne Kanada? Zima, hokej, javorový sirup, Avril. Slyšeli jste ale někdy jméno Andrew Currie? Má na kontě pár festivalových cen, eskymáčí televizní věc s Brandonem z Beverly Hills (!) a momentálně točí komedii, která rýsuje milostný trojúhelník na vesmírné stanici mezi austronauty. Ve stavu beztíže. Ale především je to člověk, který mě naučil milovat...( zombíky.) Vlastně jen jednoho. Jmenuje se Fido a seznámili jsme se v červenci v Karlových Varech. A protože každý zamilovaný má chorobné nutkání o objektu své touhy informovat okolí, musím se podělit:) Je to technicolorově barevné, je to zábavně cynické, je to zvráceně retro. Carrie-Ann Moss v roli ctihodné matky svádějící oživlou mrtvolu by probudila vášeň i v balvanu ze Stonehenge, jejímu synáčkovi proudí v žilách k dobrému srdci břitvoostrý sarkasmus a rytíř smutné postavy Fido, který za celou stopáž nepromluví, je prostě k sympaťák k sežrání. Když tahle pomilováníhodná nestvůra v těle Billy Connolyho ukousne hlavu nepříjemné sousedce, máte na jazyku zdvořilé bon appetite. Je to zkrátka příběh o lásce, kterou ani fakt, že jeden z páru jaksi zhasnul, nerozdělí, o předsudcích, které vyrůstají z bludných myšlenkových kořenů, o jinakosti, které se nemusíme bát. Zní to karatelsky, ale ve skutečnosti to má v sobě bizarní humor drsnější než neoholené strniště a zároveň pohádkovou ukrutnost Karkulky. Od hororu coby žánru udržuji bezpečnostní (=zbabělý) odstup ( asi 3 celkem-norský Fritt Vilt a pár Hitchocků), přesto považuji FIDA za druhý nejlepší film letošního festivalu. Na půlnoční promítání v kině ČAS jsem mimořádně podlým způsobem dotáhla několik lidí, kteří nakonec byli vděční, že místo zteplalého moku dali přednost dobře vychlazeným mrtvolám. A teď si ti méně odvážní z nich do prasátka střádají na rakvičku pro hlavičku. Já to risknu... a budu doufat, že jsem s tímhle filmem pro romantické cyniky nesetkala naposledy. (Michale, ty se na to musíš podívat povinně:-) ...9/10...
0 0
reagovat
Snad prilis jednoduchy napad a tim satirickym ladenim i tak trochu hra na jistotu. Nerikam, ze je snazsi lidi rozesmivat, ale od Fida clovek skutecne nesmi ocekavat Shakespearea. Je to spis poezie. Jednoducha, okouzlujici a uprimna.

Jinak ale nesnasim polemiky typu "proc je to devet a ne osm nebo deset". Cislo je jen berlicka.
38294
Snad prilis jednoduchy napad a tim satirickym ladenim i tak trochu hra na jistotu. Nerikam, ze je snazsi lidi rozesmivat, ale od Fida clovek skutecne nesmi ocekavat Shakespearea. Je to spis poezie. Jednoducha, okouzlujici a uprimna. Jinak ale nesnasim polemiky typu "proc je to devet a ne osm nebo deset". Cislo je jen berlicka.
0 0
reagovat
A je za tou chybějící hvězdičkou něco konkrétního?
38293
A je za tou chybějící hvězdičkou něco konkrétního?
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se